خبر " برآورد رئیس سازمان تات از کاهش تولید گندم امسال " | اقتصاد آفرین

خبر " برآورد رئیس سازمان تات از کاهش تولید گندم امسال " | اقتصاد آفرین
  • امروز : دوشنبه - 29 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 1

سرخط اخبار اقتصادی

هواشناسی ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ | فعالیت سامانه بارشی در شمال کشور آغاز واریز حقوق بازنشستگان با افزایش جدید | حساب ها را همین الان چک کنید اعلام لیست اولیه تیم ملی فوتبال در این تاریخ ستاره پرسپولیس آماده انتقال غیرمنتظره به سپاهان گلزن‌تر از بهترین مهاجم لیگ برتر؛ آقای گل لیگ کیست؟ اینتر تکلیف طارمی را در برابر عقاب‌ها روشن کرد+ عکس  بمب نقل و انتقالات؛ استقلال به دنبال جذب کاپیتان تیم ملی پنجمین خرید پرسپولیس در راه است: پیام نیازمند! آربیتراژ داغ در بازار رمزارز/ کانال فرار طلا کجاست؟ تلگرام درخواست سانسور را نپذیرفت اخلاص آیت‌الله رئیسی او را در اوج قرار داد تشکیل نظام داوری خصوصی را پیگیری می‌کنیم داوران اصل آشتی و سازش را اولویت قرار دهند سه‌شنبه گرمترین روز هفته این شرط بانک ها برای وام شرعاً مشکل دارد پیش بینی جدید قیمت دلار با احتمال توافق | ارزانی در راه است؟ سردار ایرانی آقای گل لیگ قهرمانان آسیا شد ستاره پرسپولیس در راه سپاهان! تصاویری از گل تماشایی پسر رونالدو و شادی به سبک پدر+ فیلم مذاکره پرسپولیس با پدیده‌ای که کارتال را سر شوق آورد الزام قانونی بریتانیا برای گزارش‌دهی تراکنش‌های مشتریان توسط شرکت‌های ارز دیجیتال تازه‌ترین نظرسنجی کیتکو درباره روند طلای جهانی در هفته معاملاتی جدید خط ترمز ویتکاف در بازار پشت خطی سهم ناچیز ایران از صادرات محصولات حلال/ باید در حوزه کالا‌های حلال حرفی برای گفتن داشته باشیم


1
برآورد رئیس سازمان تات از کاهش تولید گندم امسال
  • کد خبر : 534370
  • 30 فروردین 1404
برآورد رئیس سازمان تات از کاهش تولید گندم امسال

درحالی که سال گذشته ۱۵ میلیون تن گندم در کشور تولید شد، رئیس سازمان تات به تازگی پیش‌بینی کرده برای سال زراعی جدید ۸ تا ۹ میلیون تن گندم تولید شود که به معنی کاهش حداقل ۶ میلیون تنی این محصول در سال جدید است.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، میزان خرید در حالی که میزان تضمینی گندم در سال زراعی گذشته توسط وزارت جهاد کشاورزی ۱۵ میلیون تن اعلام شده است که «غلامرضا گل‌محمدی» معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی اخیرا پیش‌بینی شوک‌آوری از وضعیت تولید گندم در سال زراعی جاری اعلام کرد.

گل‌محمدی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس جدید سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی گفت: «با وجود کاهش ۳۰ درصدی بارندگی، پیش‌بینی وزارت جهاد کشاورزی تولید ۸ تا ۹ میلیون تن گندم در سال جاری است.»

۲۱۱ همت به گندمکاران پرداخت شد

بنابراین گزارش، در سال گذشته نیز «سید مجتبی خیام نکویی» معاون وقت وزیر جهاد کشاورزی پیش‌بینی تولید گندم را در ابتدای سال زراعی حداقل ۱۳ میلیون تن گندم اعلام کرده بود اما با پایان فصل برداشت، رقم نهایی ۱۵ میلیون تن اعلام شد.

در سال جاری نیز امیداریم که پیش‌بینی ۸ تا ۹ میلیون تن گندم تولیدی رئیس سازمان تات درست نباشد و این رقم در انتهای فصل برداشت افزایش یابد اما با توجه به فاصله عمیق کاهش ۶ تا ۷ میلیون تنی گندم، امسال نیاز بالایی به واردات گندم خواهیم داشت.

خیام نکویی رئیس سابق سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی حتی گفته بود که با استفاده از دانش و فناوری و افزایش بهره‌وری تولید گندم در کشور به ۱۹ میلیون تن افزایش خواهد یافت که این به معنی آن است که برنامه‌های افزایش تولید این محصول در کشور وجود داشت.

تأثیر بارش‌ها، مسائل فنی و تعیین نرخ خرید تضمینی مناسب برای گندم از فاکتوی‌های تأثیرگذار در افزایش تولید این محصول در کشور است اما نباید از اثربخشی تحقیقات، آموزش، و ترویج میان کشاورزی و انتقال یافته‌های علمی به زمین کشاورزی چشم‌پوشی کرد.

بنابراین گزارش، نرخ خرید تضمینی هر کیلوگرم گندم در سال زراعی گذشته ۱۷ هزار و ۵۰ تومان و در سال جاری ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان است. سال قبل بیش از ۲۱۱ همت از سوی دولت به کشاورزان پرداخت شد تا پرونده این پروژه بزرگ بسته شد.

انتهای پیام/؛

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=534370

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.