خبر " ۶ شهرک صنعتی تخصصی احداث می‌شود/ شهرک‌سازی باید به بخش خصوصی واگذار شود " | اقتصاد آفرین

خبر " ۶ شهرک صنعتی تخصصی احداث می‌شود/ شهرک‌سازی باید به بخش خصوصی واگذار شود " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 27 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 100

سرخط اخبار اقتصادی

دادستان: افراد مظنون در پرونده قتل دانشجوی دانشگاه تهران دستگیر شدند عفو و تخفیف محکومان سازمان تعزیرات حکومتی با موافقت رهبری رسیدگی به شکایات شورای انتظامی نظام مهندسی در صلاحیت دیوان عدالت نیست منتظری: آماده حضور اساتید، دانشجویان حقوق و وکلا در جلسات وحدت رویه هستیم یک خیر دو جوان محکوم به اعدام را آزاد کرد هشدار هواشناسی؛ بارش برف و باران شدید در کشور تا روز سه‌شنبه ایران از فرود دو هواپیمای لبنانی جلوگیری کرد افزایش ۳۰ درصدی دستمزد ۱۴۰۴ کارگران را قطعی بدانیم؟ قیمت طلا ۱۸ عیار، دلار و سکه امروز اعلام شد + جدول جزئیات جدید از افزایش بودجه یارانه‌ ها + جدول قیمت دلار آزاد صعودی شد (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) کارفرمایان تکلیف پرداخت حق مسکن کارگران را یکسره کردند پیش بینی بورس با سیگنال صعود قیمت دلار | سهامداران بخوانند ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۲۷بهمن) چرا استقلال با الکس نوری به توافق نرسید؟ دلیل رد صلاحیت من را نگویند به فیفا شکایت می‌کنم ستاره ایرانی از اینتر جدا می شود؟ ۱۷۲ میلیون دلار قرارداد نفتی با شرکت‌های دانش بنیان پیش‌بینی افزایش ۴ درصدی تقاضای جهانی برق تا ۲۰۲۷ استقلال برای انتخاب سرمربی تغییر رویه داد دارندگان ارز دیجیتال هوشیار باشند/ هوش مصنوعی به کمک کلاهبرداران آمد معامله با خبر در فارکس: بهترین استراتژی معامله با اخبار فارکس چرا بازارها دربرابر اولین حرکت ارزهای دیجیتال ترامپ شانه خالی کردند؟ اگر ترامپ نمی‌آمد بازار ارز آرام بود؟


3
۶ شهرک صنعتی تخصصی احداث می‌شود/ شهرک‌سازی باید به بخش خصوصی واگذار شود
  • کد خبر : 515538
  • 15 بهمن 1403
۶ شهرک صنعتی تخصصی احداث می‌شود/ شهرک‌سازی باید به بخش خصوصی واگذار شود

به گزارش اقتصادآنلاین، رضا انصاری، معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در نشست خبری بیان کرد: نگاه ما این است که برای شهرک‌سازی بخش خصوصی وارد میدان شود و قانون‌گذار هم برای ما همین را تجویز کرده و بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی الزام قانونی داریم. باید به […]

به گزارش اقتصادآنلاین، رضا انصاری، معاون وزیر صمت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در نشست خبری بیان کرد: نگاه ما این است که برای شهرک‌سازی بخش خصوصی وارد میدان شود و قانون‌گذار هم برای ما همین را تجویز کرده و بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی الزام قانونی داریم. باید به سمتی برویم که بخش خصوصی عهده‌دار این کار باشد، ما فقط ناظر و تنظیم‌گر باشیم و صرفا در مواردی که مناطق محروم باشد و نیاز به دخالت دولت وجود داشته باشد، ورود کنیم.

وی افزود: یکی دیگر از رویکرد‌های ما ایجاد شهرک‌های تخصصی است، تقریبا ایجاد ۱۴ شهرک را تصویب کرده‌ایم که ۶ مورد از آن تخصصی در بخش‌های مختلف است. در همین زمینه برنامه ساخت شهرک‌های فناوری را دنبال می‌کنیم و تفاهم‌نامه‌ای را هم با دانشگاه شریف و معاونت علمی منعقد کرده‌ایم.

انصاری ادامه داد: در حوزه زیرساخت‌ها بحث انرژی خورشیدی را دنبال می‌کنیم، زمین‌های مناسب برای ایجاد انرژی خورشیدی را شناسایی کرده‌ایم که زمین‌های ۴ شهرک آماده واگذاری است و ۲۵ شهرک دیگر در حال جانمایی است.

معاون وزیر صمت تصریح کرد: در این زمینه ساتبا باید در صدور موافقت نامه‌ها همکاری‌های بیشتری داشته باشد و همکاری فعلی آنها متناسب با شرایط و نیاز‌های کشور نیست.

وی اضافه کرد: در سه حوزه بر انرژی خورشیدی تمرکز داریم که شامل سقف سوله‌های واحد‌های صنعتی، ایجاد زون‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی و ایجاد شهرک‌های انرژی خورشیدی جدید است.

وی با بیان این که تا امروز حدود ۳۰ مگاوات انرژی خورشیدی در کشور به بهره‌برداری رسیده است، گفت: برق مورد نیاز شهرک‌های صنعتی حدود ۳ هزار مگاوات است و اگر همه نهاد‌ها دست به دست به هم بدهند با یک سیاستگذاری درست امکان این وجود دارد که در سال ۱۴۰۴ در شهرک‌های صنعتی نیروگاه خورشیدی احداث شود.

انصاری گفت: برای این که انرژی خورشیدی به یک صنعت در کشور تبدیل شود لازم است که دو اقدام انجام شود که یکی مربوط به تجمیع تقاضا برای افزایش قدرت چانه‌زنی و دیگری بحث توجه به صنعت‌سازی است.

انصاری با تاکید بر این که همه ما باید رویکرد صنعت‌سازی داشته باشیم، گفت: هر جا که رفتیم صنعتی را ایجاد کنیم، عمدتا کارخانه‌سازی کردیم نه صنعت‌سازی، به همین منظور برای تامین انرژی پایدار باید صنعت نیروگاه‌سازی خورشیدی را داشته باشیم و صرفا به دنبال نیروگاه نباشیم. با توجه به تغییرات و تحولات بالا در حوزه انرژی خورشیدی، اگر قرار است خرید خارجی در این زمینه داشته باشیم لازم است که ضلع سوم که مراکز دانش است را نیز وارد میدان کنیم.

مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: ایده‌ای در وزارت صمت تحت عنوان شرکت پروژه مطرح شده تا با مشارکت سازمان صنایع کوچک، ایدرو و ایمیدرو انجام شود، اگر این ایده پذیرفته شود بخشی از دغدغه‌ها رفع خواهد شد.

معاون وزیر صمت گفت: قطع برق در شهرک‌های صنعتی به یک تا دو روز رسیده، اما همچنان محدودیت ۵۰ درصدی گاز اعمال می‌شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=515538

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.