به گزارش اکوایران، با آغاز سال ۲۰۲۴، شرکتهای استخراج بیتکوین در مجموع بیش از ۳.۶ میلیارد دلار در حوزههای دارایی و تجهیزات هزینه کردهاند.
به نوشته کریپتو پوتیتو، این شامل صرف پول در حوزه سختافزارهای استخراج، ارتقای مراکز داده و زیرساختهای دیگری بوده است که برای حفظ و گسترش فعالیت آنها ضروری قلمداد میشود.
گزارشها نشان میدهد سرمایهگذاری شرکتهای استخراج در این حوزهها بین جولای و سپتامبر ۲۰۲۴ در بالاترین سطح خود از سهماهه نخست سال ۲۰۲۲ قرار داشته است، یعنی زمانی که آنها هزینهکرد خود را به ۱ میلیارد و ۲۴۶ میلیون دلار رساندند.
در سهماهه سوم سال ۲۰۲۴، این شرکتها ۱ میلیارد و ۲۲۶ میلیون دلار هزینه کردند که تنها ۲۰ میلیون دلار با رکورد سهماهه نخست ۲۰۲۲ فاصله داشت. شرکت استخراج کلیناسپارک هنوز گزارش مالی خود برای آن دوره را منتشر نکرده است، اما کارشناسان معتقدند افزودن هزینههای این شرکت مستقر در ایالت نوادا میتواند رکورد جدیدی برای سرمایهگذاری در دارایی تجهیزات صنعت کریپتو در یک دوره سهماهه به ثبت برساند.
شرکتهای استخراج بیتکوین حدود ۳.۴۹ میلیارد دلار در بخش تجهیزات و ارتقا در سال جاری میلادی هزینه کردهاند که شامل ۱.۱۸ میلیارد دلار بین ماههای ژانویه تا مارس و ۱.۰۷ میلیارد دلار بین آوریل و ژوئن میشود، بهعلاوه هزینههای سهماهه سوم. این رقم در حال حاضر حدود ۹۰۰ میلیون دلار بیشتر از سرمایهگذاریهای این بخش در کل سال ۲۰۲۲ بوده است.
افزایش سرمایهگذاری بهدنبال سال ضعیف ۲۰۲۳ که طی آن میزان سرمایهگذاری شرکتهای استخراج به ۱.۳ میلیارد دلار رسید، با افزایش نرخ هش بیتکوین به حدود ۷۹۰ اگزا هش در ثانیه همزمان شده است.
علاوه بر این، دشواری استخراج بیتکوین نیز در تاریخ ۵ نوامبر (۱۵ آبان) با رسیدن به سطح ۱۰۱.۶ T، رکورد جدیدی ثبت کرد. در این میان، برخی کارشناسان پیشبینی کردهاند دشواری استخراج بیتکوین، به این معنا که برای استخراج یک بلوک جدید از این رمزارز به کامپیوترهای قدرتمندتر و مصرف انرژی بیشتر نیاز است، طی رزوهای آتی دستکم ۲ درصد دیگر رشد خواهد داشت.
براساس دادههای اینوستینگ، بالاترین قیمت بیتکوین طی امروز یکشنبه (۱۱ آذر) به سطح ۹۷ هزار و ۳۷۸ دلار رسید. بالاترین قیمت اتریوم نیز طی امروز ۳۷۲۹ دلار بود. بیشترین قیمت رمزارز سولانا نیز طی امروز ۲۳۹ دلار بوده است.