خبر " بورس سقوط کرد | وضعیت نمادهای بورسی تاثیر گذار در بازار ۱۰ بهمن " | اقتصاد آفرین

خبر " بورس سقوط کرد | وضعیت نمادهای بورسی تاثیر گذار در بازار ۱۰ بهمن " | اقتصاد آفرین
  • امروز : چهارشنبه - 29 اسفند - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

مدافع جنجالی با الهلال تمدید کرد ریسک بزرگ برای سرمایه‌گذاری در بیت کوین تغییر مهم در واتساپ / محدودیت در راه است برف مهمان غیرمنتظره بهار ایران هوای تهران سرد می‌شود؛ بارندگی از پنجشنبه تا یکشنبه آینده ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۲۸ اسفند) پیش بینی قیمت گوشت، مرغ و برنج در آستانه ۱۴۰۴ صفر تا صد درباره سود سهام عدالت | دلیل عدم واریز سود اعلام شد پایان خوش سال برای کارمندان و بازنشستگان | دولت سنگ تمام گذاشت دلیل گرانی طلا و دلار فاش شد (۲۸ اسفند) افزایش قیمت تاریخی طلا در بازار | فعلا دست نگه دارید! آقای گل پرسپولیس به بیمارستان رفت برنامه استقلال برای هایجک گزینه پرسپولیس نخستین واکنش مجتبی جباری به حضور در استقلال + عکس واکنش کنایه‌آمیز وینفرد شفر به حضور جباری در استقلال + عکس رامین رضاییان از ایران رفت دلار و سکه جوگیر شدند؟ تصویب افزایش سرمایه ۱۰ همتی (کچاد) در مجمع‌عمومی فوق‌العاده هوشمندسازی یک معدن طلا توسط دانشگاه شهید بهشتی یک تبلیغ کاملا هالیوودی/ ستاره مشهور سینما در آگهی اپل بزرگ‌ترین خرید تاریخ گوگل رقم خورد/ غول جستجو برای چه ۳۲ میلیارد دلار پرداخت؟ ۶۲ کشته و ۱۹۴۵ مصدوم در تصادفات سه روز نخست سفرهای نوروزی بررسی پیشرفت کریدورهای ترانس-خزر و آلماتی-تهران-استانبول در نشست اکو و سازمان همکاری اقتصادی سازمان ملل برای اروپا رئیس سازمان امور اراضی: تشدید اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز


0
بورس سقوط کرد | وضعیت نمادهای بورسی تاثیر گذار در بازار ۱۰ بهمن
  • کد خبر : 514373
  • 10 بهمن 1403
بورس سقوط کرد | وضعیت نمادهای بورسی تاثیر گذار در بازار ۱۰ بهمن

بازار بورس امروز با افتی بیش از ۶ هزار واحد در شاخص کل به کار خود پایان داد و اکثر نمادها در محدوده منفی معامله شدند. از جمله نمادهای برجسته در این روز می‌توان به فارس، فملی، شستا و پارسان اشاره کرد. در این گزارش، ضمن بررسی روند معاملات امروز، به مهم‌ترین اخبار اخیر در حوزه بورس نیز پرداخته خواهد شد.

معاملات بورس امروز ۱۰ بهمن، با فشار صف‌ های فروش آغاز به کار کرد و شاخص کل به روند ریزشی خود ادامه داد. در پایان معاملات، شاخص با افت بیش از ۶ هزار واحدی به کار خود خاتمه داد. بسیاری از نمادهای بورسی امروز در وضعیت قرمز قرار گرفتند، اما ارزش معاملات خرد با عبور از مرز ۷ هزار میلیارد تومان، نکته مثبت بازار بود. این روند نشان‌ دهنده فشار فروش گسترده در بازار است، در حالی که ارزش بالای معاملات خرد می‌ تواند سیگنالی از تداوم توجه سرمایه‌ گذاران به برخی نمادهای خاص باشد.

در ادامه خبرنگار پایگاه خبری گسترش نیوز به بررسی گزارش روزانه بورس امروز پرداخته است.

 

وضعیت تابلوی بورس در بازار ۱۰ بهمن

تابلوی بورس وضعیت نمادها را بیشتر متمایل به قرمز نشان می دهد. برخی از نمادها نیز سبز است و افزایش قیمت را ثبت کرده است. با توجه به آمار درج شده در جدول زیر می بینیم که شاخص کل سقوط بیش از ۶ هزار واحدی را ثبت کرده است و شاخص کل را به سطح ۲ میلیون و ۸۰۱ هزار واحد رسانده است. ارزش معاملات خرد نیز از مرز ۷ میلیارد ریال عبور کرده است و ارزش بازار را به ۸۹,۳۴۳,۰۵۶.۸۲۷ میلیارد ریال رسانده است.

وضعیت بازار بسته 
شاخص کل ۲,۸۰۱,۴۴۰.۴۲ (۶۱۶۵.۴۹)
شاخص کل (هم وزن) ۸۷۸,۵۷۵.۷۲ (۳۱۴۱.۲۲)
ارزش بازار ۸۹,۳۴۳,۰۵۶.۸۲۷ B
اطلاعات قیمت ۱۴۰۳/۱۱/۱۰ ۱۲:۳۲:۳۶
تعداد معاملات ۴۷۳,۷۵۷
ارزش معاملات ۷۳,۶۶۳.۱۷۲ B
حجم معاملات ۸.۶۹۸ B

 نقشه بورس در ۱۰ بهمن

نقشه-بورس

 

خبرهای تاثیرگذار بر بورس در ۱۰ بهمن

روز چهارشنبه مورخ دهم بهمن ماه سال ۱۴۰۳، تعداد ۱۳۲ هزار سهم از سهام شرکت اخشان خراسان برای اولین بار پس از پذیرش در بازار دوم فرابورس ایران در نماد معاملاتی (اخشان ۱) به روش ترکیبی عرضه خواهد شد.

در بازار جهانی اوره فوب خاورمیانه، معاملات آتی ماه مارس با رشد بیش از ۲.۵ درصد همراه شده و قیمت اوره فوب خاورمیانه ۲۰ دلار افزایش یافته است.

وزیر امور خارجه در واکنش به اظهارات رئیس‌جمهور سابق آمریکا که گفته بود «توافق جدید با ایران خوب خواهد بود»، اعلام کرد که وضعیت کنونی با گذشته تفاوت‌های زیادی دارد و بسیار دشوارتر است. برای جلب اعتماد ایران، اقدامات زیادی باید از سوی طرف مقابل انجام شود.

کفش ملی و قطار رجا به چرخه واگذاری وارد خواهند شد. از طرفی شنیده ها حاکی از این است که  اوراق گواهی سپرده خاص با نرخ سود ۳۰ درصدی در یازدهم بهمن‌ماه امسال به پایان خواهد رسید.

صندوق‌های طلا مجاز به سرمایه‌گذاری در گواهی سپرده نقره شدند. همچنین لازم به ذکر است که افزایش سرمایه ۱۸ درصدی شرکت وتوشه از محل سود انباشته، مورد تایید حسابرس قرار گرفت.

تالار بورس کالا برای اولین بار میزبان عرضه یکی از محصولات ایران خودرو دیزل خواهد بود. ایران خودرو دیزل در نخستین حضور خود برای عرضه در بورس کالا، کشنده فوتون H۵ نسل جدید را در تاریخ ۱۴ بهمن‌ماه عرضه خواهد کرد.

همچنین، ۱۴۰ نماینده مجلس با واگذاری شرکت ایران خودرو به گروه کروز مخالفت کردند.

هر روز اخبار بازار سرمایه ایران و آخرین وضعیت بازار بورس کشور را از صفحه بورس گسترش نیوز دنبال کنید. 



کدخبر:
۳۴۶۰۲۸


سارا سمیع شمس

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=514373

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.