خبر " جوان ۲۰ ساله در خانه خورشیدی کوچک ساخت/ همجوشی هسته‌ای " | اقتصاد آفرین

خبر " جوان ۲۰ ساله در خانه خورشیدی کوچک ساخت/ همجوشی هسته‌ای " | اقتصاد آفرین
  • امروز : پنج شنبه - 12 مهر - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 27

سرخط اخبار اقتصادی

توضیح سازمان هواپیمایی کشوری درباره نحوه استرداد بلیت پروازهای لغو شده ارزان ترین قیمت طلا در کدام کشور است؟ توصیه مهم به خریداران طلا | خرید پلکانی داشته باشید! ریسک بزرگ در انتظار بورس! | دولت دست به کار شود این عینک خطرناک است خبرگزاری فرانسه هک شد نام مدیر تحقیقات و نوآوری شرکت توسعه آهن و فولاد گل‌گهر در فهرست دانشمندان برتر جهان زمستان سرد و نگرانی تولیدکنندگان؛ آیا تأمین گاز به بحران تبدیل می‌شود؟ ارزش صادرات زنجیره آهن و فولاد ۱۳ درصد افت کرد اطلاعیه سنجش در خصوص اصلاحیه آزمون متقاضیان اخذ پروانه وکالت دادستانی تهران علیه عبدالرضا داوری اعلام جرم کرد رعد و برق و وزش باد شدید در نوار شمالی کشور پروازهای فرودگاه‌های کشور به حالت عادی برگشت ابطال قرارداد ۷۵ میلیون یورو تسهیلات شرکت فولاد زاگرس مهران از سوی سازمان بازرسی ویروس ماربورگ خاطرات تلخ کرونا را زنده می کند؟ | سازمان جهانی بهداشت هشدار فوری صادر کرد حساب عده‌ای از بازنشستگان شارژ شد | جاماندگان عجله کنند آیتم جدید به حقوق بازنشستگان اضافه می شود | واریزی جدید در راه است بیمه تکمیلی فرهنگیان ۱۴۰۳ + جدول تعهدات پیش بینی بورس شنبه | محدودیت دامنه نوسان تهدید است؟ احتمال افزایش قیمت نفت در صورت تداوم تنش‌ها / حمله اسرائیل عواقب وحشتناکی برایش خواهد داشت پناهگاه سرمایه‌گذران در زمان تنش کدام بازار است؟ روایت تکان‌دهنده‌ از یک کافه در تهران حسابی پرسروصدا شد خداحافظی با نرم‌افزار محبوب ویندوز پس از ۳۰ سال پیش بینی واسطه گران از آینده بازار مسکن /همه فروشنده شدند؛انتظار خریداران بالا رفت


0
جوان ۲۰ ساله در خانه خورشیدی کوچک ساخت/ همجوشی هسته‌ای
  • کد خبر : 488581
  • 11 مهر 1403
جوان ۲۰ ساله در خانه خورشیدی کوچک ساخت/ همجوشی هسته‌ای

حذیفه نازوردین به یک نمونه اولیه از سیستم همجوشی هسته‌ای در خانه‌اش دست یافت. هنگامی که دستگاه او روشن می‌شود، یک گوی داغ و گازی از پلاسمای درخشان تولید می‌کند که مشابه همان حالت ماده‌ای است که خورشید ما را تشکیل می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین، نازوردین دانشجوی ریاضیات در دانشگاه واترلو، این دستگاه را در چهار هفته در تابستان با قطعاتی که بیشتر به صورت آنلاین سفارش داده بود، ساخت. او گفت که از ابتدا تا انتهای این کار حدود ۲۰۰۰ دلار خرج کرده است.

به نقل از ایسنا، او پیش از این هرگز روی پروژه‌های برق کار نکرده بود و به دنبال شروع کار حرفه‌ای در فیزیک هسته‌ای هم نیست. او گفت که این دستگاه را ساخته زیرا سرگرم کننده است و افزود: دستکم می‌توانم به خودم ثابت کنم که می‌توانم آن را بسازم. و فکر می‌کنم این یک بخش سرگرم کننده در مورد آن است.

همجوشی هسته‌ای چیزی است که خورشید و سلاح‌های گرماهسته‌ای ما را نیرو می‌دهد. این پدیده زمانی رخ می‌دهد که هسته‌های اتم با هم ادغام شوند و مقدار زیادی انرژی تولید کنند.

اگر بتوانیم نیروی همجوشی را مهار کنیم، تقریبا چهار میلیون برابر بیشتر از سوزاندن نفت یا زغال سنگ انرژی تولید می‌کند. به همین دلیل است که دانشمندان در سراسر جهان برای چندین دهه تلاش کرده‌اند تا دستگاهی بسازند که بتواند همجوشی هسته‌ای را برای مدت طولانی حفظ کند.

دستگاه هسته‌ای نازوردین یک نمونه اولیه است. نمی‌تواند همجوشی هسته‌ای ایجاد کند، اما می‌تواند به پلاسما دست یابد که در آن همجوشی هسته‌ای اتفاق می‌افتد و گام بزرگی در این فرآیند کلی است. برای رسیدن آن پلاسما به حالتی که در آن اتم‌ها همجوشی می‌کنند، به دستگاه قدرتمندتر و بودجه بیشتری نیاز است.

نازوردین دستورالعمل‌هایی را از انجمن‌های آنلاین دریافت کرد و از دوستان و هم اتاقی‌هایش کمک گرفت. او همچنین از دستیار هوش مصنوعی کلود استفاده کرد و در مورد خطرات انجام چنین کاری پرسید.

نازوردین بیشتر موارد مورد نیاز خود را وب‌سایت‌های فروش آنلاین سفارش داد.

او پس از سفارش چند ترانسفورماتور و کشف کار نکردن آنها، نتوانست ترانسفورماتور مناسب را آنلاین پیدا کند. در نهایت با تمام فروشگاه‌های تابلوهای نئونی در شهر تماس گرفت، زیرا آنها این نوع ترانسفورماتور را به نام ترانسفورماتور تابلوی نئون می‌فروشند که ولتاژ بسیار بالایی است.

خورشید کوچک در خانه / جوان ۲۰ ساله دستگاه همجوشی هسته‌ای ساخت

کارلوس پاز سولدان(Carlos Paz-Soldan)، دانشیار فیزیک کاربردی در دانشگاه کلمبیا که در پروژه نازوردین نقشی نداشت می‌گوید که ساخت نمونه‌های اولیه این‌چنینی آسان نیست.

در حالی که این دستگاه‌ها ارزش واقعی زیادی ندارند اما ابزارهای یادگیری عالی هستند.

دانش آموزانی که این کار را انجام می‌دهند مهارت‌های مرتبط زیادی را یاد می‌گیرند. آنها در مورد ولتاژ بالا و خلاء یاد می‌گیرند و اینها مواد تشکیل دهنده سیستم‌های همجوشی در مقیاس بزرگتر هستند.

هدف بعدی نازوردین ساخت دستگاه دیگری است که در واقع می‌تواند همجوشی هسته‌ای را ایجاد کند. او پیش‌بینی می‌کند که حدود ۱۰ هزار دلار هزینه داشته باشد.

۵۸۵۸

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=488581

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.