خبر " صرفه جویی ۸۰۰ میلیون دلاری با بومی سازی فولاد تا پایان امسال " | اقتصاد آفرین

خبر " صرفه جویی ۸۰۰ میلیون دلاری با بومی سازی فولاد تا پایان امسال " | اقتصاد آفرین
  • امروز : چهارشنبه - 6 فروردین - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

خط و نشان تازه چین برای اقتصاد دنیا | سوئیفت متوقف می‌ شود؟ اولین بمب نقل و انتقالات فوتبال ایران در سال جدید معرفی شد آیپدی که ۵ سال زیر آب بود، از یک جنایت پرده برداشت سلاح جدید چین که می‌تواند اینترنت ۹۵ درصد جهان را قطع کند! سرمایه‌گذاری ۱.۸ میلیون دلاری دوج/ جهش چشم‌گیر DOGE در راه است؟! لزوم شفاف سازی و رفع موانع اداری در حوزه معادن هفت استان کشور هشدار هواشناسی دریافت کردند پیش بینی قیمت طلا و سکه ۶ فروردین ۱۴۰۴ | تا این تاریخ معامله نکنید پیش بینی قیمت دلار ۶ فروردین ۱۴۰۴ | دلار بیش از ۱۰۰ هزار تومان می شود؟ ترکیب تیم ملی مقابل ازبکستان مشخص شد پخش زنده دیدار ایران و ازبکستان/ ایران ۲- ازبکستان ۲ صعود به جام جهانی با درخشش طارمی مصرف بنزین تا پایان تعطیلات ۲۵% افزایش می‌یابد اشک های بیرانوند پس از صعود تیم ملی واکنش رسمی باشگاه اینتر به درخشش طارمی واکاوی نقش «واسکو» در پروژه انتقال آب خلیج فارس به فلات مرکزی ایران تازه‌ترین خبر درباره فروش بلیت سفرهای نوروزی رکود ملک به شاخص دلاری هم رسید ایده‌های جسورانه با این بتن؛ صنعت ساخت‌وساز سبز می‌شود تمام گوشی‌هایی که بدون دیش به ماهواره و استارلینک وصل می‌شوند پیش فروش بلیت اتوبوس سفرهای نوروزی ادامه دارد بازار داغ ال نود جدید در اروپا ایرلاین‌ها اجاره زمین های در اختیار را پرداخت نمی‌کند قیمت دلار امروز سه‌شنبه ۵ فروردین۱۴۰۴ + جدول نرخ ارز


4
صرفه جویی ۸۰۰ میلیون دلاری با بومی سازی فولاد تا پایان امسال
  • کد خبر : 509364
  • 18 دی 1403
صرفه جویی ۸۰۰ میلیون دلاری با بومی سازی فولاد تا پایان امسال

به گزارش اقتصادآنلاین، محمد آقاجانلو امروز در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران ضمن بیان این مطب و با اشاره به نقش فولاد ایران در سطح جهانی، گفت: کشور ما با توان تولیدی فعلی و قرار گرفتن در بین بزرگان جهانی، نیازمند ارتقای دانش مهندسی و بومی سازی، توجه به فرآیندها و درنتیجه، کاهش […]

به گزارش اقتصادآنلاین، محمد آقاجانلو امروز در ششمین جشنواره و نمایشگاه ملی فولاد ایران ضمن بیان این مطب و با اشاره به نقش فولاد ایران در سطح جهانی، گفت: کشور ما با توان تولیدی فعلی و قرار گرفتن در بین بزرگان جهانی، نیازمند ارتقای دانش مهندسی و بومی سازی، توجه به فرآیندها و درنتیجه، کاهش وابستگی به واردات است.

وی افزود: از سال ۹۹ تاکنون، بیش از ۲۷ هزار قطعه فولادی بومی‌سازی شده که به صرفه جویی ۲.۵ میلیارد دلاری انجامیده است.

وی ادامه داد: برای امسال نیز، برنامه صرفه‌جویی ۸۰۰ میلیون دلاری پیش‌بینی شده که نشان‌دهنده ظرفیت بالای این صنعت در رشد اقتصادی کشور است.

۱۴۳۰ شرکت فعال در بومی سازی

معاون وزیر صنعت خاطرنشان کرد: اکنون ۱۴۳۰ شرکت سازنده بومی‌سازی در کشور هستند و

۳۰۰ نیازمندی بومی‌سازی استراتژیک شناسایی شده است.

وی ادامه داد: با ایجاد سامانه‌های مرتبط، ارتباط مؤثری بین تولیدکنندگان فولاد، مصرف‌کنندگان قطعات صنعتی و شرکت‌های تأمین مهندسی برقرار شده است.

قرارداد نخستین کمپروسور مگامدول احیا برای بومی سازی

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به اینکه امسال قرارداد نخستین کمپرسور مگامدول احیای مستقیم فولاد (پرد) برای بومی‌سازی منعقد شده و پروژه‌های بزرگی مانند تأمین گاز احیایی از زغال حرارتی در دستور کار قرار دارد.

همچنین، سال گذشته تفاهم‌نامه سه‌جانبه‌ای بین ایمیدرو، انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران و مرکز ملی شماره گذاری کالا و خدمات برای ارتقای استانداردها و طرح‌های بومی‌سازی با راه اندازی سامانه کارلینک انجام شد.

کاهش آلایندگی و رعایت استاندارهای کربن، اولویت های دیگر صنعت فولاد کشور

رئیس هیات عامل ایمیدرو با اشاره به چالش های پیش روی صنعت فولاد گفت: محدودیت های حال حاضر در حوزه برق و گاز فشار زیادی به این صنعت وارد کرده است.

وی ادامه داد: کاهش آلایندگی و مالیات کربن به عنوان چالش‌های جهانی محسوب می شوند که رعایت این مسائل، از اولویت‌های مهم صنعت فولاد ایران در راستای نهادینه کردن صنعت سبز است.

آقاجانلو گفت: علاوه براین، اقداماتی برای استفاده بهینه از انرژی و تأمین برق از خروجی واحدهای احیا آغاز شده است که می‌تواند مصرف انرژی را به شکل چشمگیری کاهش دهد.

روند رو به رشد بومی سازی فولاد

رئیس هیات عامل ایمیدرو ضمن قدردانی از تلاش فعالان صنعت فولاد، تصریح کرد: با تلاش سازندگان صنعتی، بومی‌سازی تجهیزات و فناوری‌ها در این صنعت با سرعت بیشتری ادامه خواهد یافت.

وی ادامه داد: امیدواریم با تلاش فعالان صنعت فولاد بتوانیم بومی سازی را افزایش دهیم، ارزبری را کاهش دهیم و نیز ارزآوری از نظر توسعه تجهیزات و فناوری را افزایش دهیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=509364

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.