خبر " تولید در و پنجره در ایران مقرون‌به‌صرفه، اما صادرات گرفتار موانع بانکی است/ نظارت بر اجرای استاندارد‌ها تشدید شود " | اقتصاد آفرین

خبر " تولید در و پنجره در ایران مقرون‌به‌صرفه، اما صادرات گرفتار موانع بانکی است/ نظارت بر اجرای استاندارد‌ها تشدید شود " | اقتصاد آفرین
  • امروز : چهارشنبه - 28 خرداد - 1404
اخبار اقتصادی امروز : 37

سرخط اخبار اقتصادی

اعلام آمادگی تعاون روستایی برای توزیع مویرگی محصولات کشاورزی محدودیت استفاده از کارتخوان‌ها برای نانوایان برداشته شد ۵۰۰ میلیون دلار ارز واردات کالاهای اساسی تخصیص یافت تصمیم شورای عالی بورس برای تداوم تعطیلی معاملات آزمون جذب مترجم رسمی در زبان‌های نادر برگزار شد موحدی: دادستان‌ها نسبت به نحوه توزیع مایحتاج عمومی نظارت داشته باشند در مسائل امنیتی و انتظامی، از ظرفیت گزارش‌های مردمی استفاده شود رئیس سازمان ثبت اسناد از واحدهای ثبتی تهران بازدید کرد کارهای مردم را با انگیزه و محکم پیگیری می‌کنیم ۴ بمب استقلال در راه است تولید کارخانه‌ها همانند دوران کرونا، افزایش می‌یابد/ تمام هم و غم ما تامین نیازهای روزانه مردم است فوری/ دسترسی به نوبیتکس متوقف شد  هک نوبیتکس امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ / تکلیف دارایی‌ کاربران نوبیتکس چه می‌شود؟ هک شدن صرافی نوبیتکس / ۶ میلیون دلار دود شد! استقرار پمپ بنزین سیار در این مکان‌ها برنامه قطع برق تهران امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ قیمت نفت جهانی امروز ۲۸ خرداد ۱۴۰۴ دولت خیال بازنشستگان را راحت کرد | پرداخت حقوق صراحتا تأیید شد ساعت کاری و نحوه فعالیت بانک ها اعلام شد حقوق خرداد ۱۴۰۴ بازنشستگان با افزایش واریز شد + جزئیات حمله بی شرمانه اسرائیل طلا را صعودی کرد زمان واریز یارانه خرداد مشخص شد | ۳ پرداخت بزرگ در ۳ روز آخرین جزئیات از نرخ دلار توافقی در بازار تجاری بازار رسمی پویاتر از بازار آزاد ارز؛ اهمیت جنگ روانی بر انتظارات معامله‌گران


1
تولید در و پنجره در ایران مقرون‌به‌صرفه، اما صادرات گرفتار موانع بانکی است/ نظارت بر اجرای استاندارد‌ها تشدید شود
  • کد خبر : 548662
  • 20 خرداد 1404
تولید در و پنجره در ایران مقرون‌به‌صرفه، اما صادرات گرفتار موانع بانکی است/ نظارت بر اجرای استاندارد‌ها تشدید شود

به گزارش اقتصادآنلاین، مسعود معظمی، مدیر ستاد برگزاری نمایشگاه در و پنجره در نشست خبری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره و صنایع وابسته گفت: این نمایشگاه در سالن‌های ۳۱، ۳۵، ۴۴ و فضای باز برگزار خواهد شد و مساحتی بالغ بر ۳۰ هزار مترمربع را در بر خواهد گرفت. امسال، این رویداد صنعتی با […]

به گزارش اقتصادآنلاین، مسعود معظمی، مدیر ستاد برگزاری نمایشگاه در و پنجره در نشست خبری هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی در و پنجره و صنایع وابسته گفت: این نمایشگاه در سالن‌های ۳۱، ۳۵، ۴۴ و فضای باز برگزار خواهد شد و مساحتی بالغ بر ۳۰ هزار مترمربع را در بر خواهد گرفت. امسال، این رویداد صنعتی با رویکردی متفاوت نسبت به سال‌های گذشته به پذیرش و دعوت از شرکت‌کنندگان خارجی پرداخته است. 

معظمی افزود: ایران میزبان تولیدکنندگان و صنعتگران از هفت کشور است که شامل چین، ترکیه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا و دیگر کشور‌های مهم در این صنعت می‌شود.

وی ادامه داد: این نمایشگاه فرصتی برای تبادل دانش و تجربه در سطح بین‌المللی فراهم کرده و شرکت‌های خارجی در این نمایشگاه حضور فعالی خواهند داشت.

وحید جلالی‌پور، رئیس انجمن تولیدکنندگان در و پنجره نیز در این نشست به اهمیت صنعت در و پنجره در تأمین امنیت و آسایش افراد اشاره کرد و از حضور ۷ کشور خارجی از جمله چین، ترکیه و آلمان در نمایشگاه خبر داد.

 وی گفت: شرکت‌های ایرانی تقریبا هیچ سهمی از این بازار و به‌ویژه بازار‌های بزرگی همچون عراق و افغانستان ندارند و اغلب تجار این کشور‌ها نیاز‌های خود را از تولیدکنندگان ایرانی و به ریال تهیه می‌کنند، این در حالی است که تولیدات ترکیه از طریق کشورمان به بازار افغانستان صادر می‌شود.

جلالی پور اظهار داشت: از مجموع ظرفیت ۴۵۰ هزار تنی تولید پروفیل در کشور، سالیانه فقط بین ۶۰ تا ۷۰ هزار تن آن استفاده می‌شود. همچنین ایران یکی از تولیدکنندگان بزرگ پی وی سی در جهان است، اما به دلیل مشکلات بانکی و نقل و انتقال پول نتوانسته‌ایم از این قابلیت خود نیز به خوبی استفاده کنیم.

جلالی‌پور بیان کرد: در سال‌های گذشته مقرر شده بود از محل صرفه‌جویی در مصرف انرژی بیش از ۱.۳ میلیارد دلار به این صنعت برای تولید محصولات کیفی‌تر و کاهنده مصرف انرژی اختصاص یابد و حتی شاهد پرداخت مبالغ بلاعوض تا پنج میلیون تومان در پروژه‌های مسکن مهر بودیم، اما فقط چند سال اجرایی شد و تداوم نیافت؛ این در حالی است که با وضعیت کنونی ناترازی انرژی این شرکت‌ها می‌توانند کمک شایسته‌ای به موضوع صرفه‌جویی در مصرف انرژی داشته باشند.

وی اضافه‌کرد: در این صنعت بیش از ۱۱۰ استاندارد برای محصولات پروفیل تا درب و پنجره تدوین شده است، با این حال نیازمند نظارت بیشتر بر اجرای استاندارد‌ها هستیم.

دبیر انجمن تولیدکنندگان درب و پنجره ادامه‌داد: هزینه‌های تولید محصولات درب و پنجره در کشورمان پایین است و بر این اساس قابلیت صادرات محصولات وجود دارد، اما با توجه به مشکلاتی همچون انتقال پول، شرایط برای صادرات مستمر آنها فراهم نیست.

در ادامه این نشست خبری محمود صداقت، از فعالان این حوزه نیز بر لزوم توجه به استاندارد‌های کیفی محصولات و چالش‌های موجود در نظارت بر تولیدکنندگان تأکید کرد.

صداقت درباره اهمیت نمایشگاه در و پنجره و صنایع وابسته بر صنعت بیان کرد: نمایشگاه فرصتی برای ارائه توانمندی‌های صنعتگران و انتخاب محصولات و تولیدات از سوی صنایع پایین دستی و دیگر مشتریان است.

وی گفت: متاسفانه در کشور کمتر شاهد نظارت بر استاندارد تولید در و پنجره با قابلیت جلوگیری از هدررفت انرژی هستیم و باید گفت صرف یو پی وی سی بودن پنجره‌ها مهم نیست، بلکه در تولید آنها باید استاندارد‌های لازم رعایت شود.

صداقت خاطرنشان کرد: بیش از نیمی از حدود ۱۱۰ تولیدکننده یو پی وی سی و ۲۰۰ برند موجود در بازار، غیر استاندارد هستند، این در حالی است که روی لیبل‌های مربوطه نشان استاندارد درج می‌شود، اما در مراجعه به سایت، تولیدات مربوطه را فاقد استاندارد می‌بینیم. تعداد واحد‌های فعال در و پنجره در کشور بین سه هزار و ۵۰۰ تا چهار هزار واحد است و اعضای این انجمن نیز ظرفیت تولید روزانه ۱۰ هزار یونیت انواع در، پنجره و شیشه دوجداره را دارند.

گفتنی است این نمایشگاه از تاریخ هفتم تا دهم تیرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود و به عنوان یکی از رویداد‌های مهم صنعت ساختمان کشور شناخته می‌شود.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=548662

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.