بهترین و راحت ترین راه ثبت شرکت چیست؟

بهترین و راحت ترین راه ثبت شرکت چیست؟
  • امروز : سه شنبه - 7 آذر - 1402
اخبار اقتصادی امروز : 240

سرخط اخبار اقتصادی

۹ هزار شرکت صنعتی در آستانه تعطیلی خبری خوش به صادرکنندگان/امکانی جدید درباره بازگشت ارز حاصل از صادرات قیمت دلار امروز ۴ آذر ۱۴۰۲/ دلار تغییر مسیر داد + فیلم تغییرساعت کاری مراکز معاینه فنی تهران اتاق براندازی!/ بخش خصوصی تکلیف خود را با جریان جنگ‌طلب روشن کند سدان خانوادگی ایران خودرو ارزان شد / با ۳۴۳ میلیون رانا بخرید ماشین میلیاردی و لوکس تتلو در ترکیه لو رفت + تصاویر مردم با ابزارهای جدید بازار سرمایه مدیر پروژه‌های نیمه تمام دولتی می‌شوند تاکسی برقی کدام شهرها فعال می‌شود؟ بورسی‌ها در خواب زمستانی یا منتظر فرصت؟ آغاز فرآیند ورود سرمایه شرکت‌های عربی به ترکیه مقصران آلودگی هوا دستگیر می‌شوند یارانه دارو در سال آینده چگونه پرداخت می‌شود؟ اثر توافق ونزوئلا و آمریکا بر صادرات نفت ایران غوغای صف فروش‌ها در بورس / منفی پشت منفی حقوق واقعی در سال ۱۴۰۳ چقدر است؟ / فشار مالیات بر چه گروه‌هایی است؟ تحول در حمل‌و نقل شهر تبریز با مشارکت گروه بهمن آغاز فروش نقد و اقساطی ۲ خودرو جک J4 و کی ام سیT8 از سوی کرمان موتور ویژه آذر ۱۴۰۲ بهره برداری فولاد خوزستان از یک پروژه و توقف تولید شمش فولادی در «فروی» اعلام زمان پرداخت وام ۳۵۰ میلیونی مسکن روستایی / این متقاضیان آماده معرفی به بانک هستند + فیلم درس‌های تاریخی تورم برای کشورها هشدار؛ اگر گوشی سامسونگ دارید فعلا اندروید ۱۴ را نصب نکنید! + لیست قیمت انواع گوشی سامسونگ قیمت تخم‌مرغ از ۵ هزار تومان فراتر رفت + جدول این وام ۳۰۰ میلیونی را عین آب خوردن بگیرید / وام ازدواج چقدر افزایش یافت؟


62
ثبت شرکت فکر برتر | 42143-021

بهترین و راحت ترین راه ثبت شرکت چیست؟

  • کد خبر : 229021
بهترین و راحت ترین راه ثبت شرکت چیست؟
اولین قدم برای ورود به یک بازار حرفه ای، به عنوان تامین کننده و خدمات دهنده در هر کشوری، ثبت شرکت است. عموم افرادی که قصد انجام این کار را دارند، به دنبال روشی برای طی راحت ترین راه ثبت شرکت هستند.

اولین قدم برای ورود به یک بازار حرفه ای، به عنوان تامین کننده و خدمات دهنده در هر کشوری، ثبت شرکت است. عموم افرادی که قصد انجام این کار را دارند، به دنبال روشی برای طی راحت ترین راه ثبت شرکت هستند. البته که نحوه ثبت شرکت بسته به حوزه و نوع فعالیت یک کسب و کار و تجارت متفاوت خواهد بود. به هر حال هر کسب و کاری بنا به یک سری مقاصد و بر پایه سودآوری های مالی خلق و تاسیس می شود.

یکی از اولین موضوعاتی که هر شخص حقیقی و حقوقی با آن دست و پنجه نرم می کند، مسیر پر پیچ و خم و معمولاً طولانی است که در زیرساخت اداری کشور برای ثبت هرگونه برند و شرکت در نظر گرفته شده است.

بر مبنای این موارد، ترجیح دادیم که در ادامه اشاره ای داشته باشیم به این موضوع که راحت ترین راه ثبت انواع شرکت چیست؟ آیا می توانیم این کار را مانند بسیاری از خدمات برون سپاری کنیم و وکالت خود را به شرکتی بدهیم که این کار را برای ما انجام دهد؟ در تکمیل این موارد، ترجیح دادیم که توضیحات را به سمت وسویی ببریم که در نهایت یک کاربر و شخص حقیقی با سرعت عمل بیشتری، بتواند کسب و کار خود را ثبت و آن را کاملاً قانونی کند.

بررسی مراحل کلی ثبت شرکت در ایران

ثبت شرکت ها در ایران یک مسیر یا Path کلی خواهد داشت. برای فعالیت مجاز در هر حوزه ای، هر شرکتی نیاز به قرارگیری در معرض نظارت سازمان ثبت شرکت ها خواهد داشت. البته در مورد این سازمان می توانید در پورتال رسمی آن اطلاعات کاملی را دریافت کنید. اما به هر حال در ادامه مراحل کلی ثبت یک شرکت تجاری و یا خدماتی را می آموزیم.

۱. جمع آوری و تکمیل مدارک

مانند هر فعالیت دیگری که در راستای قوانین مدنی و حقوقی در دولت کشورها انجام می شود، شما نیاز به جمع آوری و تکمیل یک سری مدارک خواهید داشت. بر مبنای استفاده از این مدارک، در واقع هویت شما، کسب و کارتان، محل دفترتان، نوع شرکت و نیتی که دارید انجام خواهد شد. معمولاً اگر از خدمات مجموعه های ثبت شرکت استفاده کنید، دقیقاً به شما توضیح می دهند که به چه مدارکی نیاز دارید.

قطعاً برای خودتان به عنوان مدیر و موسس شرکت و شخص حقیقی، مدارک پایه مانند شناسنامه و کارت ملی از جمله لازمه های اصلی خواهد بود.

۲. انتخاب نام شرکت

بعد از آن، شما باید پنج نام شرکت انتخاب کنید. این نام ها مورد بررسی قرار می گیرند و در صورتی که حتی یکی از آنها نیز قابل تأیید باشد، در نهایت برای شما ثبت خواهد شد. نام ها باید فارسی و دارای سه سیلاب یا بخش باشند. در نهایت شما می توانید برای کسب و کار خود در حوزه های بین الملل نام های دیگری نیز انتخاب کنید که البته این کار نباید برخلاف نام کسب و کار اصلی شما باشد.

۳. تنظیم مدارک مورد نیاز

پس از بررسی و احراز هویت مدیران و اعضای شرکت، لازم است که مدارک شرکتی نیز مورد بررسی قرار گیرد. این کار نیاز به تخصص خواهد داشت. لازم است که شما در پس ارائه هرکدام از این مدارک و موارد، آشنایی کلی به علم حقوق ثبت شرکت ها و تجربه ثبت و… داشته باشید.

۴. تایید هویت و امضا مدارک

بعد از آن پیش از این که مدارک را به سازمان ثبت ارسال کنید، لازم است که آن ها را امضا نمایید. در صورتی که هیئت مدیره شما اعضای مختلفی دارد، لازم است که افراد دارای حق امضا، نام خود را در لیست فعالان کسب وکاری بیاورند.

۵. ارسال مدارک به اداره ثبت شرکت ها

پس از آن، مدارک توسط سازمان ثبت شرکت ها دریافت خواهد شد و در صورتی که نقصی در کلیت مدارک وجود داشته باشد پس از طی یک زمان مشخص، دوباره به صاحب امتیاز اطلاع داده خواهد شد.

۶. ثبت آگهی و دریافت حق امتیاز

پس از این که مدارک شما تکمیل به سازمان ثبت رسید و همه مراحل به درستی انجام شد، لازم است که آگهی شرکت شما صادر شود و پس از آن مراحل به شما اطلاع داده می شود.

چرا هنگام ثبت شرکت دچار مشکل می شویم؟

در مراحل ثبت یک شرکت ممکن است یک سوال مهم مطرح شود، چرا برخی از ما وقتی شروع به این کار می کنیم، یا دچار سردرگمی شده و یا به خوبی نتیجه نمی گیریم؟ در پاسخ به این سوال سه جواب اساسی و کلی خواهیم داد.

  • عدم آشنایی به مراحل ثبت شرکت

هر فعالیت حقوقی در راستای ارائه خدمات و یا فروش کالا که در نهایت منتهی به شرکت خواهد بود، مراحل مشخص دارد. این مراحل توسط کسانی که بارها آن را طی کرده اند در مدت زمان کوتاه تری انجام می گردد. در صورتی که فکر می کنید هیچ آشنایی با این مراحل ندارید، اگر نمی دانید که چه مدارکی را باید تهیه کنید، چگونه باید در روزنامه آگهی ثبت کرد، بودجه مورد نیاز برای ثبت شرکت چقدر است. به شما حق می دهیم که سردرگم شوید.

متاسفانه یکی از بزرگترین عوامل ناامیدی که گریبان بسیاری از کسب وکارها و استارتاپ ها را در همان ابتدای راه می گیرد، این است که به دلیل برگشت های مکرر مدارک و همین طور عدم طی شدن مراحل، افراد ناامید می شوند. در صورتی که اگر این کار را به یک شخص یا شرکت باتجربه بسپارند، کل آن به راحتی و در کم ترین زمان ممکن خواهد بود.

  • بی توجهی به مسائل قانونی، مالیاتی و مدنی

برای شرکت ها و کسب وکارها از سوی سازمان مالیات کل کشور، یک رقم مشخص مالیات در نظر گرفته می شود. این که شما در مورد آن بر اساس نرخ تبادل مالی و بودجه ای که برای شرکت خود در نظر گرفته اید بی اطلاع باشید، می تواند سبب بروز مشکلات جدی و بسیار زیادی شود. در نتیجه اگر می خواهید این مشکل را حل کنید. پیشنهاد می کنیم که از خدمات مشاورین و موسساتی که در این زمینه فعال هستند استفاده کنید.

  • عدم توجه به نرخ سرمایه ثبت شرکت

برای هر شرکت یک نرخ سرمایه در نظر گرفته می شود. معمولاً بسیاری از شرکت ها پایین ترین نرخی که سازمان ثبت شرکت ها در نظر گرفته است یعنی صدهزار تومان را ارائه می دهند. در صورتی که ارزش این رقم پول در دنیای امروز، کمتر از چیزی است که تصورش را می کنیم.

بر مبنای رفع این مشکلات، عموماً لازم است که یک موسس یا فعال در حوزه خدماتی و تجارتی، قبل از این که شرکت خود را ثبت کند، در مورد نحوه سرمایه گذاری و میزان سرمایه ای که ثبت می کند اطلاعات کافی و لازم را دریافت کند. تعیین سرمایه ثبت شرکت یکی از مهم ترین و اصلی ترین مسائلی است که همواره باید نسبت به آن حساس عمل نمود.

  • عدم شناخت به مسائل حقوقی مرتبط با شرکا

به هرحال ممکن است شما برای ثبت شرکت خود با شرکای تجاری خود وارد مذاکره شوید و میان شما قراردادهایی نوشته و یا حتی به صورت رسمی ثبت شود. درصورتی که نسبت به بندهای آن آگاهی کافی را نداشته باشید به طبع دچار مشکل می شوید. ضمن این که عدم امکان تغییر شرکت، عدم امکان استفاده از حق امتیاز و تاسیس شعبه های دیگر، از جمله دیگر مشکلاتی است که در این حوزه پدید می آید.

روش های کلی برای ثبت شرکت در ایران

به طور معمول شما دو روش کلی برای ثبت شرکت خود خواهید داشت. یا این کار را خودتان انجام می دهید و یا آن را به مؤسسه ها و شرکت های فعال در زمینه ثبت شرکت و برند می سپارید.

ثبت شرکت به صورت شخصی و خود اختیار

در این حالت شما خودتان تمامی مراحل ثبت شرکت از صفر تا صد را می پیمایید، معمولاً به دلیل این که آگاهی لازم در مورد نحوه انجام مراحل، نوع مدارکی که نیاز دارید و… را نخواهید داشت دچار مشکل می شوید. در صورتی می توانید به راحتی این مراحل را با سرعت بالا طی کنید که قبلاً چند بار ثبت شرکت را خودتان انجام داده باشید.

ثبت شرکت ها در این حالت معمولاً هم برای شما هزینه اضافه به بار می آورد. هم باعث می شود در مراحل انتخاب نام، ارائه مدارک و یا درج آگهی دچار سردرگمی شوید.

ثبت شرکت از طریق موسسات

روش بعدی ثبت شرکت از طریق مؤسسه هایی خواهد بود که برای این منظور تاسیس شده اند. این شرکت ها می توانند کل پروسه ثبت را در مدت زمان معمول اداری برای شما انجام دهند. دیگر نیازی نیست که خودتان مدارک را آماده کرده و یا این که هر بار درگیر مشکلاتی نظیر عدم تکمیل بودن مدارک، عدم احراز هویت و… شوید.

ممکن است شما آشنایی لازم با انواع راه ها و فرم های ثبت کسب و کار و شرکت را نداشته باشید. به هرحال شرکت ها به شکل:

  • سهامی خاص
  • سهامی عام
  • تضامینی
  • نسبی
  • تعاونی
  • مسئولیت محدود

و… تاسیس می شوند و برای هرکدام از آنها، محدودیت ها، معایب، مزیت ها و امتیازاتی در نظر گرفته شده است.

این که چه بودجه ای را باید برای شرکت خود در نظر بگیرید نیز اهمیت زیادی خواهد داشت و مبنی بر آن اگر خودتان هیچ تجربه ای در این زمینه ندارید، احتمالاً حتی نمی دانید که باید به چه سازمان هایی مراجعه کنید و یا این که ویژگی های یک دفتر و یا لوکیشن قابل استفاده برای شرکت چیست؟

چگونه بی دردسر شرکت خود را ثبت کنیم؟

مؤسسه های ثبت شرکت تنها روش بی دردسر به جهت ثبت شرکت در فضای اداری کشور هستند. این مجموعه ها آشنایی کامل با قوانین مدنی را دارا بوده و به دلیل این که بارها این پروسه را طی کرده اند، صفر تا صد هرآنچه لازم است را به شما توضیح می دهند. در نهایت مدارک را از شما دریافت کرده، عملیات بارگذاری آن ها را انجام داده و به شما در مورد حوزه فعالیتی که دارید، بر حسب بودجه تان توضیحات لازم را ارائه می دهند.

در نهایت به شما این اجازه را می دهند که حیطه فعالیت خود، نوع شرکت (بر اساس سهامی عام و خاص، نسبی و…) را به درستی انتخاب نمود و در فضای تجاری و کسب و کار خود، حداقل قدم اول را محکم و درست بردارید. در حال حاضر فکر برتر یکی از موسسات معتبر در زمینه ثبت شرکت با طی مراحل قانونی و ارائه خدمات مشاوره ای در ایران است.

لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=229021

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 39
  1. تفاوت ثبت شرکت و برند را لطفا توضیح بدین
    ممنونم

  2. آیا ثبت شرکت آنلاین هم داریم؟

  3. درباره آموزش ثبت شرکت چگونه می تونم اطلاعات کسب کنم؟

  4. ثبت شرکت برای اتباع خارجی هم امکان پذیره؟

  5. بیشتر استارت آپ ها ثبت شرکت با مسئولیت محدود را در اولویت قرار می دن، لطفا یکم بیشتر توضیح بدین در این رابطه.

  6. تفاوت شرکت سهامی خاص با مسئولیت محدود چیست؟

    • در شرکت با مسئولیت محدود حداقل شرکا ۲ نفر است در حالیکه در شرکت سهامی خاص حداقل ۳ نفر سهامدار نیاز می باشد، سرمایه اولیه در شرکت با مسئولیت محدود تنها در اساسنامه قید می گردد و نیازی به افتتاح حساب و واریز وجه نمی باشد.

  7. من یک شرکت بازرگانی دارم، در مورد ثبت شرکت بازرگانی هم مشاوره دارین؟

  8. ثبت شرکت واردات و صادرات الان سخت شده؟

  9. از لحاظ ثبتی، فروش شرکت ثبت شده آماده چطوری است؟

  10. برای هزینه ها، قیمت ثبت شرکت چقدر است؟

  11. ثبت شرکت پیمانکاری چقدر زمان می بره؟

  12. ثبت شرکت فکر برتر یکی از بهترین ثبت شرکت در تهران هستش.

  13. لیست ادرس اداره ثبت شرکت ها را می خواستم.

  14. خرید شرکت ثبت شده آیا قانونی است؟

  15. در مورد نقل و انتقال سهام شرکت سهامی خاص چطور می تونید بهم کمک کنید؟

  16. راحت ترین راه ثبت شرکت چیه؟

  17. در مورد ثبت شرکت های معتبر ایرانی مثل sabtino و sabtyar و nikepars بیشتر محتوا بزارید.
    با سپاس

  18. سلام، در سال جدید چقدر بابت ثبت شرکت باید هزینه بشه؟

  19. سلام ممنون از مقاله خوبتون، آیا این مجموعه تمام کارهای ثبت شرکت رو انجام میدن؟

  20. عالی بود، ممنون از مقاله خوبتون.
    فقط خواستم بدونم اینکه ما چه نوع شرکتی و با چه حوزه فعالیتی ثبت کنیم، روی روند راه اندازی و ثبت شرکت تاثیر میگذاره؟

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.