خبر " خبر مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق و مستمری بازنشستگان " | اقتصاد آفرین

خبر " خبر مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق و مستمری بازنشستگان " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 29 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

روند تعیین هویت و شناسایی پیکر مطهر شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی اژه‌ای: رژیم صهیونیستی عبرت تاریخ خواهد شد واگذاری ویلا باغ و املاک در دزفول به اتباع ممنوع شد اعلام آمادگی تعاون روستایی برای توزیع مویرگی محصولات کشاورزی محدودیت استفاده از کارتخوان‌ها برای نانوایان برداشته شد ۵۰۰ میلیون دلار ارز واردات کالاهای اساسی تخصیص یافت تصمیم شورای عالی بورس برای تداوم تعطیلی معاملات آزمون جذب مترجم رسمی در زبان‌های نادر برگزار شد موحدی: دادستان‌ها نسبت به نحوه توزیع مایحتاج عمومی نظارت داشته باشند در مسائل امنیتی و انتظامی، از ظرفیت گزارش‌های مردمی استفاده شود رئیس سازمان ثبت اسناد از واحدهای ثبتی تهران بازدید کرد کارهای مردم را با انگیزه و محکم پیگیری می‌کنیم ۴ بمب استقلال در راه است تولید کارخانه‌ها همانند دوران کرونا، افزایش می‌یابد/ تمام هم و غم ما تامین نیازهای روزانه مردم است فوری/ دسترسی به نوبیتکس متوقف شد  هک نوبیتکس امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / تکلیف دارایی‌ کاربران نوبیتکس چه می‌شود؟ هک شدن صرافی نوبیتکس / ۶ میلیون دلار دود شد! استقرار پمپ بنزین سیار در این مکان‌ها برنامه قطع برق تهران امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ قیمت نفت جهانی امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ دولت خیال بازنشستگان را راحت کرد | پرداخت حقوق صراحتا تأیید شد ساعت کاری و نحوه فعالیت بانک ها اعلام شد حقوق خرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان با افزایش واریز شد + جزئیات حمله بی شرمانه اسرائیل طلا را صعودی کرد


3
خبر مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق و مستمری بازنشستگان
  • کد خبر : 514808
  • 12 بهمن 1403
خبر مهم سازمان تامین اجتماعی درباره حقوق و مستمری بازنشستگان

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی بر لزوم تغییر فرمول محاسبه حقوق بازنشستگان تاکید کرد.

مصطفی سالاری ، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ، با اشاره به لزوم اصلاح فرمول محاسبه مستمری بازنشستگان، گفت: فرمول فعلی محاسبه مستمری بر اساس میانگین دو سال آخر کار است، اما این فرمول باعث می‌شود برخی افراد با افزایش حقوق در دو سال آخر، مستمری بیشتری دریافت کنند.

وی تاکید کرد: ما باید فرمول را به گونه‌ای اصلاح کنیم که میانگین تمام سنوات کاری مبنای محاسبه قرار گیرد که این مساله مورد استقبال و تایید کارشناسان و حتی بیمه‌پردازان و بازنشستگان نیز هست.

حقوق بازنشستگان در سال آینده ۲۰ درصد افزایش پیدا می‌کند و این میزان افزایش حقوق برای بازنشستگان تامین اجتماعی، کشوری و لشکری اعمال خواهد شد.

اما افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان تنها مبلغی نیست که به میزان دریافتی بازنشستگان در سال آینده می‌پردازد، بلکه در سال ۱۴۰۴ طبق برنامه هفتم توسعه، شاهد اجرای ۳۰ درصد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیز خواهیم بود.

۴۰ درصد کل متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری اجرا شد. بازنشستگان مبالغی را در نیمه اول سال با عنوان علی‌الحساب متناسب‌سازی دریافت کردند و از آبان‌ماه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان به طور رسمی اجرایی شد و مبلغ متناسب‌سازی در فیش حقوقی بازنشستگان درج شد. حقوق بازنشستگان در ماه‌های آذر و دی نیز همراه با اعمال متناسب‌سازی واریز شد و در دو ماه پایانی سال نیز متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اجرا خواهد شد. همچنین ۳۰ درصد دیگر از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در سال آینده و ۳۰ درصد دیگر در سال ۱۴۰۵ انجام خواهد شد.

همچنین در سال آینده معوقات بازنشستگان نیز تعیین تکلیف خواهد شد. به تازگی سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴، از تصویب پرداخت ۹۹۵ هزار میلیارد تومان مطالبات بازنشستگان در بودجه سال آینده خبر داده است.

طبق اعلام رحیم زارع، به دولت اجازه داده شده تا برای پرداخت این مطالبات، نسبت به جابجایی ردیف‌های بودجه‌ای اقدام کند.

بنابراین در سال ۱۴۰۴ علاوه‌بر افزایش ۲۰ درصدی حقوق بازنشستگان، مبالغ دیگری با عنوان متناسب‌سازی یا معوقه حقوق بازنشستگان به حساب این قشر واریز خواهد شد.

برنامه تامین اجتماعی برای کاهش حقوق بازنشستگان!

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به لزوم اصلاح فرمول محاسبه مستمری بازنشستگان گفت: باید فرمول را به گونه ای اصلاح کنیم که میانگین تمام سنوات کاری مبنای محاسبه قرار گیرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از سازمان تأمین اجتماعی، «مصطفی سالاری» در نشست هم اندیشی با کانون های عالی کارگران بازنشسته و مستمری بگیر سراسر کشور در بررسی وضعیت کنونی سازمان تأمین اجتماعی و چالش های آن با تاکید بر لزوم همکاری بازنشستگان برای بهبود وضعیت سازمان و رفع برخی چالش ها گفت: بازنشستگان با همکاری و مشارکت در اجرای کامل قوانین و مقررات تأمین اجتماعی می توانند به سازمان کمک کنند تا از وضعیت موجود خارج شویم زیرا نیازمند همراهی و تعامل همه جانبه ای هستیم تا بتوانیم چالش های موجود را مدیریت کنیم و وضعیت این صندوق بین نسلی را بهبود بخشیم.

 


منبع:

اقتصاد آنلاین



کدخبر:
۳۴۶۱۳۳


پریا ابراهیمی

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=514808

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.