خبر " رشد بانکی ها بورس را صعودی کرد (۱۵ دی) " | اقتصاد آفرین

خبر " رشد بانکی ها بورس را صعودی کرد (۱۵ دی) " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 1 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 24

سرخط اخبار اقتصادی

واردات ۱۰۰ هزار تن جو برای توزیع با قیمت مصوب یادنامه حسینعلی عظیمی – ۷ |از چمران تا «کان عرشُه علی الماء» پلیس ترمز رانندگان سرعتی را کشید؛ توقیف ۵ روزه در انتظار متخلفان ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی/ هشدار به مسافران: جاده‌ها برفی و بارانی است زلزله نسبتا شدید در اصفهان/ زمین‌لرزه ۵ ریشتری نطنز و بادرود را لرزاند جاده چالوس یکطرفه شد؛ جزئیات ممنوعیت تردد از مسیر شمال به جنوب محور کندوان/ وضعیت ترافیکی دیگر محورهای کشور چگونه است؟ اسباب‌کشی نوروزی فقط با مجوز کلانتری/ تدابیر ویژه پلیس پایتخت برای تعطیلات فیلترینگ در ایران؛ آیا وعده‌ها عملی خواهد شد؟ ۷۰ کیلومتر بزرگراه در شمال سیستان و بلوچستان در سال ۱۴۰۳ ساخته شد کاهش ۵ درصدی سفرهای نوروزی نسبت به اول فروردین ۱۴۰۳ هواشناسی ایران۱۴۰۴/۱/۱؛هشدار نارنجی برای ۲۴ استان اقدامات سازمان زندان‌ها در جهت کاهش نرخ بازگشت جرم هواشناسی امروز؛ ۱ فروردین| هشدار یخبندان گسترده در کشور عیدی ۱۰ تومانی عراق به ایران | قیمت دینار کاهشی شد؟ دومین عیدی دولت به مردم در راه است |‌ زمان واریز اعلام شد سردار آزمون به رکورد علی دایی رسید پیشنهاد ۲ میلیون دلاری پرسپولیس به مهاجم سابق الهلال وزیر نفت: برای جلوگیری از قاچاق سوخت هر قطره تولیدی پالایشگاه‌ها را رصد می‌کنیم  احمدرضا عابدزاده سر سفره هفت‌سین + عکس تصمیم مهم فدرال رزرو چه معنایی دارد؟/ دو سناریوی محتمل پیش روی فدرال رزرو برای کاهش نرخ بهره دو بحرانی که تهران را تهدید می‌کنند؛ سکوت خطرناک برخی مسئولان عموی محمد، نه چپ بود و نه حزب‌اللهی، او شیشکی مُرد! ریپل در برابر SEC پیروز شد/ دلایل عدم رشد قیمت XRP چیست؟ سامسونگ فهرست گوشی‌های سازگار با «One UI 7» را منتشر کرد


0
رشد بانکی ها بورس را صعودی کرد (۱۵ دی)
  • کد خبر : 508556
  • 15 دی 1403
رشد بانکی ها بورس را صعودی کرد (۱۵ دی)

معاملات بازار بورس امروز با افزایش ۶۱ هزار واحدی شاخص کل، روز پر سودی را برای سهامداران ثبت کرد. در پی معاملات بورس، نمادهای فارس، فولاد، فملی و پارسان به‌عنوان نمادهای تاثیرگذار در معاملات امروز شناخته شدند. در ادامه این گزارش، به بررسی اخبار مهم و عوامل موثر بر بازار سرمایه پرداخته و رویدادهای امروز بورس را مرور خواهیم کرد.

بازار بورس تهران امروز، ۱۵ دی ۱۴۰۳، با آغاز معاملات روندی صعودی را تجربه کرد و شاخص کل، تحت تأثیر افزایش تقاضا در نمادهای اصلی، رشد چشمگیری را به ثبت رساند. شاخص کل در جریان معاملات امروز به سطح ۲ میلیون و ۸۴۹ هزار واحد رسید. ارزش معاملات خرد در ساعات ابتدایی از مرز ۳ هزار میلیارد تومان عبور کرد که نشان‌دهنده تحرکات مثبت و بازگشت اعتماد سرمایه‌گذاران به بازار بود. با ادامه معاملات، ارزش کل معاملات از ۱۰ هزار میلیارد تومان نیز فراتر رفت.

گزارش روزانه بورس امروز پایگاه خبری گسترش نیوز را در ادامه بخوانید.

 

 

آمار  مهم بورسی در ۱۵ دی

داده‌های آماری محاسبه شده نشان می‌دهد؛ پس از آن‌که در اولین روز از زمستان، ارزش معاملات بازار اختیار معامله به ۶.۵ درصد کل ارزش معاملات خرد بازار سهام رسید، این روند در هفته دوم دی ماه نیز ادامه یافت، به‌طوری‌ که باز هم بازار اختیار معامله‌ها عملکرد خوبی داشت و توانستند روند قبلی خود را ادامه دهد.

نمودار-بورس

بر اساس این داده‌های آماری؛ در دومین هفته زمستان ۱۴۰۳ چندین بار شاهد ثبت اعداد بسیار بالایی در ارزش معاملات بازار آپشن یا همان اختیار معامله‌ها بودیم. به طوری که در پایان این هفته مجموع ارزش معاملات انجام شده در بازار اختیار معامله به ۲.۱۷۲ میلیارد تومان رسید.

وضعیت تابلوی بورس در بازار ۱۵ دی

بورس امروز با قدرت به مسیر صعودی خود ادامه داد و شاخص کل با رشدی ۶۱ هزار واحدی، به سطح ۲ میلیون و ۸۴۹ هزار واحد رسید. ارزش معاملات خرد نیز از مرز ۱۰ میلیارد تومان عبور کرد و ارزش کل بازار به رقم قابل‌ توجه ۹۱,۲۰۴,۷۸۴.۲۵۶ هزار میلیارد ریال رسید. این روند، علاوه بر تقویت اعتماد سرمایه‌ گذاران، نشان‌ دهنده پویایی و جذابیت بازار سرمایه در روزهای اخیر است.

وضعیت بازار بسته 
شاخص کل ۲,۸۴۹,۹۴۰.۱۹ ۶۱۷۲۹.۸۷
شاخص کل (هم وزن) ۸۶۹,۷۲۲.۱۷ ۱۷۳۲۵.۲۵
ارزش بازار ۹۱,۲۰۴,۷۸۴.۲۵۶ B
اطلاعات قیمت ۱۴۰۳/۱۰/۱۵ ۱۲:۳۱:۰۸
تعداد معاملات ۴۱۵,۸۳۵
ارزش معاملات ۱۰۴,۳۷۷.۹۴۴ B
حجم معاملات ۱۷.۶۲۳ B

 نقشه بورس در ۱۵ دی

نقشه-بورس

خبرهای تاثیرگذار بر بورس در ۱۵ دی

نرخ سود بین‌ بانکی همچنان در سطح ۲۳.۹۴ درصد ثابت مانده است. همزمان، محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق، چهارشنبه آینده به همراه یک هیأت بلندپایه به تهران سفر خواهد کرد. شرکت مارگارین (غمارگ) نیز اعلام کرده است که به دلیل افزایش قیمت جهانی روغن خام، قیمت محصولات خود را از ۱۲ دی‌ماه ۱۷ درصد افزایش می‌دهد.

در حوزه فناوری، دو شرکت دیجی‌کالا و دیوار مراحل پذیرش در بورس را آغاز کرده‌اند. مدیرعامل بورس تهران نیز از برنامه عرضه شش شرکت جدید تا پایان سال خبر داده و اعلام کرده است که هر دو هفته یک عرضه اولیه برگزار خواهد شد. علاوه بر این، بلوک ۱.۶۸ درصدی سهام ایران‌ خودرو برای عرضه در تاریخ ۲۲ دی‌ماه آگهی شده است.

در صنعت دارو، شرکت ددانا از افزایش میانگین ۶۰ درصدی قیمت ۱۸ قلم داروی خود خبر داده است. همچنین، فرآیند وکالتی کردن حساب‌ها برای ثبت‌نام خودروهای وارداتی تا ۱۷ دی‌ماه ادامه دارد. شرکت گروه مالی ملت نیز تصمیم دارد در همان تاریخ، ۱.۵۸ درصد از سهام ایران ترانسفو را به‌صورت یکجا و نقدی در بازار بورس عرضه کند. در پایان معاملات فردا، نماد شرکت اپرداز برای برگزاری مجمع عمومی روز دوشنبه متوقف خواهد شد.



کدخبر:
۳۴۴۳۷۲


سارا سمیع شمس

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=508556

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.