خبر " قیمت طلا یک تنه همه رکوردها را جا به جا کرد " | اقتصاد آفرین

خبر " قیمت طلا یک تنه همه رکوردها را جا به جا کرد " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 29 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

روند تعیین هویت و شناسایی پیکر مطهر شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی اژه‌ای: رژیم صهیونیستی عبرت تاریخ خواهد شد واگذاری ویلا باغ و املاک در دزفول به اتباع ممنوع شد اعلام آمادگی تعاون روستایی برای توزیع مویرگی محصولات کشاورزی محدودیت استفاده از کارتخوان‌ها برای نانوایان برداشته شد ۵۰۰ میلیون دلار ارز واردات کالاهای اساسی تخصیص یافت تصمیم شورای عالی بورس برای تداوم تعطیلی معاملات آزمون جذب مترجم رسمی در زبان‌های نادر برگزار شد موحدی: دادستان‌ها نسبت به نحوه توزیع مایحتاج عمومی نظارت داشته باشند در مسائل امنیتی و انتظامی، از ظرفیت گزارش‌های مردمی استفاده شود رئیس سازمان ثبت اسناد از واحدهای ثبتی تهران بازدید کرد کارهای مردم را با انگیزه و محکم پیگیری می‌کنیم ۴ بمب استقلال در راه است تولید کارخانه‌ها همانند دوران کرونا، افزایش می‌یابد/ تمام هم و غم ما تامین نیازهای روزانه مردم است فوری/ دسترسی به نوبیتکس متوقف شد  هک نوبیتکس امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / تکلیف دارایی‌ کاربران نوبیتکس چه می‌شود؟ هک شدن صرافی نوبیتکس / ۶ میلیون دلار دود شد! استقرار پمپ بنزین سیار در این مکان‌ها برنامه قطع برق تهران امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ قیمت نفت جهانی امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ دولت خیال بازنشستگان را راحت کرد | پرداخت حقوق صراحتا تأیید شد ساعت کاری و نحوه فعالیت بانک ها اعلام شد حقوق خرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان با افزایش واریز شد + جزئیات حمله بی شرمانه اسرائیل طلا را صعودی کرد


1
قیمت طلا یک تنه همه رکوردها را جا به جا کرد
  • کد خبر : 519072
  • 17 بهمن 1403
قیمت طلا یک تنه همه رکوردها را جا به جا کرد

شورای جهانی طلا گزارش داد که تقاضای جهانی برای طلا در سال ۲۰۲۴ به رکورد دیگری رسید.

شورای جهانی طلا (WGC) روز چهارشنبه اعلام کرد که تقاضای جهانی برای طلا از جمله سرمایه‌گذاری‌های خارج از بورس (OTC)، با یک درصد افزایش، به رکورد ۴۹۷۴.۵ تن در سال ۲۰۲۴ رسید و بانک‌های مرکزی خرید را در سه ماهه چهارم تسریع کردند. در سال ۲۰۲۳، این رقم ۴۸۹۹ تن بود.

شائوکای فن، مدیر جهانی بانک‌های مرکزی در شورای جهانی طلا گفت: تقاضای جهانی برای طلا در سال ۲۰۲۴، با افزایش نااطمینانی‌های ژئوپلیتیکی و اقتصادی، به رکوردهای سه ماهه و رکورد سالانه جدیدی صعود کرد. شورای جهانی طلا اعلام کرد که اشتهای بانک‌های مرکزی برای طلا «سیری ناپذیر» باقی ماند و به نقطه عطف قابل توجهی رسید و بانک‌های مرکزی با خرید بیش از ۱۰۰۰ تن برای سومین سال متوالی، سرعت خرید طلا را حفظ کرد.

بانک ملی لهستان، بزرگترین خریدار در بین بانک‌های مرکزی بود و ۹۰ تن به ذخایر خود اضافه کرد. بانک مرکزی ترکیه، دومین خریدار طلا در میان بانک‌های مرکزی بود که ذخایر طلای خود را ۷۵ تن افزایش داد. بانک مرکزی هند با خریدهای ثابت در هر ماه به جز دسامبر، سومین خریدار بزرگ طلا در میان بانک‌های مرکزی بود.

حجم کل سرمایه‌گذاری سالانه در طلا، ۲۵ درصد افزایش یافت و به ۱۱۸۰ تن رسید که عمدتا صندوق‌های سرمایه‌گذاری طلا، محرک آن بودند. در این گزارش آمده است که سرمایه‌گذاران چینی با توجه به مواردی از جمله عدم اطمینان اقتصادی داخلی، نوسانات دائم بازار سهام و بازدهی پایین اوراق قرضه دولتی که سرمایه‌گذاران داخلی را به سمت  طلا سوق داده است، با کمبود دارایی‌های جایگزین برای سرمایه‌گذاری مواجه بودند.


بازار طلا و سکه در حالی معاملات امروز را آغاز می‌کند که قیمت‌ها در معاملات سه‌شنبه با رشد قابل‌توجه در تمامی وزن‌ها و قطعات آغاز به کار کردند و نوسان مثبت قیمت دلار به همراه رشد ارزش طلای جهانی، زمینه را برای حرکت صعودی فراهم کرد.

شورای جهانی طلا اعلام کرد تقاضای طلا در هند پس از کاهش تعرفه واردات طلا از ۱۵ درصد به ۶ درصد، تقویت شد. تقاضای سرمایه‌گذاری برای طلا نیز در تمام بازارهای آسیای جنوب شرقی، در سال گذشته افزایش یافت و سنگاپور، اندونزی، مالزی و تایلند افزایش دو رقمی را به صورت سالانه گزارش کردند.

طبق گزارش شبکه سی‌ان ‌بی‌سی، تقاضا در بخش جواهرات با توجه به فشار قیمت‌های بالاتر، کاهش یافته است و مصرف سالانه آن ۱۱ درصد کاهش یافته است. تحلیلگران شورای جهانی طلا بر این باورند که تقاضا برای جواهرات طلا احتمالا در سال جاری، ضعیف خواهد ماند زیرا قدرت خرید مصرف‌کننده به دلیل قیمت‌های بالاتر و رشد اقتصادی ضعیف، کاهش یافته است.

در این گزارش آمده است که تقاضای کلی سرمایه‌گذاری احتمالا در سال جاری با کاهش نرخ بهره برای کاهش هزینه‌های فرصت نگهداری طلا، قوی می‌ماند.

قیمت طلا برای تحویل فوری، در سال گذشته ۲۷ درصد افزایش یافت که بیشترین میزان از سال ۲۰۱۰ است، زیرا سرمایه‌گذاران این فلز را برای محافظت در برابر ریسک‌های جهانی انتخاب کردند و فدرال رزرو آمریکا، نرخ‌های بهره را کاهش داد. پس از آنکه چین در واکنش به تعرفه‌های تجاری دونالد ترامپ، با اعمال تعرفه‌هایی بر ایالات متحده تلافی کرد، قیمت‌ها روز سه‌شنبه به بالاترین سطح تاریخ خود رسید.

کانال تلگرام گسترش نیوز


منبع:

ایسنا



کدخبر:
۳۴۶۶۰۲


سارا سمیع شمس

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=519072

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.