خبر " سکوت کارگران و بازنشستگان در برابر مشکلات " | اقتصاد آفرین

خبر " سکوت کارگران و بازنشستگان در برابر مشکلات " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 5 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 39

سرخط اخبار اقتصادی

زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک مشخص شد ؟ اظهارات مهم وزیر کار درباره معیشت کارگران یارانه دولتی ویژه دانشجویان سراسر کشور جایگزین جذاب بورس معرفی شد ساخت نیروگاه جدید هسته ای در ایران با خط اعتباری روسیه خسرو حیدری پیشنهاد حضور در استقلال را رد کرد سرمایه‌گذاری ۴ میلیارد دلاری روسیه در ۷ میدان ایرانی بمب‌های پرسپولیس در آستانه انفجار/ توافق نهایی درویش با ۳ ستاره ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال پیش‌بینی قیمت بیت کوین در سال ۲۰۳۰/ بیت کوین میلیون دلاری می‌شود؟ فدرال رزرو محدودیت بانک‌ها در دنیای ارز دیجیتال را لغو کرد نهایی شدن مسیر انتقال گاز روسیه به ایران از آذربایجان حرکت خلاف جهت دلار و بورس ادامه‌دار شد ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال کدام آیفون تراشه‌های ۱.۴ نانومتری اپل را دریافت می‌کند؟ قیمت گلکسی S۲۵ اج در وب‌سایت رسمی سامسونگ لو رفت متروی حومه بلاتکلیف؛ هشدار شورا، امیدواری برای تعیین تکلیف پرند و هشتگرد راه نجات معماری از دام بساز و بفروشی ️ جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود| ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۲/۵؛رگبار پراکنده دربرخی مناطق غرب کشور تاکید بر ظرفیت کشورهای سازمان شانگهای برای توسعه تعاملات قضایی فعالیت ۲۴ ایرلاین داخلی در ایران با ۱۴۰ هواپیمای فعال


1
سکوت کارگران و بازنشستگان در برابر مشکلات
  • کد خبر : 520107
  • 22 بهمن 1403
سکوت کارگران و بازنشستگان در برابر مشکلات

دبیراجرایی خانه کارگر مازندران گفت: معیشت کارگران و بازنشستگان بد است و تورم که از آن به عنوان مرگ فقرا و جشن اغنیا نام برده می‌شود؛ طومار زندگی کارگران و بازنشستگان را در هم نوردیده است.

مراسم سالگرد پیروزی انقلاب با حضور جمعی از کارگران و بازنشستگان استان مازندران شنبه ۲۱ بهمن ماه در مازندران برگزار شد. 

در این مراسم که به همت تشکل‌های کارگری مازندران و با همکاری اداره کل تعاون و کار استان برگزارشد، جمع زیادی از مسئولان نهادها و سازمانها و تشکل‌های کارگری و بازنشستگان حضور داشتند. 

نصرالله دریابیگی، دبیراجرایی خانه کارگر مازندران و نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی، در سخنانی ضمن تبریک آغاز چهل و ششمین سال آغاز استقرار نظام جمهوری اسلامی گفت: کارگران به عنوان قشری که امام رحمت الله همواره به آنان احترام می‌گذاشت، جزو اولین گروه‌هایی بودند که با اعتصابات سراسری هیمنه نظام شاهنشاهی را شکستند و با حضور در دفاع مقدس و جبهه‌های اقتصادی، وفاداری خود را به بنیانگذار جمهوری اسلامی و رهبر معظم انقلاب ثابت کرده‌اند. 

دریابیگی با اشاره به مشکلات معیشتی و اقتصادی جامعه کارگری و بازنشستگان و تاکید براینکه اوضاع امروز آنان قابل تحمل نیست، گفت: درحالی که رهبر انقلاب می‌فرمایند زمانی حال جامعه خوب خواهد بود که حال کارگران خوب باشد، امروز شرایط این جماعت شریف و نجیب خوب نیست. قراردادهای موقت کارگران را رنج می‌دهد؛ معیشت کارگران و بازنشستگان بد است و تورم که از آن به عنوان مرگ فقرا و جشن اغنیا نام برده می‌شود؛ طومار زندگی کارگران و بازنشستگان را در هم نوردیده و این عزیزان با نگرانی به آینده نگاه می‌کنند.

وی گفت: سکوت کارگران و بازنشستگان در برابر مشکلات و نابسامانی‌ها را ناشی از رضایت آنان ندانند، آنان به خاطر مصالح و منافع انقلاب و نظام و عشق و علاقه به ولایت فقیه نجابت به خرج می‌دهند.

کانال تلگرام گسترش نیوز


منبع:

ایلنا



کدخبر:
۳۴۶۸۶۵


امیر خیرخواهان

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=520107

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.