خبر " بورس فشار سهامداران را بالا برد (۱۳ بهمن) " | اقتصاد آفرین

خبر " بورس فشار سهامداران را بالا برد (۱۳ بهمن) " | اقتصاد آفرین
  • امروز : یکشنبه - 31 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 37

سرخط اخبار اقتصادی

هواشناسی امروز؛ ۳۱ فروردین| روند افزایشی دما تا پایان هفته، بارش پراکنده باران در شمال غرب چین بوئینگ را برگشت زد | بوئینگ قربانی جنگ تعرفه ها می شود؟ سقوط هواپیمای آموزشی در قزوین| ۲ نفر مصدوم شدند روش های استعلام دهک‌بندی یارانه در ۱۴۰۴ | راهنمای دقیق + لینک سامانه وزارت کار تکلیف ادامه واریز یارانه معیشتی برای دهک‌های ۱ تا ۷ را یکسره کرد خبر خوش برای بازنشستگان | تاریخ واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین اعلام شد تاریخ دقیق واریز یارانه نقدی فروردین دهک‌های ۴ تا ۹ | خیال یارانه بگیران راحت شد قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۳۱ فروردین اعلام شد + جدول قیمت دلار در بازار آزاد با سر سقوط کرد ( ۳۱ فروردین) حداقل و حداکثر حقوق کارمندان در ۱۴۰۴ رسما اعلام شد + سند افزایش ۷ میلیون تومانی حقوق این گروه از بازنشستگان تایید شد قطع یارانه معیشتی به دلیل درآمد فرزندان مجرد | مجلس وارد میدان شد مژده شیرین وزیرکار درباره دستمزد ۱۴۰۴ کارگران مجلس برای اقتصاد ایران نوش دارو تجویز کرد قیمت طلا امروز کاهشی شد + جدول ۳۱ فروردین صعود قدرتمندانه در بورس | اخبار خوش برای فعالان بازار سرمایه اعلام شد حواشی بی‌پایان استقلال/ استقلال هفت میلیارد تومان به خشک‌شویی بدهکار است؟ آزمون راهی بیمارستان شد/ مصدومیت سردار چقدر جدی است؟ بازی امشب شاید آخرین فرصت باشد/ اخراج کارلتو از رئال مادرید! ترکیب احتمالی اینتر مشخص شد/ طارمی نیمکت نشین اینتر در بازی با بولونیا ورزشگاه‌ها را از میدان جنگ دور کنید! انتخاب فضای مناسب برای کسب‌وکارهای اینترنتی در تهران پیش بینی تولید ۱۱میلیون تن گندم در ۱۴۰۴ به دلیل خشکسالی آغاز ثبت سفارش گوشت قرمز و چای از فردا اول اردیبهشت


0
بورس فشار سهامداران را بالا برد (۱۳ بهمن)
  • کد خبر : 514866
  • 13 بهمن 1403
بورس فشار سهامداران را بالا برد (۱۳ بهمن)

بازار بورس شنبه ۱۳ بهمن با ریزشی بیش از ۳۷ هزار واحد در شاخص کل به کار خود پایان داد و اکثر نمادها در محدوده منفی معامله شدند. از جمله نمادهای برجسته در این روز می‌توان به فارس، فولاد، فملی و پارسان اشاره کرد. در این گزارش، ضمن بررسی روند معاملات امروز، به مهم‌ترین اخبار اخیر در حوزه بورس نیز پرداخته خواهد شد.

معاملات بورس امروز ۱۳ بهمن، با فشار صف‌ های فروش آغاز به کار کرد و شاخص کل به روند ریزشی خود ادامه داد. در پایان معاملات، شاخص با افت بیش از ۳۷  هزار واحدی به کار خود خاتمه داد. بسیاری از نمادهای بورسی امروز در وضعیت قرمز قرار گرفتند، اما ارزش معاملات خرد با عبور از مرز ۱۱ هزار میلیارد تومان، نکته مثبت بازار بود. این روند نشان‌ دهنده فشار فروش گسترده در بازار است، در حالی که ارزش بالای معاملات خرد می‌ تواند سیگنالی از تداوم توجه سرمایه‌ گذاران به برخی نمادهای خاص باشد.

در ادامه خبرنگار پایگاه خبری گسترش نیوز به بررسی گزارش روزانه بورس امروز پرداخته است.

 

وضعیت تابلوی بورس در بازار ۱۳ بهمن

تابلوی بورس وضعیت نمادها را بیشتر متمایل به قرمز نشان می دهد. برخی از نمادها نیز سبز است و افزایش قیمت را ثبت کرده است. با توجه به آمار درج شده در جدول زیر می بینیم که شاخص کل سقوط بیش از ۳۷  هزار واحدی را ثبت کرده است و شاخص کل را به سطح ۲ میلیون و ۷۶۴ هزار واحد رسانده است. ارزش معاملات خرد نیز از مرز ۱۱ میلیارد ریال عبور کرده است و ارزش بازار را به ۸۸,۱۴۷,۷۸۲.۲۶۱  میلیارد ریال رسانده است.
 
وضعیت بازار بسته 
شاخص کل ۲,۷۶۴,۱۱۶.۲۶ (۳۷۳۱۸.۸)
شاخص کل (هم وزن) ۸۶۹,۱۶۹.۵۸ (۹۴۰۵.۸۲)
ارزش بازار ۸۸,۱۴۷,۷۸۲.۲۶۱ B
اطلاعات قیمت ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ ۱۲:۳۰:۰۵
تعداد معاملات ۵۱۶,۸۴۰
ارزش معاملات ۹۳,۲۸۸.۱۱ B
حجم معاملات ۱۲.۴۰۳ B

 نقشه بورس در ۱۳ بهمن

نقشه-بورس

خبرهای تاثیرگذار بر بورس در ۱۳ بهمن

نرخ بهره بین‌بانکی برای سومین هفته متوالی بدون تغییر باقی ماند و در سطح ۲۳.۹۸ درصد قرار دارد. همچنین، هیئت مدیره شرکت پتروشیمی شازند پیشنهاد افزایش سرمایه ۱۱۱ درصدی را به مجمع عمومی فوق‌العاده ارائه کرده است.

بورس تهران نیز اعلام کرده که بخشی از سهام پالایش نفت اصفهان معادل ۱۱.۴ درصد از کل سهام این شرکت به‌صورت عمده عرضه خواهد شد. به‌علاوه، سهام فولاد مبارکه اصفهان نیز عرضه عمده خواهد شد که در این مورد، شرکت سرمایه‌گذاری توسعه سرمایه رفاه ۱۰.۵ درصد از سهام این شرکت را به فروش می‌رساند.

در روز شنبه، سکه‌های بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳، اعم از ربع سکه و تمام سکه، بدون بسته‌بندی توسط بانک مرکزی عرضه خواهند شد. همچنین، تالار خودرو بورس کالا روز یکشنبه میزبان عرضه ۲۰ دستگاه کامیون کشنده فوتون H5 خواهد بود. در پایان معاملات فردا، نمادهای بکاب، قشرین، لخانه و وکمینا برای برگزاری مجمع در روز دوشنبه متوقف خواهند شد.

وزیر اقتصاد نیز اعلام کرده که گواهی سپرده ۳۰ درصدی تمدید نخواهد شد. در نهایت، بخش اول لایحه بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور به تایید شورای نگهبان رسید.

 

هر روز اخبار بازار سرمایه ایران و آخرین وضعیت بازار بورس کشور را از صفحه بورس گسترش نیوز دنبال کنید. 



کدخبر:
۳۴۶۲۰۶


سارا سمیع شمس

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=514866

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.