خبر " جلوگیری از خلق پول با پرداخت مستقیم طلب گندمکاران " | اقتصاد آفرین

خبر " جلوگیری از خلق پول با پرداخت مستقیم طلب گندمکاران " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 14 مهر - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 71

سرخط اخبار اقتصادی

خرید خودرو همچنان برای حفظ ارزش پول منطقی است؟ یک روز برای دفاع از نام تهران شوک بزرگ در دنیای کریپتو/ خالق بیت‌کوین پیدا شد عضو شورای شهر تهران :‌مهم ثبت تهران در تقویم است چه روزی فرقی ندارد نخستین تصاویر شیائومی ۱۵ پرو در سه رنگ خنثی سرانجام جنگ افزارسازی ساصد؛از خانه سازی برای کارمندان شهرداری تا ایجاد فضای سبز ۶ بیمارستان در لیست ساختمان‌های بحرانی پاتک بی‌رحمانه قاتل سریالی جدید به دورهمی ایرانی‌ها فهرست خرید تضمینی ۲۰ محصول کشاورزی منتشر شد + جدول مزایای افتتاح دفتر نمایندگی ارمنستان در چابهار | شروط تحقق تجارت ۳ میلیارد دلاری تهران-ایروان ۹۵ کیلومتر راه‌های روستایی استان سمنان بهسازی شد ۳۷۶ کیلومتر محورهای مواصلاتی یزد بهسازی شد اختلال در سایت مدیریت فناوری بورس حمله به معیشت مردم؟/ وزارت اقتصاد به‌فکر رضایت بورسی‌ها است! ورود ۹ همت نقدینگی به کارگزاری‌ها در هفته‌ای که گذشت احیای تالار‌ مجازی بورس پس از چند سال توقف بعد از سیدحسن نصرالله همان شمشیر پابرجاست آغاز روند ترخیص اتوبوس‌های شهری وارداتی پس از سه سال معطلی محکومیت ۴۴ میلیاردی یک شرکت خودرو ساز به دلیل گران‌فروشی قاچاقچی ۲۱ هزار یورو از پرواز جا ماند آیا به رهن گذاشتن مالی که با سند عادی منتقل شده کلاهبرداری است؟ قاچاق ۴۵۰ کیلوگرم قارچ ترافل جنگلی به ارزش ۳۱ میلیارد بازگشت ۱۴۲۴ زندانی در تهران با پابند الکترونیکی به جمع خانواده قاچاقچیان سوخت نقره داغ شدند


2
جلوگیری از خلق پول با پرداخت مستقیم طلب گندمکاران
  • کد خبر : 484233
  • 19 شهریور 1403
جلوگیری از خلق پول با پرداخت مستقیم طلب گندمکاران

با توجه به اجرای حساب واحد خزانه و پرداخت به ذی‌نفع نهایی، شاهد پرداخت مبالغ خرید تضمینی گندم به حساب گندم کاران از جانب سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها و جلوگیری از استقراض از نظام بانکی و خلق پول هستیم.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، یکی از موضوعاتی که در گذشته و در خصوص بسیاری از پرداختی‌ها از جمله پرداختی‌های مروبط به خرید تضمینی گندم وجود داشت، استقراض از بانک‌های حوزه کشاورزی بود و یکی از بزرگ‌ترین بدهکاران نیز شرکت‌های بازرگانی دولتی بودند که وظایف حاکمیتی داشتند.

این شرکت‌ها به سبب همین وظایف از بانک استقراض می‌کردند تا بتوانند منابعی را که دولت متعهد شده بود در بحث خرید تضمینی گندم پرداخت کند را تامین کنند. به طور مثال در فرآیندهای گذشته دولت مبلغی را در اختیار شرکت بازرگانی دولتی قرار می‌داد. این شرکت منابع را در حساب خود نزد یکی از بانک‌های عامل(بانک کشاورزی) نگهداری می‌کرد و به واسطه همین ارتباط با بانک، شرایط برای دریافت وام از محل سپرده‌هایی که به بانک عامل وارد یا خارج می‌شد، فراهم بود.

این موضوع سبب استقراض از بانک‌ها به ویژه در این مورد به خصوص بانک کشاورزی می‌شد. این مسئله به اضافه برداشت این بانک از محل منابع بانک مرکزی و افزایش نقدینگی دامن می‌زد که با اجرای حساب واحد خزانه و انتقال حساب نهادها و شرکت‌های دولتی به خزانه، تا حد زیادی از این مسئله جلوگیری شد.

از بین رفتن ماهیت خلق پول در پرداخت مطالبات گندم‌کاران

در شرایط فعلی منابع از محل درآمدهای قانون هدفمندسازی یارانه‌ها و تبصره ۸ بودجه تامین می‌شود و به حساب سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها نزد خزانه‌داری کشور واریز می‌شود. سپس در زمان واریز مبالغ منابع در اختیار بانک عامل قرار می‌گیرد و در همان روز پرداختی ها انجام می‌شود. به همین جهت دیگر ماهیت خلق پول و استقراض از محل چنین پرداختی‌هایی از بین می‌رود.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=484233

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.