خبر " خبری از کمبود نان و مواد غذایی در شهرهای مسافرپذیر نیست " | اقتصاد آفرین

خبر " خبری از کمبود نان و مواد غذایی در شهرهای مسافرپذیر نیست " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 26 تیر - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 57

سرخط اخبار اقتصادی

دستورات رئیس عدلیه پیرامون پرونده‌های مرتبط با رژیم صهیونیستی حمله به فغانی در قم با سیب‌زمینی +عکس کنایه سنگین ستاره قرمز‌ها پس از جدایی‌اش به مدیران! کاهش کیفیت هوا در مناطق جنوبی و مرکز کشور در ۵ روز آینده مدیرکل مرکز ملی فضای مجازی: مخالف تصمیم‌گیری پنهانی و در پستو هستیم/ فقط روی کنترل فنی ایستاده‌ایم انفجار قیمت ریپل؛ این ۴ سیگنال صعودی را جدی بگیرید!+ نمودار ورود به آلت‌سیزن؛ بررسی ۳ شاخص کلیدی بازار کریپتو+ نمودار سقوط قیمت طلا ( پنجشنبه ۲۶ تیرماه ) زمان پرداخت کالا برگ دهکهای ۳ تا ۷ معلوم شد قیمت ارز‌های دیجیتال امروز پنجشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۴ قیمت متفاوت‌ترین آیفون تاریخ / گران‌تر از مک‌بوک پرو کدام گوشی هوشمند در چین پرفروش‌ترین است؟ گمانه‌زنی‌ها درباره جایگزنی یورو به‌جای دلار قوت گرفت جنگ خاموش چین و آمریکا در اعماق دریا آرامش در بازار طلا و دلار حاکم شد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد آغاز ثبت سفارش واردات جو و ذرت از روزهای آینده سقف قیمت بلیت اتوبوس اربعین مشخص شد/ طرح شکایات در سامانه ۱۴۱ جزییات سهمیه شهدا و جانباران جنگ ۱۲ روزه در کنکور سراسری پیکر سردار غیب پرور صبح یکشنبه تشییع می‌شود فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز بازگشایی می‌شود وکیل‌ بلاگرها زیر ذره‌بین قوه‌ قضائیه قرار می‌گیرند سرنوشت یک خیابان با اسامی سیاسی در تهران فرودگاه‌های کشور به فعالیت برگشتند/ پرواز آموزشی تفریحی تا اطلاع ثانوی مجاز نیست


2
خبری از کمبود نان و مواد غذایی در شهرهای مسافرپذیر نیست
  • کد خبر : 551199
  • 31 خرداد 1404
خبری از کمبود نان و مواد غذایی در شهرهای مسافرپذیر نیست

بر اساس مشاهدات میدانی و گزارش‌های دریافتی کمبودی در زمینه تأمین مواد غذایی و نان در استان‌های مسافرپذیر کشور وجود ندارد و روند ارسال کالا و مواد اولیه تولید به این استان‌ها افزایش یافته است و شاهد رونق بیشتر کسب و کار ها در این استان‌ها هستیم.

– اخبار اقتصادی –

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، بر اساس آمار اعلام شده شش میلیون نفر مسافر تنها به استان مازنداران در روزهای اخیر سفر کرده‌اند و برخی از استان‌های شمالی دیگر نیز مانند گلستان و گیلان و خراسان و البرز، با افزایش جمعیت ورود مسافران مواجه است.

اما ورود این حجم جمعیت به یک باره می‌تواند چرخه تأمین مواد غذایی را با مشکل مواجه کند اما با تدارکات انجام شده توسط استانداری‌ها، وزارت جهاد کشاورزی، اتحادیه‌ها و تشکل‌های صنفی و اتاق اصناف تا به امروز خللی برای موادغذایی و نان یا کمبود آنها گزارش نشده است.

بر اساس اعلام مقامات مسئول ارسال و تزریق مواد غذائی به استان‌های مسافر پذیر انجام شده است و این روند ادامه دارد.

براساس مشاهدات میدانی خبرنگار خبرگزاری تسنیم از مازندران نانوایی ها طبق روال معمول خود در حال خدمت رسانی به مردم هستند و حتی در ساعات بیشتری اقدام به خدمت رسانی به مردم و پخت نان می کنند.

در این راستا سهمیه آرد مناطق مسافرپذیر افزایش یافته است تا نانوایان بدون تعطیلی اقدام به فروش نان کنند.

*فعالیت یکسره نانوایی ها در شمال

یکی از نانوایان بربری در گفتگو با خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: با توجه به افزایش تقاضا و ورود مسافران میزان پخت نان خود را افزایش داده‌ایم.

وی افزود: در گذشته‌ در ساعاتی از روز مغازه تعطیل بود اما در این روزها با توجه به اینکه مشتری وجود دارد فعالیت خود را در طول روز یکسره کرده ایم و دیگر در اواسط روز تعطیلی نداریم.

فروشنده یک نانوایی لواش نیز در مازندران درباره وضعیت تامین آرد گفت: با افزایش سهمیه آرد و خرید مردم، تا ساعت ۹ شب پخت نان انجام می دهیم و محدودیتی برای فروش نان به مردم نداریم.

مشاهدات خبرنگار خبرگزاری تسنیم نیز نشان می‌ دهد که عمده نانوایی ها یا شلوغی غیر معمولی مواجه نیستند.

وضعیت پخت نان در نانوایی‌های ماشینی که سرعت بالاتری دارند بهتر است و مردم به هر تعدادی نان بخواهند در اختیارشان قرار می دهند اما برخی از نانوایان برای مدیریت تقاضا در مواقعی که صف ایجاد می‌شود تنها اقدام به فروش حداکثر ۵ نان بربری و ۳۰ نان لواش به هر نفر می‌کنند.

بر اساس مشاهدات میدانی انجام شده از فروشگاه‌های مواد غذایی در مازنداران تمام مایحتاج مردم در فروشگاه‌های بزرگ و کوچک تامین است و کمبود کالایی خاصی به چشم نمی‌آید.

بر اساس بررسی‌های انجام شده و گزارش‌های دریافتی در هیچ یک از استان‌ها و شهرهای مسافرپذیر گزارش از کمبود مواد غذایی وجود ندارد و تمام فروشگاه ها حتی فروشگاه های آنلاین مانند گذشته اما با فروش بیشتر در حال خدمت رسانی به مردم هستند و کسب و کار آنها به خاطر افزایش تقاضای مردم رونق یافته‌ است.

انتهای پیام/

 
✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=551199

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.