خبر " توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز در سامانه بازرگانی دولتی " | اقتصاد آفرین

خبر " توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز در سامانه بازرگانی دولتی " | اقتصاد آفرین
  • امروز : دوشنبه - 29 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 4

سرخط اخبار اقتصادی

هواشناسی ایران۱۴۰۴/۲/۲۹؛باد، باران و گردوخاک در مناطق مختلف هشداری به تحریف‌کنندگان؛ خلیج فارس خط قرمز هویتی ایران است ارزیابی و تعیین تکلیف ۶۲۳ کانتینر آسیب‌دیده در حادثه بندر شهید رجایی هواشناسی ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ | فعالیت سامانه بارشی در شمال کشور آغاز واریز حقوق بازنشستگان با افزایش جدید | حساب ها را همین الان چک کنید اعلام لیست اولیه تیم ملی فوتبال در این تاریخ ستاره پرسپولیس آماده انتقال غیرمنتظره به سپاهان گلزن‌تر از بهترین مهاجم لیگ برتر؛ آقای گل لیگ کیست؟ اینتر تکلیف طارمی را در برابر عقاب‌ها روشن کرد+ عکس  بمب نقل و انتقالات؛ استقلال به دنبال جذب کاپیتان تیم ملی پنجمین خرید پرسپولیس در راه است: پیام نیازمند! آربیتراژ داغ در بازار رمزارز/ کانال فرار طلا کجاست؟ تلگرام درخواست سانسور را نپذیرفت اخلاص آیت‌الله رئیسی او را در اوج قرار داد تشکیل نظام داوری خصوصی را پیگیری می‌کنیم داوران اصل آشتی و سازش را اولویت قرار دهند سه‌شنبه گرمترین روز هفته این شرط بانک ها برای وام شرعاً مشکل دارد پیش بینی جدید قیمت دلار با احتمال توافق | ارزانی در راه است؟ سردار ایرانی آقای گل لیگ قهرمانان آسیا شد ستاره پرسپولیس در راه سپاهان! تصاویری از گل تماشایی پسر رونالدو و شادی به سبک پدر+ فیلم مذاکره پرسپولیس با پدیده‌ای که کارتال را سر شوق آورد الزام قانونی بریتانیا برای گزارش‌دهی تراکنش‌های مشتریان توسط شرکت‌های ارز دیجیتال


0
توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز در سامانه بازرگانی دولتی
  • کد خبر : 535535
  • 03 اردیبهشت 1404
توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز در سامانه بازرگانی دولتی

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم گفت: اختصاص آرد در فروش آرد به کارخانه‌های ماکارونی، قنادی‌ها، نان‌های حجیم و سنتی آزادپز، در سامانه شرکت بازرگانی دولتی متوقف شده و فعالان این بخش را در آستانه تعطیلی قرار داده است.

– اخبار اقتصادی –

محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه‌حجیم در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم؛ اظهار داشت: کارخانه‌های ماکارونی، قنادی‌ها، نان‌های حجیم و سنتی آزادپز که همگی در گروه صنفی نوع سه و شش قرار دارند، از ۲۳ فرودین ماه اختصاص آرد به آنها متوقف شده است.

وی افزود:در تهران نیز امروز نزدیک به ۳۰ تا ۴۰ واحد دیگر فعالیتی ندارند. با این حال، فردا تعطیل رسمی اعلام نشده است.

ضربه سپاه به قاچاقچیان آرد/ کشف ۱۳۵ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق

وی بیان کرد: بر اساس مصوبه مجلس، فروش آرد به صنف و صنعت باید با قیمت تمام‌شده انجام گیرد، امسال قیمت خرید گندم از کشاورز ۲۰,۵۰۰ تومان بوده که با احتساب هزینه‌ها به حدود ۲۱,۷۵۰ تومان می‌رسد بر این اساس آرد مورد نیاز فعالان این بخش نیز با نرخ جدید باید محاسبه شود اما باتوجه به اینکه نرخ جدیدی اعلام نشده است، آردی نیز اختصاص نمی‌یابد.

کرمی افزود: سال گذشته اجرای این مصوبه انجام نشد و امسال نیز دولت با این قضیه مخالفت کرده‌است.

توقف فروش آرد آزاد پزها در سامانه شرکت بازرگانی دولتی

وی خاطرنشان کرد: بیش از دو هفته است که به دنبال تصمیم گیری درباره این موضوع هستند و تصمیم‌گیری در این زمینه به تعویق افتاده و مشخص نیست مشکل در کجاست. در حال حاضر، شرکت‌های مربوطه تحویل آرد را انجام نمی‌دهند. این خریدها از طریق سامانه‌ای مخصوص انجام می‌شود که اکنون توسط شرکت بازرگانی دولتی غیرفعال شده است.

به گفته کرمی، این شرکت به دستور سازمان برنامه و بودجه سامانه فروش را بسته و امکان خرید گندم را متوقف کرده است. وی تصریح کرد: اگر قرار است افزایش قیمتی در ماکارونی، نان و سایر محصولات اعمال شود، دولت باید به‌صورت رسمی اعلام کند. در حال حاضر، از تاریخ ۲۳ فروردین ماه تا امروز (۳ اردیبهشت) حدود ده روز است که وضعیت نامشخص باقی مانده و وعده‌ها به «امروز و فردا» محدود شده‌اند.

وی ادامه داد: بسیاری از همکاران ما که پیش‌تر آرد را با قیمت ۶۴۰ هزار تومان از سامانه خریداری می‌کردند، اکنون مجبور به تهیه آن از بازار آزاد به قیمت یک میلیون تومان برای هر کیسه ۶۰ کیلویی شده‌اند، که این اقدام غیرقانونی است، اما چاره‌ای نداشته‌اند.

انتهای پیام/

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=535535

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.