خبر " کمبود نقدینگی و ارز گریبانگیر صنعت آرایشی و بهداشتی/ باید به سمت روش‌های نوین تامین مالی حرکت کنیم " | اقتصاد آفرین

خبر " کمبود نقدینگی و ارز گریبانگیر صنعت آرایشی و بهداشتی/ باید به سمت روش‌های نوین تامین مالی حرکت کنیم " | اقتصاد آفرین
  • امروز : یکشنبه - 7 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 22

سرخط اخبار اقتصادی

رمزارزها زیر تیغ بانک مرکزی: مسدودسازی حساب‌ها؛ کنترل بازار یا شکست نوآوری دیزل ژنراتور های ولوو به جمع ۸۰۰ کاوا پیوستند ویدئو کنفرانس: پلی به سوی ارتباطات جهانی با همراهی کدالی قیمت دزدگیر اماکن و منزل ۱۴۰۴ اعلام شد! از کجا بخریم؟ رونمایی از قابلیت جدید واتساپ مصائب تولید آمار به جای محصول/چگونه بازار برنج بهم ریخت؟ سرانجام ساخت‌وساز در پادگان ۰۶؛ مخالف مجلس با تمدید شوراهای ششم چمران: با تراموای تهران موافق نیستم چشم‌انداز بازار بیت‌کوین/ خرید‌های ترامپ باعث صعودی انفجاری می‌شود؟ پیشنهاد بودجه ۲۳۷ هزار میلیاردی برای سال ۱۴۰۴شهرداری تهران /حمل و نقل در اولویت عرضه اولین ETN کاردانو در اروپا/ سودآوری جنجالی با این رمزارز آغاز زمزمه‌های واردات لوازم خانگی/ ممنوعیت واردات لوازم خانگی چه بلایی بر سر بازار و رفاه خانوار ایرانی آورد؟ هشدار مهم به مستاجران؛ برای تمدید پشت نویسی نکنید برخورد با مار ۱۰ متری زیر آوار /عکس بمب‌های هسته‌ای روی کامیون! حمل و نقل زمینی، راهی مطمئن برای انتقال کالاها تأمین مالی پروژه آزادراه حرم تا حرم از طریق مولدسازی جاماندگی ۵۰درصدی بورس ایران از میانگین جهانی طبق «شاخص بافت» معامله ۲ میلیون تن محصول در بورس کالا اعلام زمان شانزدهمین عرضه اولیه امسال امروز با جهالت مدرن بین‌المللی مواجه هستیم خیال دیابتی ها راحت شد | با افت قند خون خداحافظی کنید بازار دلار منتظر عمل است قفل زمانی در بیت کوین چیست؟ آموزش صفر تا صد کاربرد TimeLock


2
کمبود نقدینگی و ارز گریبانگیر صنعت آرایشی و بهداشتی/ باید به سمت روش‌های نوین تامین مالی حرکت کنیم
  • کد خبر : 502528
  • 19 آذر 1403
کمبود نقدینگی و ارز گریبانگیر صنعت آرایشی و بهداشتی/ باید به سمت روش‌های نوین تامین مالی حرکت کنیم

علیرضا کیانی، نایب رئیس انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران درخصوص چالش‌هایی که بنگاه‌های آرایشی و بهداشتی در حوزه تامین مالی با آن مواجه هستند به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: در حال حاضر بزرگترین چالش بنگاه‌های آرایشی، بهداشتی و دارویی در دو بخش خلاصه می‌شود که یکی بخش تخصیص ارز و دیگری تامین نقدینگی لازم […]

علیرضا کیانی، نایب رئیس انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران درخصوص چالش‌هایی که بنگاه‌های آرایشی و بهداشتی در حوزه تامین مالی با آن مواجه هستند به خبرنگار اقتصادآنلاین گفت: در حال حاضر بزرگترین چالش بنگاه‌های آرایشی، بهداشتی و دارویی در دو بخش خلاصه می‌شود که یکی بخش تخصیص ارز و دیگری تامین نقدینگی لازم است. 

کیانی افزود: جالب اینجا است که بعد از این که با هزاران مشکل و با صرف زمان طولانی ارز تخصیص داده می‌شود که آن هم به یکباره است، بنگاه معمولا در زمانی که ارز تخصیص داده شده به منابع ریالی دسترسی ندارد که بتواند ارز را خریداری کند و به همین دلیل در بسیاری از مواقع بنگاه‌ها ارز تخصیصی خود را از دست می‌دهند و دو مرتبه باید در صف تخصیص ارز قرار بگیرند و منتظر تخصیص جدید ارز بمانند.

وی ادامه داد: از طرف دیگر کمبود نقدینگی باعث شده که علی‌رغم دارا بودن توان بالای تولید توسط بنگاه‌های آرایشی، بهداشتی و دارویی، این واحدها تولیدی عموما با کمتر از ۵۰ درصد توان تولید خودشان فعالیت کنند. 

نایب رئیس انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران تصریح کرد: درصد متوسط تولید در صنایع کشور حدود ۴۱ درصد است و بنگاه‌های آرایشی و بهداشتی هم از این قاعده مستثنی نیستند، اصلی‌ترین مقصر این ماجرا هم کمبود نقدینگی و کمبود ارز است.

کیانی بیان کرد: با توجه به سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی که با هدف کاهش نقدینگی و مهار پایه پولی به کار گرفته شده است، تزارنامه بانک‌های تجاری را حداکثر روی ۲ درصد کنترل مقداری کرده است و دسترسی به منابع مالی را برای بنگاه‌ها که به طور سنتی همیشه از بانک‌ها ارتزاق می‌کردند، به شدت دچار مشکل کرده است. 

نایب رئیس کمیسیون بازار پول و سرمایه اتاق بازرگانی تهران عنوان کرد: امسال در همایش ایران کازمتیکا درصدد این هستیم که فعالین صنف را با روش‌های مدرن‌تری آشنا کنیم و صنعت را با روش‌های نوین تامین مالی از بازار سرمایه و سایر روش‌ها آشنا کنیم که مسلما یکی از بهترین روش‌ها برای عبور از بحران نقدینگی فعلی است.

وی گفت: در حال حاضر تامین نقدینگی لازم در کشور حدود ۱۰ تا ۱۲ درصد از بازار سرمایه و حدود ۸۸ تا ۹۰ درصد از سمت بانک‌ها است، وقتی که بانک‌ها دچار مشکل برای تامین نقدینگی بنگاه‌ها می‌شوند، بنگاه هم یکی پس از دیگری دچار مشکل می‌شوند. 

کیانی گفت: راهکار این است که عملیات موازی برای تامین مالی انجام شود و این عملیات موازی چیزی غیر از مراجعه به روش‌های نوین تامین مالی به ویژه از بازار سرمایه نیست. هدف اصلی ما در همایش ایران کازمتیکا تبیین این روش‌ها است.  

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=502528

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.