خبر " لزوم مدیریت هوشمند ذخایر معدنی و شناسایی معادن فراسرزمینی/ تهدید کاهش ذخایر سنگ‌آهن و نیاز به تأمین مواد اولیه صنایع " | اقتصاد آفرین

خبر " لزوم مدیریت هوشمند ذخایر معدنی و شناسایی معادن فراسرزمینی/ تهدید کاهش ذخایر سنگ‌آهن و نیاز به تأمین مواد اولیه صنایع " | اقتصاد آفرین
  • امروز : چهارشنبه - 29 اسفند - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 9

سرخط اخبار اقتصادی

هر ۲۴ دقیقه یک قربانی؛ چه کسی ترمز مرگ را می‌کشد؟ مدیران صبح، کارگران شب: روایت دستفروشی در تهران خیانت کریپتو‌دات‌کام به سرمایه‌گذاران صحت داشت؟ ضرب مجدد ۷۰ میلیارد CRO جنجال به پا کرد! مردم به سلیقه خودشان رنگ سال ۱۴۰۴ را مشخص کردند تهران، نوروزی کم‌رنگ‌تر از همیشه هشدار امنیتی به کاربران/ تروجان جدید در حال سرقت ارزهای دیجیتال شماست! چهار دلیل عبور قیمت طلا از کانال ۸ میلیون تومانی/ روند صعودی طلا ادامه می‌یابد؟ زمان فعالیت میادین میوه و تره بار در ایام نوروز هواوی، لرزه به پیکر اپل انداخت مدافع جنجالی با الهلال تمدید کرد ریسک بزرگ برای سرمایه‌گذاری در بیت کوین تغییر مهم در واتساپ / محدودیت در راه است برف مهمان غیرمنتظره بهار ایران هوای تهران سرد می‌شود؛ بارندگی از پنجشنبه تا یکشنبه آینده ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۲۸ اسفند) پیش بینی قیمت گوشت، مرغ و برنج در آستانه ۱۴۰۴ صفر تا صد درباره سود سهام عدالت | دلیل عدم واریز سود اعلام شد پایان خوش سال برای کارمندان و بازنشستگان | دولت سنگ تمام گذاشت دلیل گرانی طلا و دلار فاش شد (۲۸ اسفند) افزایش قیمت تاریخی طلا در بازار | فعلا دست نگه دارید! آقای گل پرسپولیس به بیمارستان رفت برنامه استقلال برای هایجک گزینه پرسپولیس نخستین واکنش مجتبی جباری به حضور در استقلال + عکس واکنش کنایه‌آمیز وینفرد شفر به حضور جباری در استقلال + عکس


0
لزوم مدیریت هوشمند ذخایر معدنی و شناسایی معادن فراسرزمینی/ تهدید کاهش ذخایر سنگ‌آهن و نیاز به تأمین مواد اولیه صنایع
  • کد خبر : 520189
  • 23 بهمن 1403
لزوم مدیریت هوشمند ذخایر معدنی و شناسایی معادن فراسرزمینی/ تهدید کاهش ذخایر سنگ‌آهن و نیاز به تأمین مواد اولیه صنایع

به گزارش اقتصادآنلاین از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور، داریوش اسماعیلی روز سه‌شنبه اظهار داشت: پیشنهاد تهیه آمار مشخص از معادن از سوی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به وزیر صمت ارائه شد که مورد موافقت وزارت متبوع نیز قرار گرفت. وی با بیان این‌که در حال حاضر ظرفیت‌سازی بسیار مناسبی در تولید شمش آلومینیوم در […]

به گزارش اقتصادآنلاین از سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌ معدنی کشور، داریوش اسماعیلی روز سه‌شنبه اظهار داشت: پیشنهاد تهیه آمار مشخص از معادن از سوی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور به وزیر صمت ارائه شد که مورد موافقت وزارت متبوع نیز قرار گرفت.

وی با بیان این‌که در حال حاضر ظرفیت‌سازی بسیار مناسبی در تولید شمش آلومینیوم در کشور وجود دارد، گفت: تولید حدود یک میلیون تن شمش آلومینیوم در برنامه شرکت‌های بزرگ معدنی کشور وجود دارد و باید نسبت به شناسایی و ذخیره قطعی بوکسیت به عنوان ماده اولیه آلومینیا آگاه باشیم.

معاون وزیر صمت، ضمن تاکید بر نیاز کشور به شناسایی و استفاده از ذخایر معدنی فراسرزمینی، افزود: این موضوع مغفول مانده است و یکی از برنامه‌های مهم پیش‌روی سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور شناسایی معادن فراسرزمینی و تمرکز بر کشورهای همسایه و کشورهای آفریقایی برای تامین بوکسیت خواهد بود.

اسماعیلی با بیان این‌که در ذخایر سرب ‌و روی نیز چنین وضعیتی وجود دارد، تصریح‌کرد: ذخیره موجود در معدن بزرگی مثل انگوران به دلیل افزایش واحدهای صنعتی تولید شمش سرب و روی در زنجان به سرعت رو به کاهش جدی است، به طوری که در حال حاضر خاک معدنی روی را از ترکیه وارد می‌کنیم.

وی با تاکید بر این‌که باید برای تولید مواد اولیه و سنگ‌آهن برای واحدهای صنعتی فکر جدی کنیم، ادامه‌داد: در برنامه ششم توسعه تولید ۵۵ میلیون تن شمش فولادی در نظر گرفته شده بود اما در سال‌های اخیر برای بیش از ۲ برابر این میزان مجوز احداث صادر شد که همین امر نگرانی جدی برای تامین خوراک این واحدها ایجاد کرده است.

تا کمتر از ۱۰ سال ذخیره سنگ‌آهن و خوراک صنایع بزرگ را در اختیار داریم

رئیس سازمان زمین‌شناسی و اکتشافات‌معدنی کشور در ادامه تاکید کرد: با توجه به میزان شناسایی ذخایر سنگ‌آهن تا به امروز و همچنین گواهی‌های کشف و پروانه‌های بهره‌برداری صادر شده، اگر با ظرفیت کامل حتی برای تولید ۵۵ میلیون تن شمش فولادی پیش برویم تا کمتر از ۱۰ سال ذخیره سنگ‌آهن در کشور خواهیم داشت.

معاون وزیر صمت با اشاره به این‌که باید اکتشافات عمیق در کشور را توسعه دهیم، افزود: راه‌های استخراج سنگ‌آهن و دیگر منابع معدنی را باید دنبال کنیم و از سویی به فکر استفاده از مواد معدنی فراسرزمینی نیز باشیم.

وی بیان‌داشت: با توجه به وجود انرژی ارزان‌قیمت در کشور و همچنین نیروی متخصص بسیار قوی و مسلط، منطقی است که مواد خام معدنی را وارد کشور کرد و پس از فرآوری، مجدد به خارج صادر کنیم تا هم اشتغال ایجاد کنیم و هم ارزآوری داشته باشیم.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=520189

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.