خبر " هشدار معاون علمی رئیس جمهوری درباره آینده شرکت‌های دانش بنیان " | اقتصاد آفرین

خبر " هشدار معاون علمی رئیس جمهوری درباره آینده شرکت‌های دانش بنیان " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 6 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 65

سرخط اخبار اقتصادی

اولین تصویر واقعی از گوشی پرچمدار جدید شیائومی دست انداختن سامسونگ به شیوه آنر ساخت آسمان‌خراش یک کیلومتری عربستان از سر گرفته شد /عکس ادعای تأخیر ۹ماهه در پرداخت ارز واردات روغن خام تنظیم بازار مصوبه‌ای برای افزایش قیمت کالاهای اساسی ندارد یک اتفاق نادر در بازار اجاره؛ فرصت طلایی برای مستاجران ممنوعیت معاملات مسکن با اتباع خارجی غیرمجاز در تهران ایجاد قله‌های ترافیکی جدید در پایتخت؛ ترافیک تهران شبانه‌روزی شد گوشت‌های بی‌کیفیت صدای شهروندان تهرانی را درآورد؛ مدیرعامل سازمان میادین: مرجوعی زیاد شده، پاسخ‌گویی سخت زاکانی فردا به شورا می‌رود؛ پیشنهاد بودجه ۲۳۵ هزار میلیاردی تامین اعتبار برای پروژه های فوری پایتخت پشت پرده ترافیک های نابهنگام تهران لیست درمانگاه های بسیار خطرناک در جنوب پایتخت؛ وضعیت ایمنی بازار گل امام رضا شاخص بورس ۲۵هزار واحد رشد کرد نحوه عرضه محصولات در بورس کالا اعلام شد سود ۲۲۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران خارجی از بورس در ۴ ماه ارزش بازار اوراق بهادار در مرز ۱۳۰۰۰همت قرار گرفت سهم ۷۰درصدی حقیقی‌ها از مبادلات سهام حاشیه سود تولیدکننده‌های سنگ آهنی‌های بورسی کم شد بهترین اینترنت فیبر نوری را از کجا باید بخریم؟ آئین رونمایی از تندیس اولین کنگره ملی شهدای حقوقدان برگزار شد هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۱۱/۶؛ برف و باران کشور را فرا می‌گیرد تشکیل «کارگروه ارتقای جایگاه نهاد وکالت» در وزارت دادگستری حقوق بشر از رویکردهای تبعیض‌آمیز و استانداردهای دوگانه رنج می‌برد


2
هشدار معاون علمی رئیس جمهوری درباره آینده شرکت‌های دانش بنیان
  • کد خبر : 507629
  • 11 دی 1403
هشدار معاون علمی رئیس جمهوری درباره آینده شرکت‌های دانش بنیان

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور از ارزیابی مستمر شرکت‌های دانش‌بنیان و تنزل سطح آن‌ها در صورت ارتقا نیافتن خبر داد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش زومیت، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهوری در گفت‌وگو با خبرگزاری مهر از بازرسی مستمر شرکت‌های دانش‌بنیان برای بررسی سطح فناوری آن‌ها خبر داد و گفت: «بر اساس قانون، تأییدیه دانش‌بنیان شرکت‌های دانش‌بنیان نوآور و فناور به‌صورت دوره‌ای و هر سه سال یک‌ بار ارزیابی می‌شود. برای اینکه شرکت‌ها در لبه دانش حرکت کنند و مانند آب راکد فعالیت تحقیق و توسعه‌ای آن‌ها متوقف نشود، برنامه‌ای برای ساماندهی و ارتقای آن‌ها در نظر گرفته‌ایم.»

او اضافه کرد: «شرکت‌های دانش‌بنیان باید هر سال سطح خود را ارتقا دهند و به‌روز شوند. امسال شرکت‌هایی که ۲ سال است در سطح ۱ دانش‌بنیانی قرار داشتند و تغییری در تکنولوژی محصول خود ایجاد نکرده‌اند، به سطح ۲ تنزل پیدا کردند.»

به گفته او اگر این شرکت‌ها سال‌های بعد هم در شرایط خود تغییری ایجاد نکنند، به سطوح پایین‌تر می‌روند و در نهایت از حمایت‌های معاونت علمی خارج خواهند شد. در نتیجه‌ی این تصمیمات و ارزیابی جدید معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری امکان کاهش تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان وجود دارد.

افشین ادامه داد: «برنامه معاونت علمی در دوره جدید افزایش کیفیت محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان است تا افزایش تعداد آن‌ها. وقتی صحبت از اقتصاد دانش‌بنیان به میان می‌آوریم منظور ما این است که ابتدا باید به کیفیت محصولات تولیدی شرکت‌ها و حرکت در لبه دانش توجه کرد و در مرحله بعد به فکر تیراژ و افزایش کمی شرکت‌ها باشیم.»

او درباره نگاه خود به شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: «من شرکت‌های دانش‌بنیان را یک جعبه نمی‌دانم که افراد به‌صورت مداوم وارد آن شوند، بلکه این شرکت‌ها را به مثابه یک جریان می‌دانم. در این اکوسیستم وقتی شرکت‌ها ورودی دارند، باید خروجی هم ارائه دهند. دانش‌بنیانی یک جریان پویا است و نیاز است شرکت‌ها خود را در این جریان به‌روز نگه دارند.»

۲۲۷۲۲۷

کد خبر ۲۰۰۴۰۱۴

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=507629

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.