خبر " راه حل‌های بهینه برای مدیریت پایدار منابع معدنی " | اقتصاد آفرین

خبر " راه حل‌های بهینه برای مدیریت پایدار منابع معدنی " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 11 اردیبهشت - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

موج جدید رشد آغاز شده است؟ / بازار رمزارزها دوباره داغ شد سود باورنکردنی خریداران ریپل/ اگر در سال ۲۰۱۸، هزار دلار XRP می‌خریدید، امروز چقدر سود می‌کردید؟ صنعت هواپیمایی در آستانه بحران؛ عدم‌قطعیت و چالش‌های پیش روی شرکت‌ها شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر به عنوان «گروه کار نمونه ملی» انتخاب شد ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۱۰ اردیبهشت) بازار در سراشیبی سقوط | پول از جیب مردم روی آنتن می رود هشدار جدی سازمان بورس به این افراد سفر علی دایی به بندرعباس صحت دارد؟ پیشنهاد تاریخی الهلال برای جذب آنچلوتی /۲ تن طلا در انتظار سرمربی رئال! علی دایی به بندرعباس سفر کرد؟ کری خوانی مهدی طرای برای بارسایی‌ها! برگ برنده کارتال در ۳ بازی آینده پرسپولیس معامله گران بازار سهام و ارز دست به عصا شدند روز هشدار در بازار طلا، سهام و رمزارز سکاندار جدید شرکت همراه جاده ریل دریا (هیمکو) منصوب شد ربات انسان‌نما چینی Unitree G۱، دست می‌دهد و شما را بغل می‌کند! /عکس ترفندهایی برای پیدا کردن دوربین مخفی در اتاق هتل جزئیات محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته در جاده‌های شمالی کشور اعلام محدودیت‌های ترافیکی ۱۰ تا ۱۳ اردیبهشت در برخی جاده‌ها معادن استان سمنان در مرکز توجه؛ دیوان محاسبات به وظایف خود عمل کند جزئیات نشست حاکمیت ایران بر خلیج فارس از منظر حقوقی و بین‌المللی هشدار قوه قضاییه در مورد تبانی در آزمون‌های سراسری محرومیت ۱۰ ساله از کنکور سراسری در صورت همراه داشتن وسایل الکترونیکی تدوین ۱۴ بسته سرمایه‌گذاری به ارزش ۳۳ همت در فرودگاه‌ها


1
راه حل‌های بهینه برای مدیریت پایدار منابع معدنی
  • کد خبر : 521761
  • 29 بهمن 1403
راه حل‌های بهینه برای مدیریت پایدار منابع معدنی

به گزارش اقتصادآنلاین، در این نشست که به ریاست دکتر نواز احمد ویرک، مدیر کل مواد معدنی وزارت انرژی (بخش نفت) پاکستان برگزار شد، نمایندگان هشت کشور عضو اکو شامل آذربایجان، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکیه و ترکمنستان گرد هم آمدند. با توجه به پیش‌بینی‌های بلندمدت جهانی در مورد تقاضای فزاینده در مواد معدنی […]

به گزارش اقتصادآنلاین، در این نشست که به ریاست دکتر نواز احمد ویرک، مدیر کل مواد معدنی وزارت انرژی (بخش نفت) پاکستان برگزار شد، نمایندگان هشت کشور عضو اکو شامل آذربایجان، ایران، قزاقستان، قرقیزستان، پاکستان، تاجیکستان، ترکیه و ترکمنستان گرد هم آمدند.

با توجه به پیش‌بینی‌های بلندمدت جهانی در مورد تقاضای فزاینده در مواد معدنی و بازار‌های کالا‌های جدید، فرصتی به‌موقع برای ذخیره‌سازی و پیشبرد دستور کار منطقه‌ای جامع در بخش مواد معدنی فراهم کرد.

دکتر فواد فرزالی بی اف، مدیر انرژی، مواد معدنی و محیط زیست دبیرخانه اکو در سخنرانی افتتاحیه خود بر ضرورت تحکیم اراده سیاسی، افزایش مالکیت و ساده سازی همکاری پروژه محور برای دستیابی به همکاری‌های منطقه‌ای موثرتر در زمینه مواد معدنی تاکید کرد.

دبیرخانه اکو در مورد پیش نویس “نقشه راه پنج ساله اکو در زمینه همکاری مواد معدنی برای سال‌های ۲۰۲۶-۲۰۳۰” به عنوان اولین سند چارچوب جامع، فراگیر و راهنما برای همکاری‌های منطقه‌ای در زمینه مواد معدنی توضیحاتی ارائه داد. مذاکرات بر روی یافتن راه حل‌های بهینه برای راه اندازی و اجرای تعدادی از طرح‌های پیشنهادی، به ویژه نقشه شاخص کیفیت زیست محیطی منطقه ECO (ECO-EQI)، که به دنبال بهبود مدیریت زیست محیطی و ترویج شیوه‌های پایدار در عملیات معدنی در سراسر منطقه است، متمرکز بود.

علاوه بر این، در این نشست نقش حیاتی مدیریت پایدار منابع معدنی و شیوه‌های استخراج پایدار، دستور کار کارآمدی منابع و همچنین تحول دیجیتال در زمین‌شناسی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. پیشنهاد‌هایی برای ادغام ابزار‌های دیجیتال و هوش مصنوعی در مدیریت داده‌های زمین‌شناسی به اشتراک گذاشته شد و بر ضرورت همکاری چندجانبه برای مقابله با چالش‌های مشترک تاکید شد.

به طور کلی، این نشست گفت‌و‌گو و همکاری بین کشور‌های عضو اکو در زمینه مواد معدنی را احیا کرد. شرکت کنندگان موافقت کردند که اجرای طرح‌های پیشنهادی را در اولویت قرار دهند و میزبانی جلسات آینده را در نظر بگیرند.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=521761

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.