خبر " اولین واکنش بازار ارز و سکه به صدور قطعنامه " | اقتصاد آفرین

خبر " اولین واکنش بازار ارز و سکه به صدور قطعنامه " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 27 دی - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

اشتباهی که اصفهان را به دردسر انداخت! قیمت عرضه اولیه نیشکر کشف شد + جزئیات پیش بینی دلار ۹۰ هزار تومانی در سال ۱۴۰۴ خبر بد برای بازنشستگان ایران | پرداخت مالیات به این قشر هم رسید گزارش آژانس بین‌المللی انرژی از تأثیرات تحریم‌های آمریکا بر نفت ایران و روسیه سهم گاز ایران برای همسایه‌ها ایجنت اوستون اورونوف در پرسپولیس بمب ترکاند استقلال به دنبال کاهش هزینه‌ها و جذب بازیکنان جدید با تصمیم موسیمانه انتشار عکس‌های جدید سردار آزمون/ یک سورپرایز از طرف آناهیتا، نوا و… یاغی سرخپوش در لیست خرید موسیمانه! آیا گولسیانی به سوپرجام می‌رسد؟/ آخرین وضعیت مدافع پرسپولیس کم‌ریسک‌ترین حالت خرید طلا حباب درهم کاهش یافت / بازار سرمایه محتاط شد تلاش تایلند برای غافل‌گیری رقیبان در صنعت کریپتو رشد طلای جهانی با انتشار داده‌های تورمی آمریکا حج و خودرو، بازار ارز را بی‌پول کرد ایران واقعا ارزان ترین بنزین دنیا را دارد؟ +فیلم چه کالاهایی از ایران می‌تواند به بازار تاجیکستان وارد شود؟ جزئیات برنامه پنج ساله گردشگری سلامت در ایران کدام کسب‌وکارها در تاجیکستان پرسود است؟ ایجاد تعرفه ترجیحی برای برخی محصولات بین ایران و تاجیکستان اصلاح رویه خصوصی‌سازی‌ها و تدوین بسته‌های ارزی و تامین نقدینگی ایران باید اولین شریک تجاری تاجیکستان باشد آغاز به کار نمایشگاه ایران کلین/ عرضه آخرین تکنولوژی‌ها در حوزه تجهیزات و مواد شوینده نظافتی


6
اولین واکنش بازار ارز و سکه به صدور قطعنامه
  • کد خبر : 456168
  • 17 خرداد 1403
اولین واکنش بازار ارز و سکه به صدور قطعنامه

با قطعنامه شورای حکام، قیمت دلار و طلا یک حرکت رفت و برگشتی زدند/ برخی مدعی بودند که بازارساز در روز چهارشنبه در دبی تزریق داشته/ مقایسه ارزش بازار نات‌کوین در صرافی داخلی با بورس ایران سوژه داغ بود/ تحلیل تکنیکال درمورد صندوق‌های طلا چه می‌گوید؟

در روز چهارشنبه بازار ارز و سکه چشم انتظار خروجی نشست شورای حکام بود. این خروجی از این لحاظ مهم بود که ایران گفته اگر قطعنامه صادر شود حتما واکنش نشان می‌دهد. جلسه نشست شورای حکام از روز دوشنبه شروع شد و به گفته فعالان بازار در روز چهارشنبه قرار بود که نسبت به صدور قطعنامه در این نشست تصمیم‌گیری شود.

در روز یکشنبه قیمت‌ ارز و سکه به خاطر تعطیل بودن روز دوشنبه و احتمال صدور قطعنامه در آن روز بالا آمد اما طی این دو روز تعطیلی دوباره به پایین برگشت. از آنجایی که این نشست برای بازار مهم است در معاملات چهارشنبه اخبار ضد و نقیضی در این باره به بازار مخابره می‌شد. در ظهر چهارشنبه یک شایعه به بازار رسید که قطعنامه صادر نشده در نهایت در ساعت ۱۹ روز چهارشنبه لارنس نورمن، خبرنگار وال‌استریت ژورنال خبر از تصویب قطعنامه داد. البته آن چیزی که برای بازار مهم است همانطوری که اول گزارش گفته شد واکنش ایران نسبت به این قطعنامه‌ خواهد بود.

قیمت دلار هرات چهارشنبه‌ را زیر نرخ یکشنبه و در ۵۹ هزار تومان شروع کرد و در نیمه دوم معاملات با کاهش قیمت درهم، نزولی شد و این کانال را از دست داد. قیمت دلار در معاملات روزانه در ۵۸ هزار و ۷۵۰ تومان بسته شد. این در حالی بود که قیمت دلار فردایی در پشت خط بعد از این خبر با افزایش به سمت مقاومت ۵۹ هزار و ۲۵۰ تومان حرکت کرد و تا ساعت ۱۹ و ۳۰ دقیقه نتوانست از آن رد شود و به پایین برگشت.

قیمت درهم امارات در ۱۶ هزار و ۱۶۰ تومان آغاز به کار کرد و در نیمه اول تا ۱۶ هزار و ۲۰۰ تومان بالا رفت. در نیمه دوم قیمت درهم با کاهش در ۱۶ هزار و ۱۳۰ تومان به کار خودش پایان داد.

در بازار هم یک خبر بود که در آن نوشته بود با توجه به احتمال صدور قطعنامه، بانک مرکزی در روز چهارشنبه صبح با تزریق سنگین درهم در بازار دبی سعی کرده تا از اثرات منفی این قطعنامه بر نرخ ارز جلوگیری کند.

قیمت سکه در ۴۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بازگشایی کرد و در ۴۰ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان بسته شد. ایست سکه در این سطح به خاطر متغیر دومش یعنی انس طلا بود. قیمت انس طلای جهانی با افزایش بیش از یک درصدی از مقاومت ۲۳۴۹ دلاری عبور کرد.

قیمت طلای آبشده هم مثل سکه رنج بود و در میانه کانال ۱۴ میلیون نوسان داد. البته در پشت خط قیمت آبشده هم با آن خبر یک بالایی ۱۰۰ هزار تومانی داد و برگشت.

سوژه داغ بازار همچنان پروژه‌های تلگرامی رمزارزی بودند که این روزها همه جا صحبتش است. در روز یکشنبه گفتیم که این پروژه‌ها را با بورس ایران مقایسه می‌کردند و در روز چهارشنبه می‌گفتند که ارزش معاملات بورس ایران کمتر از نات‌کوین در صرافی‌های داخلی بوده است.

یک تحلیل هم در بازار بود که در آن نوشته صندوق‌های طلا از ابتدای سال ۱۴۰۳ فقط یک روز خروج پول داشته است. اما طبق اطلاعات اکوایران از این صندوق‌ها در سال ۱۴۰۳ پنج بار شاهد خروج پول حقیقی از این بازار بودیم که نشان می‌دهد این گزارش سوگیری دارد.

همچنین تحلیل تکنیکالی از یک صندوق طلا در بازار بود که در آن گفته شده بود قیمت این صندوق به کف حمایتی رسیده و احتمال واکنش به این کف در بازار وجود دارد.

به عقیده معامله‌گران فنی اولین مقاومت دلار هرات ۵۹ هزار و ۲۵۰ تومان است و مقاومت مهمترش در ۵۹ هزار و ۵۰۰ تومان قرار دارد. همچنین مقاومت مهم طلای آبشده هم در حوالی ۱۴ میلیون و ۸۵۰ هزار تومان است.

نکته اول بازار در روز چهارشنبه در مورد یک صرافی معتبر رمزارزی داخلی بود. برخی از فعالان بازار مدعی بودند که یکی از صرافی‌های معتبر رمزارز در روز سه‌شنبه اجازه برداشت پول نمی‌داده.

نکته دوم بازار تغییر ساعت کاری بانک‌ها بود. به عقیده فعالان بازار تعطیلی بانک بعد از ساعت یک در جریان معاملات اثرگذار بوده است.

نکته سوم بازار این بود که برخی از معامله گران می‌گفتند که بازار دبی، افغانستان، سلیمانیه و ترکیه از ۲۶ خرداد یعنی ۱۰ روز دیگر به مناسبت عید قربان بیش از یک هفته تعطیل هستند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=456168

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.