آیا آموزش‎های مدرسه برای دانش آموز آینده ساز ما کافیست؟

آیا آموزش‎های مدرسه برای دانش آموز آینده ساز ما کافیست؟
  • امروز : پنج شنبه - 6 مهر - 1402
اخبار اقتصادی امروز : 211

سرخط اخبار اقتصادی

وزارت کار آبی پاکی را روی دست کارگران ریخت/ حقوق کارگران ترمیم نمی شود! تصمیم دولت رئیسی برای خروج سیمان از بورس کالا شکستن طلسم بزرگراه بروجردی پس از ۱۳سال خبر مهم برای متقاضیان محصولات سایپا / زمان عرضه سایپا اطلس و سهند به بازار اعلام شد فروش فوری و قسطی این خودرو + جزییات فوری؛ بیمه کارگران ساختمانی اجرایی شد + جزییات ارزش معاملات پایین همچنان در بورس رکوردار است نمایشگاه مصلی، تهران را قفل کرد / چمران کجاست؟ سازمان تامین اجتماعی متولی اصلی صنعت پالایش نفت کشور واکنش زاکانی به انتقاد هاشمی درباره راه‌اندازی قطار برقی در تهران سوگلی سایپا در سراشیبی / ریزش ۶۵ میلیون تومانی در بازار + جدول نرخ این واحدهای مسکونی متراژ بالا از میانگین منطقه پایین‌تر است + جدول قیمت خبر مهم وزیر اقتصاد درباره واردات خودرو / ورق ورود خودروی خارجی بر می گردد؟ وضعیت هوای این دو منطقه تهران قرمز است ادعای دولت رئیسی درباره رکوردشکنی رشد تولید نفت بعد از انقلاب عذرخواهی منظور از کشاورزان / وعده ناپایدار دولت به گندمکاران تنزل رتبه خودروهای کشور / ناامیدی از تحول در تولید خودروی ایرانی ۵۱ هزار میلیارد تومان در جیب سهامداران عدالت قیمت طلا امروز چهارشنبه ۵ مهر ۱۴۰۲ / طلای ۱۸ عیار چند؟ + فیلم تورم خوراکی در کدام استان‌ها کاهش یافت؟ ساماندهی استخدام کارکنان دولت منتفی شد؟ قیمت جدید خودروهای وارداتی +جدول چگونه چین می‌تواند در تله‌ای که ژاپن را گرفتار کرد نیفتد؟ اجاره هر متر این واحدهای مسکونی ماهی ۳۰۰ تا ۳۵۰ هزار تومان است + جول قیمت


10
پلتفرم آموزشی مشاوره ای مدرسه زندگی – توسعه فردی و توانمندسازی اجتماعی

آیا آموزش‎های مدرسه برای دانش آموز آینده ساز ما کافیست؟

  • کد خبر : 362704
آیا آموزش‎های مدرسه برای دانش آموز آینده ساز ما کافیست؟
آیا سیستم آموزشی کنونی از پیش دبستانی تا آموزش حرفه‏ ای بزرگسالان، امکان سازگاری با دنیای در حال تغییر را خواهد داشت.

امروزه در بسیاری از کشورهای پیشرفته از هوش مصنوعی و فناوری‏هایی مانند ربات‏های هوشمند، کارت‏های اعتباری هوشمند و… استفاده می‏کنند و بااستفاده از آن‎ها بسیاری از کارهای روزانه را به‏راحتی و بدون نیاز به‏نیروی انسانی انجام می‏دهند. بنابراین در آینده اتوماسیون نقش اساسی دارد، طوری‏که در بسیاری از مشاغل، نیروهای انسانی جای خود را به ربات‏های هوشمند می‎دهند. اما آیا سیستم آموزشی کنونی از پیش دبستانی تا آموزش حرفه‏ ای بزرگسالان، امکان سازگاری با دنیای در حال تغییر را خواهد داشت.

جوانان توانایی و تمایل انجام پیچیده‏ترین چالش های اجتماعی، فناوری و اقتصادی را دارند. درنتیجه می‏توانند خود را برای آینده آماده کنند. درواقع انتخاب مدرسه مناسب در آینده فرزندان و شکل‎گیری شخصیت آن‏ها نقش اساسی دارد و تنها کاری که می‏توانیم انجام دهیم این است که بهترین آموزش را برای آن‏ها فراهم کنیم. اگر شما می‏خواهید اطلاعاتی درباره اینکه آیا آموزش‎های مدرسه برای دانش آموز آینده ساز ما کافیست، کسب کنید تا پایان باما همراه باشید.

چطور آموزش می‎تواند در موفقیت یا شکست آینده دانش آموزان نقش داشته باشد؟

سیستم آموزشی کشور ما نیازمند یک بازنگری کلی است و نیاز به راه حل‏های برنامه‎ریزی شده برای ورود به دنیای آینده دارد. ما باید به‏دنبال مربیان خلاق، جامعه تجاری گسترده، شرکای آموزشی پیشرفته و مربیان کار آزموده برای آموزش رشد فکری و ایجاد نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان باشیم. دانش آموزان به جای کلاس‏های سنتی، نیاز به حضور در کلاس‏های درسی جدید دارند و شیوه‏‎های آموزشی و منابع درسی باید به کلی تغییر کند. خوشبختانه پلتفرم مدرسه زندگی در این زمینه بسیار موفق عمل کرده است. این پلتفرم، به‏عنوان اولین پلتفرم رشد و نوآوری دانش آموزان است.

باید این حقیقت را قبول کرد که سیستم آموزشی ما متعلق به بیش از ۱۰۰ سال پیش است و باید بازنگری در این زمینه اتفاق بیافتد. درواقع اگر می‏خواهیم استعدادسنجی و پرورش استعداد داشته باشیم باید نگاه به دانش آموزان به‏عنوان یک سرمایه و دارایی در آینده باشد و از قدرت مشارکت خانواده‎ها نباید صرف نظر کرد. برای هر دانش آموز باید باتوجه به استعدادی که دارد، برنامه‏ریزی کرد و دانش آموزان باید با شیوه‏های بحث کردن، فکر کردن عمیق و آموزش مفهومی آشنا شوند. یادگیری باید به‏عنوان یک تلاش مورد توجه قرار گیرد که از منابع جامعه و مبتنی بر فناوری استخراج شود.

همه مواردی که به آن‎ها اشاره کردیم جایی در سیستم آموزش عمومی سنتی ندارند، اما شما با ثبت نام در اولین پلتفرم رشد و نوآوری دانش آموزان می‏توانید در این زمینه بسیار موفق عمل کنید. بنابراین اگر به‎دنبال پیشرفت در زمینه‎های مختلف باشیم باید یک بازنگری کلی در مورد محیط‎های آموزشی سنتی صورت گیرد. مطمئنا انجام اینکار بدون راه‎حل‎های سیستمی ناکام خواهد بود.

چطور آموزش می‎تواند در موفقیت یا شکست آینده دانش آموزان نقش داشته باشد؟

یک مدرسه خوب باید چه ویژگی‏هایی داشته باشد؟

مدرسه به‏عنوان خانه دوم دانش آموزان است، زیرا بسیاری از افراد سال‏های زیادی از عمر خود را در مدرسه می‎گذرانند و بسیاری از دانش‎های خود را در مدرسه کسب می‏کنند. درنتیجه مدرسه تنها، محیطی برای یادگیری نیست. بلکه در این محیط آموزشی صبر، مهربانی، روابط موفق ، مسئولیت پذیری و هر چیزی که دانش آموزان را به یک انسان خوب و با شخصیت تبدیل می‏کند، باید فراهم شود. درحالت کلی برخی از ویژگی‎های یک مدرسه خوب به‎شرح زیر است:

  • یک مدرسه خوب جامعه را بهبود می‎بخشد.
  • یک مدرسه خوب به‏سرعت خود را با تغییرات اجتماعی سازگار می‎کند و روش آموزش خود را تغییر می‏دهد. بنابراین استفاده از پلتفرم رشد و نوآوری دانش آموزان در کنار مدارس بسیار کاربردی است.
  • یک مدرسه خوب از هر منبع و کمکی که تاثیر مثبت در رشد دانش آموزان دارد، دریغ نمی‎کند و تلاش می‏کند بهترین منابع را برای دانش آموزان فراهم سازد.
  • یک مدرسه خوب به دانش آموزان کمک می‏کند که به هدف‏های خود برسند.
  • یک مدرسه خوب معیارهای بسیاری برای موفقیت دارد، معیارهایی که برای خانواده ها و افراد جامعه قابل درک است.
  • یک مدرسه خوب تلاش می کند تا تمام مراکز فرهنگی و مدرسه‎هایی که با آن‎ها ارتباط دارند، را نیز بهبود ببخشد.
  • یک مدرسه خوب تلاش می‎کند تا همه وعده‏های خود را عملی کند و با دانش آموزان و والدینشان به زبان خودشان صحبت کند.
  • یک مدرسه خوب دانش آموزانی می سازد که به آینده امیدوار هستند و آینده خود را بسیار درخشان می‏بینند.
  • یک مدرسه خوب یک کتابخانه خوب با کتاب‏های آموزنده متنوع در زمینه‏های مختلف دارد تا اشتیاق کتابخوانی را در دانش آموزان دوچندان کند.

همه این مواردی که در بالا بیان کردیم به‏عنوان بخشی از ویژگی‎های یک مدرسه خوب است. مدرسه‏ای که تمام این ویژگی‏ها را داشته باشد، می‏تواند فردی مفید را تحویل جامعه دهد که در آینده و شغل خود موفق باشد. همچنین پیشنهاد می‎کنیم که از اولین پلتفرم رشد و نوآوری دانش آموزان بهره ببرید تا آینده‎ای روشن را در پیش رو داشته باشید.

یک مدرسه خوب باید چه ویژگی‏هایی داشته باشد؟

خدمات پلتفرم رشد و نوآوری دانش آموزان چگونه است؟

پلتفرم مدرسه زندگی به‏عنوان اولین پلتفرم رشد و نوآوری دانش آموزان است که به‏دلیل کارایی بالایی که دارد، از محبوبیت بسیاری بین دانش آموزان برخوردار است. این پلتفرم شامل خدماتی برای پاسخ به‏نیازهای حال و آینده دانش آموزان است. برخی از خدمات این پلتفرم به‎شرح زیر است:

  • استعدادسنجی و پرورش استعداد
  • پشتیبانی و هدایت تحصیلی توسط نخبگان
  • برنامه ریزی و مشاوره تحصیلی
  • آموزش‎های مهارت‎های زندگی و اجتماعی براساس طرح نماد
  • برگزاری جشنواره‏های سراسری دانش آموزی
  • برگزاری کارگاه‎های کارآفرین برای دانش آموز
  • آشنایی با بازار کار صنایع مختلف

شما برای اطلاعات بیشتر و آشنایی با این پلتفرم می‎توانید به سایت پلتفرم مدرسه زندگی مراجعه کنید. این سامانه ارتباط بین نخبگان و دانش آموزان را برقرار می‏کند و خدماتی مانند استعدادیابی، هدایت و برنامه‏ریزی تحصیلی، پیگیری هفتگی اجرای برنامه درسی و دسترسی به مشاوران حوزه‏های مختلف را برای دانش آموزان فراهم می‏کند. این سامانه همچنین در رشد و نوآوری دانش آموزان بسیار موثر است و سعی دارد دانش آموزان را باانتخاب درست مسیر شغلی براساس شناخت راهنمایی کند و دانش آموزان را با بازار کار در صنایع مختلف آشنا ‏کند.

لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=362704

برچسب ها

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 2
  1. با تک تک مطالب این مقاله موافقم، واقعا عالی بود.

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.