خبر " مدیر برتر سال ۲۰۲۴ به انتخاب مجله تایم " | اقتصاد آفرین

خبر " مدیر برتر سال ۲۰۲۴ به انتخاب مجله تایم " | اقتصاد آفرین
  • امروز : شنبه - 6 بهمن - 1403
اخبار اقتصادی امروز : 118

سرخط اخبار اقتصادی

راز رکوردشکنی‌های تازه طلا چیست؟ چرا خوش‌بینی نسبت به بورس افزایش یافته؟/ بازار طلا کم نوسان شد ترامپ موتور رشد ارزهای دیجیتال را روشن کرد؟ آرام از تیم ارزی فرزین خط خورد هواپیمای مخصوص رییس جمهور ایالات متحده چه مدت می‌تواند در آسمان بماند؟ گوگل دارو تولید می‌کند، آن هم توسط هوش مصنوعی! پرچمدارهای بعدی سامسونگ در راه است داینامیک آیلند آیفون کوچک‌تر می‌شود قطار جدیدی سعودی‌ها زمان سفر از عمان به امارات را ۳۰ دقیقه کرد اتاق اصناف افزایش قیمت لبنیات را تایید کرد بحران انبارهای تجاری در دل مناطق مسکونی؛شناسایی انبارهای پنهانی دشوار است استارلینک در همسایگی ایران ایستگاه زمینی می‌سازد سقوط صنعت خودرو؛ مزد ترس از قطعه‌ساز بهترین هتل‌های پاتایا: اقامت نزدیک به ساحل ۱۳ نفر از اعضای فرقه ضاله بهائیت در اصفهان بازداشت شدند پرونده‌های قضایی به ارزش ۵۶ میلیارد تومان در گرمسار به سازش منتهی شد پویش «فاستبقوالخیرات» در دادگستری تهران راه‌اندازی شد قاتل شهدای عدالت از منافقین خط گرفته بود ماجرای مصاحبه یک مقام امنیتی سابق درباره ترور شهیدان رازینی و مقیسه انعکاس آسیب‌ها و ضعف‌ها به نظام قضایی کمک می‌کند هشدار | مراقب این محصولات غیر مجاز بازار باشید فرودگاه شهدای زنجان آماده پرواز تاکسی‌های هوایی است سال سیاه بوئینگ؛ ضررهای میلیاردی و بدهی‌های سرسام‌آور بارش باران و برف در ۷ محور استان های کشور


2
مدیر برتر سال ۲۰۲۴ به انتخاب مجله تایم
  • کد خبر : 503351
  • 22 آذر 1403
مدیر برتر سال ۲۰۲۴ به انتخاب مجله تایم

لیزا سو، مدیرعامل AMD ازطرف مجله‌ی تایم به‌عنوان «مدیرعامل سال» انتخاب شد. این انتخاب رهبری تحول‌گرایانه‌ی او را در دهه‌ی گذشته نشان می‌دهد.

به گزارش خبرآنلاین، زمانی‌که سو مدیریت AMD را بر عهده گرفت، سهام این شرکت حدود ۳ دلار ارزش داشت و حضور برند مذکور در بازار پردازنده‌های دیتاسنتر ناچیز بود. به‌هرحال سو موفق شد با بازطراحی جامع محصولات AMD و بهبود ارتباطات با مشتریان، از رشد سریع هوش مصنوعی بهره‌برداری کند و ارزش بازار شرکت متبوعش در سال ۲۰۲۲ برای اولین‌بار از رقیب دیرینه‌اش یعنی اینتل پیشی گرفت. سهام AMD اکنون به حدود ۱۴۰ دلار رسیده است.

به نقل از زومیت، مدرسه‌ی کسب‌وکار هاروارد از سبک مدیریت لیزا سو در AMD به‌عنوان مطالعه‌ی موردی درسی استفاده کرده است. با وجود این موفقیت‌ها، ای‌ام‌دی همچنان در رتبه‌ی دوم صنعت نیمه‌هادی قرار دارد و انویدیا در این حوزه پیشتازی می‌کند.

AMD در ماه نوامبر (آبان و آذر ۱۴۰۳) اعلام کرد که ۴ درصد از نیروی‌کار خود را در سرتاسر جهان تعدیل خواهد کرد. این اقدام بخشی از برنامه‌های بازسازی شرکت برای تمرکز بیشتر بر فرصت‌های مرتبط با هوش مصنوعی محسوب می‌شود. تصمیم مذکور زمانی گرفته می‌شود که شرکت‌های بزرگی مانند مایکروسافت، متا و آمازون درحال توسعه‌ی تراشه‌های هوش مصنوعی اختصاصی خود هستند و احتمالاً وابستگی‌شان به محصولات AMD کاهش خواهد یافت.

ای‌ام‌دی در مسیر رشد با چالش‌های مختلفی دست‌وپنجه نرم می‌کند که ازجمله می‌توان به پیشرفت‌های فناوری هوش مصنوعی، امنیت تایوان و سیاست‌های احتمالی دونالد ترامپ اشاره کرد که می‌تواند بر صنعت نیمه‌هادی تأثیر بگذارد.

لیزا سو به‌دلیل سبک مدیریت استراتژیک و سختگیرانه‌ی خود شناخته می‌شود. او به اهمیت آموزش رهبران اعتقاد دارد و جلسات آخر هفته، بحث‌های صبحگاهی و مشارکت مستقیم در تست محصولات را بخشی از سبک مدیریتی خود قرار داده است. پاتریک مورهد، تحلیلگر صنعت فناوری و مدیر اجرایی سابق AMD می‌گوید روش مدیریتی سو برای همه کاربرد ندارد، اما برای کسانی که از استانداردهای بالای او عبور کنند بسیار مؤثر خواهد بود.

با پیشرفت صنعت هوش مصنوعی و بهینه‌سازی تراشه‌ها، AMD می‌تواند از محصولات رقابتی خود که ازنظر سرعت و مصرف انرژی عملکرد خوبی دارند بهره ببرد.

با وجود اینکه شرکت‌های بزرگ هوش مصنوعی به‌سمت طراحی تراشه‌های اختصاصی خود حرکت می‌کنند، سو از این روند به‌عنوان فرصت یاد می‌کند. او باور دارد که تعداد کمی از شرکت‌ها حاضر به سرمایه‌گذاری ۶ میلیارد دلاری سالانه‌ی AMD در تحقیق‌وتوسعه هستند. سو آینده‌ای را تصور می‌کند که در آن غول‌های فناوری همچنان در فناوری تراشه‌های ای‌ام‌دی سرمایه‌گذاری می‌کنند، درحالی‌که از تراشه‌های خود برای وظایف خاص بهره می‌برند.

سو بخشی از چشم‌انداز بلندمدت خود را در بازار تراشه‌های تخصصی هوش مصنوعی می‌داند و پیش‌بینی می‌کند که ارزش این بازار تا سال ۲۰۲۸ به ۵۰۰ میلیارد دلار برسد. AMD حتی به‌عنوان دومین شرکت بزرگ در این حوزه می‌تواند حضور بسیار مؤثری داشته باشد. سو بر اهمیت سرمایه‌گذاری بلندمدت و صبر در صنعتی تأکید دارد که پیشرفت در آن سال‌ها طول می‌کشد.

۵۸۵۸

✅ آیا این خبر اقتصادی برای شما مفید بود؟ امتیاز خود را ثبت کنید.
[کل: ۰ میانگین: ۰]
لینک کوتاه : https://eghtesadafarin.com/?p=503351

💬 نظرات خود را با ما در میان بگذارید

مجموع دیدگاهها : 0
📜 قوانین ارسال نظرات کاربران
  • دیدگاه های ارسال شده شما، پس از بررسی توسط تیم اقتصاد آفرین منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی توهین، افترا و یا خلاف قوانین جمهوری اسلامی ایران باشد منتشر نخواهد شد.
  • لازم به یادآوری است که آی پی شخص نظر دهنده ثبت می شود و کلیه مسئولیت های حقوقی نظرات بر عهده شخص نظر بوده و قابل پیگیری قضایی می باشد که در صورت هر گونه شکایت مسئولیت بر عهده شخص نظر دهنده خواهد بود.