خبر " ژاپنی‌ها اولین ماهواره چوبی دنیا را به فضا پرتاب کردند " | اقتصاد آفرین

خبر " ژاپنی‌ها اولین ماهواره چوبی دنیا را به فضا پرتاب کردند " | اقتصاد آفرین
  • امروز : دوشنبه - 12 آذر - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 0

سرخط اخبار اقتصادی

آب آشامیدنی در ترکیه بیش از ۱۰۰ درصد گران شد! اقتصاد آمریکا ترامپ را با آغوش باز پذیرفت سرمایه‌گذاری هنگفت شرکت‌های استخراج بیت‌کوین همزمان با دشوارتر شدن استخراج این رمزارز اختلاف نظر بین کارشناسان: دو سناریو برای آینده طلا جهانی بازگشت بورس‌بازان غایب به بازار دلار از سقف دور شد فروش طلای بدل و غیراستاندارد در فضای مجازی/ مردم از پلتفرم‌های دارای مجوز طلا بخرند هدف‌گذاری صادرات ۹۰۰ میلیون دلاری خدمات فنی مهندسی به کشورهای آسیای میانه فراخوان انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران برای طرح‌های فناورانه زنجیره معدن و فولاد تهیه سند اقدام هوش مصنوعی در حوزه تجارت الکترونیکی نقش بی‌بدیل هلدینگ «ومعادن» در توسعه معدن و صنایع معدنی تصمیم شورا برای نجات شرکت واحد از انحلال؛زیان انباشته ۲ هزار و ۷۰۰ میلیاردی جزییات اجرای طرح HOV در بزرگراه همت؛محدودیت ورود خودروهای تک سرنشین به لاین سرعت جزییات آتش سوزی در برج ۲۱ طبقه غرب تهران افزایش ۵۰همتی بودجه شهرداری تهران؛انعقاد قرار داد خط ۱۱ مترو به زودی وام ۸۰۰ میلیونی در جیب این افراد | دولت ولخرجی راه انداخت سقوط قیمت سکه در بازار ۱۱ آذر + جزئیات خبر فوری وزیر برای بازنشستگان | حالا خیالتان راحت باشد شارژ کالابرگ دهک های یکم تا پنجم | مجلس برای مردم کم نذاشت واریز معوقات همسان سازی بازنشستگان تامین اجتماعی قطعی شد + تاریخ پرداخت بورسی ها بخوانند | پیش بینی بورس فردا با سیگنال بودجه سال آینده ارزش سهام عدالت ۵۰۰ هزار تومانی ها اعلام شد (۱۱ آذر) قیمت نهایی دلار اعلام شد (۱۱ آذر) واریز سود سهامداران نهایی شد (۱۱ آذر)


1
ژاپنی‌ها اولین ماهواره چوبی دنیا را به فضا پرتاب کردند
  • کد خبر : 495357
  • 15 آبان 1403
ژاپنی‌ها اولین ماهواره چوبی دنیا را به فضا پرتاب کردند

هدف از این پروژه کاهش استفاده از ذرات فلزی در ساخت ماهواره‌ها است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و براساس گزارش دیجیاتو، ساخت ماهواره از چوب احتمالاً از عجیب‌ترین چیزهایی باشد که تاکنون شنیده‌اید اما مهندسان ژاپنی نه‌فقط چنین ماهواره‌ای را ساخته‌اند، بلکه حتی توانسته‌اند آن را به فضا پرتاب کنند. این ماهواره در قالب بخشی از مأموریتی تدارکاتی به‌سمت ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شده است.

به گزارش نشریه Phys، این ماهواره را دانشمندانی در دانشگاه کیوتو ژاپن ساخته‌اند. این دانشمندان انتظار دارند مواد چوبی به‌کاررفته در ساخت این ماهواره بعد از ورود مجدد به جو زمین بسوزد؛ به‌این‌ترتیب تولید ذرات فلزی ماهواره بازنشسته هنگام بازگشت به زمین را کاهش دهد. به گفته محققان، این ذرات فلزی ممکن است بر محیط‌زیست و ارتباطات راه دور تأثیر منفی بگذارند.

«تاکائو دوی»، فضانورد و استاد ویژه دانشگاه کیوتو، در یک کنفرانس مطبوعاتی در اوایل سال جاری گفت ماهواره‌هایی که از فلز ساخته نشده‌اند باید رواج بیشتری پیدا کنند.

دانشمندان ژاپنی اولین ماهواره چوبی جهان را به فضا پرتاب کردند

ماهواره چوبی

ماهواره ساخته محققان ژاپنی LignoSat نام دارد و در جعبه‌ای قرار گرفته که فقط ۱۰ سانتی‌متر است. براساس اعلام مرکز فضایی دانشگاه کیوتو، این ماهواره به کمک یکی از راکت‌های بدون سرنشین اسپیس ایکس از پایگاه فضایی کندی در فلوریدا آمریکا به فضا پرتاب شده است.

علاوه‌براین، این ماهواره در کانتینر مخصوصی که آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن تهیه کرده، قرار دارد و گفته می‌شود با موفقیت پرتاب شده است. سخنگوی شرکت Sumitomo Forestry، به‌عنوان یکی از همکاران توسعه‌دهنده LignoSat، به خبرگزاری فرانسه گفت پرتاب این ماهواره موفقیت‌آمیز بوده است.

به گفته این سخنگو، ماهواره LignoSat به‌زودی به ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌رسد و حدود یک ماه بعد در فضای بیرونی رها می‌شود تا استحکام و دوام آن بررسی شود. داده‌های به‌دست‌آمده از این ماهواره مستقیم برای محققان ارسال می‌شود تا بتوانند نشانه‌های فشار را بررسی و تعیین کنند که چنین ماهواره‌ای می‌تواند تغییرات شدید دما را تحمل کند یا خیر.

۲۲۷۲۲۷

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=495357

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.