خبر " طرح طلایی هیمکو؛ احداث بزرگترین اسکله بارگیری مواد فله معدنی " | اقتصاد آفرین

خبر " طرح طلایی هیمکو؛ احداث بزرگترین اسکله بارگیری مواد فله معدنی " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 19 مهر - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 35

سرخط اخبار اقتصادی

جریمه یک شرکت فولادی در تبریز به دلیل عرضه خارج از شبکه علی‌رضا رشیدی سرپرست آسکوتک شد واریز اشتباهی پول به حساب بازنشستگان تامین اجتماعی! | دولت دسته گل به آب داد کوتاهی بانک ها در واریز وام ازدواج | صدای مجلس هم درآمد ولخرجی دولت برای بازنشستگان | حساب فرهنگیان از امروز شارژ می شود بازار بورس از ابهام خارج می شود | محدودیت دامنه نوسان ادامه دارد؟ این منطقه فردا منتظر قطعی گاز باشند بررسی وضعیت فعلی بازار پروفیل در ایران / محصولی کم‌نوسان و پرفروش! خود را آماده یک تابستان عذاب آور کنید نرخ بهره بین بانکی کاهش یافت+جدول ایده‌های نوین اقتصادآفرینی با تکنولوژی پادکست‌ها وابستگی ضربان اقتصادآفرینی کشورها به ارزهای بین المللی (دلار، پوند و …) آیا در صنعت حمل و نقل و گردشگری میتوان اقتصادآفرینی داشت؟ ترس از قطعی گاز، تولیدکنندگان شمش را پُرکار کرد ترخیص فوری ۱۸۰ کانتینر قطعات خودرو هایما با دستور ویژه قضائی ۸۰ درصد املاک وزارت بهداشت سند مالکیت دارند اقتصادآفرینی چه کمکی به توسعه صنعت بیمه می‌کند؟ بازار فارکس چه کمکی به توسعه اقتصادآفرینی کشورها کرده است؟ میزان اطلاعات مردم ایران از اقتصادآفرینی و اقتصادآفرینان چقدر است؟ گسترش رمزارزها چه تاثیری در اقتصادآفرینی دارد؟ اولین هدیه دولت برای کارمندان در ۱۴۰۴ | آقای رئیس جمهور پای قولش ماند بالاخره منابع لازم برای واریز یارانه نقدی فراهم شد افتتاح حساب بانکی برای کودکان به راحتی آب خوردن شد + جزئیات خبر خوش وزیر کار برای بازنشستگان | افزایش ۹۰ درصدی حقوق امکان پذیر است؟


0
طرح طلایی هیمکو؛ احداث بزرگترین اسکله بارگیری مواد فله معدنی
  • کد خبر : 488238
  • 09 مهر 1403
طرح طلایی هیمکو؛ احداث بزرگترین اسکله بارگیری مواد فله معدنی

تاسیس شرکتی همچون هیمکو برای سهامدارانش از این حیث حائز اهمیت است که ضمن کاهش هزینه حمل و نقل، با درآمدزایی بخشی از این هزینه را پوشش می‌دهد و هزینه انجام شده سهامداران در قالب درآمد مجددا به شرکت باز می‌گردد و به نوعی، این اقدام یک بازی دو سر برد برای سهامداران عمده آن همچون شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات به شمار می رود.

به گزارش آهن‌نیوز به نقل از روابط عمومی شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات؛ فولاد ایران در جهان شناخته شده است و جزو ۱۰ تولیدکننده برتر در این صنعت در جهان به شمار می‌رویم. با توجه به جایگاه بلند کشور در این حوزه، صادرات از اهمیت بالایی برخوردار است و در روزهای تحریم نفت، می‌تواند جایگزین خوبی برای این صنعت قدیمی‌باشد.

در مسیر صادرات، شرکت‌های تولیدکننده فولاد در کشور با چالش بزرگ و مهم لجستیک و حمل و نقل روبرو هستند ودر حال حاضر این بخش با ضعف زیرساخت و فرسودگی ناوگان مواجه است و ظرفیت‌های کنونی کشور به خوبی پاسخگوی نیاز صنایع نیستند.

از سوی دیگر، با توجه به سهم ۱۰ تا ۲۰ درصدی بخش حمل و نقل در هزینه‌های تولید، توجه به این بخش در کاهش هزینه‌های سربار و افزایش سودآوری حائز اهمیت است.

به همین جهت بزرگان صنعت و معدن به منظور تقویت ظرفیت حمل و نقل مواد معدنی و محصولات فولادی و رفع گلوگاه‌های لجستیک، دور هم گرد آمدند و شرکت مدیریت بین المللی همراه جاده ریل دریا (هیمکو) راه تاسیس کردند.

تجلی توسعه معادن و فلزات، معدنی و صنعتی گل‌گهر، معدنی و صنعتی چادرملو، معدنی و صنعتی گهرزمین، هلدینگ سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات و گروه مدیریت سرمایه‌گذاری امید، سهامدار این شرکت هستند.

رسالت اصلی این شرکت حمل و نقل مواد فله است و در کنار آن، نسبت به تقویت زیرساخت‌ها و سرمایه‌گذاری در ایجاد پایانه تخصصی مکانیزه مواد معدنی، اسکله تخلیه و بارگیری مواد معدنی، زیر ساخت‌های جاده‌ای، ریلی و دریایی نیز فعالیت می‌کند. با توجه به سرعت پیشرفت پروژه‌های شرکت هیمکو، طی چند سال آینده سرمایه‌گذاری در خرید واگن، تجهیز و تاسیسات حمل ‌و نقل ریلی، جادهی، بندری و دریایی و همچنین احداث اسکله و پایانه مکانیزه تخصصی صادرات و واردات مواد معدنی و محصولات فولادی به بهره‌برداری خواهد رسید.

تاسیس شرکتی همچون هیمکو برای سهامدارانش از این حیث حائز اهمیت است که ضمن کاهش هزینه حمل و نقل، با درآمدزایی بخشی از این هزینه را پوشش می‌دهد و هزینه انجام شده سهامداران در قالب درآمد مجددا به شرکت باز می‌گردد و به نوعی،   این اقدام یک بازی دو سر برد برای سهامداران عمده آن همچون شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات به شمار می رود.

با توجه به این که حمل و نقل جاده‌ای و ریلی بیشترین سهم را در جابجایی بار فله در جهان دارند و این موضوع در ایران نیز صدق می‌کند، بخش عمده‌ای از سرمایه گذاری‌های شرکت به این بخش اختصاص یافته است.

علاوه بر این، بزرگترین اسکله بارگیری مواد فله معدنی به صورت مکانیزه توسط شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا در بندر شهید رجایی کلید خورده و تا مرداد ماه سال ۱۴۰۳ بیش از ۱۱ درصد پشرفت فیزیکی داشته است.

قرارگیری این ترمینال مواد معدنی که دارای یارد ریلی است در مجاورت یکی از مهمترین مراکز جذب و تولید بار کشور یعنی بندر شهید رجایی، ضرورت و پتانسیل بالایی جهت توسعه ریلی هیمکو ایجاد می‌کند. دسترسی ریلی و جاده‌ای به معادن بزرگ کشور، امکان استفاده از اسکله‌های موجود و بهره‌برداری زودهنگام از پایانه، قابلیت توسعه و حذف آلاینده‌های محیط زیست از جمله مزیت‌های این طرح به‌شمار می‌رود.

ظرفیت‌های موجود در بخش لجستیک و حمل و نقل صنعت و توانمندی بالای شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا (هیمکو) قابل توجه است و انتظار می‌رود با راه‌اندازی طرح‌های در دست اجرا بتواند نقش مهم و موثری در حل یکی از مهمترین چالش‌های صنعت فولاد ایفا کند.

انتهای پیام/ م

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=488238

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.