خبر " تحریم‌ها عامل اصلی افزایش احتمال بروز عوارض ثانویه بر بیماران تالاسمی " | اقتصاد آفرین

خبر " تحریم‌ها عامل اصلی افزایش احتمال بروز عوارض ثانویه بر بیماران تالاسمی " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 5 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 19

سرخط اخبار اقتصادی

️ جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود| ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۲/۵؛رگبار پراکنده دربرخی مناطق غرب کشور تاکید بر ظرفیت کشورهای سازمان شانگهای برای توسعه تعاملات قضایی فعالیت ۲۴ ایرلاین داخلی در ایران با ۱۴۰ هواپیمای فعال مستمری مددجویان افزایش یافت + جزییات ۲۳ طرح طلایی برای جهش صنعت و پتروپالایش ایران درخواست ۱۰۰ میلیاردی کاپیتان پرسپولیس برای تمدید قرارداد! اظهارات تند کارتال به بازیکنان پرسپولیس/ حرف آخر را خودم میزنم! رونمایی از اولین خرید خارجی پرسپولیس مذاکرات نهایی برای ترانزیت گاز روسیه از خاک ایران خرید ۴۰ میلیاردی پرسپولیس لو رفت ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال یادداشت معاون اسبق وزیر | برداشت‌‌های وارونه از “آبخیزداری” ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال بازار صعودی، شیبا اینو (SHIB) نزولی/ چشم‌انداز کوتاه‌مدت همچنان مبهم مادر یک کودک دوساله با دو سه جمله، مجازی را بهم ریخت! دلایل کاهش قیمت اتریوم مشخص شد/ اتریوم سقوط می‌کند؟ اطلاعیه وزارت رفاه درباره پرداخت وام با کارت یارانه سرمربی جدید تیم فوتبال زنان معرفی شد ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی


0
تحریم‌ها عامل اصلی افزایش احتمال بروز عوارض ثانویه بر بیماران تالاسمی
  • کد خبر : 528442
  • 26 اسفند 1403
تحریم‌ها عامل اصلی افزایش احتمال بروز عوارض ثانویه بر بیماران تالاسمی

به گزارش خبرگزاری مهر، گفتگوی تعاملی سمن‌ها با «خانم هبه هگراس» گزارشگر ویژه حقوق افراد دارای معلولیت سازمان ملل در ۱۴ مارس (۲۴ اسفند) به وقت محلی ۱۰ تا ۱۱ در ژنو به ابتکار تعدادی از سمن‌ها برگزار شد. در این گفتگوی تعاملی نمایندگانی از انجمن تالاسمی ایران، انجمن اوتیسم ایران و فعال فلسطینی از […]

به گزارش خبرگزاری مهر، گفتگوی تعاملی سمن‌ها با «خانم هبه هگراس» گزارشگر ویژه حقوق افراد دارای معلولیت سازمان ملل در ۱۴ مارس (۲۴ اسفند) به وقت محلی ۱۰ تا ۱۱ در ژنو به ابتکار تعدادی از سمن‌ها برگزار شد.

در این گفتگوی تعاملی نمایندگانی از انجمن تالاسمی ایران، انجمن اوتیسم ایران و فعال فلسطینی از هلند به بررسی چالش‌های معلولان پرداختند.

همچنین مریم اخوان توکلی نماینده انجمن تالاسمی ایران، در این دیدار به مشکلات بیماران تالاسمی پرداخت و تحریم‌ها را عامل اصلی افزایش احتمال بروز عوارض ثانویه بر بیماران تالاسمی عنوان و تأکید کرد که بیماران تالاسمی در ایران تحت تأثیر تحریم‌ها به دلیل عدم دسترسی به داروهای آهن‌زدای باکیفیت، با پوکی استخوان، دیابت، مشکلات قلبی و عوارض عصبی روبه‌رو هستند که در برخی از موارد منجر به افزایش آمار معلولیت و حتی مرگ زودهنگام بیماران تالاسمی شده است.

چالش‌های بیماران اوتیسم

رضا حاجتی و محمود کریمی نمایندگان انجمن اوتیسم ایران نیز در این دیدار به چالش‌های افراد مبتلا به اوتیسم پرداختند و بیان کردند: در ایران ده‌ها هزار نفر به اوتیسم مبتلا هستند؛ اما بسیاری از آن‌ها به دلیل کمبود امکانات تشخیصی و درمانی از دریافت خدمات محروم‌اند. در این میان دولت با چالش‌هایی در زمینه اجرای برنامه جامع ملی اوتیسم، تهیه و تأمین امکانات و خدمات اجتماعی و… روبه‌رو است.

آنها همچنین خواستار همکاری‌های بین المللی برای ارتقای آموزش معلمان، بهبود خدمات و برنامه‌های اشتغال افراد مبتلا به اوتیسم و افزایش حمایت‌های مالی و فنی برای توسعه خدمات مربوط به اوتیسم و کمپین‌های آگاهی بخشی عمومی شدند. در نهایت نمایندگان انجمن خواستار توجه ویژه به چالش‌های افراد مبتلا به اوتیسم به ویژه در کشورهای تحت تحریم شدند و از گزارشگر خواستند تا آن را در گزارشات بعدی خود منعکس کند.

تحمیل معلولیت اجباری برگی دیگر از جنایات رژیم اشغالگر

مصطفی بتاری فعال فلسطینی در هلند، درباره شرایط وخیم معلولان در غزه و فلسطین سخن گفت و تأکید کرد: هیچ حمایت پزشکی و درمانی از کودکان فلسطینی وجود ندارد و بسیاری از آن‌ها در اثر جنگ و شرایط سخت، با بحران‌های شدید روحی و جسمی روبه‌رو هستند. همچنین در پی جنگ رژیم صهیونیستی در غزه، در یکسال گذشته تعداد معلولیت‌ها ناشی از جراحت‌های جنگی افزایش یافته است. نیروهای رژیم اشغالگر از ۷ اکتبر تاکنون کنوانسیون‌های حقوق بشری برای حمایت از افراد دارای معلولیت در درگیری‌های مسلحانه را نقض کرده‌اند. به طوری که تخمین زده می‌شود که از ۷ اکتبر تاکنون بیش از ۱۰۰۰ کودک دست و پای خود را در غزه از دست داده‌اند، که این به معنای از دست دادن یک دست و پا در حدود ده کودک در روز است. همچنین در یکسال گذشته هر ماه نزدیک به ۵۰۰ کودک در غزه دچار معلولیت‌های شدید شدند. همچنین تخمین زده می‌شود که از ۷ اکتبر تاکنون بیش از ۵۰۰۰ فلسطینی مجروح با معلولیت زندگی می‌کنند.

در پایان این گفت‌وگوی تعاملی، گزارشگر ویژه حقوق افراد دارای معلولیت با قدردانی از ارائه‌های ارزشمند و دیدگاه‌های سازنده نمایندگان سازمان‌های مردم‌نهاد (سمن‌ها)، بر اهمیت تعامل مستمر و همکاری‌های مؤثر تأکید کرد.

وی با اشاره به نقش کلیدی این سازمان‌ها در پیشبرد حقوق افراد دارای معلولیت، بر لزوم گسترش تبادل نظر و هم‌افزایی میان نهادهای مدنی و نهادهای رسمی تأکید کرد.

همچنین، وی خواستار استمرار این تعاملات جهت برنامه‌ریزی و اجرای اقدامات مؤثر در راستای بهبود وضعیت و تأمین حقوق افراد دارای معلولیت شد و بر ضرورت پیگیری تعهدات و اجرای سیاست‌های حمایتی تأکید کرد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=528442

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.