خبر " قیمت دلار در بازار آزاد کاهشی شد (۲۲ اردیبهشت) " | اقتصاد آفرین

خبر " قیمت دلار در بازار آزاد کاهشی شد (۲۲ اردیبهشت) " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 23 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

فرق بیت‌کوین در ایران با دلار و سکه و طلا چیست؟ پایان جنجالی همستر کامبت ارتش ربات‌های چین، لرزه بر تن امریکا انداخت قیمت خودروی پرنده ارزان‌تر از چیزی که فکرش را می‌کنید صعود قیمت طلا در سایه تنش‌های خاورمیانه و ابهامات تجاری رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در سمت خود ابقاء شد گلزن جوان روسیه‌ای در راه استقلال! دبیر ستاد حقوق بشر؛ خواستار آزادی اسفندیاری از دولت فرانسه شد ستاره ۸۰ میلیارد تومانی استقلال را قال گذاشت! بمب تابستانی استقلال منفجر شد+ عکس ماشین گلزنی آفریقایی در راه استقلال علیرضا فغانی داور دیدار افتتاحیه جام جهانی باشگاه‌ها شد فیش حقوقی بازنشستگان صادر شد متقاضیان شغل معلمی فوراً بخوانند | آموزش و پرورش اطلاعیه داد طلا گران شد ، بورس زیان داد ! افزایش قیمت حق بیمه‌ها سرسام آور شد هدف بعدی اتریوم کجاست؟ / اتریوم می‌تواند الگوی صعودی بیت کوین در سال ۲۰۲۱ را تقلید کند؟ آینده دوج‌کوین، بیت‌کوین و سولانا زیر ذره‌بین | نقش ایلان ماسک در وضعیت جدید بازار سقوط دسته جمعی رمزارزها/ چرا قیمت بیت کوین سقوط کرد؟ بایننس دوباره صدرنشین بازار اسپات شد!/ این بازگشت چه تاثیری بر بیت‌کوین دارد؟ لازمه توسعه شتابان استان آذربایجان غربی گسترش سرمایه‌گذاری در صنعت لجستیک است موتور گرانی خودرو روشن شد؟ کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌‌یابد ۹۶۸ طرح آب و خاک در هفته جهاد کشاورزی بهره‌برداری می‌شود


3
قیمت دلار در بازار آزاد کاهشی شد (۲۲ اردیبهشت)
  • کد خبر : 539915
  • 22 اردیبهشت 1404
قیمت دلار در بازار آزاد کاهشی شد  (۲۲ اردیبهشت)

قیمت دلار آزاد دیروز با افزایش قیمت به ۸۳٬۷۵۰ رسیده بود اما امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ با کاهش ۳۵۰ تومانی (۰.۲۹ درصد) به ۸۳٬۴۰۰ رسید.

قیمت دلار در بازار آزاد امروز دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ برخلاف روند افزایشی قبلی با کاهش قیمت مواجه شد، به‌طوری‌ که دلار که روز گذشته در بازار آزاد به قیمت ۸۳٬۷۵۰ تومان رسیده بود، امروز با کاهش ۳۵۰ تومانی (معادل ۰٫۴۲ درصد) به ۸۳٬۴۰۰ تومان رسید.

قیمت فعلی دلار نسبت به هفته گذشته ۱٫۴۸ درصد کاهش داشته و در مقایسه با شش ماه گذشته حدود ۲۲٫۴۷ درصد افزایش یافته است.

پیش بینی قیمت دلار در بهار ۱۴۰۴

وضعیت قیمت دلار نشان می‌دهد که بازار وارد فاز فشرده‌سازی شده و در حال آماده‌سازی برای عبور از سطوح کلیدی است. سطح حمایتی مهم در محدوده ۸۳ هزار تومان قرار دارد و در صورت شکسته شدن آن، احتمال افت قیمت به محدوده ۸۰ تا ۸۱ هزار تومان افزایش می‌یابد. در مقابل، مقاومت روانی در سطح ۸۶ هزار تومان قرار دارد؛ سطحی که پیش‌تر نیز با واکنش منفی بازار مواجه شده است. عبور از این مقاومت می‌تواند راه را برای صعود به سطوح ۸۸ هزار و ۵۰۰ و در ادامه ۹۱ هزار تومان هموار کند.

دلار-قیمت

از منظر تحلیل میانگین‌های متحرک، قیمت فعلی دلار پایین‌تر از میانگین ۵۰ روزه در سطح ۸۵ هزار تومان قرار گرفته که نشانه‌ای از تداوم فشار فروش محسوب می‌شود. همچنین، میانگین ۲۰ روزه در سطح ۸۴ هزار و ۳۰۰ تومان به‌عنوان مقاومت کوتاه‌مدت عمل می‌کند. شاخص قدرت نسبی (RSI) نیز در سطح ۴۵ قرار دارد که وضعیت خنثی بازار را نشان می‌دهد. در چنین شرایطی، هرگونه شکست قیمت به سمت بالا یا پایین می‌تواند آغازگر یک روند جدید باشد.

در این وضعیت، سه مسیر محتمل برای آینده قیمت دلار وجود دارد. در سناریوی نخست، در صورت عبور از مقاومت ۸۶ هزار تومانی و تثبیت بالای آن، مسیر برای رشد تا سطوح ۸۸ هزار و ۵۰۰ و سپس ۹۱ هزار تومان باز می‌شود؛ موضوعی که وابسته به کاهش عرضه و تشدید تنش‌های سیاسی خواهد بود. در سناریوی دوم، اگر تعادل بین عرضه و تقاضا حفظ شود، قیمت ممکن است در بازه ۸۳ تا ۸۶ هزار تومان نوسان کند و بازار در انتظار سیگنال‌های تعیین‌کننده باقی بماند. اما در سناریوی سوم، در صورت از دست رفتن حمایت ۸۳ هزار تومانی، احتمال افت بیشتر تا سطوح ۸۰ یا حتی ۷۸ هزار تومان نیز وجود دارد؛ به‌ویژه اگر فضای سیاسی مثبت باقی بماند و مداخلات ارزی از سوی بانک مرکزی افزایش یابد.

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز



کدخبر:
۳۵۲۵۱۳


سارا سمیع شمس

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=539915

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.