سرمایه گذاری در بازار آهن آلات؛سود یا زیان مالی؟

سرمایه گذاری در بازار آهن آلات؛سود یا زیان مالی؟
  • امروز : شنبه - 6 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 65

سرخط اخبار اقتصادی

اولین تصویر واقعی از گوشی پرچمدار جدید شیائومی دست انداختن سامسونگ به شیوه آنر ساخت آسمان‌خراش یک کیلومتری عربستان از سر گرفته شد /عکس ادعای تأخیر ۹ماهه در پرداخت ارز واردات روغن خام تنظیم بازار مصوبه‌ای برای افزایش قیمت کالاهای اساسی ندارد یک اتفاق نادر در بازار اجاره؛ فرصت طلایی برای مستاجران ممنوعیت معاملات مسکن با اتباع خارجی غیرمجاز در تهران ایجاد قله‌های ترافیکی جدید در پایتخت؛ ترافیک تهران شبانه‌روزی شد گوشت‌های بی‌کیفیت صدای شهروندان تهرانی را درآورد؛ مدیرعامل سازمان میادین: مرجوعی زیاد شده، پاسخ‌گویی سخت زاکانی فردا به شورا می‌رود؛ پیشنهاد بودجه ۲۳۵ هزار میلیاردی تامین اعتبار برای پروژه های فوری پایتخت پشت پرده ترافیک های نابهنگام تهران لیست درمانگاه های بسیار خطرناک در جنوب پایتخت؛ وضعیت ایمنی بازار گل امام رضا شاخص بورس ۲۵هزار واحد رشد کرد نحوه عرضه محصولات در بورس کالا اعلام شد سود ۲۲۰۰ میلیارد تومانی سرمایه گذاران خارجی از بورس در ۴ ماه ارزش بازار اوراق بهادار در مرز ۱۳۰۰۰همت قرار گرفت سهم ۷۰درصدی حقیقی‌ها از مبادلات سهام حاشیه سود تولیدکننده‌های سنگ آهنی‌های بورسی کم شد بهترین اینترنت فیبر نوری را از کجا باید بخریم؟ آئین رونمایی از تندیس اولین کنگره ملی شهدای حقوقدان برگزار شد هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۱۱/۶؛ برف و باران کشور را فرا می‌گیرد تشکیل «کارگروه ارتقای جایگاه نهاد وکالت» در وزارت دادگستری حقوق بشر از رویکردهای تبعیض‌آمیز و استانداردهای دوگانه رنج می‌برد


48
آراد آهن | مرجع خرید انواع آهن آلات
سرمایه گذاری در بازار آهن آلات؛سود یا زیان مالی؟
  • کد خبر : 395439
  • 09 آبان 1402
سرمایه گذاری در بازار آهن آلات؛سود یا زیان مالی؟
سرمایه گذاری در بازار آهن آلات یکی از بهترین‌ راه‌های حفظ دارایی در کشور است

سرمایه گذاری در بازار آهن آلات یکی از بهترین‌ راه‌های حفظ دارایی در کشور است. در ایران چندسالی‌ست که رشد تورم افسار گسیخته شده است. در این شرایط همه سعی دارند که با تبدیل پول خود به دلار، طلا، مسکن، زمین و غیره ارزش سرمایه‌های خود را حفظ کنند. در این میان، بعضی از هوشمندان هم بازار مقاطع فولادی را انتخاب می‌کنند.

در این که بازار آهن آلات بازدهی بالایی دارد و باعث افزایش سرمایه و حفظ دارایی می‌شود، شکی نیست. با وجود این، سرمایه گذاری در این بازار هم مانند هر بازار دیگری ریسک‌ها و قوانین خاص خود را دارد. اگر کسی بدون دانستن و در نظر گرفتن بایدها و نبایدهای لازم سرمایه خود را وارد این بازار کند، نه تنها سودی عایدش نمی‌شود؛ بلکه اصل دارایی خود را هم به راحتی از دست می‌دهد.

اگر شما هم به فکر سرمایه گذاری در آهن آلات افتاده‌اید، بدون شک ایده خوبی به ذهن‌تان رسیده است. با این حال، توصیه می‌کنیم که عجله نکنید. حتما تمام جوانب بازار، ریسک‌ها، چالش‌ها و غیره را در نظر بگیرید تا بی‌گدار به آب نزنید. ما در ادامه سعی می‌کنیم هر آن چه را که باید قبل از سرمایه گذاری در این بازار بدانید، برای شما مرور کنیم. قبل از نگاهی به بازدهی این بازار در سال ۱۴۰۱ خواهیم داشت تا با بینش بهتری شروع کنید.

سال ۱۴۰۱؛بهترین فرصت سرمایه گذاری در بازار آهن آلات

سال ۱۴۰۱ یکی از پرفراز و نشیب‌ترین سال‌های مالی بود. به ویژه در شش ماهه دوم افزایش تورم به حدی رسید که حتی بسیاری از تحلیل‌گران اقتصادی را هم متعجب کرد. در این سال بهای ارز رشد بسیار بالایی داشت و از آن‌جایی که این شاخص روی نرخ تمام کالاهای اساسی و مصرفی اثر می‌گذارد، تمامی بازارهای مالی دچار تنش شدند. از جمله این بازارها، بازار آهن آلات بود. این بازار به دلایل مختلفی بیش از سایر بازارها تحت تاثیر نرخ ارز و دلار قرار می‌گیرد. به محض این که دلار رفتار کاهشی یا افزایشی از خود نشان می‌دهد، نرخ تمامی مقاطع فولادی هم دچار نوسان می‌شوند.

به همین دلیل در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ که رشد نرخ دلار و به تبع آن فولاد بسیار زیاد بود، یکی از بهترین فرصت سرمایه گذاری در بازار آهن آلات نصیب فعالان این حوزه شد. بیشتر کسانی که در سال ۱۴۰۱ در این بازار سرمایه گذاری کرده بودند، توانستند سود بالایی را به دست آورند.

مقایسه سود حاصل از سرمایه گذاری در آهن آلات با سایر بازارهای مالی

همان طور که اشاره کردیم در سال ۱۴۰۱ همه بازارهای مالی رکوردهای تاریخی را ثبت کردند. بازار آهن آلات هم در سه ماه دوم سال نسبت به سال گذشته نزدیک به دو برابر افزایش قیمت را تجربه کرد. برای مثال قیمت تیرآهن در اسفندماه سال ۱۴۰۱ در مقایسه با اسفندماه سال ۱۴۰۰ حدود ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان افزایش داشت. رشدی باورنکردنی و معادل با ۹۳ درصد. مقاطع دیگر چون میلگرد هم به همین ترتیب رشد بی‌سابقه‌ای داشتند. قیمت میلگرد در مقایسه با پایان سال ۱۴۰۰ حدود ۹۸۰۰ تومان افزایش پیدا کرد که نزدیک ۵۵ درصد محاسبه شد.

در طرف دیگر، سایر بازارهای مالی مانند: طلا، مسکن و خودرو هم قطعا از قافله عقب نماندند. سکه و طلا بیشترین بازده را داشتند. قیمت هر قطعه سکه تمام بهارآزادی از ابتدا تا انتهای سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۱۴۲ درصد سوددهی داشت. بعد از آن هر گرم طلا هم با ۱۱۳ درصد افزایش در ردیف دوم پربازده‌ترین بازارهای مالی سال گذشته قرار گرفت. دلار که خود عامل اصلی این افزایش قیمت‌ها بود، از ابتدای سال ۱۴۰۱ تا انتهای سال در حدود ۸۵ درصد گران شد. بعد از آن بورس با ۴۲ درصد و مسکن با ۳۷ درصد افزایش در ردیف‌های بعدی بازارهای مالی از نظر سوددهی قرار گرفتند.

سرمایه گذاری در بازار آهن آلات؛سود یا زیان مالی؟

آیا سرمایه گذاری در بازار آهن آلات سوددهی دارد؟

همان طور که آمارهای سال ۱۴۰۱ نشان می‌دهند سرمایه گذاری در بازار آهن آلات در مقایسه با بازارهای مالی بزرگ سوددهی قابل توجهی داشته است. ناگفته نماند که این موضوع در سال‌های قبلی هم تکرار و بازدهی این بازار برای همه اثبات شده است. برای مثال در سال ۱۴۰۰ سوددهی بازار میلگرد ۲۳.۵ درصد برآورده شده است. اگر این بازدهی را با سود سایر بازارها مثل سکه و دلار در سال ۱۴۰۰ مقایسه کنیم، این موضوع بیش از پیش به شما هم ثابت خواهد شد. چرا که سکه در آن سال تنها ۰.۴ درصد و دلار ۸ درصد افزایش را تجربه کرده بودند.

بنابراین، از آن‌جایی که همیشه توصیه می‌شود که تمام دارایی‌های خود را در یک سبد سرمایه گذاری نکنید، می‌توانید روی این بازار هم در کنار دلار، طلا و غیره حساب باز کنید. به ویژه که آهن آلات کالاهای مصرفی به شمار می‌روند و در هر صورت متقاضی خاص خود را دارند. این مقاطع نه تنها در صنعت ساختمان‌سازی؛ بلکه در بسیاری از صنایع دیگر چون خودروسازی، کشتی‌سازی و غیره هم مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته قبل از ورود به این بازار باید نکات مهمی را در نظر بگیرید که به آن‌ها اشاره خواهیم کرد.

مهم‌ترین نکاتی که برای سرمایه گذاری در آهن آلات باید در نظر بگیرید

قیمت مقاطع فولادی براساس وزن آن‌ها محاسبه می‌شود. به همین دلیل، حتی خرید در تناژهای کم هم نیاز به بودجه بالایی دارد. در نتیجه ورود به این بازار با سرمایه‌های کم چندان منطقی و عملی به نظر نمی‌رسد.

از طرف دیگر، سرمایه گذاری‌های بزرگ در این بازار هم با ریسک بیشتری همراه است. چرا که سوددهی و زیان‌دهی بیشتری هم خواهد داشت. به همین دلیل باید قبل از اقدام تمام جوانب را بسنجید و مطمئن‌ترین گام‌ها را بردارید. در ادامه مهم‌ترین فاکتورهایی را که باید در نظر بگیرید، با هم مرور می‌کنیم.

پیش بینی روند قیمت‌ها را یاد بگیرید

همان طور که می‌دانید قیمت‌ها در این بازار درست مثل بازار طلا و دلار به صورت روزانه اعلام می‌شوند. به علاوه، قیمت‌ها به شدت متاثر از نرخ دلار، مسایل سیاسی و اقتصادی کشور و غیره هستند. به همین دلیل هم دامنه نوسانات قیمت‌ها در این بازار زیاد است. تا جایی که برای خیلی از افراد بی‌تجربه این دغدغه ایجاد می‌شود که اصلا آیا قیمت میلگرد قابل پیش بینی است ؛ یا قیمت دیگر مقاطع فولادی را می‌توان تخمین زد؟

اگرچه پیش‌بینی روند بازار کار آسانی نیست. به ویژه با توجه به شرایط پیچیده و بحرانی اقتصاد کشور در سال‌های اخیر که به شدت تحت فشار تحریم‌ها قرار دارد. با این وجود برای پیدا کردن بهترین فرصت سرمایه گذاری در بازار آهن آلات باید بتواند تا حدودی وضعیت بازار را تخمین بزنید. برای این کار باید با مهم‌ترین عواملی که روی قیمت این مقاطع اثر می‌گذارند، آشنا باشید.

پیش بینی روند قیمت‌ها را یاد بگیرید

عوامل موثر بر قیمت مقاطع فولادی را بشناسید

فاکتورهای متعددی در هنگام تعیین نرخ روزانه مقاطع فولادی در نظر گرفته می‌شوند. بعضی از این فاکتورها تاثیر بیشتری دارند و برخی دیگر به صورت غیرمستقیم می‌توانند روند قیمت گذاری را تغییر دهند. طبیعی است که شما برای سرمایه گذاری در آهن آلات باید با تمام این فاکتورها را زیر نظر بگیرید که در ادامه به مهم‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

نرخ ارز: قیمت دلار با نرخ این مقاطع رابطه مستقیمی دارد. کوچک‌ترین نوسان نرخ ارز این بازار را متلاطم می‌کند. چرا که هر دو از بازارهای مهم اقتصادی به شمار می‌روند. از طرف دیگر، این مقاطع جز اصلی‌ترین کالاهای وارداتی و صادراتی هم محسوب می‌شوند. این موضوع هم حساسیت بیشتر این بازار را در برابر نوسانات نرخ ارز به همراه دارد.

قیمت طلا: مقاطع فولادی مانند طلا از فلزات گران‌بها به شمار می‌روند. در نتیجه، طبیعی است که قیمت جهانی یا داخلی سکه و طلا با نرخ این مقاطع در ارتباط مستقیم باشد.

شاخص‌های جهانی: برای سرمایه گذاری مطمئن باید بازار جهانی را هم زیر نظر بگیرید. شاخص جهانی فولاد بیشتر تحت تاثیر قیمت‌ صادراتی کشورهای تامین‌کننده اصلی چون چین تعیین می‌شود. بنابراین، کوچک‌ترین تحولات سیاسی، اقتصادی یا غیره در این کشورها به شدت قیمت جهانی را تغییر می‌دهد. از طرف دیگر، میزان عرضه و تقاضای جهانی هم می‌تواند این شاخص را دستخوش تغییر کند.

جالب این جاست که شاخص داخلی کشور ایران هم به عنوان یکی از صادرکنندگان مقاطع فولادی می‌تواند روی قیمت جهانی فولاد تاثیر بگذارد؛ اما این رابطه دوسویه است. به این معنی که نرخ داخلی خود از نرخ جهانی تاثیر می‌پذیرد. چرا که بخشی از مواد اولیه و نیاز داخلی کشور هم از طریق واردات این مقاطع تامین می‌شود.

اتفاقات روز اقتصادی و سیاسی

تحولات سیاسی یا اقتصادی در هر نقطه از جهان می‌تواند به صورت غیرمستقیم روی قیمت‌های بازار آهن آلات تاثیر بگذارد. به ویژه اگر ایران یا کشورهای تامین‌کننده درگیر این مسایل شوند، این تاثیر محسوس‌تر خواهد بود. بنابراین، برای فعالیت و سرمایه گذاری در بازار آهن آلات باید در جریان اخبارهای داخلی و خارجی باشید. به ویژه اگر متوجه کوچک‌ترین سیگنالی در رابطه با اختلاف ایران با سایر کشورها شدید، حتما بیشتر دقت کنید.

میزان عرضه و تقاضا

یکی از اصلی‌ترین فاکتورهایی که می‌تواند قیمت هر کالایی را تغییر دهد، میزان عرضه و تقاضاست. قیمت مقاطع فولادی هم از این فاکتور تاثیر می‌پذیرد. البته از آن جایی که در مقایسه با بازار طلا و دلار فعالیت در این بازار نیاز به سرمایه گذاری بیشتری دارد، کمتر شاهد افزایش ناگهانی تقاضا هستیم. با این وجود، برای تشخیص بهترین فرصت سرمایه گذاری در بازار آهن آلات باید میزان عرضه و تقاضا را هم پیش‌بینی کنید.

برای مثال باید بدانید که در فصول سرد سال معمولا شاهد رکورد نسبی بازار هستیم. بنابراین، به نظر می‌رسد که خرید در نیمه دوم سال و فروش در نیمه اول ریسک کمتری داشته باشد. البته ناگفته نماند که شرایط اقتصادی کشور گاهی این قانون را نقض می‌کند. درست مانند نیمه دوم سال ۱۴۰۱.

سرمایه گذاری بلندمدت یا کوتاه مدت؟

سرمایه گذاری در آهن آلات هم به صورت کوتاه‌مدت و هم بلندمدت امکان‌پذیر است. هر کدام از این نوع سرمایه گذاری‌ها معایب و مزایای مخصوص به خود را دارند. در ادامه به صورت مختصر نگاهی به هر دو روش خواهیم داشت.

سرمایه گذاری در بازار آهن آلات به صورت بلند مدت

تجربه نشان داده است که در ایران قیمت آهن آلات در طول زمان به طور کلی روند افزایشی دارد. بنابراین، سرمایه گذاری در بلندمدت قطعا به سوددهی می‌رسد. پس می‌توان نتیجه گرفت که در این نوع سرمایه گذاری ریسک کمتری را هم متحمل می‌شوید. با وجود این، مسلما باید مدت زمان طولانی‌تری صبر کنید تا به سود موردنظر خود برسید. از طرف دیگر، برای این که دارایی شما در طول این مدت ارزش خود را از دست ندهد، باید سرمایه اولیه بالایی را هم برای این کار کنار بگذارید. به‌علاوه، حتما باید هزینه‌ای را هم برای انبارداری مقاطع در این مدت در نظر بگیرید.

فراموش نکنید که به طور کلی این بازار در مقایسه با سایر بازارهای مالی مثل: طلا، دلار و مسکن خیلی پتانسیل سرمایه گذاری طولانی مدت را ندارد. به ویژه مقاطع فولادی به شدت آسیب‌پذیر هستند. حتما می‌دانید که اگر این مقاطع در شرایط درستی انبارداری نشوند، خیلی زود دچار زنگ‌زدگی می‌شوند و افت کیفیت پیدا می‌کنند. مسلما این افت کیفیت در هنگام فروش روی قیمت‌ آن‌ها تاثیر منفی زیادی می‌گذارد.

سرمایه گذاری کوتاه‌مدت

برای سرمایه گذاری آهن آلات در کوتاه مدت باید در نظر بگیرید که نوسانات این بازار بسیار زیاد است. اگر بتوانید روند قیمتی بازار را به درستی پیش‌بینی کنید، می‌توانید در کوتاه‌مدت با خریدوفروش مقاطع به سودهای کلانی برسید. برای شروع هم نیازی نیست که به اندازه روش قبلی سرمایه هنگفتی را وارد بازار کنید. از طرف دیگر، در مدت زمان کوتاه‌تری هم به سود موردنظر می‌رسید.

با این حال، باید بدانید که در کوتاه‌مدت به همان اندازه که احتمال افزایش قیمت‌ها وجود دارد، افت قیمت‌ها هم امکان پذیر است. بنابراین، باید ریسک بالای آن‌ را بپذیرید. بهتر است که بدون داشتن تجربه یا دانش کافی در مورد بازارهای مالی، علم اقتصاد و حتی سیاست این نوع سرمایه گذاری را امتحان نکنید.

سرمایه گذاری کوتاه‌مدت

پرسودترین مقاطع را انتخاب کنید

تنوع مقاطع فولادی بسیار زیاد است از ورق و تیرآهن گرفته تا پروفیل، لوله و غیره. معمولا سرمایه گذاری روی هر کدام از این مقاطع جواب می‌دهد؛ با این وجود بهتر است که تمرکز خود را روی مقاطع پربازده‌تر بگذارید. در ادامه پرسودترین مقاطع را برای سرمایه گذاری معرفی خواهیم کرد:

میلگرد؛ بهترین مقطع برای سرمایه گذاری در بازار آهن آلات

به احتمال زیاد می‌دانید که این مقطع جز پرکاربردترین مصالح ساختمانی است. در بسیاری از پروژه‌های عمرانی و شهری می‌توانید ردپای این مقاطع را پیدا کنید. به علاوه، این مقطع در صنایع دیگری مثل خودروسازی ، تولید انواع ابزارآلات، ماشین‌آلات صنعتی و غیره هم کاربرد دارد. یکی از دلایل پربازده بودن این مقطع هم میزان مصرف و تقاضای بالای آن است. افزون بر این، صادرات این مقطع هم باعث می‌شود که تقریبا همیشه بازار پررونقی داشته باشد.

از طرف دیگر، با عرضه این مقطع در بورس توسط دولت تا حدودی قیمت‌ این مقطع کنترل‌شده است. در نتیجه سرمایه گذاری روی آن با ریسک کمتری همراه خواهد بود. البته فراموش نکنید که قبل از سرمایه گذاری حتما قیمت میلگرد را از طریق یک مرجع مطمئن برای یک بازه چند ماهه زیرنظر داشته باشید. در این صورت می‌توانید با پیش‌بینی روند بازار بهترین فرصت سرمایه گذاری در بازار آهن آلات را دریابید.

تیرآهن؛ از دیگر مقاطع مناسب برای سرمایه گذاری

این مقطع هم جز پرمصرف‌ترین مصالح ساختمانی است که برای سرمایه گذاری گزینه مناسبی به شمار می‌رود. این مقطع فولادی انواع و سایزهای مختلفی دارد. پیشنهاد می‌کنیم که به سراغ پرکاربردترین سایزها و انواع آن بروید. در ایران، تیرهای سایز ۱۲ تا ۲۰ از نوع IPE بیشترین کاربرد را در صنعت ساختمان‌سازی دارند. برای اطلاعات بیشتر مطالعه مقاله مطمئن‌ترین روش برای پیش‌بینی قیمت تیرآهن و مقاطع فولادی خالی از لطف نخواهد بود.!!

بهترین روش‌های خرید را برای سرمایه گذاری در بازار آهن آلات انتخاب کنید

فروش آهن آلات در مراکز متنوعی صورت می‌گیرد. از کارخانجات گرفته تا بنگاه‌های خرده فروشی. در این میان مسلما کارخانجات با کمترین قیمت این مقاطع را به فروش می‌رسانند. با وجود این، معمولا محصولات خود را زیر ۲۲ تن عرضه نمی‌کنند. از طرف دیگر، خرید مستقیم از آن‌ها به دلیل شرایط خاصی که تعریف می‌کنند؛ تعداد متقاضیان زیاد و غیره دردسرهای زیادی دارد.

پس بهتر است به سراغ بازرگانی‌ها یا بنگاه‌ها بروید. برای سرمایه گذاری خرید از بازرگانی‌ها را بیشتر توصیه می‌کنیم. چرا که این مراکز معمولا رابطه مستقیمی با کارخانجات دارند و مقاطع را بدون واسطه از این تولیدکنندگان تامین می‌کنند. در نتیجه، محصولات را با قیمت‌های مناسب‌تری هم در اختیار شما قرار می‌دهند.

در هر صورت، دقت داشته باشید که برای یک سرمایه گذاری مطمئن باید مرکز معتبری را انتخاب کنید. چرا که کیفیت مقاطع بسیار متفاوت است و خرید یک مقطع بی‌کیفیت جز ضرر هیچ سودی برای شما ندارد. بازرگانی آراد آهن یکی از مراکزی است که با ارائه قیمت بسیار مناسب، فراهم‌کردن شرایط انبارداری و غیره می‌تواند همراه مطمئنی برای یک سرمایه گذاری پرسود باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر و آشنایی با این بازرگانی می‌توانید به وب سایت این مجموعه به نشانی www.aradahan.com مراجعه نمایید.

آیا می‌توان روی خرید از بورس حساب کرد؟

گاهی عرضه مقاطع در بورس با قیمت‌های بسیار مناسبی انجام می‌شود؛ اما با شرایط بسیار خاص. برای مثال، شما باید حتما قبل از خرید کد بورسی دریافت کنید. هم‌چنین، خرید تنها از طریق یک کارگزاری و آن هم به صورت مزایده‌ای امکان پذیر است که شانس موفقیت بسیار کمی دارد. از همه مهم‌تر این که باید حتما پروانه ساخت یک پروژه را هم داشته باشید تا به عنوان مصرف‌کننده واقعی این سهمیه دولتی شامل حال شما شود.

قبل از سرمایه گذاری در آهن آلات شرایط نقدشونگی را در نظر بگیرید

فراموش نکنید که آهن آلات مثل دلار یا طلا نیستند که در هر زمان دلخواهی بتوانید سرمایه خود را نقد کنید. اگر بازار در زمان رکود باشد، پیداکردن یک مشتری خوب کار آسانی نیست. به علاوه، باید زمانی برای فروش اقدام کنید که قیمت‌ها در سطح بالایی باشند تا بتوانید به سود موردنظر خود هم برسید. فراهم‌شدن این شرایط گاهی ممکن است زمان‌بر باشد.

پس پیشنهاد می‌کنیم که همه دارایی خود را در این بازار وارد نکنید. به ویژه سرمایه‌های اصلی خود مثل: منزل، خودرو و غیره را به آهن آلات تبدیل نکنید تا با مشکل مواجه نشوید.

هزینه‌های حمل‌ونقل و انبارداری را فراموش نکنید

زمانی که در حجم بالا برای خرید آهن‌آلات اقدام می‌کنید، باید بدانید که هزینه‌های حمل‌ونقل محموله شما زیاد می‌شود. به ویژه اگر مسافت بین مبدا و مقصد طولانی باشد.

به علاوه، برای نگهداری این مقاطع هم باید انبار مناسبی را در نظر بگیرید. این مقاطع اگر در تماس با دیوار، سطح زمین و غیره قرار بگیرند یا در انباری مرطوب و بدون تهویه مناسب نگهداری شوند، خیلی زود دچار پوسیدگی خواهند شد. این پوسیدگی باعث می‌شود که دیگر کارایی لازم را نداشته باشند و هیچ کسی حاضر به خرید و مصرف آن‌ها نشود. بنابراین، قبل از اقدام برای سرمایه گذاری در بازار آهن آلات حتما این نکات را هم در نظر بگیرید.

سرمایه گذاری در بازار آهن آلات؛ فرصتی بی‌نظیر برای کسب سود بیشتر

اهمیت بالای آهن‌آلات در صنعت و اقتصاد، پرمصرف‌بودن این مقاطع در صنایع مختلف و غیره سرمایه گذاری در آهن آلات را به یک فرصت طلایی تبدیل کرده است. وضعیت این بازار در سال‌های گذشته به خوبی این موضوع را ثابت کرده است. حتی گاهی سوددهی این بازار بیش از بازارهای مالی اصلی مثل: دلار و طلا می‌شود. البته سرمایه گذاری در این بازار به شرطی بازدهی دارد که بایدها و نبایدهای لازم را در نظر بگیرید. برای مثال، باید تاحدودی دانش تحلیل بازار و تجربه پیش‌بینی قیمت‌ها را داشته باشید. هم‌چنین، پرسودترین مقاطع را بشناسید؛ شرایط انبارداری مقاطع را در نظر بگیرید و ده‌ها مورد دیگر که در این مطلب به تمام آن‌ها پرداخته‌ایم.

فراموش نکنید که بدون شک اقدامات هیجانی، خرید و فروش در زمان‌های نامناسب، تامین از مراکز غیرمعتبر و غیره ضررهای جبران‌ناپذیری برای شما به همراه خواهد داشت. پیشنهاد می‌کنیم برای کاهش ریسک سرمایه گذاری در این بازار از تجربه و دانش متخصصان این حوزه هم کمک بگیرید. برای دریافت مشاوره رایگان با شماره ۳۴۰۵۵-۰۳۱ تماس حاصل فرمایید.

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۲ میانگین: ۵]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=395439

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 7
  1. واقعا شرایط دنیا طوری شده که آدم نمیدونه کجا سرمایه گذاری کنه کجا نکنه، ممنون از مقاله خوبتون

    • درست میفرمایید نیما عزیز، سرمایه گذاری نیاز به اطلاعات کامل و معبتر دارد

  2. سلام وقت بخیر
    والا تو این شرایط آخرش نمیدونیم باید کجا سرمایه گزاری کنیم که مشکلی نداشته باشیم. به هرحال ممنون از شما بازهم فهمیدیم سرمایه گزاری در زمینه آهن آلات ۱۰۰ درصد سود نیست.

    • سلام متین جان، قطعا هر سرمایه گذاری علاوه بر سوددهی، ریسک و خطراتی هم میتواند به همراه داشته باشد
      از اینکه نظر ارزشمندتون رو به اشتراک گذاشتید متشکریم 🙂

  3. با توجه به اینکه قیمت میلگرد بستر همش داره تغییر میکنه، خوبی سایت آراد اینه که میشه بهترین نمایندگی فروش میلگرد بستر رو در لحظه پیدا کرد و از ارزون ترین نمایندگی خرید کرد

    • دقیقا درست میگید امیرعباس جان، ممنون از کامنت خوبتون

📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.