خبر " ۲۹ هزار تن گوشت گرم گوسفندی وارد کشور شد " | اقتصاد آفرین

خبر " ۲۹ هزار تن گوشت گرم گوسفندی وارد کشور شد " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 3 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 11

سرخط اخبار اقتصادی

تحلیل تکنیکال هفتگی هدرا هش خریداران BONK در صحنه باقی مانده‌اند؛ هدف بعدی ۰.۰۰۰۰۳۵ دلار؟ استراتژی ۲.۱ میلیارد دلار سهام ترجیحی برای خرید بیت کوین می‌فروشد ریال دیجیتال و یارانه نقدی قابل وثیقه‌گذاری شدند قیمت بیت‌کوین امروز شنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۴ قیمت تتر امروز شنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۴ قیمت اتریوم امروز شنبه ۳ خرداد ماه ۱۴۰۴ دیشب مارادونا به خانه برگشت و تا صبح رقصید رویای ریپل ۵ دلاری به این نمودار بستگی دارد قیمت گوشی‌های آیفون امروز ۳ خرداد ۱۴۰۴ بحران در بازار اجاره تهران/مستاجران بلاتکلیف، سقف اجاره‌ مشخص نیست شروط دریافت وام ۶۵۰ میلیونی دولت اعلام شد تامین اجتماعی حساب ۴۰ هزار بازنشسته را شارژ کرد رویداد ملی «سفیران خلیج‌فارس» با مشارکت پیشکسوت گیلانی قایقرانی و پاروزنی از فارور تا کیش رویداد ملی «سفیران خلیج‌فارس» با مشارکت پیشکسوت گیلانی قایقرانی و پاروزنی از فارور تا کیش طوفان و رعد و برق در شمال هند ۵۶ کشته بر جای گذاشت خوزستان گرمترین نقطه جهان شد بخشنامه شیرین سازمان امور مالیاتی کشور به کام کدام مشاغل شد ؟ تب صعود در بازار طلا، سکه و دلار | بورس هفته آینده پیش بینی شد سرمربی بعدی تراکتور قطعی شد پرسپولیس با جایگزین آل‌کثیر توافق کرد ترامپ اپل را تهدید کرد قیمت طلا اوج گرفت؛ بازار جهانی زیر فشار تعرفه‌های آمریکا رویداد ملی «سفیران خلیج‌فارس» با مشارکت پیشکسوت گیلانی قایقرانی و پاروزنی از فارور تا کیش


2
۲۹ هزار تن گوشت گرم گوسفندی وارد کشور شد
  • کد خبر : 521149
  • 27 بهمن 1403
۲۹ هزار تن گوشت گرم گوسفندی وارد کشور شد

دبیر انجمن صنفی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی، گفت: در ۱۰ ماهه امسال ۱۶۵ هزار تن گوشت گاو و گوساله شامل ۱۱۶ هزار و ۳۷۷ تن منجمد و ۴۸ هزار و ۲۵۰ تن لاشه و وکیوم و ۳۸ هزار و ۲۹۴ تن، گوسفندی وارد شد.

– اخبار اقتصادی –

احمد شاد دبیر انجمن صنفی توزیع‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار داشت: واردات گوشت گرم گوسفندی با ارز ترجیحی توسط شرکت‌های بسته‌بندی به عنوان مباشر خودتأمین و سایر تجار وارد می‌شود و در حال حاضر تعداد زیادی از شرکت‌ها به این امر می‌پردازند.

 وی تصریح کرد: عمده مبادی واردات گوشت قرمز دام سنگین (گاو و گوساله) به صورت منجمد از برزیل و پاکستان و از هندوستان (گوشت گاومیش) برای مصارف خانوار و صنعتی است.

وزارت جهاد کشاورزی شرایط جدید جوجه ریزی گوشتی را اعلام کرد

شاد اظهار داشت: در ۱۰ ماهه سال جاری حدود ۱۶۴ هزار و ۶۲۷ تن گوشت گاو و گوساله که از این میزان ۱۱۶ هزار و ۳۷۷ تن منجمد و ۴۸ هزار و ۲۵۰ تن لاشه و وکیوم و حدود ۳۸ هزار و ۲۹۴ تن گوشت گوسفندی که ۲۸ هزار و ۶۵۴ تن لاشه تازه (گرم) و نه هزار و ۶۴۰ تن منجمد از مبادی استرالیا، مغولستان، روسیه، قزاقستان، آفریقای جنوبی، کنیا و رومانی به کشور واردات داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه واردات گوشت قرمز از برزیل به ایران به صورت منجمد و وکیوم انجام می‌شود، گفت:  نظر به ضوابط و مقررات سخت‌گیرانه بهداشتی از سوی سازمان دامپزشکی، واردات گوشت از برزیل به صورت وکیوم انجام می شود که ۷۰ روز ماندگاری از زمان تولید تا مصرف در داخل دارد.

دبیر سابق انجمن وارد‌کنندگان فرآورده‌های خام دامی با اشاره به ورود دولت به واردات گوشت قرمز گفت: در اوایل سال جاری ۴۰ هزار تن ثبت سفارش واردات گوشت قرمز از بخش خصوصی کاسته و به مجموعه خصولتی جهاد استقلال و شرکت‌های زیرمجموعه آن واگذار کردند و دولت نقش پررنگی در واردات دارد.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=521149

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.