خبر " شاخ و شانه کشیدن طلا در تعطیلی بورس | بازارها چطور پیش بینی می شود؟ " | اقتصاد آفرین

خبر " شاخ و شانه کشیدن طلا در تعطیلی بورس | بازارها چطور پیش بینی می شود؟ " | اقتصاد آفرین
  • امروز : چهارشنبه - 29 اسفند - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

مدافع جنجالی با الهلال تمدید کرد ریسک بزرگ برای سرمایه‌گذاری در بیت کوین تغییر مهم در واتساپ / محدودیت در راه است برف مهمان غیرمنتظره بهار ایران هوای تهران سرد می‌شود؛ بارندگی از پنجشنبه تا یکشنبه آینده ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۲۸ اسفند) پیش بینی قیمت گوشت، مرغ و برنج در آستانه ۱۴۰۴ صفر تا صد درباره سود سهام عدالت | دلیل عدم واریز سود اعلام شد پایان خوش سال برای کارمندان و بازنشستگان | دولت سنگ تمام گذاشت دلیل گرانی طلا و دلار فاش شد (۲۸ اسفند) افزایش قیمت تاریخی طلا در بازار | فعلا دست نگه دارید! آقای گل پرسپولیس به بیمارستان رفت برنامه استقلال برای هایجک گزینه پرسپولیس نخستین واکنش مجتبی جباری به حضور در استقلال + عکس واکنش کنایه‌آمیز وینفرد شفر به حضور جباری در استقلال + عکس رامین رضاییان از ایران رفت دلار و سکه جوگیر شدند؟ تصویب افزایش سرمایه ۱۰ همتی (کچاد) در مجمع‌عمومی فوق‌العاده هوشمندسازی یک معدن طلا توسط دانشگاه شهید بهشتی یک تبلیغ کاملا هالیوودی/ ستاره مشهور سینما در آگهی اپل بزرگ‌ترین خرید تاریخ گوگل رقم خورد/ غول جستجو برای چه ۳۲ میلیارد دلار پرداخت؟ ۶۲ کشته و ۱۹۴۵ مصدوم در تصادفات سه روز نخست سفرهای نوروزی بررسی پیشرفت کریدورهای ترانس-خزر و آلماتی-تهران-استانبول در نشست اکو و سازمان همکاری اقتصادی سازمان ملل برای اروپا رئیس سازمان امور اراضی: تشدید اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز


1
شاخ و شانه کشیدن طلا در تعطیلی بورس | بازارها چطور پیش بینی می شود؟
  • کد خبر : 519688
  • 20 بهمن 1403
شاخ و شانه کشیدن طلا در تعطیلی بورس | بازارها چطور پیش بینی می شود؟

امروز سایر بازارها تعطیل بودند و همین مسئله هم به دلارو طلا در روز جاری فرصت یکه تازی داد.

در حالی که بازار سهام به دلیل برودت هوا روز شنبه تعطیل بود، معاملات سکه و طلا با هیجان بیشتری دنبال شد و قیمت‌ها در بازار ارز افزایش یافت. سایر بازارها تعطیل بودند و همین موضوع فرصتی برای رشد قیمت دلار و طلا فراهم کرد. تتر که در معاملات پشت‌خطی روند صعودی داشت، با آغاز معاملات بازار ارز نیز به مسیر افزایشی خود ادامه داد و در نهایت اختلاف آن با دلار تهران در محدوده منفی باقی ماند.

علی رغم آنکه کلیت معاملات بازار ارز در روز شنبه افزایشی بود ولی رفتار درهم عجیبت‌تر از سایرین بود، با رسیدن تعطیلات سال نوی چینی اختلاف نرخ دلاری درهم و دلار تهران کاهش پیدا کرده و روند نزولی به خود گرفته بود و حتی وارد محدوده‌های منفی هم شده بود، ولی بررسی اکوایران نشان می دهد که در دو روز معاملاتی قبل حباب درهم رشد کرده و امروز‌ در محدوده هزار و ۱۹۳ تومان قرار گرفت که بیشترین مقدار از هفدهم فروردین ماه است. پیش از این هیجانات و عامل انتظاری باعث افزایش دلار تهران شده بود و نرخ دلاری درهم پایین تر از دلار تهران قرار داشت و درهم بیشتر بر دلار فشار کاهشی وارد می‌کرد ولی در شرایطی که عامل انتظاری قیمت دلار را صعودی کرده معامله گران درهم که به معامله گران بنیادی بازار ارز مشهورند دو روزی است که از دلار تهران پیش افتاده‌اند و اختلاف نرخ دلاری درهم و دلار تهران رشد محسوسی داشته است، که وارد شدن معامله گران درهم به گود هیجانی دلیل این اختلاف بوده است و اگر حباب آن کنترل نشده و کاهشی نشود فشار بر بازار ارز را افزایش می‌دهد.

قیمت‌ها در بازار سکه و طلا هم در بازار امروز افزایشی بود، اونس جهانی طلا به محدوده مقاومتی برگشت و تا زمانی که حمایت خود را از دست ندهد معامله گران به ادامه روند افزایشی آن امید دارند. طلای آب شده امروز رشد حدود سه درصدی داشت ولی سکه امامی رشد بیش از ۶ درصدی را تجربه کرد. و ربع سکه هم نزدیک هفت درصد افزایش پیدا کرد.

چرا حباب سکه امامی افزایش پیدا کرد؟

در یک ماهه گذشته حباب سکه امامی و سایر اقلام سکه کاهش محسوسی را تجربه کرده بود و به طور مداوم کف جدیدی را ثبت کرد حتی یک رقمی شد، با افزایش تقاضا برای دلار تهران، حباب کم سکه‌های امامی خرید آن‌ها را برای خریداران جذاب کرد، با افزایش هیجانات در بازار ارز تقاضا برای سکه که حباب آن کم بود بالا رفت و رشد کرد حباب سکه امامی امروز به بالای ۲۲ درصد رسید چرا که با افزایش حباب سکه معامله گران سود بیشتری جذب می‌کنند. به نظر می‌رسد که بسته بودن صندوقهای طلا در افزایش حباب سکه امامی هم بی تاثیر نبوده چرا که با عدم امکان معامله صندوقهای طلا، نقدینگی بیشتری جذب سکه و طلای فیزیکی میشود.ولی انتظار می‌رود صندوقهای طلا روز یکشنبه اگر دلار وطلا نزولی نشود رشد محسوسی را تجربه کنند زیرا همزمان با روند هیجانی در بازار طلا و ارز صندوق‌های طلا دو روز معاملاتی بسته بودند.

در معاملات امروز حباب ربع سکه هم افزایش کرد و باید دید که در ادامه آیا بورس تهران می‌تواند گوی سبقت از بازار ارز و طلا را از آن خود کند؟ هرچند که محدودیت دامنه نوسان نماده‌ای بورسی توانایی آن‌ها را در رقابت با بازار ارز و طلا کاهش داده است.

کانال تلگرام گسترش نیوز


منبع:

اکوایران



کدخبر:
۳۴۶۷۶۰


سارا سمیع شمس

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=519688

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.