خبر " خبر رسمی درباره ارز کالاهای اساسی اعلام شد (۲۹ اردیبهشت) " | اقتصاد آفرین

خبر " خبر رسمی درباره ارز کالاهای اساسی اعلام شد (۲۹ اردیبهشت) " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 23 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

ارتش ربات‌های چین، لرزه بر تن امریکا انداخت قیمت خودروی پرنده ارزان‌تر از چیزی که فکرش را می‌کنید صعود قیمت طلا در سایه تنش‌های خاورمیانه و ابهامات تجاری رئیس سازمان پزشکی قانونی کشور در سمت خود ابقاء شد گلزن جوان روسیه‌ای در راه استقلال! دبیر ستاد حقوق بشر؛ خواستار آزادی اسفندیاری از دولت فرانسه شد ستاره ۸۰ میلیارد تومانی استقلال را قال گذاشت! بمب تابستانی استقلال منفجر شد+ عکس ماشین گلزنی آفریقایی در راه استقلال علیرضا فغانی داور دیدار افتتاحیه جام جهانی باشگاه‌ها شد فیش حقوقی بازنشستگان صادر شد متقاضیان شغل معلمی فوراً بخوانند | آموزش و پرورش اطلاعیه داد طلا گران شد ، بورس زیان داد ! افزایش قیمت حق بیمه‌ها سرسام آور شد هدف بعدی اتریوم کجاست؟ / اتریوم می‌تواند الگوی صعودی بیت کوین در سال ۲۰۲۱ را تقلید کند؟ آینده دوج‌کوین، بیت‌کوین و سولانا زیر ذره‌بین | نقش ایلان ماسک در وضعیت جدید بازار سقوط دسته جمعی رمزارزها/ چرا قیمت بیت کوین سقوط کرد؟ بایننس دوباره صدرنشین بازار اسپات شد!/ این بازگشت چه تاثیری بر بیت‌کوین دارد؟ لازمه توسعه شتابان استان آذربایجان غربی گسترش سرمایه‌گذاری در صنعت لجستیک است موتور گرانی خودرو روشن شد؟ کشت فراسرزمینی ایران در اراضی قزاقستان افزایش می‌‌یابد ۹۶۸ طرح آب و خاک در هفته جهاد کشاورزی بهره‌برداری می‌شود برنامه‌ریزی برای ارائه خدمات مطلوب به زائران اربعینی در پایانه‌های مرزی کشور ترخیص ۳ هزار خودروی وارداتی از بندر شهید رجایی با پیگیری دستگاه قضایی


5
خبر رسمی درباره ارز کالاهای اساسی اعلام شد (۲۹ اردیبهشت)
  • کد خبر : 541825
  • 29 اردیبهشت 1404
خبر رسمی درباره ارز کالاهای اساسی اعلام شد (۲۹ اردیبهشت)

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در جلسه روز گذشته دولت، اعلام شد که تمامی کالاهای اساسی مثل سنوات قبل ارز مورد نیازشان تخصیص داده می‌شود. حتی نرخ ارزی که در قانون بودجه آمده بود و به ۳۷ هزار تومان رسیده بود، مجدداً به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت.

اکبر فتحی معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی امروز در حاشیه افتتاحیه سی‌ودومین نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته،درباره اثرات قطعی برق و کمبود انرژی، اظهار داشت:الان با کمبود انرژی مواجه ایم که سال‌های سال با آن درگیر هستیم، این موضوع مختص امروز نیست. طبیعتاً دولت هم یک‌سری اقداماتی را آغاز کرده، مخصوصاً در خصوص انرژی خورشیدی که خوشبختانه خود واحدهای تولیدی هم در این زمینه همکاری می‌کنند. امیداواریم برای سال‌های آتی این قسمت از مشکلات کاهش یابد.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی در شرایط اقتصادی و تحریم، افزود: در شرایط فعلی کشور، برگزاری این نمایشگاه‌ها می‌تواند در توسعه تجارت و صادرات بسیار کمک‌کننده باشد. ما در حوزه کشاورزی نیاز داریم محصولات خودمان را معرفی و عرضه کنیم، مخصوصاً محصولاتی که با فناوری تولید شده‌اند.

صادرات ۸ میلیارد دلاری محصولات کشاورزی

معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: توسعه صادرات یکی از اولویت‌هاست و این نمایشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه بسیار مؤثر باشند. همچنان که در سال‌های گذشته کمک کردند و ما صادرات ۸ میلیارد دلاری را در بخش کشاورزی تجربه کردیم که حاصل چنین اقداماتی بوده است.

ارز مورد نیاز کالاهای اساسی طبق روال قبل تخصیص می‌یابد

فتحی در پاسخ به سوال درباره ورود سازمان بازرسی به موضوع تخصیص ارز و مشکلات واردات مواد اولیه اظهار داشت:خوشبختانه در جلسه روز گذشته دولت، اعلام شد که تمامی کالاهای اساسی مثل سنوات قبل ارز مورد نیازشان تخصیص داده می‌شود. حتی نرخ ارزی که در قانون بودجه آمده بود و به ۳۷ هزار تومان رسیده بود، مجدداً به ۲۸۵۰۰ تومان برگشت که این اقدام بسیار مؤثری است برای اینکه بتوانیم مواد اولیه را به قیمت مناسب در اختیار واحدهای تولیدی قرار دهیم. دولت در این زمینه اقدامات خوبی انجام داده و همچنین تعهد کرده که هر آنچه برای بخش کشاورزی لازم است را تأمین کند.

ارسال لایحه دو فوریتی کاهش ۹ درصدی مالیات کالاهای اساسی

وی در ادامه افزود: در قانون بودجه سال ۱۴۰۴ نیز کاهش مالیات از ۱۰ درصد به ۱ درصد برای بخش کشاورزی پیش‌بینی شده و لایحه دو فوریتی آن به مجلس ارائه شده است. این لایحه رأی آورده و به کمیسیون تخصصی برنامه و بودجه رفته و ان‌شاءالله مجدد به صحن مجلس خواهد رفت. دولت اقدام خود را برای این کاهش مالیاتی انجام داده است.

فتحی در پاسخ به مهم‌ترین مشکل این روزهای صنایع گفت: یکی از همین مشکلات که در حال حاضر نیز با آن مواجه هستیم، ناترازی انرژی و قطعی برق است که مشکل اصلی کلیه صنایع محسوب می‌شود. دولت پیگیر این موضوع است و امیدواریم با کمک خود صنایع و مردم بتوان این مسئله را حل کرد. 

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات، نبود تسهیلات سرمایه در گردش است که واحدهای تولیدی به‌شدت با آن مواجه هستند، مخصوصاً با توجه به سیاست‌های فعلی بانک مرکزی، خواست واحدهای تولیدی این است که تسهیلات سرمایه در گردش در اختیارشان قرار گیرد و در واحدهای ایجادی نیز انتظار دارند دولت در صدور مجوزها تسهیل‌گری کند که این اقدامات در حال انجام است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره مدیریت بحران انرژی در صنایع کشاورزی و غذایی گفت: اولاً باید از طریق صرفه‌جویی اقدام شود.ثانیاً خود واحدهای تولیدی که کارشان تولید مواد غذایی است، می‌توانند در امر تولید انرژی وارد شوند و انرژی مورد نیاز خود را تأمین کنند.

وی تصریح  کرد: دولت منابع تسهیلاتی لازم را آماده کرده و در اختیار سرمایه‌گذاران این بخش قرار می‌دهد. این سرمایه‌گذاران می‌توانند انرژی مورد نیاز خود را تولید کنند. همچنین تسهیلات کمک‌های فنی و اعتباری هم از سوی وزارت نیرو و هم دولت در قالب قانون بودجه برای این نوع فعالیت‌ها در نظر گرفته شده است.

کانال تلگرام گسترش نیوز

اینستاگرم گسترش نیوز


منبع:

تسنیم



کدخبر:
۳۵۳۰۲۹


سارا سمیع شمس

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=541825

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.