خبر " پیش بینی بورس فردا بعد از سقوط سنگین ۲۳ دی " | اقتصاد آفرین

خبر " پیش بینی بورس فردا بعد از سقوط سنگین ۲۳ دی " | اقتصاد آفرین
  • امروز : چهارشنبه - 18 تیر - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 5

سرخط اخبار اقتصادی

۵ روش بین المللی برای محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در ایران راه‌اندازی مرکز پاسخگویی ثبت اسناد کشور وقتی اینترنت نه تنها ابزار، بلکه میدان روایت‌ جنگ می‌شود/ به نقش اینترنت به نحوی متفاوت فکر کنیم قیمت ارز‌های دیجیتال امروز چهارشنبه ۱۸ تیر ۱۴۰۴ قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ خسارات بیمه‌ای جنگ آماده واریز شد دولت و مجلس به داد معلمان و فرهنگیان رسیدند شرط صعود طلا / صفر و صدی عمل نکنید تحول بدون مشارکت و تعامل ممکن نیست؛ مدیران باید پای کار باشند ۱۱۰ زندانی نیازمند استان تهران آزاد شدند پیشنهاد نجومی استقلال برای جذب مهاجم خارجی شوک به تراکتور؛ بازیکن تاثیرگذار رفتنی شد! پول بلیط پروازهای کنسل شده باید به حساب شخص افراد واریز شود استاندار تهران: اجازه هیچ‌گونه تخلف در حریم‌های استان تهران را نمی‌دهم ۷۰۰ هزار بیت‌کوین در صندوق قابل معامله در بورس انباشته شد اگر وسوسه می‌شوید، بدانید که اجاره حساب‌ رمزارزی چه پیامدهایی دارد؟ افزایش بی‌سابقه قیمت TORN پس از رای حقوقی دادگاه آمریکا شمارش معکوس برای سقوط سولانا SOL آغاز شد‌ جهش بی‌سابقه شیبا اینو پس از توکن‌سوزی تاریخ اعزام زائران عمره به مکه سقوط آزاد قیمت طلا و سکه در بازار + جدول ۱۷ تیر ۳ اقدام فوری برای نجات مردم ایران کارگران ایران بخوانند؛ بیمه بیکاری ۱۴۰۴ چقدر است؟ ارزان‌ترین گوشی هوش مصنوعی دنیا عرضه شد


0
پیش بینی بورس فردا بعد از سقوط سنگین ۲۳ دی
  • کد خبر : 510407
  • 23 دی 1403
پیش بینی بورس فردا بعد از سقوط سنگین ۲۳ دی

گزارش امروز به بررسی آخرین وضعیت بازار سرمایه و شاخص کل بورس در معاملات روز یکشنبه و پیش‌بینی شرایط بورس در روز دوشنبه، ۲۴ دی‌ماه ۱۴۰۳ اختصاص دارد.

شاخص کل و هم‌وزن بورس موفق شدند از نقاط حساس عبور کنند. این مرزها که به‌عنوان محدوده‌های کلیدی برای تحلیلگران شناخته می‌شدند، حالا پشت سر گذاشته شده‌اند و این موضوع نویددهنده گام‌های تازه‌ای برای بازار است. از سوی دیگر، عدد ۳ میلیون برای شاخص کل، یک سطح روانی مهم است. عبور پایدار از این مرز می‌تواند اعتماد سرمایه‌گذاران را تقویت کرده و ورود نقدینگی بیشتری به بازار را به همراه داشته باشد. البته، فروشندگان همچنان در این مرحله مقاومت می‌کنند. بازار سرمایه در آستانه یک دوره جدید است که می‌تواند با مدیریت صحیح به مسیر رشد پایدار برسد. عبور از مرزهای روانی، امیدواری زیادی ایجاد کرده و حالا زمان آن است که سهامداران و سیاست‌گذاران با دقت و آینده‌نگری، از این فرصت استفاده کنند تا بازار را به سوی ثبات و پویایی بیشتری هدایت کنند.

چهارشنبه هفته پیش شاهد بازاری پرانرژی و با روندی مثبت بودیم. در نیمه دوم معاملات، اخبار مثبتی که منتشر شد، باعث شد فضای بازار دوباره جان بگیرد. گروه خودرویی‌ها که در موج نخست بازار نقشی محوری ایفا کرده بودند، این بار هم پیشتاز شدند و به‌نوعی شروع موج دوم بازار را رقم زدند. این تغییر می‌تواند آغاز یک دوره جدید باشد، با این تفاوت که ویژگی‌های آن از نظر سرعت و هیجان با موج اول متفاوت است.

سقوط ۵۳ هزار واحدی شاخص کل بورس در روز یکشنبه

در معاملات روز یکشنبه بازار سرمایه، شاخص کل بورس تهران در معاملات این روز با ۵۳ هزار و ۶۸۷ واحد ریزش در ارتفاع ۲ میلیون و ۸۵۷ هزار و ۳۱۱ واحدی ایستاد.

آخرین وضعیت شاخص کل هم وزن در روز یکشنبه

شاخص هم‌ وزن در جریان معاملات با ۱۴ هزار و ۴۸ واحد سقوط به ۹۰۱ هزار و ۱۳۳ واحد و شاخص قیمت هم‌ وزن با هفت هزار و ۴۴۴ واحد کاهش به ۴۷۷ هزار و ۵۵۳ واحد رسید.

روز یکشنبه در دومین روز بورسی این هفته، معامله‌گران در بورس تهران بیش از ۱۶ میلیارد و ۹۸۶ میلیون سهم و اوراق مالی را با انجام بیش از ۸۵۶ هزار و ۲۳۵ معامله به ارزش ۱۰۴ هزار و ۹۶۶ میلیارد ریال خرید و فروش کردند.

کدام نمادها بیشترین اثر را بر شاخص بورس گذاشتند؟ 

نمادهای فارس، فولاد، فملی، پارسان، وغدیر، شستا و ویملت بالاتریت اثر منفی را بر شاخص بورس داشتند.

آخرین وضعیت شاخص کل فرابورس

در روز یکشنبه، شاخص کل فرابورس ایران نیز با ۲۸۳ واحد سقوط به ۲۶ هزار و ۸۵۱ واحد رسید.

گفتنی است که معامله‌گران در فرابورس بیش از ۸ میلیارد و ۱۶۲ میلیون سهم و اوراق مالی با انجام ۸۱۳ هزار و ۵۶ معامله خرید و فروش کردند.

همچنین در این روز، نماد ومپنا بالاترین اثر مثبت و نمادهای بپاس، وسپهر، هرمز، انتخاب، فصبا و سامان بالاترین اثر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند.

پیش بینی بورس روز ۲۴ دی ۱۴۰۳

با توجه به وضعیت شاخص ها و سقوط شاخص کل بورس در روز شنبه و یکشنبه آنگونه که احتمال می رود شاخص کل بورس روز دوشنبه نیز به سمت سقوط تمایل پیدا کند. 


منبع:

صفحه اقتصاد



کدخبر:
۳۴۴۹۱۲

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=510407

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.