خبر " چرا استارتاپ‌ها خیلی زود به پایان خط می‌رسند؟ " | اقتصاد آفرین

خبر " چرا استارتاپ‌ها خیلی زود به پایان خط می‌رسند؟ " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 25 اسفند - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 1

سرخط اخبار اقتصادی

تا عید ۳ کیلو لاغر کنید یارانه معیشتی کالابرگ رسما دائمی شد + شرایط و نحوه دریافت آغاز عرضه محصولات صادراتی فولاد مبارکه در بورس کالا آغاز عرضه محصولات صادراتی فولاد مبارکه در بورس کالا صاحبان اتریوم غافلگیر شدند بلوتوث آیفون جدید دردسرساز شد حقوق بازنشستگان و معلمان ۳۰ میلیونی شد ؟ نظر دولت درباره میزان افزایش حقوق ۱۴۰۴ مبلغ دقیق و زمان واریز سود سهام عدالت واکنش شرکت ملی نفت به ادعاها درباره تولید نفت بی کیفیت در ایران سناریوی افت قیمت نفت به کانال ۵۰ دلار؛ عرضه طلای سیاه از تقاضا پیشی گرفت؟ بخت طارمی بسته شد / مشکل جدی ستاره ایرانی در اینتر ترکیب ملوان و پرسپولیس مشخص شد + عکس گل اول پرسپولیس به ملوان + فیلم گل دوم پرسپولیس به ملوان به ثمر نشست + فیلم کارتال پرسپولیس را به قله رساند / پایان خوش برای قرمزها در بازی با ملوان بحران آب خط قرمز را هم رد کرد! فولاد خوزستان، گل‌محمدی را رو سفید کرد درخشش بی‌سابقه فلز زرد؛ قیمت طلا قله ۳ هزار دلاری را فتح کرد افزایش سرمایه ۴۲ هزار میلیارد تومانی فولاد مبارکه آغاز عرضه محصولات صادراتی فولاد مبارکه در بورس کالا وزیر صمت به پویش «نه به تصادف» پیوست ابرپروژه بلندپروازانه بن سلمان / جاه‌طلبانه اما به چه قیمتی؟ شناسایی صورت انسان از ۱۰۰ کیلومتری / دقیق‌ترین سیستم جاسوسی جهان اینجاست!


0
چرا استارتاپ‌ها خیلی زود به پایان خط می‌رسند؟
  • کد خبر : 521336
  • 28 بهمن 1403
چرا استارتاپ‌ها خیلی زود به پایان خط می‌رسند؟

چرا اغلب استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناوری ایران نمی‌توانند سال‌های طولانی دوام بیاورند؟

به گزارش خبرآنلاین، روزنامه شرق نوشت: در گفت‌وگو با فعالان بخش خصوصی فناوری و نوآوری، بیشتر بر نبود سرمایه، ضعف در زمینه تحقیق و توسعه، فقدان داکیومنتیشن، عدم رابطه کارآمد و هم‌افزای بخش دولتی و خصوصی، بازدارندگی‌های ساختاری، مشکلات بازار، نبود نیروی ماهر و… اشاره می‌شود.

برخی پژوهشگران بر این باورند که انعطاف کم، ناکارآمدی نهادهای عمومی در ارائه راه‌حل برای مشکلات بخش خصوصی و رابطه دوسویه ناتوان‌ساز و پارادوکسیکال‌ از موانع اصلی شکل‌گیری رابطه مؤثر و هم‌افزای بخش خصوصی و دولتی، تولید ثروت، شکوفایی اقتصادی، ارتقای سطح زندگی و رفاه عمومی مردم کشور است.

بنا بر گزارش‌ها، کره جنوبی در دهه ۱۹۷۰ به فقر ویرانگر مبتلا بود؛ اما امروز در رتبه‌های بالای پیشرفت اقتصادی است، طوری که فرید ذکریا آن را «موفق‌ترین کشور جهان می‌داند». در ۱۹۹۰ حدود ۶/۶۶ درصد مردم چین فقیر بودند؛ اما امروز فقر در چین به کمتر از دو درصد کاهش یافته و چین به دومین رتبه اقتصادی جهان رسیده است. چگونه این تحولات حاصل شد؟ بی‌گمان نقش نهادهای توانمند غیروابسته به دولت، در این موفقیت‌ها انکارناشدنی است. مجمع جهانی اقتصاد می‌گوید: تا سال ۲۰۳۰ هوش مصنوعی۱۷۰ میلیون شغل جدید ایجاد می‌کند و ۹۲ میلیون شغل سنتی را از بین می‌برد؛ یعنی ۷۸ میلیون شغل جدید ایجاد می‌کند.

دولت‌ها باید در توسعه مهارت‌های دیجیتالی و فنی، مهارت‌های انسانی، رشد تفکر خلاق، حل مسئله، رهبری، آموزش و بازآموزی کارکنان، سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها و همکاری بخش خصوصی و دولتی برای ایجاد بازار کار منعطف، سرمایه‌گذاری کنند (گزارش آینده، ۲۰۲۵). منتورینگ از راهبردهای کلان معاونت فناوری و نوآوری در راستای تقویت استارتاپ‌ها، موفقیت و تداوم فعالیت‌شان، تجاری‌سازی و ورود به بازارهای بزرگ و رقابتی است. 
علاوه بر حمایت مالی و سرمایه‌ای، آموزش، بسترسازی همکاری با شرکت‌های بزرگ، اتصال به شبکه جهانی و دسترسی به بازار و… نهادسازی و ایجاد ساختارهای منتورینگ در پارک‌های فناوری، نشان اراده دولت بر تقویت، توانمندی، تحول و پیشرفت استارتاپ‌ها برای ظهور و حضور در عرصه‌های ملی و جهانی است. منتورهای معاونت فناوری و نوآوری-مشاوران، مربیان و راهنمایان- با انتقال تجارب، کمک به کشف استعدادها و بروز خلاقیت به شیوه سقراطی، پرسش‌های خوب، پاسخ‌های مفید، چگونه اندیشیدن، داشتن تئوری خوب و یادگیری، به رشد و توسعه حرفه‌ای سازمان استارتاپی (منتی‌ها) و حصول اهداف یاری می‌رسانند.

«منتی» تازه‌تأسیس به تجربه و دانش بالا، شناخت ظرفیت‌های خود، تعیین نقشه راه، تمرکز بر اولویت‌های حیاتی سازمان، اولویت‌های کاری و عملی، پرهیز از انجام آنچه نباید و اتخاذ هوشمندانه استراتژی نیازمند است. توجه کنیم استارتاپ‌های برتر و منتورهای نام‌آور آنان هستند که هدف «آمریکا اول (America first)» -استراتژی آینده و نقشه راه آمریکا- و جهت‌دهی به تحولات بزرگ جهانی در چهار سال آینده را ترسیم کردند. 

همان‌گونه که یکی، دو دهه پیش، منتورهای چینی با چشم‌انداز ۲۰۴۹ و طرح رؤیای چینی، استراتژی چین اول  (China first) را ترسیم‌ کردند. استارتاپ‌ها باید به منتورینگ باور جدی داشته باشند. پارک‌های فناوری نیز به بسترسازی و ارائه خدمات منتورینگ اولویت دهند. می‌توان به هرجا رسید به شرط داشتن مشاورانی صادق، ماهر و باتجربه. برای رسیدن به قله‌های اقتصادی با شاخص منتورهای برتر جهان، باید به رکن منتورینگ در کسب‌وکار اولویت داد. دکتر مومنی‌ می‌گوید امروز بیش از هر زمان دیگری به هماهنگی سازمان‌یافته و گفت‌وگوی اعتلابخش نیاز داریم. برای رهایی از پدیده «دام سکون» و «دام از کارکرد افتادگی» در فضای کسب‌وکار، باید به ارتقای انگیزه‌های دانایی، خلاقیت و سرمایه‌گذاری تولیدی توجه کنیم. شبکه ملی منتورینگ، پشتیبان و مشاور کارآمدی در این مسیر است. مشهور است می‌گویند: «اگر سکندر زمانی، بی پیر مرو به خرابات».

۲۳۳۰۲

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=521336

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.