خبر " دشمن به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به ارزش‌های انقلاب است " | اقتصاد آفرین

خبر " دشمن به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به ارزش‌های انقلاب است " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 3 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 11

سرخط اخبار اقتصادی

تحلیل تکنیکال هفتگی هدرا هش خریداران BONK در صحنه باقی مانده‌اند؛ هدف بعدی ۰.۰۰۰۰۳۵ دلار؟ استراتژی ۲.۱ میلیارد دلار سهام ترجیحی برای خرید بیت کوین می‌فروشد ریال دیجیتال و یارانه نقدی قابل وثیقه‌گذاری شدند قیمت بیت‌کوین امروز شنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۴ قیمت تتر امروز شنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۴ قیمت اتریوم امروز شنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۴ دیشب مارادونا به خانه برگشت و تا صبح رقصید رویای ریپل ۵ دلاری به این نمودار بستگی دارد قیمت گوشی‌های آیفون امروز ۳ خرداد ۱۴۰۴ بحران در بازار اجاره تهران/مستاجران بلاتکلیف، سقف اجاره‌ مشخص نیست شروط دریافت وام ۶۵۰ میلیونی دولت اعلام شد تامین اجتماعی حساب ۴۰ هزار بازنشسته را شارژ کرد رویداد ملی «سفیران خلیج‌فارس» با مشارکت پیشکسوت گیلانی قایقرانی و پاروزنی از فارور تا کیش رویداد ملی «سفیران خلیج‌فارس» با مشارکت پیشکسوت گیلانی قایقرانی و پاروزنی از فارور تا کیش طوفان و رعد و برق در شمال هند ۵۶ کشته بر جای گذاشت خوزستان گرمترین نقطه جهان شد بخشنامه شیرین سازمان امور مالیاتی کشور به کام کدام مشاغل شد ؟ تب صعود در بازار طلا، سکه و دلار | بورس هفته آینده پیش بینی شد سرمربی بعدی تراکتور قطعی شد پرسپولیس با جایگزین آل‌کثیر توافق کرد ترامپ اپل را تهدید کرد قیمت طلا اوج گرفت؛ بازار جهانی زیر فشار تعرفه‌های آمریکا رویداد ملی «سفیران خلیج‌فارس» با مشارکت پیشکسوت گیلانی قایقرانی و پاروزنی از فارور تا کیش


0
دشمن به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به ارزش‌های انقلاب است
  • کد خبر : 515437
  • 15 بهمن 1403
دشمن به دنبال بدبین کردن مردم نسبت به ارزش‌های انقلاب است

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه ۱۵ بهمن طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضائیه، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: دشمن امروز بواسطه شکست‌هایی که از انقلاب و نظام ما متحمل شده، حِقد و کینه به دل گرفته و […]

به گزارش خبرگزاری مهر، به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای امروز دوشنبه ۱۵ بهمن طی سخنانی در نشست شورای‌عالی قوه قضائیه، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام‌الله دهه مبارک فجر اظهار کرد: دشمن امروز بواسطه شکست‌هایی که از انقلاب و نظام ما متحمل شده، حِقد و کینه به دل گرفته و مترصد ضربه وارد کردن به کیان نظام و انقلاب ما است؛ ترفندها و توطئه‌های دشمن در این عرصه متنوع است؛ باید این ترفندها و توطئه‌ها را بشناسیم و خود را در برابر آنها مجهز کنیم.

رئیس قوه قضائیه گفت: دشمن امروز می‌خواهد ما را نسبت به ارزش‌های اسلامی و انقلابی بی‌تفاوت و منفعل سازد. راه مقابله با این توطئه دشمن، تبعیت محض از ولی‌فقیه است؛ باید همگام با ولی‌فقیه باشیم؛ نباید یک قدم جلوتر یا عقب‌تر از ولی‌فقیه حرکت کنیم. راه نجات، در تبعیت از ولی‌فقیه است؛ تجربه این ۴۶ سال به ما ثابت کرده است که کسانی که از ولی‌فقیه جدا شدند، سرانجام و عاقبت بدی پیدا کردند.

وی افزود: گاهی دشمن با ابزارهای مختلف از طریق فضای مجازی و دیگر ابزارها مبادرت به شبهه‌افکنی می‌کند و در اینجا ممکن است عده‌ای گام‌های نخست را در تخطی از اوامر ولیّ‌امر بردارند؛ همان عده، بعد از مدتی وقتی به خود می‌نگرند می‌بینند که کاملاً از مسیر نورانی ولایت جدا افتاده‌اند و اسیر خطوات شیطان و شیطان‌صفتان شده‌اند. امروز ولی‌فقیه ما یک شخصیت الهی، وارسته، حکیم، دوراندیش، جامع و تیزبین است و همچون امام امت، امروز ما جامع‌تر از مقام معظم رهبری نداریم؛ این یک تابلو و نشانه در مقابل چشمان ماست و چنانچه به بی‌راهه برویم بالاترین خسران و سرزنش‌ها سزاوار ماست.

رئیس دستگاه قضا در ادامه با اشاره موضوعات معیشتی و اقتصادی، بیان داشت: امروز مسئله اصلی کشور، معیشت مردم است؛ برای رفع مسائل معیشتی باید نسبت به امر پیشرفت اقتصادی و تولیدی اهتمام مضاعف داشته باشیم و در مسیر کمک به فعالان سالم عرصه اقتصادی و در رفع موانع تولید، جدیت و جهد بیشتری داشته باشیم. بدیهی است که منظور و مقصود ما از حمایتگری، شامل حال آن دسته از محتکران و مفسدان و متقلبان در عرصه اقتصاد و تولید نمی‌شود؛ با این دسته وفق قانون، با قاطعیت برخورد خواهد شد؛ لکن منظور ما از حمایتگری، آن است که موانع را از سر راه آن دسته از فعالان اقتصادی و تولیدگران و کارآفرینان که می‌خواهند با سرمایه خود، به رشد و توسعه تولید و اقتصاد کشور کمک کنند، برداریم.

رئیس عدلیه تصریح کرد: وقتی سرمایه‌گذاری خارجی انجام می‌شود، آن سرمایه‌گذار برای حفظ و استحکام سرمایه خود و کسب سود هم که شده، خود را ملزم به رعایت مقولات مرتبط با امنیت می‌کند؛ این یک امر واضح است. حال فارغ از این موضوع، بحث و تاکید ما آن است که کاری کنیم اگر سرمایه از خارج هم نمی‌آید حداقل سرمایه از داخل کشور بیرون نرود؛ در سال‌های اخیر مقداری ثروت از کشور خارج شده است؛ بعضاً حتی فردی که در داخل کشور ما با منابع ما به سودهای بعضاً کلان دست یافته نیز از سرمایه‌گذاری در داخل امتناع می‌کند، چرا که نگران از دست رفتن سرمایه خود است! فلذا ما باید سازوکار مدون و مستحکمی ایجاد کنیم که سرمایه‌گذاران نگران از دست رفتن سرمایه‌های‌شان نباشند و با طیب خاطر در داخل کشور سرمایه‌گذاری کنند.

رئیس قوه قضائیه تاکید کرد: دولت باید در مقوله اقتصاد، نقش هدایتگر و تسهیل‌گر را ایفا کند؛ باید در عمل به بخش خصوصی میدان دهیم، نه در حرف و شعار.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محسنی اژه‌ای گفت: رهبری معظم انقلاب نیز تاکید مؤکدی بر امر حمایت از بخش خصوصی دارند و قوای سه‌گانه را ملزم به این امر کرده‌اند؛ عباراتی که ایشان در سخنرانی اخیرشان در جمع تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی بخش خصوصی بیان فرمودند، نکات بسیار نغز و مهمی هستند که همگان موظف به اجرای این منویات هستیم.

رئیس قوه قضائیه در ادامه سخنانش در نشست امروز، با اشاره به نقشی که دستگاه قضائی طی ۴۶ سال اخیر در حوزه‌های مختلف حکمرانی و خدمتگزاری داشته است، به اهمیت ثبت، ضبط، گردآوری و مدوّن کردن این خدمات ۴۶ ساله پرداخت و گفت: قوه قضائیه طی ۴۶ سال اخیر در حوزه‌های مختلف حکمرانی و خدمتگزاری به انقلاب و مردم، از جمله تأمین و تحکیم امنیت کشور، استنقاذ بیت‌المال از سردمداران طاغوت و سایر مفسدان، احیای حقوق عامه و قس‌علیهذا، منشأ اثر و خدمات بوده است، لکن آنطور که مطلوب است به صورت کلان و ذوابعاد به این خدمات پرداخته نشده است و این خدمات برای مردم و بویژه نسل جوان تبیین نشده است؛ فلذا باید به این مهم همت گمارد و در امر تاریخ‌نگاری، تاریخ شفاهی و مستندسازی خدمات اهتمام داشت. باید توجه داشت که برخی از شخصیت‌های قوه قضائیه، گنجینه‌هایی از مقولات تاریخی و عبرت‌آموز در سینه دارند که طرح آنها برای حال و آینده همه ما مفید و نافع است؛ شهید حجت‌الاسلام‌والمسلمین رازینی از این دست شخصیت‌ها بودند.

شایان ذکر است، رئیس دستگاه قضا در مطلع سخنانش در این نشست، با تبریک ویژه ولادت باسعادت حضرت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز، بر رسیدگی بیش از پیش بر وضعیت جانبازان سرافراز کشور در ابعاد مختلف تاکید کرد و جانبازان را سرمایه‌هایی ارزشمند برای ایران اسلامی دانست.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=515437

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.