خبر " ظرفیت تولید فولاد خرم آباد افزایش یافته است " | اقتصاد آفرین

خبر " ظرفیت تولید فولاد خرم آباد افزایش یافته است " | اقتصاد آفرین
  • امروز : سه شنبه - 27 شهریور - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

پایان معاملات بورس کالا +جدول «نه» مجلس به بخش خصوصی؛ پنجشنبه تعطیل ماند! بروزرسانی IOS۱۸ منتشر شد/ نگاهی به ۸ ویژگی جذاب! هدیه مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان به قهرمان پاراالمپیک چه بود؟ کارخانه گندله سازی آهن و فولاد غدیر ایرانیان در آستانه بهره برداری قرار گرفت زمین هپکو به خاطر بدهی به سازمان تامین اجتماعی انتقال یافت انقلابی در حوزه پزشکی | اولین پیوند رباتیک قلب جهان انجام شد سیستم‌های هوشمند، آینده‌ای در دست، با کمترین هزینه‌ خبر تازه محمد جواد ظریف از «فیلترینگ» توییت وزیر ارتباطات از تغییر شیوه مدیریت فضای مجازی/ عکس صیدی تکلیف سهام عدالت را روشن می‌کند؟ چرا وام ۳۰ میلیونی بازنشستگان پرداخت نمی شود؟ حقوق تمامی کارگران افزایش می یابد | مجلس کام این قشر را شیرین کرد مصرف بنزین در این شهر رکورد زد! مشکل قطعی برق در دو فصل آینده هم ادامه دارد؟ چهارشنبه، روز سرنوشت‌ساز برای طلا و دلار رکوردشکنی دوباره طلا پس از تلاش مجدد برای ترور ترامپ فهم معامله‌گران دلار و طلا از نشست خبری پزشکیان بازار خودرو از خواب بیدار نشد/ سومین روز افزایشی کوییک اتریوم در آستانه فروپاشی در برابر بیت‌کوین؟ سامسونگ بالاخره به فکر طراحی جدید افتاد/ اس ۲۵ اولترا، با ظاهری جدید عرضه می‎شود/ عکس حضور همراه اول در سومین نمایشگاه رصتا ریزش قیمت شدید محصولات سامسونگ!/ عکس دستور توقف ساخت هتل پرحاشیه روی زمین ماند؛ کارگران شبانه‌روزی مشغول کارند


10
ظرفیت تولید فولاد خرم آباد افزایش یافته است
  • کد خبر : 456201
  • 17 خرداد 1403
ظرفیت تولید فولاد خرم آباد افزایش یافته است

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان گفت: در استان لرستان برخی واحدهای صنعتی با ظرفیتی پایین‌ تر از حد ممکن در حال فعالیت بودند که یکی از اقدامات دولت سیزدهم این بود که ظرفیت این واحدها افزایش یابد که فولاد خرم‌آباد از جمله واحدهایی بود که در این راستا با افزایش تولید همراه است.

به گزارش آهن نیوز؛ بهمن جعفری مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین اقداماتی که در دولت سیزدهم در دستور کار قرار گرفت، احیای واحدهای تولیدی راکد و نیمه راکدی بود که طی سال‌های گذشته از چرخه تولید خارج شده بود که در این راستا برنامه‌ریزی و واحدهای که دارای شرایط لازم بوده و قابلیت احیا داشتند به چرخه تولید بازگشتند. 
وی افزود: در استان لرستان یک‌ هزار و ۳۹۷ واحد صنعتی وجود دارد که از این تعداد ۳۲۹ واحد تعطیل و راکد هستند و یک‌ هزار و ۶۷ واحد هم فعال هستند که از ۳۲۹ واحد تولیدی که تعطیل می‌باشد، ۱۰۹ واحد تولیدی قابلیت احیا دارند که برنامه‌ریزی شده ظرف چهار سال آینده این تعداد واحد تولیدی به چرخه تولید بازگردند. 
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان تصریح کرد: در همین راستا مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی که تعطیل هستند، احصا شده که بررسی‌های لازم صورت گیرد و با رفع مشکل در حوزه‌های مختلف مانند حقوقی و مالی و سایر بخش‌ها بتوانند به چرخه تولید بازگردند.
۳۵ واحد صنعتی در دولت شهید رییسی احیا شد 
جعفری عنوان کرد: در دولت سیزدهم ۳۵ واحد صنعتی راکد در استان لرستان احیا شد که شاخص‌ترین این واحدها، خودروسازی بروجرد است که با ۲ همت(هزار میلیارد تومان) هزینه و سرمایه‌گذاری جدید به چرخه تولید بازگشت و هم‌اکنون با ۵۰۰ نیرو فعالیت دارد، علاوه بر این نیز ماشین سازی لرستان و خمیرمایه دورود که سال‌ها تعطیل بود نیز در این دولت احیا شد. 
وی بیان کرد: در استان لرستان برخی واحدهای صنعتی هم با ظرفیتی پایین‌ تر از حد ممکن در حال فعالیت بودند که یکی از اقدامات این بود که ظرفیت این واحدها افزایش یابد که فولاد خرم‌آباد از جمله واحدهایی بود که در این راستا با افزایش تولید همراه است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان یادآور شد: در دولت سیزدهم در راستای بهبود فضای کسب و کار، همه مجوزها در صنایع و معادن و بازار، الکترونیک شد که اکنون در کمترین زمان این مجوزها صادر می‌شود و از طرفی احیای واحدها راکد، افزایش ظرفیت تولید در واحدهای نیمه کاره و تثبیت تولید در واحدهای فعال در اولویت قرار داشت که ماحصل این اقدامات تولید و اشتغال را به همراه دارد.
جعفری با اشاره به مجموعه کشت و صنعت لرستان گفت: یکی از واحدهای صنعتی استان که در صادرات فعال است، کشت و صنعت بوده که مجوز پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در این دولت صادر شد که در این راستا یک مرکزی ایجاد شود که هم برای برندسازی و هم بسته‌بندی و فرآوری انجام و به بازارهای هدف صادر شود. وی نساجی را یکی از واحدهای صنعتی بزرگ استان برشمرد و افزود: در دولت شهید رییسی نوسازی خطوط تولید در این واحد انجام و طرح توسعه دوزندگی با هدف زنجیره تولید تکمیل شد که محصولات تولیدی این کارخانه در ۵۰ فروشگاه عرضه می‌شود. 
مشکلات واحدهای تولیدی احصا می‌شود 
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت لرستان کاهش نقدینگی را یکی از مهم‌ترین مشکلات واحدهای تولیدی برشمرد و افزود: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه در بخش‌های مختلف از جمله افزایش دستمزد، حامل‌های انرژی، حمل و نقل، به دنبال آن افزایش قیمت مواد اولیه هم وجود دارد که این امر در برخی از واحدها منجر به کاهش نقدینگی شده است اما طی ۲ سال گذشته منابعی که به استان داده شد به صورت کامل جذب شد اما می‌طلبد در سال جاری منابع لازم به واحدهای تولیدی اختصاص داده شود. 
جعفری از احصا مشکلات واحدهای تولیدی خبر داد و بیان کرد: با همکاری استاندار لرستان، احصا مشکلات واحدهای تولیدی در حال انجام است که پس از شناسایی و بررسی مشکلات بتوانیم جهت حل مشکلات اقدام نماییم. 
لرستان قطب تولید داروهای انسانی و دامی 
وی با بیان اینکه لرستان در تولید داروهای انسانی و دامی به قطب تولید تبدیل می‌شود، یادآور شد: با فعالیت فاز انسانی داروسازی بایر افلاک و همچنین با اجرای طرح توسعه در داروسازی اکسیر و زاگرس فارمد، این استان به قطب تولید انواع داروی انسانی و دامی تبدیل می‌شود.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/z

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=456201

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.