معرفی پروفیل های ارزان و گران در بازار

معرفی پروفیل های ارزان و گران در بازار
  • امروز : یکشنبه - 13 فروردین - 1402
اخبار اقتصادی امروز : 10

سرخط اخبار اقتصادی

نحوه عرضه اموال مازاد دولت در بورس اعلام شد ثبت ۴.۷ میلیون تخلف سرعت غیرمجاز در جاده‌های کشور هشدار سازمان هواپیمایی به خلبانان پروازهای کیش تحلیل سهام دجابر مصرف قطعه چینی در خودرو ایرانی رکورد شکست + نمودار از افزایش اختیارات تا استقلال کامل بانک مرکزی نوسان رشد اقتصادی در ایران؛ روند رشد نزولی است؟ صنایع بورسی در فصول سال ۱۴۰۱؛ بازدهی شاخص صنایع در بهار خوش‌بینی گسترده تحلیل‌گران و سرمایه‌گذاران به بازار هفته آتی طلا! مخالفت دولت با اختصاص سهام عدالت به جاماندگان سهم ۵۰ درصدی بخش خدمات از اقتصاد ایران پایان ماه صعودی طلا و بیت‌کوین فقر مطلق به ۳۷ درصد رسیده/ کارگران فقیرتر شده اند ماشین‌بازترین استان ایران کدام است ؟ ۲ اتفاق مهم در بازار خودرو در ۱۴۰۲ شاهین ایران در راه سنگال اعلام وضعیت قرمز برای کشاورزان ۲۲ استان تورم پاکستان به بالاترین سطح خود در پنج دهه گذشته رسید انحصارچی ها چطور اقتصاد را در دست دارند ؟/ نوروز ۱۴۰۲ خیز قیمت غیرخوراکی پردرآمدها در آغاز زمستان ماشین‌بازها به بنزین خیانت می‌کنند ؟ اتلاف سالانه ۵۰۰ میلیون بشکه نفت خام در کشور سبقت رشد مخارج دولت رئیسی از رشد اقتصادی ۲ شوک بزرگ که به زودی قیمت خودرو را منفجر می کند


9

معرفی پروفیل های ارزان و گران در بازار

  • کد خبر : 301805
معرفی پروفیل های ارزان و گران در بازار
پروفیل های فولادی که به قوطی نیز معروف اند، در سایزها و قیمت های متفاوتی در بازار موجود هستند که این تفاوت قیمت آنها دلایل مختلفی می تواند داشته باشد.

از تنوع در جنس پروفیل گرفته تا روش تولید و برند کارخانه تولیدکننده، همگی بر قیمت پروفیل اثر می گذارند. با این حال، خریداران به دنبال پروفیل هایی باکیفیت و در عین حال مقرون به صرفه هستند. چگونه می توان پروفیل های ارزان و گران موجود در بازار که کیفیت و خواص مطلوبی نیز داشته باشند را شناسایی کرد؟ برای این منظور در این مقاله اطلاعات جامع و کاملی در جهت شناخت بهترین پروفیل فولادی موجود در بازار در اختیار شما قرار می دهیم. 

انواع پروفیل ارزان و گران از نظر روش تولید

پروفیل های فولادی به دو روش مستقیم و غیرمستقیم تولید می شوند که خود این روش تولید نیز بر قیمت تمام شده این محصولات اثر می گذارد. روش مستقیم تولید قوطی آهن شامل خمکاری ورق های فولادی و جوشکاری فرکانسی لبه های آنهاست. سپس این پروفیل های تولید شده در ابعاد و طول استاندارد برش داده می شوند.

روش غیرمستقیم تولید پروفیل شامل فرآیندهای شکل دهی لبه ای، شکل دهی شاخه ای و شکل دهی شعاعی ورق های فولادی است تا بدین طریق لوله و تیوب فولادی تولید شود. سپس این لوله ها و تیوب ها به شکل نهایی قوطی پروفیل در خواهند آمد.

ازجمله مزایای تولید پروفیل به روش مستقیم می توان به دقت ابعادی بالا، دستیابی به زاویه های تیز، خط جوش دقیق و ثابت، انحنای سطحی کمتر و کیفیت بالاتر اشاره کرد. در مقابل، پروفیل های تولید شده به روش غیرمستقیم دارای دقت ابعادی پایین تری هستند که این امر باعث می شود تا پروفیل های تولیدشده به روش غیرمستقیم ارزان تر از پروفیل های تولیدشده به روش مستقیم باشند. 

انواع پروفیل ارزان و گران براساس وزن و سایز

پروفیل های فولادی براساس سایز و وزن به دو دسته پروفیل ساختمانی و پروفیل صنعتی تقسیم می شوند. پروفیل هایی که سایز آنها بیش از ۵ میلی متر باشد را در دسته پروفیل های صنعتی یا پروفیل سنگین قرار می دهند چراکه هم وزن و هم استحکام و خواص بالاتری داشته و برای کاربردهای معمول ساختمانی چندان به صرفه نیستند. قیمت پروفیل صنعتی بنا به دلایل گفته شده گران تر از قیمت پروفیل ساختمانی است.

پروفیل های ساختمانی معمولا در سایزهای ۱.۵، ۲، ۲.۵، ۳، ۴ و ۵ و گاهی در سایزهای بالاتر تولید می شوند که با افزایش سایز، قیمت پروفیل نیز افزایش خواهد یافت. پروفیل های صنعتی نیز دارای سایزهای ۵، ۶، ۸، ۱۰، ۱۲، ۱۴ و ۱۶ هستند.

پروفیل های ساختمانی ارزان و گران

انواع پروفیل ارزان و گران براساس جنس و کاربرد

باوجود اینکه اغلب پروفیل های موجود در بازار از نوع فولادی هستند و به اصطلاح به آنها قوطی آهن گفته می شود، اما برای کاربردهایی خاص نیاز به استفاده از پروفیل هایی همچون گالوانیزه، استیل و آلومینیومی هستیم. پروفیل های آلومینیومی وزن سبک تر و قیمت کمتری داشته و انواع پروفیل های گالوانیزه و استیل جزو گران ترین پروفیل های موجود در بازار محسوب می شوند.

ضمن اینکه، براساس کاربرد و سطح مقطع و شکل نیز می توان پروفیل ها را طبقه بندی کرد. بر این اساس، انواع پروفیل های آبرو، پروفیل زد، پروفیل در و پنجره، قوطی مبلی، قوطی ستونی و پروفیل سی وجود دارند. از این نوع پروفیل ها در کاربردهای زیر استفاده می شود:

  • استفاده از قوطی گالوانیزه در صنایع خودروسازی
  • استفاده از پروفیل صنعتی در ساخت تجهیزات کشاورزی
  • استفاده از قوطی ستونی در ساخت اسکلت ساختمان و سقف
  • استفاده از پروفیل در و پنجره در ساخت نرده های فلزی، در و پنجره
  • استفاده از قوطی مبلی در ساخت لوازم منزل مانند میز و صندلی

کاربرد انواع پروفیل ارزان و گران

عوامل موثر بر قیمت پروفیل های ارزان و گران

قیمت قوطی و پروفیل مانند قیمت همه سایزهای نبشی با توجه به یک سری پارامترها تعیین می شود که برخی از آنها به طور مستقیم به خود محصول و کارخانه تولیدکننده آن مربوط شده و برخی نیز تحت تاثیر قیمت مواد اولیه است. مهم ترین عوامل موثر بر قیمت پروفیل های ارزان و گران عبارت اند از:

  • سایز و وزن پروفیل
  • استاندارد تولید
  • روش تولید پروفیل
  • دقت ابعادی و کیفیت جوش
  • جنس و گرید ورق مورد استفاده
  • کیفیت ورق مورد استفاده
  • قیمت ورق فولادی
  • میزان عرضه و تقاضا
  • نوسانات نرخ ارز
  • برند کارخانه تولیدکننده 

بهترین تولیدکنندگان پروفیل های ارزان و گران در ایران

با دقت به لیست قیمت روز تیرآهن هاش متوجه میشویم که برخلاف سایر مقاطع فولادی مانند هاش که شاید تفاوت کیفیت مشهودی بین برندهای مختلف تولیدکننده آنها وجود داشته باشد، محصولات کارخانه‌های تولیدکننده پروفیل در ایران در سطح کیفی مطلوب و نزدیک به هم بوده و مشخص کردن پروفیل های ارزان و گران موجود در بازار براساس نوع برند و کارخانه تولیدکننده چندان آسان نیست. چراکه تمامی این تولیدکنندگان محصولات ورق خود را از کارخانه‌های معروفی چون فولاد مبارکه، فولاد گیلان، کاویان، اکسین اهواز و غیره تهیه می‌کنند که همگی این‌ها محصولات باکیفیتی را به بازار عرضه می‌کنند. بنابراین، تفاوت اندکی که بین قیمت قوطی آهن کارخانه‌های مختلف وجود دارد می تواند به روش ساخت و استانداردهای مربوط به همان کارخانه مرتبط باشد.

تولیدکنندگان پروفیل ساختمانی و صنعتی با ارزش خرید بالا در بازار به ترتیب عبارت اند از:

  • قوطی و پروفیل جهان پروفیل
  • قوطی و پروفیل تهران شرق
  • قوطی و پروفیل نورد صابری
  • قوطی و پروفیل صدرا
  • قوطی و پروفیل فولاد گستر حداد
  • قوطی و پروفیل یاران
  • قوطی و پروفیل بهفلز

تولید انواع پرروفیل ارزان و گران در بازار

جمع بندی مطلب معرفی پروفیل های ارزان و گران

عوامل متعددی در تعیین قیمت پروفیل های ارزان و گران موجود در بازار دخیل بوده که برخی از مهم ترین آنها شامل وزن و سایز پروفیل، روش تولید، استاندارد ساخت، جنس و کیفیت و قیمت ورق فولادی مورداستفاده می شوند. با این حال، اکثر قوطی و پروفیل های فولادی موجود در بازار قیمت های نزدیک به هم داشته و خرید هرکدام از آنها مقرون به صرفه خواهد بود. مهم ترین تولیدکنندگان پروفیل در ایران نیز کارخانه‌های جهان پروفیل، صدرا، یاران، بهفلز، نورد صابری، تهران شرق و فولاد گستر حداد هستند که رنج قیمت محصولات آنها در محدوده مناسبی قرار دارد.

لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=301805

برچسب ها

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.