خبر " کارکرد مهم دادگاه‌های صلح برقراری سازش در جامعه است " | اقتصاد آفرین

خبر " کارکرد مهم دادگاه‌های صلح برقراری سازش در جامعه است " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 29 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

روند تعیین هویت و شناسایی پیکر مطهر شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی اژه‌ای: رژیم صهیونیستی عبرت تاریخ خواهد شد واگذاری ویلا باغ و املاک در دزفول به اتباع ممنوع شد اعلام آمادگی تعاون روستایی برای توزیع مویرگی محصولات کشاورزی محدودیت استفاده از کارتخوان‌ها برای نانوایان برداشته شد ۵۰۰ میلیون دلار ارز واردات کالاهای اساسی تخصیص یافت تصمیم شورای عالی بورس برای تداوم تعطیلی معاملات آزمون جذب مترجم رسمی در زبان‌های نادر برگزار شد موحدی: دادستان‌ها نسبت به نحوه توزیع مایحتاج عمومی نظارت داشته باشند در مسائل امنیتی و انتظامی، از ظرفیت گزارش‌های مردمی استفاده شود رئیس سازمان ثبت اسناد از واحدهای ثبتی تهران بازدید کرد کارهای مردم را با انگیزه و محکم پیگیری می‌کنیم ۴ بمب استقلال در راه است تولید کارخانه‌ها همانند دوران کرونا، افزایش می‌یابد/ تمام هم و غم ما تامین نیازهای روزانه مردم است فوری/ دسترسی به نوبیتکس متوقف شد  هک نوبیتکس امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / تکلیف دارایی‌ کاربران نوبیتکس چه می‌شود؟ هک شدن صرافی نوبیتکس / ۶ میلیون دلار دود شد! استقرار پمپ بنزین سیار در این مکان‌ها برنامه قطع برق تهران امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ قیمت نفت جهانی امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ دولت خیال بازنشستگان را راحت کرد | پرداخت حقوق صراحتا تأیید شد ساعت کاری و نحوه فعالیت بانک ها اعلام شد حقوق خرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان با افزایش واریز شد + جزئیات حمله بی شرمانه اسرائیل طلا را صعودی کرد


1
کارکرد مهم دادگاه‌های صلح برقراری سازش در جامعه است
  • کد خبر : 541472
  • 28 اردیبهشت 1404
کارکرد مهم دادگاه‌های صلح برقراری سازش در جامعه است

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام هادی صادقی صبح یکشنبه در دیدار با قضات و کارکنان شوراهای حل اختلاف استان اردبیل، ملبس شدن به لباس تقوا را مهمترین ویژگی اعضای شوراهای حل اختلاف اعلام کرد و گفت: هر قدر تقوا در این افراد بیشتر باشد به همان میزان در رسیدگی به پرونده‌های حل اختلاف قوی‌تر عمل […]

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام هادی صادقی صبح یکشنبه در دیدار با قضات و کارکنان شوراهای حل اختلاف استان اردبیل، ملبس شدن به لباس تقوا را مهمترین ویژگی اعضای شوراهای حل اختلاف اعلام کرد و گفت: هر قدر تقوا در این افراد بیشتر باشد به همان میزان در رسیدگی به پرونده‌های حل اختلاف قوی‌تر عمل کرده و با دیده حقارت و تحقیر به پرونده‌ها نگاه نمی‌کنند.

وی اظهار کرد: استان اردبیل به دوستی اهل بیت مشهور است و ما امروز توفیق یافتیم تا با حضور در این جلسه، از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات شوراهای حل اختلاف استان اردبیل قرار گیریم.

معاون قوه قضائیه و رئیس شوراهای حل اختلاف کشور با بیان اینکه صفات جلالت و جمال خدا باید در رأس اقدامات ما در شوراهای حل اختلاف قرار گیرد، تصریح کرد: خداوند تمامی انسان‌ها را از بزرگ و کوچک به یک دیده نمی‌نگرد و در شوراهای حل اختلاف نیز نباید خطاهای کوچک مردم با تحقیر نگریسته شود.

صادقی مسائل و مشکلات اعضای شوراهای حل اختلاف و کارکنان آن را یادآور شد و افزود: یکی از اصلی‌ترین خواسته اعضای شورای حل اختلاف استخدام و تعیین تکلیف نیروها است که تا ۲ ماه آینده آزمون شوراهای حل اختلاف برگزار و بالغ بر ۱۰ هزار نفر در این آزمون در سراسر کشور شرکت خواهند کرد.

وی با بیان اینکه امروز قانون به نحوی تعریف شده تا به نفع اعضای شوراهای حل اختلاف باشد، گفت: این آزمون به صورت کتبی و شفاهی و با امتیاز ۲۰ برگزار می‌شود که امیدواریم در استان اردبیل نیز کسانی که مستحق استخدام هستند، در این جرگه قرار گیرند.

صادقی با بیان اینکه دادگاه‌های صلح کارکرد مهمی در ایجاد صلح و سازش در جامعه دارند، خاطرنشان کرد: این دادگاه‌ها باید با استفاده از ظرفیت شوراهای حل اختلاف بتوانند به صورت قوی عمل کرده و پاسخگوی حجم بالای پرونده‌های ورودی به دادسراها باشند.

وی همچنین از پیگیری طرح ساماندهی کارکنان حل اختلاف نیز خبر داد و اضافه کرد: تمام تلاش خود را برای این ساماندهی به کار گرفته‌ایم.

صادقی با اشاره به اینکه در برخی موارد اعضای شورای حل اختلاف در بررسی پرونده‌ها با ریزبینی عمل می‌کنند، یادآور شد: در این مورد باید دقت کنیم تا حقی از مردم ضایع نشده و به حقوق اصلی خود برسند.

وی تصریح کرد: رسیدگی به انبوهی از پرونده‌های ورودی به دادسراها جز همکاری با شوراهای حل اختلاف میسر نیست و ما شوراهای حل اختلاف را بازوی توانمندی برای دادگاه‌ها می‌دانیم.

صادقی با بیان اینکه با افزایش صلح و سازش در جامعه می‌توانیم به رفاه عمومی نیز کمک کنیم، گفت: سطح رضایت از شوراهای حل اختلاف در بین مردم بالاتر است و این نشان از تأثیرگذاری این شوراها در جامعه دارد.

معاون قوه قضائیه و رئیس شوراهای حل اختلاف کشور با بیان اینکه قضات دادگاه صلح باید اعضای شوراها را در دادگاه‌ها مستقر کنند، افزود: این امر در کنار آشنایی مردم با شوراهای حل اختلاف، زمینه بیشتری را برای ایجاد صلح و سازش در جامعه ایجاد می‌کند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل نیز در این جلسه خاطرنشان کرد: استان اردبیل در تحقق سند تحول قوه قضائیه رتبه چهارم کشور را به دست آورده است.

حجت‌الاسلام حسین کثیرلو با بیان اینکه حدود یک چهارم پرونده‌های دادگستری استان در شورای حل اختلاف طرح می‌شود، اضافه کرد: سال گذشته ۴۷ درصد از پرونده‌های مرکز توسعه حل اختلاف استان طی سال ۱۴۰۳ منجر به صلح و سازش شده است.

وی بیان کرد: با تلاش صلح‌یاران شورای حل اختلاف استان اردبیل، سال گذشته ۱۱ نفر از محکومان به اعدام با گذشت اولیای دم از چوبه دار رهایی یافتند.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل در ادامه یادآور شد: اردبیل در خط مقدم آزادی زندانیان در کشور قرار دارد و شورای حل اختلاف و ستاد صبر در این راستا با استفاده از ظرفیت خیران موفق عمل کرده است.

حجت‌الاسلام کثیرلو تاکید کرد: در مجموعه دادگستری اقدامات بسیاری برای انجام صلح و سازش به ویژه در شوراهای حل اختلاف انجام شده و اعضای شورای حل اختلاف با هنر خود توانسته‌اند در ۵۰۰ شعبه شورای حل اختلاف با جلوگیری از ورود پرونده‌ها به محاکم قضائی، صلح و سازش را در جامعه جاری کنند.

وی تصریح کرد: سال گذشته در مدل تعالی سند تحول قضائی کشور، شورای حل اختلاف استان جز چهار استان برتر در کشور شد.

رئیس کل دادگستری استان اردبیل گفت: با تلاش‌های انجام شده در چهار سال گذشته حدود ۴۰ درصد از جمعیت زندان‌های استان اردبیل کاهش یافته که دستاورد بزرگی برای استان در حوزه قضائی محسوب می‌شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=541472

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.