فرایند کار و نصب بوستر پمپ آبرسانی

فرایند کار و نصب بوستر پمپ آبرسانی
  • امروز : شنبه - 24 شهریور - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 86

سرخط اخبار اقتصادی

مجمع سرمایه‌گذاری سهام عدالت یزد فردا برگزار می‌شود سهم ۵۷.۳ درصد برخطی‌ها، از معاملات بورس عناوین طرح‌های پژوهشی حوزه خصوصی‌سازی اعلام شد حذف محدودیت دامنه نوسان، نخستین درخواست بورسی‌ها از صیدی مجمع سرمایه‌گذاری سهام عدالت سیستان و بلوچستان لغو شد جاده‌های شمالی همچنان میزبان ترافیک سنگین هستند برگزاری مجمع فوق‌العاده برای تغییر نام باشگاه استقلال نحوه اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی در مجلس بررسی می‌شود فناوران ایرانی، پسماند فولاد را فراوری می کنند پرداخت مطالبات تعدادی از سهامداران شرکت گلباران با پیگری قضایی زمان رسیدگی به پرونده‌ها در شعب دیوان عالی کاهش می‌یابد تفاهم‌نامه اجرای قانون حدنگاری و ساماندهی اسناد موقوفه‌ امضا شد روش‌های سنتی حفظ محیط‌زیست جواب نمی دهد کار سازمان قضایی نیروهای مسلح با اهمیت و حساس است اطلاعیه عرضه بورس کالا/ عرضه ۱۶ هزار و ۶۰۰ تن شمش بلوم لزوم تعامل دولت چهاردهم با مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه مسئله فلسطین به گفتمان فراگیر جهانی تبدیل شده است حکم شبانه کمیته انضباطی برای سپاهان فاز اول مجتمع توسعه تکنولوژی فولاد مبارکه توسط معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور افتتاح شد تولید بیش از ۵ میلیون و ۳۳۰ هزار تن محصول زنجیره فولاد طی ۴ ماهه اول امسال در چادرملو تولیدات ذوب آهن در سراشیبی/ مدیرعامل شستا دست به قلم شد! خنده بر این درد واقعا دوا است! استفاده از استارلینک در ایران جرم است؟ فنر بورس در دست سهام های کوچک | خبرهای مهم امروز در بازار سرمایه


11
پایا گسترش | واردکننده و عامل فروش عمده انواع پمپ آب
فرایند کار و نصب بوستر پمپ آبرسانی
  • کد خبر : 482907
  • 13 شهریور 1403
فرایند کار و نصب بوستر پمپ آبرسانی
به نقل از شرکت پایاگسترش خورسیدتابان، بوستر پمپ‌ آبرسانی، راه حلی جدید و مؤثر برای مشکل کبود فشار آب در ساختمان‌های مسکونی، اداری یا تجاری است. در سال‌های اخیر، اوضاع کمبود آب به جایی رسیده است که در بسیاری از ساختمان‌ها امکان ایجاد فشار آب مناسب با یک پمپ آب معمولی میسر نیست و باید تدابیر دیگری اندیشید.

به نقل از شرکت پایاگسترش خورسیدتابان، بوستر پمپ‌ آبرسانی، راه حلی جدید و مؤثر برای مشکل کبود فشار آب در ساختمان‌های مسکونی، اداری یا تجاری است. در سال‌های اخیر، اوضاع کمبود آب به جایی رسیده است که در بسیاری از ساختمان‌ها امکان ایجاد فشار آب مناسب با یک پمپ آب معمولی میسر نیست و باید تدابیر دیگری اندیشید.

در حقیقت شما با استفاده از یک بوستر پمپ آبرسانی ابارا با توجه به مدلی که انتخاب می‌کنید‌، امکان دریافت هد و دبی ۴ تا ۸ برابری خواهید داشت که به خوبی نیاز شما را رفع می‌کند. در صورتی که با این دست مشکلات رو به رو هستید پیشنهاد می‌کنیم این گزارش را تا انتها مطالعه کنید تا راه حلی برای آن در دسترستان قرار بگیرد.

بوستر پمپ‌ها در واقع نوعی تقویت‌کننده‌ فشار آب هستند که از دو یا چند پمپ تشکیل شده‌اند؛ این پمپ‌ها به شکل موازی توسط کلکتور و دیگر اتصالات در کنار یکدیگر قرار گرفته و توسط سیستم هوشمند (تابلو کنترل) کنترل می‌شوند. به همین دلیل امروزه در بسیاری از سیستم‌های تأمین و تقویت فشار آب، بوستر پمپ‌های آبرسانی جایگزین پمپ‌های معمولی شده‌اند؛ باتوجه به کاربرد مهم این پمپ‌ها در ادامه مفصلا به آن‌ها خواهیم پرداخت.

بوستر پمپ چیست و چه فرقی با پمپ آب معمولی دارد؟

باتوجه به اینکه در بوستر پمپ‌ها حداقل دو عدد الکتروپمپ به شکل موازی روی مدار یا شاسی بسته شده‌اند نسبت به پمپ‌های معمولی از عملکرد بسیار قوی‌تری برخوردار هستند و با افزایش تعداد الکتروپمپ‌ها می‌‌توانند در شبکه‌های آبرسانی مختلف مورد استفاده قرار بگیرند.

تقریبا اکثر پمپ‌های سانتریفیوژ زمینی یا خطی در طراحی و تولید بوستر پمپ‌ها قابل استفاده هستند؛ در واقع ۹۰ درصد پمپ‌های غیرمستغرق قابلیت کوپل شدن به شکل بوستر پمپ را دارند که اکثرا نیز پمپ‌های سه‌فاز هستند.

سیستم هوشمند بوستر پمپ‌ها در کنار داشتن دو یا چند الکتروپمپ موازی باعث شده است که این مدل پمپ بتواند در شبکه‌های آبرسانی مختلف، با نوسانات فشار قابل‌ توجه، خروجی‌های متعدد و مصرف آب زیاد نیز استفاده داشته باشد.

به دیگر سخت در ساختمان‌ها و فضاهایی که یک پمپ تک، به تنهایی نمی‌تواند فشار آب مورد نیاز ساکنین را تامین کند، از بوستر پمپ استفاده می‌شود.

در واقع بوستر پمپ مجموعه‌ای دو تا چند (بسته به نیاز) پمپ آب است که به صورت موازی در کنار هم بسته می‌شوند و کار می‌کنند. این مجموعه پمپ‌ها و سایر متعلقات از طریق یک تابلوی کنترل، تحت فرمان قرار می‌گیرد. یا این هدف که سطح دبی آب در ساختمان و یا زمین کشاورزی و… در رنج مطلوب و ثابت نگه داشته شود.

با این حساب می‌توان گفت که این پمپ‌ها به دلیل قابلیت تنظیم دبی و فشار آب، می‌توانند در مصارف مختلف کارایی چشم‌گیری داشته باشند و به راه حلی مناسب برای مشکل کمبود فشار آب در فعالیت‌های مختلف تبدیل شوند.

اجزا تشکیل دهنده بوستر پمپ آبرسانی

بوستر پمپ های آبرسانی از قطعات مختلفی تشکیل شده اند که پمپ استفاده شده در این مجموعه ساخت شرکت است. از آنجایی که پمپ مهم ترین بخش تشکیل دهنده بوستر پمپ آبرسانی است، این مجموعه به نام بوستر پمپ آبرسانی شناخته می شود.

قطعات دیگری که در این مجموعه مورد استفاده قرار می گیرد، شامل الکتروموتور، تابلو برق، منبع تحت فشار، شاسی، کلکتور و … است. همه این قطعات از اهمیت بسیار زیادی برخوردارند و خرابی هرکدام از آنها سبب از کارافتادن بوستر پمپ می شود.

به همین دلیل ساخت بوستر پمپ ها پیچیدگی های فراوانی دارد که متخصصین شرکت پایا گسترش خورشید تابان، توانسته اند یکی از بهترین بوستر پمپ های آبرسانی را در ایران تولید بکنند. در ادامه مهم ترین اجزای بوستر پمپ را به تفکیک برای شما شرح می‌دهیم:

بوستر پمپ‌ها دستگاه‌هایی هستند که برای افزایش فشار و حجم آب در سیستم‌های آبرسانی استفاده می‌شوند. این دستگاه‌ها از چندین قطعه تشکیل شده‌اند که هر کدام وظیفه خاصی دارند. در ادامه به بررسی اجزای تشکیل دهنده بوستر پمپ و نوع کارکرد هر یک می‌پردازیم:

  1. پمپ‌ها

پمپ‌ها اصلی‌ترین جزء بوستر پمپ هستند که وظیفه افزایش فشار آب را بر عهده دارند. این پمپ‌ها معمولاً به صورت موازی به یکدیگر متصل می‌شوند تا بتوانند فشار و حجم آب را به میزان مطلوب برسانند .

  1. الکتروموتور

الکتروموتور وظیفه تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی را دارد. این انرژی مکانیکی برای به حرکت درآوردن پروانه‌های پمپ استفاده می‌شود. الکتروموتورها معمولاً دارای سرعت‌های مختلفی هستند که بسته به نیاز سیستم انتخاب می‌شوند .

  1. کلکتور مکش و دهش

کلکتور مکش و دهش وظیفه جمع‌آوری و توزیع آب را بر عهده دارند. کلکتور مکش آب را از منبع دریافت کرده و به پمپ‌ها منتقل می‌کند، در حالی که کلکتور دهش آب پرفشار را به سیستم آبرسانی منتقل می‌کند.

  1. تابلوی برق

تابلوی برق وظیفه کنترل و مدیریت برق مصرفی بوستر پمپ را دارد. این تابلو شامل قطعاتی مانند فیوزها، رله‌ها و کنترلرها است که عملکرد الکتروموتورها و پمپ‌ها را تنظیم می‌کنند .

  1. شیر یک طرفه

شیر یک طرفه وظیفه جلوگیری از بازگشت آب به پمپ‌ها را دارد. این شیرها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که تنها اجازه جریان آب در یک جهت را می‌دهند و از بازگشت آب به پمپ‌ها جلوگیری می‌کنند .

  1. پرشر سوئیچ

پرشر سوئیچ یا سوئیچ فشار وظیفه کنترل فشار آب در سیستم را دارد. این سوئیچ‌ها به محض رسیدن فشار آب به حد مطلوب، پمپ‌ها را خاموش می‌کنند و در صورت کاهش فشار، پمپ‌ها را دوباره روشن می‌کنند .

  1. مخزن دیافراگمی

مخزن دیافراگمی وظیفه ذخیره آب پرفشار را دارد. این مخزن‌ها به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند فشار آب را در سیستم حفظ کنند و در مواقع نیاز، آب را به سیستم آبرسانی تزریق کنند .

  1. لرزه‌گیر

لرزه‌گیرها وظیفه کاهش ارتعاشات و لرزش‌های ناشی از عملکرد پمپ‌ها را دارند. این قطعات به گونه‌ای طراحی شده‌اند که بتوانند ارتعاشات را جذب کرده و از انتقال آن‌ها به سایر قسمت‌های سیستم جلوگیری کنند .

  1. شاسی

شاسی وظیفه نگهداری و پشتیبانی از تمامی قطعات بوستر پمپ را دارد. این شاسی‌ها معمولاً از مواد مقاوم و با دوام ساخته می‌شوند تا بتوانند وزن و فشار قطعات را تحمل کنند .

  1. اتصالات و لوله‌ها

اتصالات و لوله‌ها وظیفه انتقال آب بین قطعات مختلف بوستر پمپ را دارند. این اتصالات باید به گونه‌ای طراحی شوند که بتوانند فشار و حجم آب را به خوبی تحمل کنند و از نشت آب جلوگیری کنند .

  1. سنسور فشار

سنسور فشار وظیفه اندازه‌گیری فشار آب در سیستم را دارد. این سنسورها اطلاعات مربوط به فشار آب را به تابلوی برق ارسال می‌کنند تا بتواند عملکرد پمپ‌ها را تنظیم کند .

  1. کابل‌های ارتباطی

کابل‌های ارتباطی وظیفه انتقال اطلاعات و برق بین قطعات مختلف بوستر پمپ را دارند. این کابل‌ها باید به گونه‌ای طراحی شوند که بتوانند جریان برق و اطلاعات را به خوبی منتقل کنند و از اختلالات جلوگیری کنند.

بوستر پمپ‌ آبرسانی ، یک دستگاه‌ یکپارچه بوده ‌که از دو تا چند الکتروپمپ تشکیل شده‌ است. این پمپ‌ها به صورت موازی متصل می‌شوند و با فعال و غیرفعال شدن الکتروپمپ‌ها به صورت نوبتی، فشار آب در سیستم‌های آبرسانی یا آبیاری و آتش‌نشانی تنظیم می‌کنند.

البته روند تنظیم فشار آب بسیار پیچیده تر است و صرفا با روشن و یا خاموش شدن الکتروپمپ ها، فشار آب تنظیم نمی شود. به طور مثال در الکتروپمپ های دور متغیر، تغییر دور موتور یکی از عملکردهایی است که می تواند در تنظیم فشار آب بسیار موثر باشد.

به دیگر سخن، عملکرد بوستر پمپ‌ها به این صورت است که زمانی که فشار مایع به حداکثر می‌رسد، پمپ‌ها به ترتیب روشن می‌شوند.

این پمپ‌ها کاربردهای مختلفی دارند که برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • تامین فشار لوله‌ها در ساعات اوج مصرف آب
  • کنترل فشار در سیستم‌های آبرسانی
  • تامین آب مورد نیاز در سیستم‌های آتش‌نشانی و…

در اینجا مراحل کار و نصب یک بوستر پمپ را به صورت کامل و در ۱۰ مرحله توضیح می‌دهم:

  1. انتخاب بوستر پمپ مناسب : ابتدا باید نوع و ظرفیت بوستر پمپ بر اساس نیاز سیستم انتخاب شود. این انتخاب شامل بررسی فشار و دبی مورد نیاز است.
  2. نصب بوستر پمپ : بوستر پمپ در محل مناسب نصب می‌شود. این محل باید به گونه‌ای باشد که دسترسی به آن آسان باشد و فضای کافی برای تعمیر و نگهداری وجود داشته باشد.
  3. اتصال به منبع آب : بوستر پمپ به منبع آب متصل می‌شود. این منبع می‌تواند یک مخزن ذخیره یا شبکه آب شهری باشد.
  4. اتصال به سیستم لوله‌کشی : خروجی بوستر پمپ به سیستم لوله‌کشی ساختمان یا تأسیسات متصل می‌شود تا آب با فشار مناسب به نقاط مختلف منتقل شود.
  5. نصب تابلو کنترل : تابلو کنترل بوستر پمپ نصب و تنظیم می‌شود. این تابلو شامل تجهیزات الکتریکی و الکترونیکی برای کنترل عملکرد پمپ‌ها است.
  6. تنظیم فشار و دبی : فشار و دبی خروجی بوستر پمپ بر اساس نیاز سیستم تنظیم می‌شود. این تنظیمات معمولاً از طریق تابلو کنترل انجام می‌شود.
  7. راه‌اندازی اولیه : بوستر پمپ برای اولین بار راه‌اندازی می‌شود. در این مرحله، عملکرد پمپ‌ها و سیستم کنترل بررسی می‌شود تا از صحت عملکرد اطمینان حاصل شود.
  8. بررسی و آزمایش : پس از راه‌اندازی اولیه، بوستر پمپ و سیستم لوله‌کشی به دقت بررسی و آزمایش می‌شوند تا هیچ گونه نشتی یا مشکل دیگری وجود نداشته باشد.
  9. تنظیمات نهایی : در صورت نیاز، تنظیمات نهایی بر روی بوستر پمپ و تابلو کنترل انجام می‌شود تا سیستم به بهترین شکل ممکن عمل کند.
  10. نگهداری و تعمیرات : پس از نصب و راه‌اندازی، بوستر پمپ به صورت دوره‌ای بررسی و نگهداری می‌شود تا از عملکرد بهینه و طول عمر بیشتر آن اطمینان حاصل شود .

انواع بوستر پمپ موجود در بازار

بوستر پمپ‌ها از نظر ویژگی‌های ظاهری، ساختار و عملکرد نقاط مشترک بسیاری دارند اما از نظر مشخصات فنی نیز دارای تفاوت‌هایی هستند که در ادامه به انواع مختلف آن اشاره خواهیم کرد.

  • بوستر پمپ دور متغییر

در این نوع بوستر پمپ به واسطه برخورداری از سیستم هوشمند اینورتردار سرعت چرخش الکتروپمپ‌ها قابل تنظیم است و براساس نیاز شبکه، دبی و فشار آب را تنظیم می‌کند؛ در این نوع بوستر پمپ‌ها، موتور به صورت نرم روشن و خاموش شده و فشار آن‌ها برحسب نیاز شبکه مصرفی افزایش یا کاهش پیدا می‌کند.

باتوجه به قابلیت تنظیم چرخش یا سرعت موتور، این پمپ‌ها فشار آب را در سطح استاندارد و به شکل ثابت حفظ می‌‌کنند؛ همچنین مصرف انرژی و هزینه عملیاتی این پمپ‌ها کمتر است و بازده بالاتری دارند.

در فضاهایی مانند ساختمان‌های مسکونی بزرگ که مصرف‌کنندگان مستقل از هم هستند و شبکه آبرسانی نیاز به تغییر و تنظیم فشار آب دارد بوستر پمپ‌های دور متغییر می‌توانند با حفظ فشار آب عملکرد بهتری داشته باشند.

  • بوستر پمپ دور ثابت

بوستر پمپ‌های دور ثابت قابلیت تنظیم سرعت موتور را ندارند؛ در واقع این پمپ‌ها آب را با دبی و فشار مشخصی پمپاژ می‌کنند و روشن و خاموش شدن پمپ‌ها در مدار به شکل گسسته یا نوبتی است.

بوستر پمپ‌های دور ثابت جهت استفاده در شبکه‌هایی که با نوسان فشار بالا روبه‌رو نیستند مناسب است و با عملکرد ساده خود نیاز به کنترل و تنظیم مداوم ندارند؛ البته باتوجه به روشن و خاموش شدن گسسته موتورها ممکن است عملکرد این پمپ‌ها با نوسانات فشار همراه باشد.

در شرایطی که دبی مورد نیاز تغییرات چندانی ندارد، فشار آب قابل مدیریت است و می‌توان باتوجه به شبکه مصرفی بر روی آن کنترل بیشتری داشت از این نوع بوستر پمپ استفاده می‌شود.

برای مثال در سیستم آتشنشانی نیاز است که پمپ‌ها همزمان استارت خورده و با حداکثر دبی و فشار، آب مورد نیاز را پمپاژ کند؛ بنابراین در این موارد بوستر پمپ‌های دور ثابت می‌‌توانند استفاده شوند.

  • بوستر پمپ تک درایو

در این نوع بوستر، تمامی پمپ‌های روی مدار توسط یک درایو کنترل می‌شوند؛ بنابراین کنترلر ابتدا اینورتر (درایو) را روی پمپ اول تنظیم می‌کند؛ اگر پس از رسیدن پمپ اول به دور نامی، فشار مورد نیاز شبکه تأمین نشود سرعت پمپ اول ثابت و کنترلر، پمپ دوم را به شکل دور ثابت وارد مدار می‌کند؛ به این شکل تا زمانی که دبی و فشار موردنیاز تامین شود پمپ‌ها به ترتیب وارد مدار می‌شوند.

  • بوستر پمپ چند درایو

در این نوع بوستر، برای هر پمپ یک اینورتر یا داریو وجود دارد و به این شکل هر الکتروپمپ به شکل مجزا متغیر شده و براساس نیاز شبکه فشار آن افزایش یا کاهش پیدا می‌کند؛ در این نوع پمپ در صورت نیاز می‌توان با نصب برد کنترلر بر روی تابلو فرمان، پمپ‌ها را به شکل نوبتی وارد مدار کرد که به این سیستم change over گفته می‌شود.

  • بوستر پمپ تک فاز

منبع تغذیه این نوع بوستر پمپ‌ها برق تک‌ فاز است و برای مصارف خانگی، سیستم‌های آبرسانی کوچک و شبکه‌هایی که با برق تک فاز کار می‌کنند استفاده می‌شود.

  • بوستر پمپ سه فاز

منبع تغذیه این نوع بوستر پمپ برق سه فاز است و در ساختمان‌های بزرگ، شبکه‌های صنعتی و مجموعه‌هایی که با برق سه‌ فاز کار می‌کنند کاربرد دارد.

تفاوت‌های بوستر پمپ‌های دور متغیر و دور ثابت

بوستر پمپ‌های دور ثابت در شرایطی که جریان آب ثابت است، استفاده می‌شود. این نوع بوستر پمپ، فشار آب را به عددی مشخص می‌رسانند و در آن مقدار ثابت نگه می‌دارند. به خاطر نوع کارکردش هم معمولاً در شبکه‌های آب شهری، آب مصرفی ساختمان‌ها، آتش‌نشانی، آبیاری فضای سبز، بیمارستان‌ها و مراکز صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در مقابل بوستر پمپ‌های دور متغیر در شرایطی که جریان آب متغیر است استفاده می‌شود و با تغییر دور الکتروموتور، دبی خروجی الکتروپمپ تغییر می‌کند. این نوع بوستر پمپ‌ها به تنظیم فشار آب با کمترین انرژی و بالاترین بازده می‌پردازند.

کاربرد این نوع بوستر معمولاً برای بهره‌برداری از آب، و شرایطی که نیاز به حداکثر فشار در کمترین زمان داریم (مانند آتش‌نشانی)، استفاده می‌شوند.

کاربرد بوستر پمپ ها

بطور کل بوستر پمپ‌ها از نظر کاربرد به سه مدل بوستر پمپ‌های آبرسانی، آتشنشانی و صنعتی دسته‌بندی می‌شوند که در ادامه در مورد آن‌ها توضیح خواهیم داد.

بوستر پمپ های آبرسانی

بوستر پمپ‌هایی که جهت تقویت فشار آب در شبکه‌های آبرسانی مختلف ازجمله موارد زیر کاربرد دارند.

  • انواع بوستر پمپ خانگی مورد استفاده در ساختمان‌های کوچک و بزرگ، برج‌ها و آپارتمان‌های مرتفع، مجتمع‌هایی با تعداد واحد زیاد
  • بوستر پمپ‌های مورد استفاده در ساختمان‌های اداری، تجاری، مراکز تفریحی، ورزشی، بیمارستان‌ها، هتل‌ها و…
  • بوستر پمپ‌های تامین‌کننده فشار آب در شبکه‌های آبیاری باغات، گلخانه‌ها، مزارع و…

بوستر پمپ های آتشنشانی

بوستر پمپ‌هایی که به منظور تامین فشار آب موردنیاز در ماشین‌های آتشنشانی و سیستم‌های اطفا حریق مورد استفاده قرار می‌گیرند.

بوستر پمپ های صنعتی

بوستر پمپ‌هایی که با ظرفیت و دبی موردنیاز در صنایع، دستگاه‌ها و سیستم‌های صنعتی مختلف ازجمله صنایع غذایی، نفت و گاز، پتروشیمی، دارویی، سیستم‌های شست‌وشو صنعتی، تصفیه آب و… کاربرد دارند.

همانطور که پیش‌تر هم به این موضوع اشاره شد، بوستر پمپ‌ها در سیستم‌های آبرسانی، آبیاری و آتش‌نشانی کاربرد دارند. این پمپ‌ها به منظور تقویت فشار آب یا حفظ آن در مقدار مشخصی طراحی شده‌اند. البته، بسته به نوع کاربری، بوستر پمپ‌ها متفاوت هستند:

این پمپ‌ها برای تامین فشار آب در سیستم‌های آبرسانی مورد استفاده قرار می‌گیرند. به ویژه در سیستم‌هایی که با افت فشار مواجه هستیم و مقدار تقاضای آب همواره در حال تغییر است، این پمپ‌ها می‌توانند فشار سیستم آبرسانی را در مقدار مورد نیاز تنظیم کنند.

۶ مورد از کاربردی ترین و شناخته شده ترین بوستر پمپ های موجود در بازار

در اینجا پنج برند معروف بوستر پمپ را بررسی کرده و توضیحات و نکات مهم مثل بهترین محصولات هر برند را معرفی می‌کنیم:

بوستر پمپ برند لئو LEO

برند لئو به عنوان یک برند پیشتاز در زمینه تولید انواع پمپ و بوستر پمپ، کاتالوگ بسیار متنوعی از بوستر پمپ‌های خانگی، کشاورزی، صنعتی و آتشنشانی را عرضه می‌کند که در ادامه چند مدل از کاربردی‌ترین انواع بوستر پمپ‌های این برند را به شما معرفی خواهیم کرد.

  • بوستر پمپ آبرسانی ۲AC150H

بوستر پمپ ۲AC150H یکی از پمپ‌های آبرسانی کاربردی برند لئو است که در سیستم آبرسانی ساختمان‌های مسکونی، اداری و تجاری مختلف کاربرد دارد.

این بوستر پمپ با بدنه چدنی خود در برابر خوردگی و شرایط محیطی نامساعد مقاومت بالایی دارد و با ساختار و مکانیکال خاص از دوام بالایی برخوردار است.

حداکثر هد این بوستر پمپ ۶۳ متر، حداکثر دبی آن معادل ۷.۲ مترمکعب برساعت، قدرت پمپ ۲ اسب بخار و دور موتور آن ۲۹۰۰ در دقیقه است؛ ازطرفی طراحی خاص این پمپ باعث شده است که نصب و نگهداری آن آسان باشد.

  • بوستر پمپ آتشنشانی ۲Ac400H

بوستر پمپ دو پروانه مدل ۲AC400H یکی از بهترین پمپ‌های آتشنشانی برند لئو است که دارای توان ۵.۵ اسب بخار و منابع تحت فشار ۵۰ لیتری است.

پروانه‌های این پمپ برنجی و جنس بدنه آن چدنی است؛ حداکثر هد این پمپ ۸۲ متر، دبی آن ۱۵ مترمکعب برساعت است و در دسته بوستر پمپ‌های سه‌فاز قرار می‌گیرد.

  • بوستر پمپ آبرسانی ۲AC300H

بوستر پمپ ۴ اسب لئو مدل ۲AC300H نیز یکی دیگر پمپ‌های آبرسانی کاربردی این برند است که با فشار بیشتر خود می‌تواند آب موردنیاز ساختمان‌های بزرگ، برج‌های مرتفع و آپارتمان‌های چندین طبقه را فراهم کند.

این مدل پمپ از نوع تک‌فاز است و دارای ولتاژ ۲۲۰ ولت، حداکثر فشار ۶.۹ بار، دبی ۱۵ و حداکثر هد ۷۰ متر است؛ این پمپ از نوع بوسترهای دور متغیر و دارای منابع تحت فشار ۵۰ لیتری امرا است.

  • بوستر پمپ آتشنشانی ۲AC220H

بوستر پمپ ۳ اسب بخار مدل ۲AC220H برند لئو نیز یکی دیگر از بهترین پمپ‌های این برند است که بدنه آن چدنی و جنس پروانه‌های آن استیل استنلس یا برنجی است و در دسته بوستر پمپ‌های دور ثابت قرار می‌گیرد.

این پمپ تحمل فشار تا ۱۰ بار است؛ حداکثر هد این پمپ ۸۰ متر و دبی آن ۲۰ مترمکعب برساعت است؛ پمپ لئو ۲AC220H جزء پمپ‌های سه‌فازی است که مخزن‌های آن منبع‌های تحت فشار ۵۰ لیتری امرا هستند.

بوستر پمپ برند ابارا EBARA

ابارا Ebara ابارا یک شرکت ژاپنی است که در زمینه تولید انواع پمپ‌ها از جمله بوستر پمپ فعالیت می‌کند. این شرکت با بیش از ۱۰۰ سال سابقه، توانسته است محصولات با کیفیت و با دوام تولید کند. بوستر پمپ‌های ابارا به دلیل مقاومت بالا در برابر خوردگی و کارایی بالا، در بسیاری از صنایع مختلف استفاده می‌شوند .

  • معرفی بوستر پمپ ابارا از سری CDA

بوستر پمپ آبرسانی ابارا سری CDA از کوپل شدن دو تا چند پمپ سری CDA تولید شده است. پمپ‌های این سری از نوع دور متغیر هستند و با تابلو برق اشنایدر و اتصالات برنجی سیم ایتالیایی ساخته می‌شوند که برای مصارف آبرسانی پیشنهاد می‌شوند.

هر یک از پمپ‌های سری CDA، شامل پایه‌های چدنی و پروانه دوقلو هستند که سرعت موتور ۲۹۰۰ دور بر دقیقه و توان ۷.۵۰ اسب‌بخار دارند. این ویژگی‌ها باعث می‌شود که برای آبیاری باغات کشاورزی، مجتمع‌های مسکونی و تجاری بسیار بهینه باشد.

یکی از ویژگی‌های بوستر پمپ آبرسانی که با پمپ‌های CDA ساخته می‌شود این است که شامل کنترلر تعویض خودکار پمپ‌ها و تشخیص پمپ معیوب و جایگزینی پمپ سالم است. همچنین چون این پمپ‌ها با کاربری کم صداتری نسبت به سایر پمپ‌ها دارند، برای محیط‌های بسته هم مناسب هستند.

  • بوستر پمپ آبرسانی ابارا سری EVMSG EVMS

سری پمپ‌هایEVMSG و EVMS دارای دو پروانه هستند و برای ساخت این نوع از بوستر پمپ استفاده می‌شوند. معمولا این بوستر پمپ را با تابلو برق اشنایدر و منبع دیافراگمی ۱۰۰ لیتری استفاده می‌کنند. یک نکته متمایز کننده‌ای که برای این نوع از بوستر پمپ وجود دارد این است که هر کدام دارای دور الکتروموتور قابل تنظیم با استفاده از اینورتر هستند و به کاهش استهلاک پمپ‌ها، لوله‌ها و شیرآلات ساختمان و کاهش مصرف برق کمک می‌کند.

بوستر‌ پمپ‌های ساخته شده با سری پمپ‌هایEVMSG و EVMS چند‌مرحله‌ای عمودی هستند و برای کاربردهای صنعتی و کشاورزی، انتقال آب سرد و گرم در سیستم‌های گرمایشی و تهویه‌مطبوع مناسبند.

بهتر است برای خرید این بوستر پمپ از یک مرجع معتبر کمک بگیرید تا به خوبی فشار آب مورد نظرتان را در دسترس داشته باشید.

بوستر پمپ آب

  • بوستر پمپ آبرسانی ابارا سری MD-MMD

پمپ آبرسانی مدل‌های MD-MMD برند ابارا هم از سری پمپ‌های چند‌مرحله‌ای عمودی هستند که مانند مدل‌های EVMSG و EVMS مربوط به حوزه صنعتی و کشاورزی و… می‌شوند. هرکدام از این پمپ‌های آبرسانی، دارای دور الکتروموتور قابل تنظیم با استفاده از اینورتر است که بازدهی آن را بالاتر می‌برد.

بوستر پمپ آب

  • بوستر پمپ آبرسانی ابارا سری ۳D-3DPF

پمپ آبرسانی ۳D-3DPF به عنوان یک پمپ تقویت کننده فشار آب شناخته می‌شود و در ساخت این بوستر پمپ مورد استفاده قرار گرفته است.

شما می‌توانید با استفاده از دو منبع دیافراگمی با ظرفیت ۲۴ لیتر و تابلو برق اشنایدر فرانسوی تک ضرب یا دو ضرب از این محصول استفاده کنید.

این بوستر پمپ آبرسانی ابارا بیشتر برای مصارف زیر پیشنهاد می‌شود:

  • آب بهداشتی
  • آب شرب مصرفی
  • مصارف صنعتی و نیمه صنعتی
  • صنایع ساختمانی

لازم به توجه است که این پمپ دارای برنامه هوشمند کنترل فاز و کنترل سطح است که باعث جلوگیری از دو فاز شدن برق الکتروموتورها و خشک کار کردن پمپ‌ها می‌شود.

  • بوستر پمپ آبرسانی ابارا سری FSA

بوستر پمپ آبرسانی ابارا سری FSA با استفاده از پمپ‌های ابارا از همین سری ساخته شده است و ویژگی‌ منحصر به فرد آن این است که با نیروی گریز از مرکز کار می‌کند و با پروانه برنجی قابل سفارشی‌سازی هستند.

این بوستر پمپ‌های آبرسانی ابارا، حتی در فضاهای باریک با دسترسی دشوار هم قابل نصب و استفاده است.

  1. پنتاکس (Pentax)

پنتاکس یکی از برندهای معتبر و شناخته‌شده در زمینه تولید بوستر پمپ است. این شرکت ایتالیایی با تولید پمپ‌های با کیفیت و با دوام، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در بازار جهانی پیدا کند. بوستر پمپ‌های پنتاکس به دلیل کارایی بالا و مصرف انرژی کم، در بسیاری از پروژه‌های ساختمانی و صنعتی استفاده می‌شوند .

  1. داب (DAB)

داب نیز یکی دیگر از برندهای معتبر ایتالیایی است که در زمینه تولید بوستر پمپ فعالیت می‌کند. این شرکت با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته و مواد با کیفیت، پمپ‌هایی با عملکرد بالا و طول عمر زیاد تولید می‌کند. بوستر پمپ‌های داب به دلیل طراحی مدرن و کارایی بالا، در بسیاری از پروژه‌های آبرسانی و آتش‌نشانی مورد استفاده قرار می‌گیرند .

  1. لوارا (Lowara)

لوارا یکی از برندهای معتبر و معروف در زمینه تولید بوستر پمپ است. این شرکت ایتالیایی با تولید پمپ‌های با کیفیت و با دوام، توانسته است جایگاه ویژه‌ای در بازار جهانی پیدا کند. بوستر پمپ‌های لوارا به دلیل کارایی بالا و مصرف انرژی کم، در بسیاری از پروژه‌های ساختمانی و صنعتی استفاده می‌شوند .

  • بوستر پمپ لوارا مدل GHV

این مدل یکی از محبوب‌ترین بوستر پمپ‌های لوارا است که برای کاربردهای آبرسانی خانگی، تجاری و صنعتی طراحی شده است. بوستر پمپ GHV دارای موتورهای کم‌مصرف و سیستم کنترل هوشمند است که فشار آب را به طور خودکار تنظیم می‌کند. این ویژگی‌ها باعث کاهش مصرف انرژی و افزایش کارایی سیستم می‌شود

  • بوستر پمپ لوارا مدل GS

مدل GS از بوستر پمپ‌های لوارا برای کاربردهای آتش‌نشانی و آبرسانی صنعتی مناسب است. این پمپ‌ها از مواد با کیفیت بالا مانند استیل ضد زنگ ساخته شده‌اند که مقاومت بالایی در برابر خوردگی دارند. همچنین، طراحی مدرن این پمپ‌ها باعث کاهش نویز و لرزش در حین کار می‌شود

  • بوستر پمپ لوارا مدل GXS

مدل GXS یکی دیگر از بوستر پمپ‌های پیشرفته لوارا است که برای سیستم‌های آبیاری و کشاورزی طراحی شده است. این پمپ‌ها با استفاده از موتورهای با کارایی بالا و پروانه‌های پیشرفته، مصرف انرژی را به حداقل می‌رسانند و عملکرد بهینه‌ای ارائه می‌دهند. همچنین، سیستم کنترل هوشمند این پمپ‌ها فشار آب را به طور خودکار تنظیم می‌کند

  • بوستر پمپ لوارا مدل SMB

مدل SMB از بوستر پمپ‌های لوارا برای کاربردهای خانگی و تجاری مناسب است. این پمپ‌ها دارای طراحی کم‌حجم و کارایی بالا هستند که برای نصب در فضاهای محدود مناسب می‌باشند. همچنین، سیستم کنترل هوشمند این پمپ‌ها باعث کاهش مصرف انرژی و افزایش طول عمر پمپ می‌شود .

  1. پمپیران (Pumpiran)

پمپیران یکی از بزرگترین و معروف‌ترین شرکت‌های ایرانی تولید کننده بوستر پمپ است. این شرکت با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته و مواد با کیفیت، پمپ‌هایی با عملکرد بالا و طول عمر زیاد تولید می‌کند. بوستر پمپ‌های پمپیران به دلیل طراحی مدرن و کارایی بالا، در بسیاری از پروژه‌های آبرسانی و آتش‌نشانی مورد استفاده قرار می‌گیرند .

در اینجا شش مدل از بهترین بوستر پمپ‌های برند پمپیران (Pumpiran) را معرفی می‌کنم و توضیح مختصری درباره هر یک ارائه می‌دهم:

  • بوستر پمپ پمپیران مدل ۱۶۰-ETA32

این مدل برای کاربردهای آبرسانی خانگی و تجاری مناسب است. با قدرت ۳ تا ۷.۵ اسب بخار، این پمپ‌ها می‌توانند فشار آب را به میزان قابل توجهی افزایش دهند. طراحی کم‌حجم و کارایی بالا از ویژگی‌های بارز این مدل است

  • بوستر پمپ پمپیران مدل ۲۰۰-ETA32

این مدل برای کاربردهای صنعتی و تجاری طراحی شده است. با قدرت ۷.۵ تا ۲۰ اسب بخار، این پمپ‌ها می‌توانند حجم زیادی از آب را با فشار بالا تأمین کنند. استفاده از مواد با کیفیت بالا مانند استیل ضد زنگ، مقاومت این پمپ‌ها را در برابر خوردگی افزایش می‌دهد .

  • بوستر پمپ پمپیران مدل ۲۵۰-ETA32

این مدل برای کاربردهای بزرگتر مانند مجتمع‌های مسکونی و تجاری مناسب است. با قدرت ۱۰ تا ۲۰ اسب بخار، این پمپ‌ها می‌توانند فشار آب را به میزان قابل توجهی افزایش دهند و نیازهای آبرسانی بزرگ را برآورده کنند .

  • بوستر پمپ پمپیران مدل ۱۲۵-ETA40

این مدل برای کاربردهای آتش‌نشانی و آبرسانی صنعتی مناسب است. با قدرت ۴ اسب بخار، این پمپ‌ها می‌توانند فشار آب را به میزان قابل توجهی افزایش دهند و در مواقع اضطراری عملکرد قابل اعتمادی داشته باشند .

  • بوستر پمپ پمپیران مدل ۱۶۰-۴۰

این مدل برای کاربردهای آبرسانی خانگی و تجاری مناسب است. با قدرت ۳ تا ۷.۵ اسب بخار، این پمپ‌ها می‌توانند فشار آب را به میزان قابل توجهی افزایش دهند. طراحی کم‌حجم و کارایی بالا از ویژگی‌های بارز این مدل است .

  • بوستر پمپ پمپیران مدل ۲۰۰-۳۲

این مدل برای کاربردهای صنعتی و تجاری طراحی شده است. با قدرت ۷.۵ تا ۲۰ اسب بخار، این پمپ‌ها می‌توانند حجم زیادی از آب را با فشار بالا تأمین کنند. استفاده از مواد با کیفیت بالا مانند استیل ضد زنگ، مقاومت این پمپ‌ها را در برابر خوردگی افزایش می‌دهد .

در نهایت هم برای این که بتوانید تشخیص بدهید بوستر پمپ انتخابی برای شما مناسب است یا خیر کافیست که مقدار هد و دبی خروجی از بوستر پمپ را با مقدار مورد نیازتان تطابق بدهید.

مؤلفه تعریف فرمول محاسبه
هد (فشار) ارتفاع ماکزیمم که یک پمپ می‌تواند سیال را پمپاژ کند. فشار تخلیه لازم+ اصطکاک داخل لوله‌ها+ ارتفاع استاتیک= فشار تخلیه لازم
دبی (آبدهی) حجم سیالی که پمپ می‌تواند در زمان مشخصی پمپاژ کند. معمولاً در لیتر بر دقیقه LPM یا متر مکعب بر ساعت m /h اندازه‌گیری می‌شود.

مزیت‌های بوستر پمپ آبرسانی

در استفاده از بوستر پمپ‌ها، تفکر اقتصادی نیز مد نظر قرار گرفته است. این نوع پمپ‌ها به دلیل قابلیت تنظیم دبی و فشار آب، می‌توانند در مصارف مختلف با کارآیی بالا عمل کنند. از جمله مزایای اقتصادی استفاده از انواع بوستر پمپ‌های می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  1. کاهش مصرف انرژی
  2. بهینه‌سازی عملکرد شبکه‌های آبرسانی
  3. کاهش هزینه‌های نگهداری

همچنین، با توجه به تغییرات فصلی در مصرف آب، این پمپ‌ها می‌توانند به صورت هوشمند و اقتصادی به تنظیم فشار آب در شبکه‌ها پرداخته و از افزایش کارایی و کاهش ضایعات آب استفاده کنند.

بوستر پمپ آب

نکات مهم برای خرید بوستر پمپ آبرسانی

برای خرید یک بوستر پمپ آبرسانی می‌بایست نکاتی را رعایت کنید تا هم بازدهی مناسبی از کالا دریافت کنید و هم عمر مفید آن مطلوب باشد. برخی از این نکات عبارتند از:

  1. خرید از فروشگاه معتبر
  2. دریافت مشاوره پیش از خرید
  3. گارانتی
  4. نشانه اصالت کالا
  5. دارا بودن استاندارهای جهانی

همانطور که اشاره شد بوستر پمپ‌ها در زمینه‌های مختلفی کاربرد دارند که در هر مورد لازم است بوستر پمپی با مشخصات فنی و ساختاری مناسب مورد استفاده قرار بگیرد؛ بنابراین در انتخاب بوستر پمپ باید به موارد زیر توجه شود.

  • دبی پمپ باید مناسب با میزان آبدهی موردنیاز شبکه موردنظر باشد.
  • ظرفیت بوستر پمپ باید با هدف استفاده (سیستم آبرسانی خانگی، کشاورزی، آتشنشانی، صنعتی و…) در تناسب باشد.
  • هرچقدر که شبکه یا سیستم آبرسانی موردنظر به میزان آب بیشتر با فشار بالاتری احتیاج داشته باشد باید از بوستر پمپی با ظرفیت، دبی و… بیشتری استفاده شود.
  • بوستر پمپ باید بتواند از نظر توان، میزان آب مصرفی شبکه یا سیستم را تامین کند؛ به این منظور باید به توان بوستر پمپ و تناسب آن با فشار و دبی مورد نیاز توجه شود.
  • بوستر پمپ از نظر فشار باید بتواند فشار کاری سیستم یا شبکه آبی را تحمل کند.
  • نوع و مدل بوستر پمپ از نظر تک فاز یا سه فاز، تک درایو یا چند درایو، دو متغییر یا دور ثابت و… باید با هدف مورد استفاده تطابق داشته باشد.
  • جنس، سایز و مشخصات ساختاری بوستر پمپ باید به فضای نصب، شرایط محیطی و… سازگاری داشته باشد و…

راهنمای خرید بوستر پمپ آبرسانی

همانطور که از مطالب فوق قابل برداشت است بوستر پمپ‌ها دارای انواع بسیار مختلفی هستند و می‌توان آن‌ها را از جنبه‌های متفاوتی دسته‌بندی کرد.

ازطرفی باتوجه به کاربرد گسترده و روز‌افزون این نوع پمپ‌ها امروزه تولیدکننده‌های بسیاری تحت عنوان برندهای مختلف درحال تولید و عرضه انواع بوستر پمپ‌ها با سطح کیفیت متفاوت هستند.

بنابراین در این زمینه نمی‌توان به هر برند یا مرکز خریدی اعتماد کرد؛ چراکه یک بوستر پمپ نامناسب یا بی‌کیفیت حتی می‌تواند به سیستم آبرسانی موردنظر شما آسیب وارد کرده و ایجاد خسارت کند.

در این زمینه مجموعه معتبر پایا گسترش خورشید تابان به عنوان نماینده رسمی برند لئو، تنوع بالایی از بوستر پمپ‌های این برند را با کیفیت تضمینی عرضه می‌کند.

این مجموعه همچنین مشتریان خود را پیش از ثبت خرید از یک مشاوره تخصصی بهره‌مند کرده تا براساس آنالیز شبکه یا سیستم آبی موردنظر یک انتخاب حرفه‌ای داشته باشند؛ به این منظور می‌توانید با تیم پشتیبانی شرکت تماس برقرار کنید.

سخن پایانی

با توجه به مطالبی که در این مطلب بررسی کردیم، می‌توان دریافت که برای داشتن یک بوستر پمپ آبرسانی بهتر است قبل از خرید مشاوره‌ها و راهنمایی‌های لازم در این باره ‌را دریافت کنید و سپس با توجه به نوع کاربری و مقدار فشار لازم برای آبرسانی، نوع بوستر را انتخاب کنید.

برای خرید و مشاوره می‌توانید با کارشناسان ما تماس حاصل کنید و اطلاعات لازم را دریافت کنید.

امروزه بوستر پمپ‌ها با راندمان بالای خود در بسیاری از شبکه‌ها و سیستم‌های تامین آب جای پمپ‌های معمولی را گرفته‌اند چراکه این نوع پمپ‌ها می‌توانند حتی در نوسانات مداوم و شدید، آب موردنیاز شبکه را با دبی مناسب و فشار ثابت تامین کنند.

از طرفی این پمپ‌ها باتوجه به تنوعی که از نظر توان، ظرفیت، دبی، هد و… دارند نسبت به پمپ‌های معمولی کاربرد بسیار گسترده‌تری داشته و می‌توانند آبرسانی آپارتمان‌های کوچک تا سیستم تأمین آب صنایع بزرگ را پوشش دهند.

در پایان برای استعلام قیمت و خرید بوستر پمپ ابارا، با پایا گسترش، نمایندگی رسمی انواع بوستر پمپ، تماس بگیرید و بهترین گزینه‌ها را برای سیستم‌های آبرسانی خود انتخاب کنید.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۲ میانگین: ۵]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=482907

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 2
  1. سلام من تو نصب بوستر پمپ آبرسانی به مشکل خورده بودم دنبال نصاب میگشتم این پست خیلی کمک کرد.

    • سلام سامان عزیز از اینکه مطالب ما برای شما مفیده بوده خرسندیم رضایت شما تنها هدف ماست.

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.