خبر " نرخ ارز کالاهای اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت " | اقتصاد آفرین

خبر " نرخ ارز کالاهای اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 29 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

روند تعیین هویت و شناسایی پیکر مطهر شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی اژه‌ای: رژیم صهیونیستی عبرت تاریخ خواهد شد واگذاری ویلا باغ و املاک در دزفول به اتباع ممنوع شد اعلام آمادگی تعاون روستایی برای توزیع مویرگی محصولات کشاورزی محدودیت استفاده از کارتخوان‌ها برای نانوایان برداشته شد ۵۰۰ میلیون دلار ارز واردات کالاهای اساسی تخصیص یافت تصمیم شورای عالی بورس برای تداوم تعطیلی معاملات آزمون جذب مترجم رسمی در زبان‌های نادر برگزار شد موحدی: دادستان‌ها نسبت به نحوه توزیع مایحتاج عمومی نظارت داشته باشند در مسائل امنیتی و انتظامی، از ظرفیت گزارش‌های مردمی استفاده شود رئیس سازمان ثبت اسناد از واحدهای ثبتی تهران بازدید کرد کارهای مردم را با انگیزه و محکم پیگیری می‌کنیم ۴ بمب استقلال در راه است تولید کارخانه‌ها همانند دوران کرونا، افزایش می‌یابد/ تمام هم و غم ما تامین نیازهای روزانه مردم است فوری/ دسترسی به نوبیتکس متوقف شد  هک نوبیتکس امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / تکلیف دارایی‌ کاربران نوبیتکس چه می‌شود؟ هک شدن صرافی نوبیتکس / ۶ میلیون دلار دود شد! استقرار پمپ بنزین سیار در این مکان‌ها برنامه قطع برق تهران امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ قیمت نفت جهانی امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ دولت خیال بازنشستگان را راحت کرد | پرداخت حقوق صراحتا تأیید شد ساعت کاری و نحوه فعالیت بانک ها اعلام شد حقوق خرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان با افزایش واریز شد + جزئیات حمله بی شرمانه اسرائیل طلا را صعودی کرد


1
نرخ ارز کالاهای اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت
  • کد خبر : 541781
  • 29 اردیبهشت 1404
نرخ ارز کالاهای اساسی به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در جلسه روز گذشته دولت، اعلام شد که تمامی کالاهای اساسی مثل سنوات قبل ارز مورد نیازشان تخصیص داده می‌شود. حتی نرخ ارزی که در قانون بودجه آمده بود و به ۳۷ هزار تومان رسیده بود، مجدداً به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اکبر فتحی معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی امروز در حاشیه افتتاحیه سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته،درباره اثرات قطعی برق و کمبود انرژی، اظهار داشت:الان با کمبود انرژی مواجه ایم که سال‌های سال با آن درگیر هستیم، این موضوع مختص امروز نیست. طبیعتاً دولت هم یک‌سری اقداماتی را آغاز کرده، مخصوصاً در خصوص انرژی خورشیدی که خوشبختانه خود واحدهای تولیدی هم در این زمینه همکاری می‌کنند. امیداواریم برای سال‌های آتی این قسمت از مشکلات کاهش یابد.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در شرایط اقتصادی و تحریم، افزود: در شرایط فعلی کشور، برگزاری این نمایشگاه‌ها می‌تواند در توسعه تجارت و صادرات بسیار کمک‌کننده باشد. ما در حوزه کشاورزی نیاز داریم محصولات خودمان را معرفی و عرضه کنیم، مخصوصاً محصولاتی که با فناوری تولید شده‌اند.

سرمایه‌گذاری در کشاورزی؛ راهکارها و اولویت‌ها

صادرات ۸ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد:توسعه صادرات یکی از اولویت‌هاست و این نمایشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه بسیار مؤثر باشند. همچنان که در سال‌های گذشته کمک کردند و ما صادرات ۸ میلیارد دلاری را در بخش کشاورزی تجربه کردیم که حاصل چنین اقداماتی بوده است.

ارز مورد نیاز کالاهای اساسی طبق روال قبل تخصیص می‌یابد

فتحی در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری تسنیمدرباره ورود سازمان بازرسی به موضوع تخصیص ارز و مشکلات واردات مواد اولیه اظهار داشت:خوشبختانه در جلسه روز گذشته دولت، اعلام شد که تمامی کالاهای اساسی مثل سنوات قبل ارز مورد نیازشان تخصیص داده می‌شود. حتی نرخ ارزی که در قانون بودجه آمده بود و به ۳۷ هزار تومان رسیده بود، مجدداً به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت که این اقدام بسیار مؤثری است برای اینکه بتوانیم مواد اولیه را به قیمت مناسب در اختیار واحدهای تولیدی قرار دهیم. دولت در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده و همچنین تعهد کرده که هر آنچه برای بخش کشاورزی لازم است را تأمین کند.

ارسال لایحه دو فوریتی کاهش ۹ درصدی مالیات کالاهای اساسی

وی در ادامه افزود: در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ نیز کاهش مالیات از ۱۰ درصد به ۱ درصد برای بخش کشاورزی پیش‌بینی شده و لایحه دو فوریتی آن به مجلس ارائه شده است. این لایحه رأی آورده و به کمیسیون تخصصی برنامه و بودجه رفته و ان‌شاءالله مجدد به صحن مجلس خواهد رفت. دولت اقدام خود را برای این کاهش مالیاتی انجام داده است.

فتحی در پاسخ به مهم‌ترین مشکل این روزهای صنایع گفت: یکی از همین مشکلات که در حال حاضر نیز با آن مواجه هستیم، ناترازی انرژی و قطعی برق است که مشکل اصلی کلیه صنایع محسوب می‌شود. دولت پیگیر این موضوع است و امیدواریم با کمک خود صنایع و مردم بتوان این مسئله را حل کرد. 

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات، نبود تسهیلات سرمایه در گردش است که واحدهای تولیدی به‌شدت با آن مواجه هستند، مخصوصاً با توجه به سیاست‌های فعلی بانک مرکزی، خواست واحدهای تولیدی این است که تسهیلات سرمایه در گردش در اختیارشان قرار گیرد و در واحدهای ایجادی نیز انتظار دارند دولت در صدور مجوزها تسهیل‌گری کند که این اقدامات در حال انجام است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره مدیریت بحران انرژی در صنایع کشاورزی و غذایی گفت: اولاً باید از طریق صرفه‌جویی اقدام شود.ثانیاً خود واحدهای تولیدی که کارشان تولید مواد غذایی است، می‌توانند در امر تولید انرژی وارد شوند و انرژی مورد نیاز خود را تأمین کنند.

وی تصریح  کرد: دولت منابع تسهیلاتی لازم را آماده کرده و در اختیار سرمایه‌گذاران این بخش قرار می‌دهد. این سرمایه‌گذاران می‌توانند انرژی مورد نیاز خود را تولید کنند. همچنین تسهیلات کمک‌های فنی و اعتباری هم از سوی وزارت نیرو و هم دولت در قالب قانون بودجه برای این نوع فعالیت‌ها در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام/

 

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=541781

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.