خبر " حسن زاده: موانع ورود تجهیزات تولید به کشور برداشته شود " | اقتصاد آفرین

خبر " حسن زاده: موانع ورود تجهیزات تولید به کشور برداشته شود " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 29 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

روند تعیین هویت و شناسایی پیکر مطهر شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی اژه‌ای: رژیم صهیونیستی عبرت تاریخ خواهد شد واگذاری ویلا باغ و املاک در دزفول به اتباع ممنوع شد اعلام آمادگی تعاون روستایی برای توزیع مویرگی محصولات کشاورزی محدودیت استفاده از کارتخوان‌ها برای نانوایان برداشته شد ۵۰۰ میلیون دلار ارز واردات کالاهای اساسی تخصیص یافت تصمیم شورای عالی بورس برای تداوم تعطیلی معاملات آزمون جذب مترجم رسمی در زبان‌های نادر برگزار شد موحدی: دادستان‌ها نسبت به نحوه توزیع مایحتاج عمومی نظارت داشته باشند در مسائل امنیتی و انتظامی، از ظرفیت گزارش‌های مردمی استفاده شود رئیس سازمان ثبت اسناد از واحدهای ثبتی تهران بازدید کرد کارهای مردم را با انگیزه و محکم پیگیری می‌کنیم ۴ بمب استقلال در راه است تولید کارخانه‌ها همانند دوران کرونا، افزایش می‌یابد/ تمام هم و غم ما تامین نیازهای روزانه مردم است فوری/ دسترسی به نوبیتکس متوقف شد  هک نوبیتکس امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / تکلیف دارایی‌ کاربران نوبیتکس چه می‌شود؟ هک شدن صرافی نوبیتکس / ۶ میلیون دلار دود شد! استقرار پمپ بنزین سیار در این مکان‌ها برنامه قطع برق تهران امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ قیمت نفت جهانی امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ دولت خیال بازنشستگان را راحت کرد | پرداخت حقوق صراحتا تأیید شد ساعت کاری و نحوه فعالیت بانک ها اعلام شد حقوق خرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان با افزایش واریز شد + جزئیات حمله بی شرمانه اسرائیل طلا را صعودی کرد


3
حسن زاده: موانع ورود تجهیزات تولید به کشور برداشته شود
  • کد خبر : 515492
  • 15 بهمن 1403
حسن زاده: موانع ورود تجهیزات تولید به کشور برداشته شود

رئیس اتاق ایران، با اشاره به مانع رفع تعهد ارزی در مسیر صادرکنندگان، گفت: پیشنهاد اتاق ایران که به دولت تقدیم شده، این است که بخش کشاورزی باید از رفع تعهد ارزی معاف شود.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرگزاری تسنیم، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران، گفت: رفع تعهد ارزی و صدور بخشنامه‌های خلق‌الساعه، تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی را با مشکلات زیادی روبرو کرده است.

صمد حسن‌زاده، در مراسم تجلیل از صادرکنندگان نمونه استان گلستان که همزمان با بهره‌برداری از ساختمان این اتاق در حال برگزاری است، ادامه داد: اتاق ایران چندین جلسه با مسئولین بانک مرکزی و وزارت اقتصاد برای حل مشکل رفع تعهد ارزی برگزار کرده است. پیشنهاد اتاق ایران که به دولت تقدیم شده، این است که بخش کشاورزی باید از رفع تعهد ارزی معاف شود. اگر دولت این اقدام را برای تشویق صادرات محصولات کشاورزی انجام دهد، صادرات در این بخش افزایش خواهد یافت.

رئیس اتاق بازرگانی: سیاست به انزوا کشاندن ایران موفق نبود

 

او افزود: هیات وزیران اخیراً مصوبه ۲۴۳۰ را به تصویب رسانده که هیچ سازمان و نهادی نمی‌تواند بخشنامه‌ای را بدون هماهنگی با بخش خصوصی و بدون بررسی تبعات و خسارات آن، صادر کند. مصوبات باید طی فرصت سه‌ماهه و با مشورت بخش خصوصی ابلاغ شوند. در غیر این صورت این مصوبات لازم‌الاجرا نخواهند بود. امیدوارم هم دولت به این مصوبه توجه کند و هم بخش خصوصی از حقوق خود آگاهی داشته باشد.

حسن‌زاده اظهار کرد: در یک سال گذشته از استقرار دولت چهاردهم با رهنمودهای مقام معظم رهبری، تلاش دولت برای حل مشکلات تولید و صادرات سرعت گرفته است. باید تلاش کنیم ایران در جایگاه واقعی خود در جهان قرار بگیرد.

او تأکید کرد: حمایت به معنی پول پاشی به واحدهای تولیدی نیست. ما می‌خواهیم با امکانات خودمان ماشین‌آلات و تجهیزات تولید را وارد کنیم اما موانع موجود نمی‌گذارد. ما می‌خواهیم این موانع برداشته شود.

رئیس اتاق ایران گفت: در این شرایط سخت اقتصادی، به طور جدی باید از همه صادرکنندگان و تولیدکنندگان تجلیل کنیم که با وجود سختی‌های فعالیت اقتصادی، به ایجاد اشتغال، افزایش تولید و صادرات و ارزآوری برای کشور اهتمام دارند. تولیدکنندگان بیش از آنکه به دنبال منافع شخصی خود باشند، به دنبال تقویت جریان تجارت کشور هستند. اما باید موانع مختلف از مسیر آن‌ها برداشته شود.

تصمیمات نادرست در حیطه صادرات، صادرکنندگان واقعی را از چرخه کار خارج کرده است

امیر یوسفی، رئیس اتاق گرگان، نیز در این نشست گفت: تصمیماتی که در رابطه با بازگشت ارز صادرکنندگان گرفته شد، صادرکنندگان را با مشکلاتی مواجه کرده است.

او با اشاره به تلاش‌های دولت چهاردهم برای هموار کردن مسیر صادرات، ادامه داد: صادرات در شرایط تحریم با مسائل زیادی همراه است. با این حال در استان گلستان در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ صادرات رو به افزایش بوده است.

یوسفی با ابراز امیدواری از به نتیجه رسیدن تلاش‌های دولت برای پیوستن کامل به FATF ادامه داد: صادرکنندگان واقعی تحت تأثیر تصمیمات نادرست، از چرخه صادرات خارج شده و عده‌ای که سابقه صادرات و تولید نداشتند،  وارد این چرخه شدند. امیدوارم مسیری که دولت چهاردهم در راستای تقویت تجارت خارجی آغاز کرده است، زودتر به نتیجه برسد.

شرایط برای واردات تجهیزات تولید از سوی ایرانیان خارج از کشور فراهم شود

علی‌محمد چوپانی، نایب‌رئیس اتاق گرگان نیز در این مراسم اظهار کرد: همه باید با یک عزم ملی به سمت تغییر شرایط فعلی برویم. الان بخش‌های مختلف اقتصادی کشور با یکدیگر همخوانی ندارند. دریافت ۵۰ درصد مالیات از واحدهای تولیدی با تورم بالای موجود، تولید را متوقف خواهد کرد. علاوه بر تحریم‌ها، نگرش‌های حاکم بر اقتصاد و تولید، یک مانع اساسی است.

توسعه زیرساخت‌های مرز اینچه برون به بخش خصوصی واگذار شود

سعید صفوی، رئیس کمیسیون توسعه صادرات اتاق گرگان هم گفت: در مرز اینچه برون امکانات زیرساختی کافی وجود ندارد. اگر دولت توان ایجاد آن را ندارد، ترتیبی بدهید که این امر به بخش خصوصی واگذار شود.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=515492

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.