خبر " تهدیدهای ترامپ پلی برای فرصت‌های طلایی " | اقتصاد آفرین

خبر " تهدیدهای ترامپ پلی برای فرصت‌های طلایی " | اقتصاد آفرین
  • امروز : جمعه - 5 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 39

سرخط اخبار اقتصادی

زمان واریز مرحله سوم کالابرگ الکترونیک مشخص شد ؟ اظهارات مهم وزیر کار درباره معیشت کارگران یارانه دولتی ویژه دانشجویان سراسر کشور جایگزین جذاب بورس معرفی شد ساخت نیروگاه جدید هسته ای در ایران با خط اعتباری روسیه خسرو حیدری پیشنهاد حضور در استقلال را رد کرد سرمایه‌گذاری ۴ میلیارد دلاری روسیه در ۷ میدان ایرانی بمب‌های پرسپولیس در آستانه انفجار/ توافق نهایی درویش با ۳ ستاره ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال پیش‌بینی قیمت بیت کوین در سال ۲۰۳۰/ بیت کوین میلیون دلاری می‌شود؟ فدرال رزرو محدودیت بانک‌ها در دنیای ارز دیجیتال را لغو کرد نهایی شدن مسیر انتقال گاز روسیه به ایران از آذربایجان حرکت خلاف جهت دلار و بورس ادامه‌دار شد ارمغان اقتصادی بومی‌سازی برای فولاد مبارکه؛ ۹۵.۶ میلیون یور وصرفه جویی ارزی لزوم کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی مصرف برق در گروه فولاد مبارکه با محوریت تحول دیجیتال کدام آیفون تراشه‌های ۱.۴ نانومتری اپل را دریافت می‌کند؟ قیمت گلکسی S۲۵ اج در وب‌سایت رسمی سامسونگ لو رفت متروی حومه بلاتکلیف؛ هشدار شورا، امیدواری برای تعیین تکلیف پرند و هشتگرد راه نجات معماری از دام بساز و بفروشی ️ جاده چالوس یک‌طرفه می‌شود| ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۲/۵؛رگبار پراکنده دربرخی مناطق غرب کشور تاکید بر ظرفیت کشورهای سازمان شانگهای برای توسعه تعاملات قضایی فعالیت ۲۴ ایرلاین داخلی در ایران با ۱۴۰ هواپیمای فعال


2
تهدیدهای ترامپ پلی برای فرصت‌های طلایی
  • کد خبر : 519584
  • 20 بهمن 1403
تهدیدهای ترامپ پلی برای فرصت‌های طلایی

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا ، مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین، با اشاره به سیاست‌های اقتصادی ترامپ تأکید کرد که آمریکا دیگر آن رویکرد جهانی‌سازی گذشته را دنبال نمی‌کند و اظهار کرد: ترامپ برخلاف سیاست سنتی آمریکا که همیشه مدافع اقتصاد آزاد و تجارت بدون تعرفه بود، اکنون به […]

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا ، مجیدرضا حریری، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین، با اشاره به سیاست‌های اقتصادی ترامپ تأکید کرد که آمریکا دیگر آن رویکرد جهانی‌سازی گذشته را دنبال نمی‌کند و اظهار کرد: ترامپ برخلاف سیاست سنتی آمریکا که همیشه مدافع اقتصاد آزاد و تجارت بدون تعرفه بود، اکنون به ملی‌گرایی اقتصادی روی آورده است. این تغییرات نه‌تنها در حوزه تجارت، بلکه در سیاست‌های بین‌المللی مانند ناتو، روابط با کانادا و مکزیک و حتی تعامل با نهادهای جهانی مثل دادگاه کیفری لاهه نیز مشهود است.

وی افزود: در دوره قبلی، ترامپ بیشتر تحت تأثیر سیاستمداران افراطی مانند بولتون و پمپئو بود، اما در این دوره، افراد افراطی اقتصادی مانند لارنس و ایلان ماسک در کنار او قرار گرفته‌اند و سیاست‌هایش کاملاً از استانداردهای جهانی فاصله گرفته است.

افزایش تعرفه‌ها و جنگ تجاری آمریکا با چین

رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین با اشاره به افزایش تعرفه‌ها بر کالاهای وارداتی به آمریکا توضیح داد: ترامپ ابتدا ۱۰ درصد تعرفه جدید بر کالاهای چینی اعمال کرد و سپس این تعرفه را به ۲۵ درصد رساند. در برخی کالاها مانند خودروهای برقی، این میزان حتی بالاتر هم رفته است. این در تضاد کامل با هویت اقتصادی پیشین آمریکا قرار دارد که مبتنی بر بازار آزاد و تجارت بدون محدودیت بود.

تأثیر سیاست‌های جدید آمریکا بر ایران

 حریری با بیان اینکه ایران به دلیل تحریم‌های اقتصادی، سال‌هاست که از جریان اصلی تجارت بین‌المللی خارج شده و سیاست‌های جدید آمریکا تغییر محسوسی در وضعیت کشور ایجاد نخواهد کرد گفت: بیش از ۸۰ درصد تجارت خارجی ایران محدود به هشت کشور است و ما در اقتصاد جهانی بازیگر اصلی محسوب نمی‌شویم. بنابراین، سیاست‌های جدید ترامپ تأثیر مستقیمی بر ما ندارد.

وی احتمال ایجاد برخی فرصت‌ها برای ایران را نیز مطرح کرد و گفت: اگر تنش اقتصادی میان آمریکا و چین افزایش یابد، ممکن است چین دیگر تحت فشار واشنگتن برای تشدید تحریم‌های ایران قرار نگیرد. این می‌تواند فرصتی باشد تا شرکت‌های ایرانی همکاری بیشتری با چین داشته باشند. البته این یک احتمال است و نمی‌توان با قطعیت در مورد آن نظر داد.

چگونه می‌توان به تجارت بین‌المللی بازگشت؟

حریری در خصوص راهکارهای ایران برای ورود دوباره به اقتصاد جهانی گفت: در سال‌های اخیر تلاش‌هایی برای توسعه بازارهای صادراتی ایران و دسترسی به بازارهای جهانی جدید صورت گرفته است. ما علاوه بر کشورهای همسایه همچون افغانستان، ترکیه و عراق و چین و هند، باید تمرکز بیشتری بر بازارهای آسیای میانه، آمریکای لاتین و آفریقا داشته باشیم تا تحرک بیشتری صورت گیرد. این سه منطقه می‌توانند ظرفیت‌های جدیدی برای تجارت خارجی ایران ایجاد کنند.

وی در پایان تأکید کرد که ایران برای کاهش وابستگی به تجارت سنتی و محدود خود، نیاز به دیپلماسی اقتصادی فعال‌تری دارد؛ تحریم‌ها ما را از اقتصاد جهانی دور کرده است، اما اگر بتوانیم بازارهای جدید را شناسایی و روی آن‌ها سرمایه‌گذاری کنیم، می‌توانیم جایگاه خود را در تجارت بین‌الملل بهبود ببخشیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=519584

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.