خبر " پژوهشکده ثبت راه‌اندازی می‌شود " | اقتصاد آفرین

خبر " پژوهشکده ثبت راه‌اندازی می‌شود " | اقتصاد آفرین
  • امروز : یکشنبه - 31 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

هشدار دادگستری به کارفرمایان در مورد به‌کارگیری اتباع خارجی غیرمجاز اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه فوری / سقوط آزاد قیمت تتر با اعلام نتایج دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا تصمیمات ناکارآمد اقتصاد ایران را ضعیف کرد/ برای توسعه اقتصادی در انتظار لغو تحریم‌ها هستیم بورس در فراز رکورد جدید | خبرهای مهم بازار سرمایه اعلام شد قیمت دلار در بازار آزاد سر به فلک زد (۳۰ فروردین ۱۴۰۴) قیمت سکه امامی ۲۶ میلیون سقوط کرد + جدول ۳۰ فروردین ایران و ترکیه برای پول پارو کردن قرار گذاشتند میلیاردها تومان پول سرگردان در بازار طلا و دلار | اردیبهشت طوفانی شروع می شود؟ اطلاعیه فوری درباره بازار طلا اعلام شد (۳۰ فروردین) ۵ شرط اصلی برای دریافت بیمه بیکاری مشخص شد پرسپولیس در برزخ/ افشاگری بازیکن سابق سرخ‌ها از باندبازی بازیکنان! مدیرعامل پرسپولیس استعفا داد خیز قهرمان ایرانی برای جایزه ۷۰۰ هزار دلاری مسترالمپیا جایگزین رضا درویش مشخص شد حباب سکه کاهش یافت / استقبال بازار سهام از گروه بانکی صندوق‌های طلا سرخ شدند؛ ۷۰۰ میلیارد در یک روز خارج شد رکوردشکنی کوسه‌ها و نهنگ‌ها در بازار بیت‌کوین امضای توافقنامه تجارت ترجیحی میان ایران و این کشور تعرفه واردات گوشی موبایل ابلاغ شد + جدول شایعه‌ها از iOS ۱۹ چه می‌گویند؟ آغاز تجاری‌سازی نسل پنجم تلفن همراه (۵G) در رایتل بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در همسایگی ایران شاخته شد خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی از ۶ استان


2
پژوهشکده ثبت راه‌اندازی می‌شود
  • کد خبر : 507872
  • 12 دی 1403
پژوهشکده ثبت راه‌اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در دومین همایش توسعه فناوری و خدمات هوشمند ثبتی که با حضور مسئولان فناوری ادارات ثبت سراسر کشور و شرکت‌های مشاور طرف قرارداد در حوزه فناوری برگزار شد، گفت: برگزاری این جلسات برای رسیدن به ادبیات واحد در بینش، تفکر و اجرا […]

به گزارش خبرگزاری مهر، حسن بابایی رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در دومین همایش توسعه فناوری و خدمات هوشمند ثبتی که با حضور مسئولان فناوری ادارات ثبت سراسر کشور و شرکت‌های مشاور طرف قرارداد در حوزه فناوری برگزار شد، گفت: برگزاری این جلسات برای رسیدن به ادبیات واحد در بینش، تفکر و اجرا در حوزه فناوری است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اینکه یکی از استراتژی‌های سازمان ثبت رسیدن به ثبت هوشمند است اظهار کرد: سند تحول دیجیتال سازمان که با حضور معاون اول قوه قضائیه رونمایی شد استراتژی سازمان را حوزه تحول دیجیتال تبیین کرده است.

وی تصریح کرد: سازمان ثبت اولین وزارتخانه و سازمانی است که دارای سند تحول دیجیتال است.

عضو شورای عالی قوه قضائیه در ادامه عنوان کرد: این امر برای دستیابی به راهبردها با بهره‌گیری از نیروهای متخصص درون سازمانی و شرکت‌های توانمند و فعال برون سازمانی است که با برنامه‌ریزی و زمان بندی مناسب راهبردهای آینده سازمانی را تعیین می‌کند.

آینده پژوهی و عدم ایستایی و برنامه محوری در حوزه فناوری از دیگر نکاتی بود که بابایی بر آن تاکید کرد و گفت: شرکت‌های همکار بخش خصوصی نقش مهمی در پیشبرد اهداف دارند لذا نظارت سازمان بر عملکرد شرکت‌ها از باب اصول مدیریت و کنترل برنامه‌هاست.

وی عنوان کرد: مسئولان فناوری نقش تسهیل‌گر امور ثبتی را در مجموعه خود ایفا می‌کنند چرا که ۹۵ درصد امور سازمان در بستر فناوری انجام می‌شود. اقدامات شما در پیشرفت برنامه‌های استانی نقش بسزایی دارد.

رئیس سازمان ثبت با بیان اینکه تغییر سازمانی با تحول در فناوری ایجاد می‌شود، افزود: رضایتمندی مراجعان، کاهش فساد و سازمانی در بستر فناوری محقق می‌شود.

پژوهشکده ثبت راه اندازی می‌شود

بابایی با بیان اینکه در سازمان ثبت مرکز رشد و نوآوری راه‌اندازی شده است، افزود: شرکت‌های پیمانکار باید در این مرکز مستقر شوند و معاونت‌های مربوطه به طور روزانه ضمن نظارت بر عملکرد شرکت‌ها گزارش دهند.

وی ادامه داد: در مرکز رشد و نوآوری چهار دانشگاه بزرگ کشور نیز مستقر خواهند شد و سال آینده نیز پژوهشگاه ثبت در سازمان ثبت نیز راه اندازی خواهد شد.

وی بر استمرار در برگزاری این نشست‌ها تاکید کرد و گفت: اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول یک کارزار ثبتی است که در ماده ۱۰ این قانون به سامانه ساماندهی اسناد عادی اشاره دارد.

ایجاد یک واحد ثبتی هوشمند در هر استان تا ۲۲ بهمن ماه، بهره‌گیری از ظرفیت بازنشستگان در داده‌آمایی و تبدیل اسناد دفترچه‌ای به تک برگ، راه اندازی کارگزاری‌های از دیگر نکاتی بود که بابایی در این نشست تاکید کرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=507872

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.