روند تعیین هویت و شناسایی پیکر مطهر شهدای حملات اخیر رژیم صهیونیستی
اژهای: رژیم صهیونیستی عبرت تاریخ خواهد شد
واگذاری ویلا باغ و املاک در دزفول به اتباع ممنوع شد
اعلام آمادگی تعاون روستایی برای توزیع مویرگی محصولات کشاورزی
محدودیت استفاده از کارتخوانها برای نانوایان برداشته شد
۵۰۰ میلیون دلار ارز واردات کالاهای اساسی تخصیص یافت
تصمیم شورای عالی بورس برای تداوم تعطیلی معاملات
آزمون جذب مترجم رسمی در زبانهای نادر برگزار شد
موحدی: دادستانها نسبت به نحوه توزیع مایحتاج عمومی نظارت داشته باشند
در مسائل امنیتی و انتظامی، از ظرفیت گزارشهای مردمی استفاده شود
رئیس سازمان ثبت اسناد از واحدهای ثبتی تهران بازدید کرد
کارهای مردم را با انگیزه و محکم پیگیری میکنیم
۴ بمب استقلال در راه است
تولید کارخانهها همانند دوران کرونا، افزایش مییابد/ تمام هم و غم ما تامین نیازهای روزانه مردم است
فوری/ دسترسی به نوبیتکس متوقف شد
هک نوبیتکس امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / تکلیف دارایی کاربران نوبیتکس چه میشود؟
هک شدن صرافی نوبیتکس / ۶ میلیون دلار دود شد!
استقرار پمپ بنزین سیار در این مکانها
برنامه قطع برق تهران امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
قیمت نفت جهانی امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴
دولت خیال بازنشستگان را راحت کرد | پرداخت حقوق صراحتا تأیید شد
ساعت کاری و نحوه فعالیت بانک ها اعلام شد
حقوق خرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان با افزایش واریز شد + جزئیات
حمله بی شرمانه اسرائیل طلا را صعودی کرد
یورو واحد پول اتحادیه اروپا میباشد که پس از دلار آمریکا محبوبترین ارز دنیا و دومین ارز پرمعامله در جهان است. ارزش و قیمت یورو نسبت به دلار تغییرات مختلفی را داشته است.، اما با این وجود از ارزهای مهم و پایدار در جهان محسوب میشود. این ارز در تجارتبین المللی و سرمایهگذاریها بسیار مورد استفاده قرار میگیرد و در اقتصاد جهانی بسیار موثر میباشد.
اخبار طلا، ارز و پولهای خارجی در صدر اخبارهای پربازدید است. تغییرات قیمت یورو همواره مورد توجه بسیاری از مردم قرار دارد و افراد زیادی پیگیری اخبار این واحد پولی میباشند. در کنار دلار، خریدن یورو برای سرمایهگذاری و حفظ ارزش دارایی خود گزینهی منطقی میباشد. افراد زیادی برا تفریح و گردش، انجام فعالیتهای تجاری، درمان و… اقدام به خرید و فروش یورو مینمایند.
در کشور ما هر فرد میتواند 500 یورو ارز مسافرتی یا دولتی برای کشورهای دارای ویزا و 300 یورو برای کشورهای بدون ویزا دریافت نماید. از طریق صرافیهای معتبر نیز میتوان یورو را به صورت آزاد خریداری نمود و به فروش رساند.
یورو (Euro) واحد پول رسمی اتحادیه اروپا (EU) میباشد که توسط 19 کشور از 27 کشور عضو آن پذیرفته شده است. € علامت یورو میباشد. این پول جایگزین ارزهای اعضای اتحادیه اروپا و همچنین برخی از کشورهای غیر اتحادیه اروپا شده است.
اتریش، بلژیک، قبرس، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، ایرلند، ایتالیا، لتونی، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی و اسپانیا از جمله کشورهایی هستند که منطقهی یورو را تشکیل دادهاند و از یورو استفاده میکنند. آندورا، واتیکان، سان مارینو و موناکو، چهار کشور کوچک غیرعضو اتحادیه اروپا هستند که از یورو به عنوان ارز رسمی خود استفاده میکنند. همچنین، چندین کشور ارز خود را به یورو متصل کردهاند.
روی اسکناسهای یورو هیچ شخصیت ملی مشهوری دیده نمیشود. به جای آن این اسکناسها، نقشه اروپا، پرچم اتحادیه اروپا، پلها، آسیابها، دروازهها، پنجرهها و… را به تصویر کشیدهاند که نماد وحدت اروپا میباشد. اسکناسهای یورو، هفت نوع با رنگهای مختلف میباشند که از 5 تا 500 یورو ارزش دارند. سکههای یورو نیز هشت نوع میباشند که ارزش آنها از یک سنت تا دو یورو متغیر میباشد. این سکهها در یک روی خود از طرح استانداردی برخودارند و در روی دیگر، طرحهای مختلف بر روی آنها حکاکی شده است. این واحد پولی از ازرهای پایدار در جهان میباشد و بهاء و قیمت یورو نوسانات کمتری را تجربه نموده است.
در 1 ژانویه 1999، 11 کشور اتحادیه اروپا یورو را به عنوان ارز مشترک جدید خود معرفی کردند. یورو در ابتدا به عنوان یک ارز الکترونیکی مورد استفاده قرار گرفت و سه سال بعد در سال 2002، اسکناس و سکههای یورو به جریان انداخته شدند. هماکنون یورو به عنوان واحد پول 20 کشور اتحادیه اروپا و حدود 350 میلیون نفر مورد استفاده قرار میگیرد. این ارز از اهمیت بسیاری برخوردار است و بانک مرکزی اروپا برای حفظ ارزش آن تلاش زیادی میکند.
بانک مرکزی اروپا (ECB) در سال 1998 برای نظارت بر ارز تاسیس شد. این بانک در فرانکفورت آلمان واقع شده است و رئیس آن که منتخب همه کشورهای عضو میباشد، برای یک دوره هشت ساله رهبری آن را برعهده میگیرد.
با اینکه این واحد پولی از ارزهای پایدار محسوب میشود، اما برخی عوامل میتوانند سبب نوسانات و تغییر قیمت یورو در بازار و جهان شوند. عواملی نظیره نرخ بیکاری، تورم، تحولات داخلی، منطقهای و جهانی، جنگها، بدهیهای کشور عضو، سیاستها و تصمیمات دولتها، وضعیت بورس و بازار سهام و خیلی عوامل دیگر، میتوانند بر بهاء و قیمت یورو اثرگذار باشند و آن را افزایش و کاهش دهند.