خبر " القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است " | اقتصاد آفرین

خبر " القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 1 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 24

سرخط اخبار اقتصادی

واردات ۱۰۰ هزار تن جو برای توزیع با قیمت مصوب یادنامه حسینعلی عظیمی – ۷ |از چمران تا «کان عرشُه علی الماء» پلیس ترمز رانندگان سرعتی را کشید؛ توقیف ۵ روزه در انتظار متخلفان ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی/ هشدار به مسافران: جاده‌ها برفی و بارانی است زلزله نسبتا شدید در اصفهان/ زمین‌لرزه ۵ ریشتری نطنز و بادرود را لرزاند جاده چالوس یکطرفه شد؛ جزئیات ممنوعیت تردد از مسیر شمال به جنوب محور کندوان/ وضعیت ترافیکی دیگر محورهای کشور چگونه است؟ اسباب‌کشی نوروزی فقط با مجوز کلانتری/ تدابیر ویژه پلیس پایتخت برای تعطیلات فیلترینگ در ایران؛ آیا وعده‌ها عملی خواهد شد؟ ۷۰ کیلومتر بزرگراه در شمال سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۳ ساخته شد کاهش ۵ درصدی سفرهای نوروزی نسبت به اول فروردین ۱۴۰۳ هواشناسی ایران۱۴۰۴/۱/۱؛هشدار نارنجی برای ۲۴ استان اقدامات سازمان زندان‌ها در جهت کاهش نرخ بازگشت جرم هواشناسی امروز؛ ۱ فروردین| هشدار یخبندان گسترده در کشور عیدی ۱۰ تومانی عراق به ایران | قیمت دینار کاهشی شد؟ دومین عیدی دولت به مردم در راه است |‌ زمان واریز اعلام شد سردار آزمون به رکورد علی دایی رسید پیشنهاد ۲ میلیون دلاری پرسپولیس به مهاجم سابق الهلال وزیر نفت: برای جلوگیری از قاچاق سوخت هر قطره تولیدی پالایشگاه‌ها را رصد می‌کنیم  احمدرضا عابدزاده سر سفره هفت‌سین + عکس تصمیم مهم فدرال رزرو چه معنایی دارد؟/ دو سناریوی محتمل پیش روی فدرال رزرو برای کاهش نرخ بهره دو بحرانی که تهران را تهدید می‌کنند؛ سکوت خطرناک برخی مسئولان عموی محمد، نه چپ بود و نه حزب‌اللهی، او شیشکی مُرد! ریپل در برابر SEC پیروز شد/ دلایل عدم رشد قیمت XRP چیست؟ سامسونگ فهرست گوشی‌های سازگار با «One UI 7» را منتشر کرد


0
القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است
  • کد خبر : 521462
  • 28 بهمن 1403
القاصی: ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان شناسایی شده است

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای عملیاتی‌سازی دستور رئیس دستگاه قضا مبنی بر مقابله ریشه‌ای، همه‌جانبه و تخصصی با موضوع قاچاق سوخت، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با همراهی جمعی از مسئولان قضائی، اجرایی، انتظامی، اطلاعاتی و نظارتی از مراکز دپو سوخت قاچاق در جنوب استان تهران بازدید به‌عمل آورد. در جریان بازدید […]

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای عملیاتی‌سازی دستور رئیس دستگاه قضا مبنی بر مقابله ریشه‌ای، همه‌جانبه و تخصصی با موضوع قاچاق سوخت، علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران با همراهی جمعی از مسئولان قضائی، اجرایی، انتظامی، اطلاعاتی و نظارتی از مراکز دپو سوخت قاچاق در جنوب استان تهران بازدید به‌عمل آورد.

در جریان بازدید رئیس کل دادگستری استان تهران از یکی از مراکز قاچاق سوخت مشخص شد که متهمان با تبدیل مازوت به هیدروکربن و خروج آن از کشور و یا تبدیل آن به قیر بیش از ۳۰۰ برابر سود نامشروع به‌دست می‌آوردند.

رد پای مازوت‌سوزی قاچاقیان سوخت در آلودگی هوای تهران

بررسی‌های رئیس کل دادگستری استان تهران و هیئت همراه حاکی از این بود که بخشی از مازوت‌سوزی در تهران مرتبط با مراکز دپو قاچاق سوخت است که متهمان به‌منظور کسب سود و منفعت بیشتر با تبدیل مازوت به سایر ترکیبات علاوه بر آلوده کردن هوا و خاک، آثار زیست‌محیطی زیان‌باری نیز به همراه خواهد داشت.

انتقال مخازن دپو سوخت قاچاق به زیر خاک برای جلوگیری از شناسایی

در ادامه بازدید رئیس کل دادگستری استان تهران و هیئت همراه از یکی دیگر از مراکز دپو سوخت قاچاق، مشخص شد که قاچاقچیان به‌منظور مخفی نگهداشتن اقدامات مجرمانه خود بخشی از مخازن دپو سوخت را با حفاری به زیر زمین و خاک منتقل کرده بودند و با تبدیل گازوئیل با استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته به سایر ترکیبات نفتی سودهای کلان و نامشروع به دست می‌آوردند.

دستور رئیس کل دادگستری تهران به مقامات قضائی و ضابطان در خصوص نحوه بازرسی از مراکز دپو سوخت قاچاق

القاصی در همین زمینه خطاب به مسئولان قضائی و ضابطین اظهار کرد: در هر انبار و مرکزی که تحت عنوان محل دپو قاچاق سوخت وارد می‌شوید باید فرض را بر این گذاشت که در زیر زمین و خاک نیز مخازن دپو سوخت قرار داده شده است و بررسی‌های لازم باید ضرورتاً در این خصوص صورت گیرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین به دادستان شهرستان ری دستور داد تا هر یک از اماکنی که به‌عنوان مرکز دپو سوخت قاچاق در مالکیت متهمان قرار دارد، اقدامات قضائی لازم به‌منظور ضبط آنها صورت گیرد.

وی همچنین تاکید کرد تا در صورتی که اجاره دهندگان این اماکن به قاچاقچیان سوخت از اقدامات و فعالیت‌های مجرمانه‌ای که در این مراکز صورت می‌گیرد، آگاهی دارند وفق قوانین و مقررات با موجران نیز برخورد قانونی لازم صورت گیرد.

شناسایی شش مرکز دپو سوخت قاچاق هنگام پایش هوایی در نزد رئیس کل دادگستری تهران

القاصی در ادامه از فرآیند پایش هوایی مراکز دپو سوخت قاچاق به‌طور زنده بازدید کرد و در جریان این پایش هوایی صرفاً در یک منطقه محدود، شش مرکز دپو سوخت قاچاق شناسایی گردید.

صدور دستور بازداشت یکی از عناصر قاچاق سوخت در جریان پایش هوایی

در جریان این پایش هوایی، اقدامات و فعالیت مجرمانه یکی از قاچاقچیان سوخت در مراکز مذکور ضبط گردید که مقام قضائی فی‌المجلس دستور بازداشت وی را صادر کرد.

همچنین در جریان این پایش هوایی، یکی از مراکز دپو سوخت قاچاق که به‌منظور جلوگیری از شناسایی تجهیزات خود را با چادر پوشانده بود، شناسایی شد و دستورات قضائی لازم در این خصوص از سوی مقام قضائی صادر شد.

پیگیری ویژه دستور رئیس قوه قضائیه در خصوص مقابله با قاچاق سوخت در تهران

علی القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران در حاشیه این بازدید و در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به دستور تاکید ریاست قوه قضائیه مبنی بر مقابله ریشه‌ای، همه‌جانبه و تخصصی با موضوع قاچاق سوخت، این موضوع در دستور کار مجموعه قضائی استان تهران قرار گرفت و جلسات متعددی با دستگاه‌های مسئول در این زمینه از جمله دستگاه‌های نظارتی، انتظامی و اطلاعاتی تشکیل شد.

شناسایی ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در استان تهران

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: بر اساس گزارشات واصله تاکنون بیش از ۱۳۰ مرکز دپو سوخت قاچاق در سطح شهرستان‌های استان تهران و عمدتاً در جنوب استان تهران شناسایی گردید که اقدامات لازم جهت برخورد قضائی با آنها در حال انجام است.

شناسایی و دستگیری ۴۱ نفر از عناصر اصلی و سرشبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران

وی از شناسایی و دستگیری ۴۱ نفر از عناصر اصلی و سرشبکه‌های قاچاق سوخت در استان تهران خبر داد و گفت: طی بازرسی از مراکز دپو سوخت قاچاق بیش از ۶۰۰ هزار لیتر فرآورده‌های نفتی شناسایی و کشف گردید و در حال حاضر پرونده این متهمان در مراجع قضائی مربوطه به‌طور ویژه و خارج از نوبت در حال رسیدگی است و اقدامات لازم جهت شناسایی و دستگیری سایر عناصر دخیل در حال انجام است.

تعقیب قاچاقچیان سوخت به‌عنوان اخلالگران نظام اقتصادی

القاصی ضمن تاکید بر اینکه برخورد قاطع و جدی با عناصر و سرشبکه‌های قاچاق سوخت در دستور کار دستگاه قضا قرار دارد، اظهار کرد: در این خصوص اشخاصی که به‌صورت شبکه‌ای فعالیت می‌کنند، به‌عنوان اخلالگران نظام اقتصادی مورد تعقیب واقع خواهند شد؛ چرا که بخشی از ناترازی‌های موجود در حوزه انرژی ناشی از قاچاق سوخت است و بر همین اساس در چارچوب قوانین و مقررات برخورد لازم بدون اغماض و قاطعانه با عناصر اصلی و سرشبکه‌ها صورت خواهد گرفت.

قطعاً به بنیان‌های مالی قاچاقچیان سوخت ضربه وارد خواهد شد

رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن اشاره به شناسایی و توقیف اموال، ادوات و تجهیزات ناشی از جرم از سرشبکه‌های قاچاق سوخت اظهار کرد: اقدامات قضائی لازم به‌منظور ضبط این اموال در حال انجام است و قطعاً به بنیان‌های مالی قاچاقچیان سوخت ضربه وارد خواهد شد تا اثر بازدارندگی به همراه داشته باشد.

وی در بخش پایانی سخنان خود عنوان کرد: امیدواریم با اصلاح هر چه سریع‌تر فرآیندهای موجود در حوزه تولید و توزیع سوخت از سوی دستگاه‌های متولی و انجام اقدامات عاجل در این زمینه شاهد کاهش پدیده قاچاق سوخت در سطح استان تهران باشیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=521462

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.