خبر " نقش کلیدی رسانه در توسعه تجارت بین‌الملل " | اقتصاد آفرین

خبر " نقش کلیدی رسانه در توسعه تجارت بین‌الملل " | اقتصاد آفرین
  • امروز : دوشنبه - 2 تیر - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 64

سرخط اخبار اقتصادی

نایاب شدن انسولین و افزایش چند برابری قیمت داروهای دیابتی کذب است توقف موقت خدمات مراکز تعویض پلاک تهران تمدید لغو پروازهای داخلی و خارجی تا سه‌شنبه سوم تیرماه انفجار در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تکذیب شد برق شمال تهران وصل شد برقراری ارتباط زندانیان زندان اوین با خانواده‌های خود تمدید نحوه فعالیت واحدهای قضایی و اداری قوه قضاییه تا ۴ تیرماه تصاویری از حمله رژیم اسرائیل به زندان اوین بازدید میدانی معاون منابع انسانی قوه قضائیه از دادسرای ناحیه ۵ تهران اولین تصاویر از داخل برخی بندهای اوین بعد از حمله رژیم صهیونیستی جاسوس رژیم صهیونیستی در پوشش گردشگر در همدان به دام افتاد دنیا باید به خودش بیاید؛ آمریکا یک تهدید جهانی محسوب می‌شود انتشار اولین تصاویر از داخل بندهای اوین پس از حمله رژیم اسراییل سایت انتخاب مسدود شد بازدید رئیس مرکز حل اختلاف کشور از مجتمع شهید باکری تهران بازدید رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح کل کشور از سازمان قضایی تهران پروازها تا بعدازظهر فردا لغو می‌مانند شرکت های هواپیمایی پروازها به خاورمیانه را به تعلیق در آوردند سازمان تأمین اجتماعی مطالبات را پرداخت کرد واکنش بانک ملی به ادعای هک و انتشار اطلاعات ۷۳ میلیون حساب بانکی قیمت جدید طلا و سکه رسماً اعلام شد + جدول (۲ تیر) تصمیم فوری بانک مرکزی درباره سپه و پاسارگاد سقف کارت به کارت افزایش یافت (۲ تیر) ساعت کاری بانک ها برای روزهای سه شنبه و چهارشنبه اعلام شد


2
نقش کلیدی رسانه در توسعه تجارت بین‌الملل
  • کد خبر : 541367
  • 27 اردیبهشت 1404
نقش کلیدی رسانه در توسعه تجارت بین‌الملل

به گزارش اقتصادآنلاین، حسن عمیدی، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه ارتباطات، در نشست نشست تخصصی ارتباطات و توسعه تجارت خارجی که به‌همت سازمان توسعه تجارت ایران در سالن خلیج فارس نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار شد، با اشاره به تجربیات موفق کشورهای آسیای شرقی تأکید کرد که رسانه و پیوست فرهنگی نقشی تعیین‌کننده در موفقیت برندها در […]

به گزارش اقتصادآنلاین، حسن عمیدی، استاد دانشگاه و پژوهشگر حوزه ارتباطات، در نشست نشست تخصصی ارتباطات و توسعه تجارت خارجی که به‌همت سازمان توسعه تجارت ایران در سالن خلیج فارس نمایشگاه‌های بین‌المللی برگزار شد، با اشاره به تجربیات موفق کشورهای آسیای شرقی تأکید کرد که رسانه و پیوست فرهنگی نقشی تعیین‌کننده در موفقیت برندها در بازارهای جهانی دارند.

عمیدی گفت: کشورهای شرق آسیا از جمله چین و ژاپن پیش از ورود محصول به بازار، با راه‌اندازی کمپین‌های رسانه‌ای بومی‌سازی‌شده، اعتماد مخاطبان را جلب می‌کنند. در بسیاری موارد، قدرت این کمپین‌ها حتی از کیفیت خود محصول پیشی می‌گیرد.

او با اشاره به تجربه برند شیائومی افزود: این شرکت با تمرکز بر موضوع محیط زیست، طی سال‌های ۲۰۱۸ تا ۲۰۲۰ توانست سهم قابل توجهی از بازار اروپا را به دست آورد. شرکت‌هایی مانند هواوی نیز پیش از صادرات محصول، ابتدا تصویر مثبتی از خود در جامعه هدف ایجاد می‌کنند.

این استاد دانشگاه همچنین استفاده از بلاگرهای محلی و شبکه‌های اجتماعی بومی را یکی از راهکارهای اصلی برای معرفی محصولات ایرانی در بازارهای خارجی دانست و تصریح کرد: در بسیاری از کشورها، یک بلاگر محلی می‌تواند تأثیری چندبرابر یک کمپین رسمی داشته باشد. متأسفانه در ایران اغلب تمرکز معرفی محصول، محدود به داخل کشور است و شناخت کافی از اکوسیستم رسانه‌ای کشورهای هدف وجود ندارد.

عمیدی با انتقاد از پیچیدگی‌ها و کندی تعاملات تجاری بین‌المللی ایران گفت: مذاکره‌های شرکت‌های شرقی ساده، سریع و روان است. اما در ایران تعاملات تجاری اغلب زمان‌بر و پیچیده هستند که این امر مانعی جدی در مسیر توسعه صادرات است.

او در پایان خواستار توجه جدی مدیران صنعتی و تجاری به پیش‌مطالعه‌های فرهنگی و اجتماعی کشور هدف شد و افزود: تولیدکنندگان ایرانی در تولید موفق هستند، اما در معرفی محصول ضعف دارند. بدون پیوست رسانه‌ای و شناخت فرهنگی نمی‌توان انتظار حضور مؤثر در بازارهای جهانی را داشت.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=541367

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.