خبر " پیش بینی قیمت دلار در کانال های ریزشی | دلار ۷۰ هزار تومانی را می بینیم؟ " | اقتصاد آفرین

خبر " پیش بینی قیمت دلار در کانال های ریزشی | دلار ۷۰ هزار تومانی را می بینیم؟ " | اقتصاد آفرین
  • امروز : سه شنبه - 9 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

علت سقوط آزاد تراکنش ها در فروردین ۱۴۰۴ حکم جلب محمد دانشگر صادر شد آنچلوتی سرمربی برزیل می شود قطع گسترده برق در اسپانیا، پرتغال و فرانسه چرخه معیوب تامین مالی ارزی در ایران ایستگاه نوسانی دلار کجاست؟ / صندوق‌های درآمد ثابت انتخاب اول حقیقی‌های بورس زیان فلز زرد از کاهش تنش‌های تجاری؛ طلا ارزان شد سیگنال بزرگ از جهش قیمت اتریوم استمرار مذکرات برای نهایی شدن توافق‌نامه تجارت ترجیحی ایران و آذربایجان هدف‌گذاری ایران و آذربایجان تحقق مبادلات چند میلیارد دلاری است گردشگران آمریکایی و عربستانی در راه ایران/ امکان ایجاد اتاق مشترک ایران و آمریکا با موفقیت مذاکرات برنامه آغاز عملیات اجرایی ۴ میلیارد دلار پروژه معدن و صنایع معدنی در سال جاری استقبال از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۵ نشان از ظرفیت بالای صادراتی ایران دارد فناوری‌های دیجیتالی برای پیشگیری از حوادث و مدیریت بحران شبکه اینترنت ماهواره‌ای استارلینک وسیع‌تر شد! بهره‌برداری از ۴۹ مجتمع خدماتی ــ رفاهی بین‌راهی در سال ۱۴۰۳ رفع عمده مشکلات آمبولانس‌ها و کشنده‌های رسوب شده در منطقه آزاد ماکو مشرق زمین، زادگاه مفاهیم اصیل حقوق بشر است صدور ۱۴۶۱ قطعه سند برای شهرک‌های صنعتی چابهار، ایرانشهر و زاهدان ۶ دستور مهم قضایی در مورد حادثه انفجار بندر شهید رجایی سی‌ودومین جلسه دادگاه گروهک تروریستی منافقین فردا صبح برگزار می‌شود به‌کارگیری اتباع خارجی بدون پروانه کار در مشاغل حوزه سلامت ممنوع است هشدار نارنجی برای تهران؛ وزش باد شدید و فعالیت سامانه بارشی جنگ تمام عیار در بورس | اخبار مهم برای سهامداران بازار سرمایه اعلام شد


0
پیش بینی قیمت دلار در کانال های ریزشی | دلار ۷۰ هزار تومانی را می بینیم؟
  • کد خبر : 533664
  • 26 فروردین 1404
پیش بینی قیمت دلار در کانال های ریزشی | دلار ۷۰ هزار تومانی را می بینیم؟

یک تحلیلگر اقتصادی اعلام کرد که نرخ واقعی ارز و طلا در حال نزدیک شدن به عدد اصلی خود است و احتمال افزایش نرخ دلار تا محدوده ۵۰ تا ۷۰ هزار تومان وجود دارد.

ابوذر ندیمی، تحلیلگر مسائل اقتصادی، درباره این موضوع گفت: «باید توجه داشت که امریکا تمایل به صلح دارد؛ حال چه به‌دلیل رقابت با چین، چه کاهش تنش با ایران یا حتی احتمال جایگزینی ایران در حوزه نفت و انرژی. به‌هرحال رویکرد امریکا درحال‌حاضر جنگ‌طلبانه نیست و می‌بینیم که پای میز مذاکره آمده‌ است؛ آن هم صرفا در مورد پرونده هسته‌ای، نه سایر مسائل و اگر در ادامه مسیر مذاکرات نتایج مثبتی حاصل شود، نشان‌دهنده موفقیت تدبیر نظام است. تصمیمات نهادهای اجرایی و سایر قوا نیز در این زمینه اهمیت دارد. هر سه قوه و حتی نهادهای نظامی اتفاق‌نظر دارند که باید درآمدهای نفتی احیا شود، مطالبات ایران بازگردد و در زمینه صادرات و واردات گشایش‌هایی ایجاد شود».

او ادامه داد: «این تحولات در بازار ارز و طلا به این معناست که بخشی از قیمت‌ها حبابی است. با کنترل سوداگری در این بازارها، ثروتی که به‌صورت طلا و ارز ذخیره شده، می‌تواند آزاد شده و به چرخه اقتصادی بازگردد. با توجه به روند کنونی مذاکرات و جلسه آتی که شنبه هفته آینده برگذار می‌شود، هر دو طرف موضعی مثبت دارند و به نظر می‌رسد امکان دستیابی به توافق وجود دارد و می‌توان دوباره با جامعه بین‌المللی ارتباط برقرار کرد. بازار نیز با توجه به تحولات سیاسی اخیر، نگاهی رو به آینده دارد و امیدواریم بخش عمده‌ای از افزایش‌های حبابی کنترل شود و بی‌انضباطی‌های اقتصادی کاهش یابد».

این تحلیلگر مسائل اقتصادی همچنین بیان کرد: «قیمت ارز و طلا در حال نزدیک شدن به سطح واقعی خود است و نشانه‌های این موضوع در روزهای اخیر قابل مشاهده بوده است. به نظر می‌رسد نرخ ارز در ۶۰ روز آینده میان ۵۰ هزار تا ۷۰ هزار تومان در نوسان خواهد بود».

ندیمی در پایان گفت: «در خصوص سکه نیز باید گفت که نرخ آن تحت تأثیر دو عامل است: نرخ جهانی طلا و نرخ ارز داخلی. همچنین تغییرات در نظام مالیاتی، مانند اعمال ۱۰درصد مالیات بر ارزش افزوده، در نرخ مؤثر است. اگر روند مذاکرات به همین شکل ادامه یابد و اخبار مثبتی منتشر شود، امکان کاهش حدود ۲۰ میلیون تومانی در نرخ سکه وجود دارد. این کاهش متناسب بر نرخ ارز نیز اثرگذار خواهد بود و می‌توان انتظار داشت از جهش‌های شدید قیمتی جلوگیری شود».

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با بیان اینکه درحال‌حاضر نمی‌توان کف قیمت دلار را به طور دقیق پیش‌بینی کرد، گفت: اگر ایران و امریکا به توافق نزدیک شوند، همچنان نرخ دلار جای کاهش دارد.

همزمان با آغاز مذاکرات ایران و امریکا در عمان، نرخ ارز که پیش از آن و در پی اخبار منفی مربوط به احتمال جنگ وارد کانال ۱۰۰ هزار تومان شده بود، در بازار آزاد کاهش یافته است.

برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند در صورتی که ادامه فرآیند مذاکرات هم مثبت باشد، کاهشنرخ ارز ادامه خواهد داشت. با این حال پیش‌بینی دقیق کف نرخ به سادگی امکان‌پذیر نیست.

کف نرخ قابل پیش‌بینی نیست

در این رابطه مجیدرضا حریری اظهار کرد: همانطور که از منظر اقتصادی امکان پیش‌بینی سقف نرخ دلار وجود نداشت، درحال‌حاضر هم نمی‌توان کف نرخ را به طور دقیق پیش‌بینی کرد؛ چراکه وقتی نرخ ارز از ۵۸ هزارتومان به بالا افزایش یافت، این افزایش حاصل یک فعل و انفعال سیاسی بود.

وی افزود: اگر ایران و امریکا به توافق نزدیک شوند، همچنان نرخ دلار جای کاهش دارد.

بنابراین اگر فرض کنیم که در افق نهایی اقتصاد ایران را بدون تحریم ببینیم، می‌توان نرخ ارز را تا حدود ۲۸ تا ۳۰ هزار تومان در نظر گرفت.

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز


منبع:

ایسنا



کدخبر:
۳۵۰۷۴۳


سارا سمیع شمس

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=533664

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.