خبر " کاهش ناترازی انرژی با نوسازی و بازسازی صنایع " | اقتصاد آفرین

خبر " کاهش ناترازی انرژی با نوسازی و بازسازی صنایع " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 27 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 95

سرخط اخبار اقتصادی

هشدار هواشناسی؛ بارش برف و باران شدید در کشور تا روز سه‌شنبه ایران از فرود دو هواپیمای لبنانی جلوگیری کرد افزایش ۳۰ درصدی دستمزد ۱۴۰۴ کارگران را قطعی بدانیم؟ قیمت طلا ۱۸ عیار، دلار و سکه امروز اعلام شد + جدول جزئیات جدید از افزایش بودجه یارانه‌ ها + جدول قیمت دلار آزاد صعودی شد (۲۷ بهمن ۱۴۰۳) کارفرمایان تکلیف پرداخت حق مسکن کارگران را یکسره کردند پیش بینی بورس با سیگنال صعود قیمت دلار | سهامداران بخوانند ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۲۷بهمن) چرا استقلال با الکس نوری به توافق نرسید؟ دلیل رد صلاحیت من را نگویند به فیفا شکایت می‌کنم ستاره ایرانی از اینتر جدا می شود؟ ۱۷۲ میلیون دلار قرارداد نفتی با شرکت‌های دانش بنیان پیش‌بینی افزایش ۴ درصدی تقاضای جهانی برق تا ۲۰۲۷ استقلال برای انتخاب سرمربی تغییر رویه داد دارندگان ارز دیجیتال هوشیار باشند/ هوش مصنوعی به کمک کلاهبرداران آمد معامله با خبر در فارکس: بهترین استراتژی معامله با اخبار فارکس چرا بازارها دربرابر اولین حرکت ارزهای دیجیتال ترامپ شانه خالی کردند؟ اگر ترامپ نمی‌آمد بازار ارز آرام بود؟ سرمایه‌گذاران از دلار عقب نشستند؛ اسکناس سبز در کف ۲۰۲۵ نقشه شوم آمریکا برای فلج کردن اقتصاد ایران رسما اعلام شد آژیر قرمز کم آبی در تهران به صدا درآمد کمیسیون صنایع مجلس به بررسی پیشنهادهای توسعه و ایمنی معادن زغال سنگ می‌پردازد افزایش قیمت‌ها در بازارهای جهانی تحت تأثیر نوسانات دلار/ طوفان استرالیا، زغالسنگ را به اوج قیمت رساند


3
کاهش ناترازی انرژی با نوسازی و بازسازی صنایع
  • کد خبر : 515589
  • 15 بهمن 1403
کاهش ناترازی انرژی با نوسازی و بازسازی صنایع

به گزارش اقتصادآنلاین، معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایدرو در مراسم گرامیداشت ایام دهه فجر و اعیاد شعبانیه در محل این سازمان، گزارش اجمالی از عملکرد دوره جدید مدیریتی و برنامه تحولی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ارائه کرد. فرشاد مقیمی با اشاره به نقش تاثیر گذار ایدرو در توسعه صنعتی کشور […]

به گزارش اقتصادآنلاین، معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل ایدرو در مراسم گرامیداشت ایام دهه فجر و اعیاد شعبانیه در محل این سازمان، گزارش اجمالی از عملکرد دوره جدید مدیریتی و برنامه تحولی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران ارائه کرد.

فرشاد مقیمی با اشاره به نقش تاثیر گذار ایدرو در توسعه صنعتی کشور در سالیان متمادی  گفت: در جهت گیری ماموریت های ایدرو همیشه آراء مختلفی وجود داشته است، ولیکن در این مدت با استفاده از مدل های تصمیم گیری مشارکتی از جمله برگزاری نشست هم اندیشی با روسای سابق هیئت عامل ایدرو، برگزاری منظم جلسات شورای مدیران و مشارکت فعال روساء و کارشناسان سازمان اهم مسائل پیش روی صنایع کشور را شناسایی و میزان نقش آفرینی ایدرو را مشخص کردیم.

مقیمی رفع ناترازی انرژی برای استفاده واحدهای صنعتی، افزایش بهره وری و کاهش مصرف حامل های انرژی از طریق نوسازی و بازسازی صنایع، فرآوری مواد معدنی و تبدیل آنها به محصولات نهایی، توسعه اقتصاد دریا محور، توسعه فناور های هوش مصنوعی در صنعت و هوشمند سازی  و ارتقای شایستگی های فردی و بهره وری عملکرد مدیران را از جمله محورهایی برشمرد که ایدرو بدنبال نقش آفرینی در آنهاست.

وی با اشاره به اینکه در موضوع رفع ناترازی انرژی نباید تنها به افزایش میزان تولید انرژی تمرکز کرد، گفت: در این مقوله باید به موضوع افزایش بهره وری و بازدهی نیز توجه داشت و یکی از این ابزارها، بحث نوسازی و بازسازی صنایع است.

مقیمی با اشاره به اینکه بخش صنعت ۳۷ درصد برق کشور را مصرف می‌کند، خاطرنشان کرد: برآورد ها نشان می دهد با اقدامات اندک تنها در حوزه بازسازی صنایع  می توان معادل انرژی تولیدی یک نیروگاه صرفه جویی کرد.

رئیس هیئت عامل ایدرو در ادامه تصریح کرد: برای اجرای هریک از این برنامه های تحولی، مدل های کسب و کار  مانند مدل مفهومی کسب وکار توسعه اقتصاد دریا محور و… تعریف شده است.

معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت با اشاره به اهم دستاوردهای سازمان در سال جاری در حوزه نوسازی ناوگان،  اسقاط خودروهای فرسوده، توسعه صنایع ریلی و… خاطرنشان کرد: ایدرو در حال حاضر۲ پروژه، واحد تولید بایواتانول سوختی و مرکز تولید انواع بیو ایمپلنت در کرمانشاه را آماده بهره برداری دارد.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=515589

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.