خبر " ارزش پژوهش فناورانه کشاورزی به ۱۷۵ میلیون دلار رسید " | اقتصاد آفرین

خبر " ارزش پژوهش فناورانه کشاورزی به ۱۷۵ میلیون دلار رسید " | اقتصاد آفرین
  • امروز : یکشنبه - 31 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 34

سرخط اخبار اقتصادی

روش های استعلام دهک‌بندی یارانه در ۱۴۰۴ | راهنمای دقیق + لینک سامانه وزارت کار تکلیف ادامه واریز یارانه معیشتی برای دهک‌های ۱ تا ۷ را یکسره کرد خبر خوش برای بازنشستگان | تاریخ واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین اعلام شد تاریخ دقیق واریز یارانه نقدی فروردین دهک‌های ۴ تا ۹ | خیال یارانه بگیران راحت شد قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۳۱ فروردین اعلام شد + جدول قیمت دلار در بازار آزاد با سر سقوط کرد ( ۳۱ فروردین) حداقل و حداکثر حقوق کارمندان در ۱۴۰۴ رسما اعلام شد + سند افزایش ۷ میلیون تومانی حقوق این گروه از بازنشستگان تایید شد قطع یارانه معیشتی به دلیل درآمد فرزندان مجرد | مجلس وارد میدان شد مژده شیرین وزیرکار درباره دستمزد ۱۴۰۴ کارگران مجلس برای اقتصاد ایران نوش دارو تجویز کرد قیمت طلا امروز کاهشی شد + جدول ۳۱ فروردین صعود قدرتمندانه در بورس | اخبار خوش برای فعالان بازار سرمایه اعلام شد حواشی بی‌پایان استقلال/ استقلال هفت میلیارد تومان به خشک‌شویی بدهکار است؟ آزمون راهی بیمارستان شد/ مصدومیت سردار چقدر جدی است؟ بازی امشب شاید آخرین فرصت باشد/ اخراج کارلتو از رئال مادرید! ترکیب احتمالی اینتر مشخص شد/ طارمی نیمکت نشین اینتر در بازی با بولونیا ورزشگاه‌ها را از میدان جنگ دور کنید! انتخاب فضای مناسب برای کسب‌وکارهای اینترنتی در تهران پیش بینی تولید ۱۱میلیون تن گندم در ۱۴۰۴ به دلیل خشکسالی آغاز ثبت سفارش گوشت قرمز و چای از فردا اول اردیبهشت اعلام زودهنگام واردات گندم؛ اشتباه استراتژیک حمل نقل ریلی شارژ شد؛ امضای تفاهم‌نامه ۷۵۰ میلیون دلاری آزادسازی ۳۰۰ میلیون دلاری ترامپ / افزایش فشار نزولی یا جهش قیمت؟


3
ارزش پژوهش فناورانه کشاورزی به ۱۷۵ میلیون دلار رسید
  • کد خبر : 509256
  • 18 دی 1403
ارزش پژوهش فناورانه کشاورزی به ۱۷۵ میلیون دلار رسید

رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: ارزش محصولات فناورانه پژوهشگاه با اجرا در سطحی بیش از دویست هزار هکتار به ارزش بیش از ۱۷۵ میلیون دلار رسید.

– اخبار اقتصادی –

 به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم محسن مردی رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی امروز در  سومین و نمایشگاه فناوری نوین کشاورزی اظهارداشت: بخش کشاورزی با تولید سالانه بیش از ۱۳۰ میلیون تن و اشتغال بیش از ۱۵ میلیون نفر مهمترین وظیفه ملی که همان تامین امنیت غذایی کشور است را عهده دار است.

 وی افزود: هزاران سال است که این وظیفه مهم توسط کشاورزان زحمتکش و بی ادعا برای ایران زمین انجام می شود. 

 رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ادامه داد:یکی از مهمترین شاخصه های بخش کشاورزی به ویژه در سال های اخیر ثبات در تولید است که علیرغم چالش ها و تهدیدات مختلف در کشور پهناور و تاریخی ایران عزیزمان، همواره امنیت غذایی از یک ضریب قابل قبول برخوردار بوده است. 

وی تصریح کرد: البته چالش های ماندگار و برنامه های کم اثر از مهمترین اشکالات بخش کشاورزی است که عمده دلیل آنها بر می گردد به ریشه های کهن تاریخی و فرهنگی، عدم تحلیل و نوآوری و عدم استفاده از ظرفیت ها (نیروی انسانی و زیر ساخت) منطبق بر مزیت ها که جای بحث فراوان دارد.

مردی گفت: پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی با دارا بودن تجربیات ارزشمند، نیروهای انسانی متخصص و تعهد و زیرساخت های پیشرفته متعهد به ارایه گسترده خدمات فناوری های نوین به سایر موسسات و مراکز تحقیقاتی کشور و اجرای کلان پروژه های تخصصی و هدفمند در حوزه های مختلف با استفاده از فناوری های مختلف می باشیم. 

وی افزود: مهمترین راهبرد پژوهشگاه ترکیب علم، نوآوری و تجارت است و معتقد است رفع چالش‌های بخش کشاورزی تنها از طریق انتقال دانش و فناوری میسر نیست و ضروری است اصلاحات لازم همزمان در بخشهای سیاست‌گزاری، مقررات و اصلاح روندهای موجود هم انجام شود. 

مردی گفت: پژوهشگاه با ایجاد مرکز نوآوری و حتی با در اختیار قرار دادن میز های آزمایشگاهی هم اکنون با تمام توان به عنوان واحد تحقیق و توسعه در کنار واحد‌های تولیدی کشور قرار گرفته است و بیش از۸۵ درصد پروژه های پژوهشگاه مشترک با شرکت های خصوصی و یا سایر مرکز علمی و تحقیقاتی کشور است.

وی گفت: بر اساس گزارش‌ها و تحلیل‌های ملی و بین المللی به دلیل پدیده گرمایش زمین و تغییر اقلیم، امنیت غذایی ایران در افق ۲۰۵۰ با چالش های جدی روبرو خواهد شد که تنها استفاده از راه حل های نوآورانه و اقدامات جسورانه و اجرای هماهنگ و بهنگام آنها می تواند در کاهش اثرات مذکور موثر واقع گردند. تحلیل، نوآوری و بن بست شکنی؛ کلید توسعه پایدار کشاورزی است.

 رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ادامه داد: سومین رویداد فناوری‌های نوین کشاورزی به عنوان یک پلتفرم مهم برای ترکیب علم، نوآوری و تجارت در حوزه کشاورزی نوین است که دارای تأثیرات قابل توجهی بر جامعه و اکوسیستم کشاورزی دارد.

وی گفت:هدف ما از برگزاری این رویداد، ایجاد بستری برای شبکه‌سازی میان فعالان تولید غذا و فناوری است. ما معتقدیم که این شبکه‌سازی تأثیر عمیقی بر اکوسیستم کشاورزی دارد و منجر به بهبود عملکرد و پایداری سیستم‌های کشاورزی خواهد شد.

مردی افزود: روش کار ما اینگونه بوده است که ابتدا شبکه گسترده ای از فعالان تولید غذا شامل شرکت ها، کشت و صنعت ها، محققان و مراکز علمی و سایر ذینفعان و ذی مدخلان را در حوزه های تولید، بازار، حاکمیت و فناوری ایجاد کردیم.

وی ادامه داد: سپس جلسات همرسانی و هماهنگی  دو به دو یا جمعی برگزار کردیم که منجر تبیین به یک یا چند مسئله مشخص با راهکارهای تعریف شده شفاف شده است که نقش بازیگران کاملا مشخص شده است. در موضوعات مهم مثل کشاورزی دقیق و هوش مصنوعی لازم شده حتی رویداد مجزایی برگزار کنیم.

وی گفت: در این رویداد ۴۰ شرکت از سراسر کشور در حوزه‌های مختلف و مشخص فناوری‌های نوین کشاورزی انتخاب شدند که هر کدام با ایده‌ها و نوآوری‌های خلاقانه خود می توانند در ارتقای امنیت غذایی کشور موثر باشند.

وی گفت:نقش صادرکنندگان در کشاورزی به‌ویژه در توسعه بازارهای جدید، افزایش درآمد کشاورزان، انتقال فناوری و ایجاد استانداردهای کیفی بسیار حیاتی است. همچنین، سرمایه‌گذاران با تأمین منابع مالی و حمایت از پروژه‌های نوآورانه می‌توانند به تسریع روند توسعه فناوری‌های نوین در کشاورزی کمک کنند.

بنابراین گزارش در حاشیه این رویداد قراردادهای مختلفی در حوزه های کودهای زیستی، مهارگرهای زیستی، نانو کود، پلاسمای سرد، استارترهای صنایع لبنی، نانو فیلتر و نانو پوشش ها به امضا خواهد رسید.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=509256

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.