خبر " صفر تا صد درباره ویروس جدید چینی | هشدارها را جدی بگیرید " | اقتصاد آفرین

خبر " صفر تا صد درباره ویروس جدید چینی | هشدارها را جدی بگیرید " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 6 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 67

سرخط اخبار اقتصادی

تولیدکنندگان فولاد کشور روحشان خبر ندارند فولاد به کجا صادر می‌شود! راه اندازی سیستم هوشمند تشخیص عیوب سطح ورق در خط تولید شرکت فولاد اکسین خوزستان اولین تصویر واقعی از گوشی پرچمدار جدید شیائومی دست انداختن سامسونگ به شیوه آنر ساخت آسمان‌خراش یک کیلومتری عربستان از سر گرفته شد /عکس ادعای تأخیر ۹ماهه در پرداخت ارز واردات روغن خام تنظیم بازار مصوبه‌ای برای افزایش قیمت کالاهای اساسی ندارد یک اتفاق نادر در بازار اجاره؛ فرصت طلایی برای مستاجران ممنوعیت معاملات مسکن با اتباع خارجی غیرمجاز در تهران ایجاد قله‌های ترافیکی جدید در پایتخت؛ ترافیک تهران شبانه‌روزی شد گوشت‌های بی‌کیفیت صدای شهروندان تهرانی را درآورد؛ مدیرعامل سازمان میادین: مرجوعی زیاد شده، پاسخ‌گویی سخت زاکانی فردا به شورا می‌رود؛ پیشنهاد بودجه ۲۳۵ هزار میلیاردی تامین اعتبار برای پروژه های فوری پایتخت پشت پرده ترافیک های نابهنگام تهران لیست درمانگاه های بسیار خطرناک در جنوب پایتخت؛ وضعیت ایمنی بازار گل امام رضا شاخص بورس ۲۵هزار واحد رشد کرد نحوه عرضه محصولات در بورس کالا اعلام شد سود ۲۲۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران خارجی از بورس در ۴ ماه ارزش بازار اوراق بهادار در مرز ۱۳۰۰۰همت قرار گرفت سهم ۷۰درصدی حقیقی‌ها از مبادلات سهام حاشیه سود تولیدکننده‌های سنگ آهنی‌های بورسی کم شد بهترین اینترنت فیبر نوری را از کجا باید بخریم؟ آئین رونمایی از تندیس اولین کنگره ملی شهدای حقوقدان برگزار شد هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۱۱/۶؛ برف و باران کشور را فرا می‌گیرد


1
صفر تا صد درباره ویروس جدید چینی | هشدارها را جدی بگیرید
  • کد خبر : 509329
  • 18 دی 1403
صفر تا صد درباره ویروس جدید چینی | هشدارها را جدی بگیرید

پس از عبور از پاندمی کرونا، چین اکنون با شیوع ویروسی جدید به نام «متاپنوموویروس انسانی» (HMPV) مواجه شده است. گزارش‌ها حاکی از آن است که بیمارستان‌های این کشور با موج گسترده‌ای از بیماران مبتلا به این ویروس روبرو هستند. هرچند هنوز تایید رسمی در این باره اعلام نشده است، اما شنیده‌ها از احتمال اعلام وضعیت اضطراری در چین حکایت دارد.

ویروس تنفسی HMPV برای اولین بار در سال ۲۰۰۱ شناسایی شد. این بیماری بیشتر در فصول زمستان و بهار شیوع پیدا می‌کند. دوره کمون یا نهفتگی ویروس تقریباً بین سه تا شش روز است و طول مدت آن بستگی به شدت عفونت دارد.

علائم HMPV

متاپنومو-ویروسِ انسانی با نام انگلیسی «Human Metapneumovirus»، علائمی شبیه آنفلوانزا یا سرماخوردگی ایجاد می‌کند و معمولاً دستگاه تنفسی فوقانی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

رایج‌ترین علائم این ویروس انسانی عبارتند از: سرفه، تب، گرفتگی بینی، گلو درد، تنگی نفس.

راه‌های انتقال متاپنومو-ویروس

این بیماری می‌تواند از طریق سرفه، عطسه یا تماس با فرد آلوده سرایت کند.

کدام گروه‌ها بیشتر در معرض خطر قرار دارند؟

کودکان خردسال، افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به بیماری شدید ناشی از ویروس HMPV هستند.

عوارض HMPV چیست؟

برونشیولیت، برونشیت، پنومونی، آسم یا تشدید COPD و عفونت گوش (اوتیت میانی) از عوارض ابتلا به HMPV هستند.

چطور از ابتلا به این ویروس پیشگیری کنیم؟

از آنجا که در حال حاضر، هیچ درمان ضدویروسی یا واکسنی برای جلوگیری از HMPV وجود ندارد، با انجام و رعایت نکات زیر می‌توانید خطر ابتلا به HMPV و سایر بیماری‌های تنفسی را کاهش دهید:

دست‌ها را با آب و صابون به مدت حداقل ۲۰ ثانیه بشویید تا انتشار ویروس به حداقل برسد.

هنگام سرفه یا عطسه دهان و بینی خود را بپوشانید. ترجیحاً در آرنج یا زیربغل‌تان سرفه و عطسه کنید تا ذرات تنفسی در محیط پخش نشود.از ماسک استفاده کنید. از تماس با افراد بیمار خودداری کنید.از لمس چشم‌ها، بینی و دهان خود با دست‌های آلوده خودداری کنید.اگر مبتلا به ویروس هستید، تا بهبود بیماری در قرنطینه بمانید.


منبع:

خبرآنلاین



کدخبر:
۳۴۴۶۱۶


سارا سمیع شمس

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=509329

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.