خبر " ایران و ترکیه به نگاه بلندمدت برای همکاری در بخش کشاورزى بیندیشند " | اقتصاد آفرین

خبر " ایران و ترکیه به نگاه بلندمدت برای همکاری در بخش کشاورزى بیندیشند " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 6 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 52

سرخط اخبار اقتصادی

شاخص بورس ۲۵هزار واحد رشد کرد نحوه عرضه محصولات در بورس کالا اعلام شد سود ۲۲۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران خارجی از بورس در ۴ ماه ارزش بازار اوراق بهادار در مرز ۱۳۰۰۰همت قرار گرفت سهم ۷۰درصدی حقیقی‌ها از مبادلات سهام حاشیه سود تولیدکننده‌های سنگ آهنی‌های بورسی کم شد بهترین اینترنت فیبر نوری را از کجا باید بخریم؟ آئین رونمایی از تندیس اولین کنگره ملی شهدای حقوقدان برگزار شد هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۱۱/۶؛ برف و باران کشور را فرا می‌گیرد تشکیل «کارگروه ارتقای جایگاه نهاد وکالت» در وزارت دادگستری حقوق بشر از رویکردهای تبعیض‌آمیز و استانداردهای دوگانه رنج می‌برد جوانان منطقه فلاح در تهران یک زندانی را آزاد کردند قاضی خطاب به متهم ردیف اول پرونده چای دبش: کالا یا ارز وارد کشور کنید کاهش جعل اطلاعات هویتی با صدور اسناد الکترونیک سیگاری‌های محترم ، ویپ هم نکشید ! ماجرای توزیع غیر قانونی واکسن گارداسیل هواشناسی امروز ۶ بهمن؛ بارش پراکنده باران و برف در غرب کشور انتقاد سخنگوی سازمان تعزیرات از اوضاع قیمت‌گذاری بلیت هواپیما هما توانایی انجام کامل حج تمتع را دارد| آمادگی افزایش پروازهای عمره در شعبان و رمضان ثبت نام و دریافت وام قرض الحسنه فرزند آوری | اقساط ماهانه تعیین شد قیمت طلا و سکه امروز صعودی شد (۶ بهمن ‍۱۴۰۳) اظهار نظر مهم صیدی درباره این شرکت های بورسی قیمت دلار آزاد امروز ریزشی شد (۶ بهمن ۱۴۰۳) تغییر بزرگ در تعیین دستمزد کارگران | مجلس میدان دار می شود


1
ایران و ترکیه به نگاه بلندمدت برای همکاری در بخش کشاورزى بیندیشند
  • کد خبر : 509979
  • 21 دی 1403
ایران و ترکیه به نگاه بلندمدت برای همکاری در بخش کشاورزى بیندیشند

به گزارش اقتصادآنلاین، صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران صبح امروز جمعه در همایش فعالان تجاری حوزه‌های کشاورزی و صنایع غذایی ایران و ترکیه که در محل سالن کنفرانس اتحادیه اتاق‌های بازرگانی و بورس کالای ترکیه در آنکارا در حال برگزاری است، گفت: کشاورزى حوزه مهم و خطیرى به جهت ارتباط […]

به گزارش اقتصادآنلاین، صمد حسن‌زاده، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران صبح امروز جمعه در همایش فعالان تجاری حوزه‌های کشاورزی و صنایع غذایی ایران و ترکیه که در محل سالن کنفرانس اتحادیه اتاق‌های بازرگانی و بورس کالای ترکیه در آنکارا در حال برگزاری است، گفت: کشاورزى حوزه مهم و خطیرى به جهت ارتباط آن با غذاى مردمان کشورها است و هر کشورى راهبردهاى اساسى در این زمینه دنبال مى‌کند. تبادل نظر، همکارى و نزدیک کردن تعاملات میان دو کشور ایران و ترکیه که صاحب تجربه و تکنولوژى‌هاى جهانى در این بخش هستند، مى‌تواند منجر به دستاوردهاى مهمى براى ارتقاى صنعت غذاى دو کشور شود.

ارائه پیشنهاد ایجاد مراکز مشترک تحقیقاتى ایران و ترکیه براى توسعه تکنولوژى‌هاى کشاورزى

حسن‌زاده با بیان اینکه دو کشور صاحب متخصصان و دانشمندان مهمى در عرصه کشاورزی و صنایع غذایی هستند؛ بیان داشت: پیشنهاد من این است که مراکز مشترک تحقیقاتى براى توسعه و بهبود تکنولوژى‌هاى کشاورزى، مانند روش‌هاى آبیارى نوین، روش‌هاى نوین کشت و برداشت، بذرهاى اصلاح‌شده و کنترل آفات، مى‌تواند منجر به افزایش بهره‌ورى و کیفیت محصولات شود.

ایران و ترکیه به نگاه بلندمدت و راهبردى برای همکاری در بخش کشاورزى بیندیشند

رئیس اتاق ایران به دستاوردهای مهم ایران اسلامی در حوزه بذر اشاره و بر توسعه همکارى‌هاى علمى و آموزشى دو کشور در این زمینه تاکید کرد و افزود: دو کشور ایران و ترکیه هم مى‌توانند رقیب یکدیگر و هم رفیق و همکار یکدیگر در بخش کشاورزى باشند و به توسعه و آبادانى بیشتر بیاندیشند. توصیه ما به همکارى، دوستى و نگاه بلندمدت و راهبردى براى کشاورزى دو کشور است.

سرمایه‌گذارى‌هاى مشترک ایران و ترکیه براى محصولات کشاورزى خاص

صمد حسن‌زاده افزود: ایجاد زنجیره‌هاى تأمین و سرمایه‌گذارى‌هاى مشترک براى محصولات کشاورزى خاص مى‌تواند به بهبود کیفیت، کاهش هزینه‌ها و افزایش صادرات براى دو کشور منجر شود. ایران و ترکیه مى‌توانند از تجربیات یکدیگر در بازاریابى و صادرات محصولات کشاورزى به بازارهاى جهانى استفاده کنند. ضمن اینکه لازم است هرگونه موانع در حوزه استانداردهاى مشترک براى محصولات کشاورزى و فرآورده‌هاى آن به همت وزراى دو کشور برطرف شود.

کلید افزایش حجم تجارت ایران و ترکیه در بخش کشاورزی از زبان رئیس اتاق ایران

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران در بخش دیگر سخنانش گفت: کاهش مدیریت زمان و هزینه‌هاى حمل‌ونقل محصولات غذایى و کشاورزى، کلید افزایش حجم تجارت در این بخش بین دو کشور است. لازم است با مدرن‌سازى رویه‌هاى گمرکى و بازرسى، بهینه‌سازى زیرساخت‌هاى حمل‌ونقل و هماهنگى بیشتر میان نهادهاى مربوطه، تردد کامیون‌ها را روان‌تر کنیم و شاهد تردد روان و منظم کامیون‌ها باشیم.

او با اعلام آمادگی بخش خصوصى برای افزایش ظرفیت‌ها از طریق سرمایه‌گذارى در زیرساخت‌ها و همچنین بهبود خدمات لجستیکى، بیان داشت: با این حال، اخیرا شاهد هستیم به جهت اقدامات اخیر در حوزه سوخت و رویکرد تقابلى در این زمینه، بدنه فعالان زحمتکش در این عرصه دچار خسارت مى‌شود و ثمره همه تلاش‌ها در این عرصه با یک تصمیم شتاب‌زده دچار مشکل مى‌شود. لذا لازم است با توقف اقدامات تقابلى در مرزها و روان شدن ترددها و کاهش هزینه‌ها، این عرصه را حمایت کنیم.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران خطاب به مسئولان عالی رتبه کشور ترکیه و فعالان اقتصادی این کشور گفت: از شما دعوت مى‌کنم تا با روحیه همکارى و نوآورى، دست در دست هم به سوى آینده‌اى روشن‌تر در روابط اقتصادى ایران و ترکیه گام برداریم. اطمینان دارم که با همدلى و همکارى و تلاش مشترک، مى‌توانیم فصل جدیدى از همکارى‌هاى اقتصادى بویژه در حوزه کشاورزى وغذا را رقم بزنیم.

 غلامرضا نورى قزلجه وزیر جهادکشاورزى ایران، ابراهیم یوماکلى، وزیر کشاورزى و جنگل‌دارى جمهورى ترکیه، حصار جیکلى اوغلو رییس اتحادیه اتاق‌هاى بازرگانى و بورس کالاى ترکیه و فعالان اقتصادى و کارآفرینان در حوزه کشاورزى و صنایع غذایی دو کشور در این همایش حضور دارند.

همچنین کمیته مشترک همکارى‌هاى کشاورزى ایران و ترکیه با حضور مقامات عالى‌رتبه حوزه کشاورزى و فعالان اقتصادى دو کشور همزمان با این همایش در آنکارا در حال برگزاری است.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=509979

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.